Homo Anal Sex

Tekstiviesti treffit ilmaista homoseksuaaliseen sexsiä

.

KIPU ORGASMIN JÄLKEEN KINKY GAY NOVELLIT

Naisilla seksuaalista kiihottumista säätelee lähinnä oksitosiini -niminen hormoni, jota erittyy aivoissa. Miehillä siis testosteroni, jota kehittyy kiveksissä. Totta, mutta vertaus on täydellinen vasta, kun huomioidaan se, että basaarikauppias on todennäköisesti tyrkyttämässä rihkamaansa voidakseen geeneihinsä rakennetun biologisen koodin mukaisesti turvata perheelleen ruokaa ja lämpimän kodin ja, että jos kukaan ei osta hänen tarjoamiaan tuotteitaan, niin hän itse sekä hänen vaimonsa ja lapsensa joutuvat elämään vedellä ja näkkileivällä.

Sitten voidaan pohtia, että pitäisikö asialle tehdä jotain, ja jos niin mitä. Jokaisen yksittäisen basaarin asiakkaan oikeus olla ostamatta pitänee säilyttää, mutta selvää myös on, että jos kukaan ei osta mitään, niin basaarikauppias perheineen näkee nälkää. Olen joskus läheisteni kanssa viritellyt juttua noista eroista, mutta vaimoni itsekin on todennut, ettei halujemme määrässä ole mainittavia eroja olivatpa testitulokset millaisia tahansa. En ole itsekään sellaisia havainnut, ottaen huomioon vielä sekin tosiasia, että naisystäväni panostaa seksiin usein itseäni vielä enemmän.

Eikä kyse ole mistään hoivavietistä, vaan aidosta seksuaalisesta latauksesta. Jos kyse olisi pelkästä miellyttämisestä sen kyllä havaitsisi.

Väitänkin siis, että pääosin naisten seksuaalinen haluttomuus johtuu egosentrisistä syistä. Naiset ovat kasvatukseltaan jäykempiä ja vanhanaikaisia. Tämä luo yleisen illuusion naisten vähemmistä seksihaluista. Kyllä minulle riittää yleensä vähempikin. Se, jos naapurista saa pimppaa tai muita palveluja olisi tietysti plussaa. Jos halutaan ihmiskunnan innovaatio kohdalleen, kyllä sekin saannin tulee olla helpompaa ja naisten päästä eroon sairaalloisesta egoismistaan.

Nykynainenhan on elävänä ihmisolentona miltei arvoton. Järjen ääni on miehissä ja miehet viime kädessä pitävät kaiken pystyssä, ei naisten hoivavietti suojele kuin aikansa vauvaa, joka miehenä saa myöhemmin sekin kaiken feministikuran päällensä.

Tuohon kun vielä lisätään, että "seurasi ei kiinnosta Kun Vincenistä on puhe niin hänen mielestään seksuaalisuuden ero näkyy vaikkapa siinä, että häntä ei sylitanssi "miehenä" lainkaan kiihottanut vaan pikemmin teki apeaksi vaikka on siis lesbo. Tai siinä, että pari naista halusi jatkaa seurustelua senkin jälkeen kun hän kerto olevansa oikeasti nainen. Vincentin mukaan naisen seksuaalisuudessa korostuu ihmissuhde ja siihen liittyvä tunne.

Miehellä kyse on enemmän toiminnasta. Vincent myös sanoi, että naisille olisi hyväksi kokea sellaisia testosteronimääriä, jotka miehellä on. Sen jälkeen osaisi ehkä tuntea empatiaa vonkaajia kohtaan halveksunnan sijasta. Tai jotain sinne päin. Se on tietysti yleisesti tunnettu fakta, että parisuhteessa nainen saattaa sitten olla selvästikin halukkaampi osapuoli, ainakin alkuvaiheessa. Lisäksi pitää aina muistaa, että miehet ja naiset eivät tässä kään tapauksessa ole kategorisesti vaan keskimääräisesti erilaisia.

Tuo tosiaan mielenkiintoinen ulottuvuus. Naisille ei viimekädessä edes merkkaa, onko mies mies, jos emotionaalinen side on syntynyt. Vincent kävi miehenä treffeillä myös homon kanssa, mutta homon kiinnostus loppui totuuden kuultuaan, koska Vincentiltä puuttui tarvittava varustus. Kehotan turvautumaan vanhaan ja tehokkaaksi havaittuun torjuntarepliikkiin: Itse ainakin käytän sitä aina kun pieninenäiset, aivojen liian vähäisestä hapensaannista kärsivät naiset kehtaavat lähestyä minua.

Jos nainen saa kokonaan pakit kelpaamattomuudellaan jopa pelkkään seksiin, se tarkoittaa, että nainen ei kuulu edes miehen "kerran pantavien pooliin", johon monilla miehillä kuuluvat lähes naiset.

Se on aika nöyryyttävän huono sijoitus naiselle. Ja toisaalta, komeimmatkin miehet saavat hyvin paljon pakkeja. Tässä näkyy kuinka eri tavalla miehet ja naiset näkevät seksisuhteen.

Ei turhaan puhuta, että naiset sijoittuvat enemmän biseksuaaleiksi, kun taas miehet ovat joko heteroita tai homoja. Kuinka moni mies olisi jatkanut suhdetta kun nainen olisikin ollut ladyboy? Eli miksi minun tai kenenkään muunkaan naisen pitäisi millään tavoin välittää joidenkin seuraan tunkevien täysin tuntemattomien ja yleensä vahvasti kännissä olevien miesten tunteista millään tavalla.

Itse asiassa, pitäisiköhän naisen siitä loukkaantua, että mies tunkee häiritsemään. En minä itsekään oleta, että mies jota yritän iskeä, kiinnostuisi minusta.

Olen sen verran realistinen, että tiedän ettei minun luonteeni ja ulkonäköni ole niitä kaikkein halutuimpia miesten keskuudessa. Miesten kannalta hyvä vaihtoehto onkin se, että ei itse tee aloitteita, jolloin miestä haluavien naisten on pakko lähestyä miestä ensin. Täällä on pohdiskeltu A-M: Jos senkin jälkeen ei pysty näkemään asiassa kuin yhden puolen -- "miksi minua pitäisi pätkääkään kiinnostaa miehen tunteet" -- tuskin asia etenee lisäpohdinnoilla. Sanonpa nyt kuitenkin vaikka niin, että tässä on työnjako.

Miehet vonkaa ja naiset valitsee. Miesten rooli on noin tuhat kertaa raskaampi, mistä Vincentikin kirjoitti. Hyöty tulee taas vähintään samassa mitassa naiselle kuin miehelle, koska hän saa valita. Jos kukaan ei vonkaa, ei saa valitakaan. Miten naiset kiittävät itselleen edullisesta työnjaosta? Siitä voi lukea vaikka Vincentin kirjasta -- jos on nainen. Tietysti todellisuus on monivivahteisempi. Suomalaiset miehet ovat niin pelokkaita, että harvoin uskaltavat vongata.

Ehkä naiset ovat nyrpistelleet liikaa neniään oman edun kannalta. Kun miehet eivät enää uskalla lähestyä, ei saa valitakaan eli käyttää valtaansa yhtä paljon kuin sellaisissa maissa, joissa miesten itsetunto ei ole yhtä heikko. Niin, miksi minun pitäisi sanoa sinulle päivää, kun tulet rappukäytävässä vastaan? Miksi minun pitäisi sanoa sinulle "anteeksi", jos tönäisemme toisiamme vahingossa ruuhkassa, miksi yleensäkään kohdata toista ihmistä mitenkään inhimillisesti?

Se toinen ihminenhän todennäköisesti vain häiritsee minua, joten kai minulla on oikeus vetää herne nenään? Todellisuudessa tiedät tasan tarkkaan mistä puhutaan, mutta heittäydyt tahallaan ymmärtämättömäksi, koska naisten vastaus miesten lähestymisyrityksiin on usein vain niin kertakaikkisen typerryttävä, että se näin aukikirjoitettuna on äärimmäisen karua ja paljastavaa luettavaa.

Naiselle elämän kannalta oikea strategia on osallistua ilman muttia heteroseksuaaliseen toimintaan ja miehen tyydyttämiseen alitajuiseen naisen oikeuksiin vetoamisen ja vastaanharaamisen sijasta. Näyttäisi siltä, että naiset ovat aikojen saatissa ja yhdessä kehitelleet tuon kieltäytymisen mallin miehiä vastaan.

Sängyssä naiset kykenevät hyvään seksuaaliseen vaihtoon, mikä osoittaa että heillä on seksiin yhtä lailla kiinnostusta. Jutut seksuaalihalujen suurista voimakkuuseroista on huuhaata sikälikin että naisen kropalle yksinkertaisesti voi riittää pienempikin määrä testosteronia. Toki naiset ovat seksin suhteen minimalistisempia, ja se on hyvä, koska heidän viehkeytensä on siinä muodossa suurempaa.

Tärkein naisen seksuaalihaluja alaspäin säätelevä tekijä saattaa olla ihan vain ego. Vaikka naisen olemus on neitseellisempi ja hillitympi, se ei estä naisia toimimasta seksin suhteen niin kuin innokas peto. Itse en harrasta iskentää. Varsinaisesti ainoa iskemäni henkilö on mies, josta tuli hyvä ystäväni.

Aina olen tullut pokatuksi ja mukaan pyydetyksi jos kyseessä on nainen. Nörttinä nykysuomessa en katso edes velvollisuudeksi ehdotella naisille mitään, ainakaan aloitteentekijänä. Se on heidän velvollisuutensa. No tietysti on kohteliasta pyytää anteeksi jos tönäisee jotakuta, tai tervehtiä naapuria. Mutta mielestäni on ihan eri asia mennä ehdoin tahdoin häiritsemään muita ihmisiä ja jatkaa häiritsemistä vielä senkin jälkeen kun on tehty selväksi että seura ei kiinnsota.

No sanotaan suoraan, että tämä on asia jota en todellakaan ymmärrä. Sen myönnän, että jotkut naiset ovat äärimmäisen inhottavia antaessaan pakkeja. Mutta sitä en ymmärrä, että miksi minulla ei saisi olla oikeutta antaa pakkeja niille miehille joita pidän epämiellyttävinä.

Laasasen blogin perussanoma on se, että naiset eivät anna muuta kuin pakkeja alemman tason miehille. Miten mielestäsi tähän asiantilaan voidaan vaikuttaa lainsäädännöllä?

Toisekseen, moni tätä blogia seuraava on valmis vetoamaan biologisiin tosiasioihin tai evoluutioon. Myös se, että naiset etsivät ylemmän tason miehiä on oleellinen osa evoluutiota. Turha siinä on saada itkupotkuraivareita, jos olet sattunut syntymään ATM: Nyt puhut jo eri asiasta. Vastaavasti voidaan kysyä, miksi miesten pitää välittää naisten tunteista?

Miksi mies ei esim. Miksi miehen pitää välittää naisen tunteista millään tavalla? Norah Vincent on tietenkin erinomaisen huonossa tilanteessa deittaillessaan naisia esittämällä miestä, jossa hän naisena ei yksinkertaisesti pystyisi kovinkaan hyvin pärjäämään. Toisaalta mies ei kyllä pysty vastaavasti replikoimaan naisten ongelmia tekeytymällä naiseksi. Turkinpa transunnäköisiä ihmisiä yritetään kovinkaan paljoa iskeä, paitsi ehkä kirjaimelliseti nyrkillä.

Tosin blogitekstin ja kommenttien perusteella sain sen käsityksen että miehet kokevat kaikki pakit, ne kohteliaimmatkin, suunnattomana ja hirviömäisenä naisten seksuaalisena vallankäyttönä ja miesten alistamisena.

Näinhän naiset juuri kokevat. Naiset loukkaantuvat kun väärä mies yrittää lähestyä. Yritys on rangaistava teko. No eivätkös miehet tuota teekin? Ei se nyt ole mitään uutta, ja suurin osa naisista tietää, että miehet katselevat heitä ja samoin naiset katselevat miehiä.

Katsoa saa vaan ei koskea on minun mottoni. Jos mies haluaa katsoa niin katsokoon, mutta jos hän rupeaa lähentelemään ja kourimaan takapuolta tai rintoja tai jotain muuta tällaista, niin sitten minullakin on oikeus tehdä selväksi, mitä mieltä olen kyseisestä moukasta.

En muuten minäkään ymmärrä, miksi AM koko ajan kirjoittaa kuin et mitään ymmärtäisi. Nytkin jostain kourimisesta tai siitä, että naiset muka hyväksyisivät rintojen tuijottamisen. Eikö kannattaisi pysyä asiassa eikä keksiä omiaan? Tämän perusteella minä ainakin tulin siihen käsitykseen, että mikä tahansa naisen kieltäytyminen on miehelle mitä suurin loukkaus.

Tuo kiertelysi menee jo täysin lapsellisuuksiin. Koko postaukseni kohdassa 19 ei käsittelekään juuri mitään muuta kuin naisten törkeää tapaa torjua miehiä. Siis se on suoraan osoitettu sinulle. Minä puolestani olen jankannut kanssasi tarpeeksi. Hän oli naisena tottumaton torjuntoihin ja varmaankin siksi hämmentyi.

Jokaiselle miehelle, joka on edes joskus yrittänyt, tuollainen on niin tuttua, että hän kohauttaisi olkapäitään -- ja tuntisi ehkä kutistuvansa hetkeksi. Blogiteksti käsitteli Norah Vincentin kokemuksia ja fiiliksiä eläessään Ned: Lainaamasi teksti on Henry käännös artikkelin pätkästä. Jotenkin en ymmärrä nyt yhteyttä sanomisesi ja blogitekstin välillä, ehkä selvennät? Torjuntoihin tottuu ajan mittaa. Ihastuneelle koululaiselle torjunta on maailmanloppu, kun taas pelimiehelle tuttua rutiinia.

Eli kärsimyksen määrä riippuu henkilöstä. Jokaiselle miehelle, joka on edes joskus yrittänyt, tuollainen on niin tuttua, että hän kohauttaisi olkapäitään — ja tuntisi ehkä kutistuvansa hetkeksi. Käsitin asian niin, että koskapa ei blogitekstissä eikä kommenteissa esitetty mitään kritiikkiä tekstin oikeellisuudesta, niin se myös miesten mielestä tai ainakin niiden, jotka tuon blogitekstin ovat lukeneet kuvaa hyvin heidän kokemaansa heidän saadessaan pakkeja.

Joskin outoa, että kun näihin vedotaan, ei tarvitse juurikaan perustella. Se, että naiset ovat hyvin egoistisia ei tunnu tutkijoita juuri kiinnostavan. Ei tarvitse olla ATM kokeakseen syrjintää naisten taholta. Jos olisin itse ATM se tuskin olisi minulle kovin vaikeaa. Rakentaisin elämänfilosofian sen mukaiseksi. Jos olisin vitun ruma, nuhjuinen ja limainen tyyppi todennäköisesti olisin nykyistä tasapainoisempi ja onnellisempi. A-M on tässä ihan oikeassa. Se mistä närästää on liene se, että naisten taholta tapahtuu liikaa vääränlaista torjuntaa, joka perustuu pintaliitoarvoihin.

Kyllähän kännikalojen torjuminen on sinällään täysin ymmärrettävää, mutta entä kun joku sinänsä fiksu yksilö tulee toistuvasti torjutuksi? Jokaisella on oikeus mielipiteeseen ja siihen kenet haluaa kumppaniksi, mutta toisaalta joku voisi todeta, että:. Järjestelmälliseen torjuntaan voi olla hyvinkin vaikea tottua, jos siitä tulee pääasiallinen elämänsisältö.

Henry on itse keskitasoluokkaa, tiedemies ja vakaa persoona nelissäkymmenissään. Jos Henryn tuotanto saa jalansijaa, hänestä tulee kabinettien sankari, ja torjunta tipahtaa reippaasti alle vyötärötason. Tässä kirjassa esiintyy väite, että jokainen nainen, aivan jokainen, antautuisi kääpiölle ilomielin ja koska tahansa jos olisi vain tilaisuus.

Luen nämä kommentit sitten kun kerkeää, mutta Henkan blogi oli ihan sitä perussettii yksi arkipäivä miesten maailmassa ja jos täällä taas joku femakko riehuu niin voi voi, menen uudestaan saunaan ja otan kaljan. Laita kääpiö vonkaamaan naisilta 3. Ilmoita tulokset tähän blogiin. Jokaisella on oikeus mielipiteeseen ja siihen kenet haluaa kumppaniksi,".

Kuka päättää mikä on "vääränlaista" torjuntaa? Vaikka vääntäisimme tästä asiasta maailman tappiin asti, loppupeleissä jokaisella yksilöllä on oikeus päättää kenet torjuu ja kenet ei. Vaikka olisit omasta ja ystäviesi mielestä fiksu ja filmaattinen, naisilla on oikeus torjua iskuyrityksesi, jopa toistuvasti. Ehkä jos naiset saisivat luvan elää päivän mikä-mikä-maassa naiset voisivat kertoa täällä meille satuja ihanista kääpiömiehistä.

Olin sopinut XXL-naisen kanssa treffit. Siten hän lähetti tekstiviestillä vielä kysymyksen, että olenko iso. Luulin hänen tarkoittavan fyysistä kokoa, mutta hän halusikin tietää kullin koosta. Hän ehdotteli 18 cm: Sen jälkeen loppui kiinnostus ja treffit peruuntui. Oikea ja väärä on jotain minkä ihmisen pitäisi hahmottaa omissa korvien välissä.

Esimerkiksi Lauttasaareen meno on ehkä fiksumpaa tehdä siltaa pitkin autolla, pyörällä tai kävellen, mutta jos ihmiset kuitenkin päättäisivät ylittää ko.

Se mikä sen kosminen hyöty loppupeleissä on jää epäselväksi. Mutta kovin hyödyllistä fiksun ihmisen järjestelmällinen torjuminen ei terveen oikeustajun mukaan voi olla, ainakaan ellei päämäärää olla selkeästi ilmoitettu. Otoksen tulisi kattaa kaikki eri kerrokset erilaisista naisista, mieluiten kolme jokaisesta kerroksesta, jotta saataisiin kattava tulos.

Lisäksi tuo kohta "jos tulisi sopiva tilaisuus" antaa ymmärtää, että nainen ei jäisi kiinni antautumisestaan vaan voisi tehdä sen aivan autuaan vapautuneesti. Esimerkiksi vähentämällä miesten valtion kautta naisille tapahtuvia tulonsiirtoja ja velvollisuutta tukea naisten ainkkuäiteilyä YT-miesten siittämien lasten kanssa.

Totta, mutta se, mikä määrittää YT-miehen riippuu olosuhteista. Suurimman osan Homo Sapiensin historiaa YT-mies on ollut se suurin , vahvin ja väkivaltaisin mies, joka on voimakeinoin alistanut muut tahtoonsa. Sivilisaation kehitys on ollut pitkälti riippuvainen siitä, että suurin osa miesväestöä, ei pelkästään YT-miehet , on saanut mahdollisuuden pariutua ja sen vuoksi antamaan huomattavasti suuremman työpanoksen yhteisölle, kuin mitä pelkästään itsensä elättämiseen olisi tarvinnut.

Nykyinen meininki nojaa siihen oletukseen, että kaikki miehet antaisivat yhtä kovan työpanoksen yhteiskunnalle riippumatta siitä, onko heillä mahiksia pariutua ja saada jälkeläisiä. Mutta, kuten tuossa aiemmassa ketjussa kirjoitin, jos naisilla ei ole mitään velvollisuutta antaa miehille seksiä, ei miehillä myöskään ole mitään velvollisuutta antaa naisille vihkisormuksia ja perustaa perheitä heidän kanssaan. Kolmikymppisten ja vanhempien sinkkunaisten keskuudessa on ihan tavallista valittaa, kuinka miehet eivät "kasva aikuisiksi" ja sitoudu heihin.

You made your bed , now lie in it. Aineisto osoittaa vakuuttavasti, että kukaan nainen ei kykene vastustamaan kiimaista kääpiötä. Kaikki kääpiöt ovat siten YTM: Kirjassa tämän asian sanottiin olevan suurimpia salaisuuksia naisten parissa, mistä miehet ei tiedä mitään. Omien havaintojeni mukaan naisten tapa torjua heille kelpaamattomat miehet, on Suomessa täysin irti muusta tapakulttuurista.

Samanlaista karkeutta ja sivistymättömyyttä ei ilmene oikeastaan millään muulla elämänalueella. Ilkeys tuntuu olevan ansio naisten keskuudessa. Aiheeseen sopivasti Henryn vanha huumoripitoinen kirjoitus " Päivä miehenä on herrojen herkkua " vuodelta Päivään kuuluisi heidän fantasiassaan paljon seksiä. Kyse on todellakin vain fantasiasta, sillä eivät he tuskin saisivat ketään naista suostumaan seksiin. Ensinnäkin, he olisivat luultavasti metri kuuskymppisiä kääpiömiehiä ja kaikkihan tietävät, miten naiset suhtautuvat lyhyisiin miehiin.

Heidän pitäisi tuon päivän aikana ensin tienata milli takataskuun pömpöttämään tai opetella ammattilaisjääkiekkoilijoiksi. Muuten naisten saannista ei olisi toivoa. Perjantaillan kunniaksi tuli tosta mieleen: Kenellä Henryn palstan vakiolukijoista on tyttäriä? Minulla niitä on, neljä kaikkiaan. Kaikki ovat jo naimisissa, kuka enemmän, kuka vähemmän onnellisesti. Minulla on myös neljä vävyä. Miten tämän nyt sanoisin Itsekseni joskus ihmettelen kahden tyttären valintoja. Pitikö niiden ottaa tuollaiset ATM: Alan pikku hiljaa ymmärtää kulttuureja, joissa vanhemmat valitsevat lapsilleen puolison.

Jos minä olisin saanut päättää, ei nuorimmaisella nyt olisi tuollaista tomppelia. Anteeksi nyt vaan kaikki, mutta tällaista elämä on. Siis vaikka olen mies, valkoinen hetero kaiken lisäksi, olisin toivonut, että tyttäreni olisi sanonut EI sille, joka hänet lopulta sai. Saanko nyt potkut tästä seurakunnasta? Miten tämän nyt sanoisin … eivät he kaikki ole ihan isukin toiveen mukaisia. Määritteles tarkemmin noidien miesten alempitasoisuus? YT-miehet märitellään statuksen mukaan ja statusta on rutkasti niin toimitusjohtajalla kuin baarin kovimmalla öyhöttäjäkarjulla, joka ei todellakaan kenenkään appiukon mielestä ihannevävy olisi.

Harvassa ovat ne vanhemmat, joiden mielestä heidän lapsensa eivät olisi jotenkin poikkeuksellisen ihmeellisiä ja hyvä niin.

Mutta kun itse jo olet appi, niin varmastikin olet ollut pariutumismarkkinoidn ulkopuolella jo pidemmän aikaa. Siis vaikka en tarkkaa ikääsi tiedäkään niin se, että sinulla on jo aikuisia lapsia kertoo, että pariuduit jo aika kauan sitten. Juu, pariuduin jo kauan sitten. Kovin tyytyväinen olen siitä, ettei tarvitse olla pariutumismarkkinoilla, hrrr En tiedä, ovatko markkinat muuttuneet nuoruuteni päivistä.

Aika monet pakit sain minäkin kunnes sitten kemiat kohtasivat. Itse asiassa olen vähän helvetin tyytyväinen että niin moni nainen sanoi ei. Näin jälkeenpäin kaikessa rauhassa tarkastellen ne olivat aikamoisia kurppia. Kauheaa jos olisi tullut niiden kanssa vahinko. Kun sanoin että MINUN tyttäreni olisivat ansainneet parempaa en tarkoittanut että he olisivat jotenkin muita parempia.

Aivat tavallisia typyjä ne ovat. Mutta papalle toki rakkaita. Tarkoitin sitä että jos vävyt joutuvat vippaamaan papalta rahaa alkaa kyseisellä henkilöllä ns. Siis noiden parin tyypin alempitasoisuus on sitä että mennään kovalla touhulla naimisiin vaikka ei toimeentulosta ole juuri tietoa.

Naitattaahan nuorta miestä, kyllä minä sen ymmärrän mutta sitä en hyväksy että joudun maksamaan niiden vuokria. En minä mitään toimitusjohtajia tyttärille toivo.

Mutta sen verran pitäisi olla vastuuntuntoa ettei nuorta morsiota viedä ihan sillan alle asumaan. Minä olen sillä tavalla vanhanaikainen että uskon sanontaan: Mutta kuten totesin, statuksella ei välttämättä ole mitään tekemistä miehen varallisuuden ja varsinkaan vastuullisuuden kanssa. Vielä omassa nuoruudessasi, ainakin slkeästi nykyistä enemmän, mies hankki statusta olemalla ahkera ja vastuullinen ja luomalla uraa.

Nykyisinkin noilla saa jonkin verran etua, mutta toisaalta nainen voi avioerossa laillisesti ottaa mieheltä hänen työnsä hedelmät, vaikkei mies olisi mitään väärää tehnytkään. Siksi röyhkeällä, pennittömällä baarin kovimmalla karjulla on parempi status kuin ujolla vastuuntuntoisella puurtajamiehellä, joten naiset valitsevat ensimmäisen kaltaisia miehiä herkemmin kuin jälkimmäisen. Ja samoin yhteiskunta yleisesti suuntaa julkisesti rahoitettuja paleluja enemmän naisille, vaikka verovaroillaan niitä rahoittavat enemmän miehet.

Maailma on tosiaan muuttunut. Aikoinaan pystyi menemään vaan töihin, nykyisin töihin pääsee vain vuosien koulutuksen kautta, eikä sittenkään välttämättä. Asuntokin maksaa nykyisin minimissaan puoli miljoonaa markkaa. Maailma on nykyisin erittäin kova paikka nuorelle miehelle. Nuorilta miehiltä on otettu myös kaikki vastuu pois itsestään ja puolisostaan ja itseasiassa jätetty tuuliajolle järjestelmän toimesta, että nuori mies saa painua sinne minne sattuu putoamaan: Miestä pidetään pahana ja haitallisena naisille.

Tämä voi kuulostaa valittamiselta, mutta niin se vain on vaikka hammasta purisi ja tappelisi turhaan vastaan. Naiset tosiaan ovat ottaneet vallan ja kohtelee miehiä rakenteellisesti kuin nämä olisi kaikki täsmälleen alfa-uroksia, eli aina omillaan huoletta pärjääviä.

Sen takia miehille ei ole varattu mitään oikeuksia, ainoastaan velvollisuuksia ja naisella taas on vain oikeuksia eikä oikeastaan mitään velvollisuuksia.

Tekee miehelle aika rankan paketin - jos ei ole super-alfa. Vulvaa on loukattu perustuslaillisella tasolla! Tilanteen henkinen uudelleenjärjestely näyttää olevan äärimmaisen tuskallinen naiselle, josta on tässä tilanteessaa oman identiteetiarvoreferenssinsä saattelemalla tullut 'työtön'.

On minua kasvoillekin tämän takia läpsitty. Solvauksia on tosin hauska kuunnella - yleensä ne pyritään asettamaan tilanteeseen, jossa muut 'kilpailevat karjut' saavat asiain laidan tietoonsa. Tilanteen henkinen uudelleenjärjestely näyttää olevan äärimmaisen tuskallinen naiselle, josta on tässä tilanteessaa oman identiteetiarvoreferenssinsä saattelemana tullut 'työtön'.

Eikö mainitsemasi asiat juuri olleet feminismin alkuasetelmassa! Perushavainto kuitenkin minulla on, että 'hiljaisessa vedessä ne isot kalat kutee'. Toisin sanoen, ei kannata yleistää, kumppaniin kyllä törmää, kun on oma itsensä. Suurin osa tuntemistani naisista etsii samalla tavalla 'tavallista' sielunkumppania kuin miehetkin.

Ylläoleva on lähinna subjektiivinen kokemus iskutilantteista ja siihen ravintolaympäristössä liittyvistä soidinmenoista. Mielenkiintoinen pikku koe tosin. Miehethän tekevät tätä jatkuvasti vrt. En nyt kyllä ymmärtänyt ihan kaikkea. Taitaa olla meillä tuota ikäkuilua. Hypergamiaan en halua tutustua. Nämä minut luuserivävyni eivät kyllä ole mitään baarien huippukarjuja. Itse asiassa en oikein ymmärrä mitä tyttäreni heissä näkivät. No, onhan heillä vähemmän mahaa ja enemmän hartioita kuin minulla, mutta ei kai se ole syy mennä naimisiin?

Kaiken kaikkiaan noin isänä ja muuten isoisänäkin olen sitä mieltä että tyttäret valitkoot mitä lystäävät, mutta pitäisi heidän aviomiehillään olla edes aavistus siitä kuinka jatkossa tullaan toimeen. En minä sen enempää heiltä vaadi. Kohtalaisen nuori mies puhuu minulle vieraita asioita.

Kuka on ottanut teiltä vastuun asioista? Kyllä minunkin nuoruudessa kaikki velvollisuudet olivat miehillä ja oikeudet naisilla. Johtuu ihan vaan siitä että naisilla on jotain sellaista mitä miehet kovasti halajavat.

Ainahan se on ollut näin! Miesten paketti on aina ollut rankka, siitä ei mihinkään pääse. Eikös tuo avoliitto hiukan tasaa tuskia?

Siinähän voi kaksi nuorta leikkiä avioliittoa ilman sen kummempia velvollisuuksia. Minusta se on hieno käytäntö. Kehotin kaikkia tyttäriäni olemaan ensin viisi vuotta avoliitossa ja menemään vasta sitten vihille mutta kauhea kiire niilläkin oli naimisiin.

Yksi heistä on jo itkenyt olkapäätäni vasten että olisi pitänyt sitä perkeleen pappaa vaan uskoa. Minulla on muuten poikakin. Hän uskoo papan puheita eikä ole menossa naimisiin vaikka ikää on yli kolmekymmentä. Naisia riittää joka sormelle. Hänellä ei ole mitään hätää. Monet hänen kavereistaan elävät samanlaista elämää. Pojat lentävät porukalla milloin Amsterdamiin, milloin Prahaan tai Lontooseen ja pitävät hauskaa sikäläisten nisäkkäiden kanssa.

Täytyy myöntää että joskus käy kateeksi. Mutta minun nuoruudessani ei voinut lentää viikonlopuksi jonnekin Eurooppaan parillasadalla eurolla. En ole lestadiolainen vaikka minulla on viisi lasta laillisesti ja yksi syrjässä.

Sattui vain käymään elämässä näin. Olen kerran sanonut "ei" kauniille naiselle joka ehdotti seksiä. Tämä tapahtui vain hetken mielijohteesta kun tuntui että olis ihan jumalattoman coolia kieltäytyä Nykyäänhän pariutuminen voidaan hoitaa netissä, mikä vähentää miesten tarvetta lähestyä naisia pakkien uhalla.

Olisi varmasti avartavaa tehdä tuo koe toisinpäin, naiseksi tekeytyneenä olettaen että "naisesta" saisi riittävän viehättävän. Koko yhteiskunnan koneisto tukee tätä äitiä ja anoppia "oikealla tiellä kohti tasa-arvoa".. Ei ole mikään ihme, että miehet on nykyisin mitä on: Muutaman vuoden sitä jaksaa olla hedonisti, mutta siitä tulee oikeasti paha olo.

Dorian Greyn Muotokuva kirjana tai elokuvana on siitä elämästä aika pilkun tarkka kuvaus. Tämä tapahtui vain hetken mielijohteesta kun tuntui että olis ihan jumalattoman coolia kieltäytyä… ja sitä se todella oli.

Itse olen sanonut hyvin monta kertaa ja monelle kauniille naiselle "ei". Ei se hyvältä tunnu tietenkään, mutta parempi olla fiksu, kun naimassa. Ei sitä turhaan kannata tapella, vaan tuoda tosiasiat näkyville. Ja nehän eivät oikeastaan ole näkyvillä, joten eipä niitä voi muuttaakaan. Nykypäivän helsinkiläisiä voi verrata porukkaan joka yrittää vaikka 2 promillen kännissä uida Lauttasaareen, vaikka sinne menee silta.

Jos joku ehdottaa, että voisi kävellä siltaa pitkin niin joka puolelta nousee möly, että "meillä on oikeus uida", "ihmisolennolla on sammakon ja koiran geenit, pitää päästä vettä pitkin". Helsinkiläismiesten tasa-arvo on Lauttasaaren sillan päässä. Kun kaikki saadaan kävelemään Lauttasaaren siltaa, kukaan ei valita enää, ettei pääse uimaan. Samaan tapaan, kuin sillan ylittämistä Lauttasaareen ihmiset kammoksuvat jo aihetta "tasa-arvoa sukupuolten kesken ml.

Alfanartut pitää pistää samalla tavalla toteuttamaan itsenäisyyttään ja jahtaamaan pikkuprinssejä. Vai onko parempi, että otetaan naisilta koulutus ja äänioikeus pois ja majoitetaan kanahäkkeihin jonnekin Otaniemen teekkarikylään? Vincent unohtaa kuitenkin kirjassaan sen että suurin osa naisista ei ole niitä joiksi hän kuvaa vallassa olevat naiset eli nuoret naiset.

Tulevina vuosikymmeninä tämä nuorten naisten ja miesten joukko tulee yhä edelleen vähenemään entisestään. Kirjoittaja unohtaa myös sen että lesbo nainen on kuin onkin nainen ja elänyt suurimman osan ajastaan ja koko elämänsä kulttuurin vaikutuksen alaisena siis naisena seksuaalisesta suuntautumisestaan huolimatta.

Nainen joka rakastaa naista tai itseään ei voi tuntea naista kohtaan pateettista vihaa, koska tunnistaa sekä tuntee siksi empatiaa omankin sukupuolensa edustajia kohtaan. Kirjoittaja unohtaa myöskin sen että kun lesbonainen rakastaa naista sekä ihmisenä että seksuaalisena olentona lesbonaisella ei ole kuitenkaan toista naista kohtaan tarvetta suvunjatkamiseen sattuneesta syystä ja se tekee lesbonaisen näkökulmasta aivan omansa. Hyvällä tahdolla voin uskoa, että kirjoittaja ei ole niitä naisvihamielisiä naisia, jotka mielistelemällä miehiä tavoittelevat valtaa vaan että tämä ko.

Jotta se mikä on tiedettyä tulisi ns. Kirja ei ole kuitenkaan juuri em. Voin suositella sen lukemista kaikille sukupuolesta riippumatta ja erityisesti naisille kirjan lukeminen on hyvä kokemus siitäkin huolimatta, että kaikki se mitä kirjassa sanotaan on jo entuudestaan tuttua.

Tämä kirja lisää emootio -elementin vanhan tunnetun ja konservatiivisen ajattelun päälle. Se tekee tästä teoksesta kiinnostavan miksauksen kaiken konservatisminkin keskellä. Kirja nojaa vahvasti kaikkiin niihin kliseisiin mitä on totuttu ajattelemaan naisista ja miehistä kun ajattelu kumpuaa kulttuurin korostamista ja suosimista malleista sekä toimintatavoista.

Kirjailija on määritellyt tässä kirjassa vallan yksipuolisesti ja helppotajuisesti ns. Se tekeekin kirjasta mainion viihdekirjan. Se antaa myös joka -pojalle ja tytölle perinteisen selkeän ja loppuunkulutetun viitekehyksen misogyyniselle ajattelulle. Toisaalta kirjassa on pyritty selittämään misogynian alkujuurta yksilön kannalta ajateluna.

Se olisi helppo huomaamattaan allekirjoittaa, jos oma ajattelu on vielä alkuvaiheessa ja kypsymätöntä sosiaalisesti, sillä kirja viettelee ajattelemaan ja tuntemaan empatiaa päähenkilöään kohtaan kirjoitustyylinsä vuoksi. Se selittää ja silittää vihamielisyyden ja antaa sille hyväksyntänsä naisen kaavussa.

Tällä kohdin kirjan rakennetta kirjailija on onnistunut käyttämään kulttuurin luomia stereotypioita mainiosti edukseen edistääkseen snaomaansa koska on ymmärtänyt että kun käyttää heikommassa asemassa olevan henkilön habitusta vahvistaakseen vahvemmassa asemassa olevan habitusta on empatia taattua sen tunteisiin vetoavan sävyn vuoksi. Ongelmaksi nousee mielenkiintoisen groteskisti se, että kirja lyö itse itseään nimenomaan tällä ns.

Tämä oletettu valta on kuitenkin kumottavissa reaalimaailmassa väkivallalla ja pornolla, jotka ovatkin yleisiä konteksteja naisen seksuaalisuuden määrittelyn kannalta katsottuna, jos tämän katsantokulman asettaa kulttuurilliseen kontekstiin.

Kirja ei siis määrittele millään muotoa naisen biologista taustaa tai tarvetta seksuaalisuuden suhteen ja vielä vähemmän se määrittelee niitä psykologisia taustoja joita liittyy aina ihmisen seksuaalisuuteen.

Kirja pysyttelee miesnäkökulmassa, jonka kirjailija on sisäistänyt ajatusmaailmakseen teosta tehdessään. Kirja määrittelee, jos määrittelee, ainoastaan sellaisen naisen epäkypsää seksuaalisuutta joka on antautunut täysin partiarkkaaisten ajatusmaailmojen vietäväksi ja hyväksynyt sekä sisäistänyt tämän mallin keinoksi pärjätä arjessa. Kirja asettuukin hyväksi huumoripläjäykseksi kirjojen maailmassa. Vakavana, kriittisenä tai syväluotaavana elämää pohdiskelevana filosofisena tai etiikkaa tutkivana kirjana sitä ei voi pitää.

Moraaliin se ottaa kantaa konservatiivisesta näkökulmasta katsottuna. Vincent on kuitenkin ansainnut rahaa paljon tällä teoksellaan koska se osuu ja iskee juuri naisvihamielisyyden ytimeen.

Se antaa puolustuksen sille mitä on. Norah Vincentin kirjassa self made man.. Usein jopa edustaakseen ja häivyttääkseen tai kilvoitellakseen sukupuoltaan painottamalla sukupuolta nimellään. Juuri toisen sukupuolen käytöksen puolustelun takia kirjan toivoisi tuovan jotain uutta tähän konservatisitseen ajatteluun, joka on synnyttävyt olemassa olevaa kuilua sukupuolinen välillä.

Kuilun yli tulisi kuitenkin jo tänä päivänä päästä ja pitäisi pysytä ylittämään ne stereotyyyppiset mallit joita tämän kaltainen ajattelu on omiaan säilyttämään ja jopa synnyttämään. Puolustelu on kuitenkin omiaan luomaan mielikuvan siitä että puolustelija tunnistaa itsekkin tekevänsä väärin, muutenhan puolusteluja ei tarvittaisi ollenkaan. Hiukkasen monimutkaisesti Mielipuoli kertoo tuosta Vincentin kirjasta.

Täytyypi myöntää että putosin monesti kelkasta. Silmä nappasi kuitenkin maininnan pornosta. Että se voisi vähentää oletettua naisten seksuaalista valtaa. Ilmeisesti tämän takia naisjärjestöt niin katkerasti sitä vastustavatkin. Myös maksullinen seksi saa tylyn tuomion femakkosiskoilta, varmaan samasta syystä. Tämän päivän nuoret ja nuorehkot naiset haluavat omia itselleen kaiken seksuaalisen vallan ja käyttää sitä täsmälleen oman mielensä mukaan.

Tällainen käsitys minulle Mielipuolen kirjoituksesta jäi. Mutta tuossa edellisessä tuli varsin hyvin esille lukuisat oletukset ja koodisanat, joista feministinen nk.

Esitys oli jälleen melko sekavaa, mutta vastataan jotakin,. Miehethän juuri joutuvat mielistelemään naisia seksuaalisen vallan kontekstissa status, resurssien hankinta, oikea käytös -- sama tosin pätee naisten omaan seksuaalisen vallan maksimointiin meikkaamisella ja vastaavalla. Koettu miesten mielistely tai feminismikritiikki onkin ideologiselle feministille lähinnä sukupuolipetturuutta. Valitettavaa on, että kliseet ja stereotypiat usein ovat yleisesti tunnettuja, koska ne todella ovat ilmiöinä yleisiä.

Tämän voisi nimetä naisia voimauttamaan pyrkivän feminismin hassuksi perususkomukseksi: Toisin sanoen uhrimentaliteetti, josta ei voida luopua, koska se tuottaa yhteiskunnallisia etuja ja varmaankin vetoaa jonkinlaiseen naiserityiseen masokismiin. Tästä sukupuolensa heikkoutta korostavasta uhrimentaliteetista luultavasti osaltaan kumpuaa monien naisten ja etenkin ideologisten feministien kykenemättömyys kokea mitään empatiaa miehiä tai poikia kohtaan.

Hehän ovat sortajaluokka, kauhea patriarkaatti. Tässä on kaikuja lesbofeminismin ajatuksesta, jossa aito naiseus ja luokkavihollisen vastustaminen vaatii seksuaalisuudeltaan poliittiseksi lesboksi muuttumista. Naisten seksuaalinen valta ei kylläkään ole kumottavissa "väkivallalla ja pornolla", koska väkivaltaa harva käyttää ja porno ei ole täydellinen vastine, erityisesti mitä tulee lisääntymiseen.

Koska kysyntää naisille on ennen miesten kollektiivista kastraatiota, naisilla on seksuaalista valtaa. The dating adventures are the most breathtaking. Ned is on the receiving end of women's boring, self-pitying monologues and endless tirades about what bastards men are.

His dates all suspect he is as bad as the rest of them: The dates are when the deceit hits Norah. Her project to experience life as a man turns into a personal nightmare.

A feminist and a lesbian, Vincent expects that, as a convincing Ned, she will finally have a life of privilege and entitlement. But men have their own unpleasant codes, Ned discovers. Don't hold anyone's gaze too long. Don't show too much enthusiasm. Don't be apologetic about anything. This - and the essential deceit - brings Vincent to the verge of a nervous breakdown.

Instead of feeling powerful and dominating, Ned finds being a man depressing and exhausting. You have to put on a constant show of 'maleness'. Itseäni ottaa erittäin paljon päähän tämä kulttuuri. Olen monen vuoden aikana todennut, että jos naisten kanssa haluaa jutella. Ilman iskutarkoitusta, se voi olla erittäin vaikeaa. Jos menet puhumaan naisen kanssa, he olettavat sinun yrittävän jotain, tosin miehetkin siellä naapuripöydässä automaattisesti ymmärtävät minkäänlaisen sosiaalisen kontaktin vastakkaiseen sukupuoleen iskuyrityksenä.

Feministit eivät tietenkään voi sanoa suoraan, että syy kieltomentaliteettiin olisi tämä, vaan sille pitää keksiä muita ylevämmältä kuulostavia selityksiä.

Taustalla on silti ajatus naisten seksuaalisuuden arvon sananmukaisesta halventamisesta ja pelko seksuaalisen vallan vähenemisestä. Noin muuten mielipuolen kirjoituksesta tuli mieleen myös vanha Keisarinna-blogin teksti Naistutkimuksen neljä strategiaa:. Sanamagian avulla voidaan uskotella, että nimeämällä ilmiöt uudelleen, ne muuttuvat tai katoavat.

Biokielto on biologisen tiedon täydellistä sivuuttamista. Menkää itseenne ja tutkikaa ajatteluanne.. Tässä blogissa toitotetaan tasa-arvoa mutta ei kuitenkaan kannateta sitä. Sääli ja ikävä asia- Toivotaan kuitenkin että aikaa myöten asiat kirkasvuvat ja huomaatte sen että yhteiseen hiileen puhaltaminen tuo kuitenkin loppuviimeksi sen tyytyväisyyden.. Voisihan tuo tekstin tuosta Vincentin kirjasta kirjoittaa enemmän kansantajuisestikkin eli jättämällä pois kaikki vähänkin vierasperäiset sanat..

Jokainen teistä on varmaan lukenut Laasasen kirjan. Joten luulisi teidän myös ymmärtävän tekstiä. Eli kaikki mitä kirjoitetaan ei ole irrallaan siitä mitä on kirjoitettu. Hän olisi ainoa ja yksi vaihtoehto sen tarjoajana.

Mutta koska on olemassa muitakin maidontuottajia niin ei ole olemassa monopolia korkeintaan kartelli. Ehkä pikemminkin feminismikriittisiin ja edistyksellisiin. Feminismi on nykyajan poliittisesti korrekti hegemoninen paradigma, jota harva uskaltaa kyseenalaistaa.

Ongelmahan on juuri siinä, että feministit ja valtiollinen tasa-arvokoneisto todella ymmärtävät tasa-arvon vain naisten tasa-arvoksi ja vain naisten aseman parantamiseksi. Eli lähinnä erilaisiksi etuoikeuksiksi ja poliittisten luokkaetujen ajamiseksi. Tästä todellinen tasa-arvo on kaukana ja sen vaatiminen on hyvin edistyksellistä, koska se vaatii kritiikkiä ja vakiintuneiden ajattelutapojen muuttamista.

Ei saa lukea tekstiä muunlaisena kuin se on. Miten joku asia voi ollla mielestäsi edistyksellinen jos sen tavoittelemiseksi kaikella tavalla sekä ideologisesti että muuten käytetään konservatiivista pohjaa? Konservatisteillä ei tunnetusti ole halua muuttua tai muuttaa mitään ainoastaan säilyttää vanhoja rakenteita ja malleja.

Tietyt ajattelumallit tuottavat ikäväkyllä myös helposti samoja vanhoja tuloksia. Ilmeisesti kyseessä on perinteinen feministien harjoittama miesten seksuaalisuuden ja väkivallan samaistaminen demonisointitarkoituksessa? Esimerkiksi porno ei varmasti ole täydellinen substituutti naisten seksuaalisuudelle. Jos näin todella olisi kokemuksellisesti, niin kukaan mieshän ei harrastaisi naisten kanssa seksiä, koska sen kustannukset ovat paljon pornon kuluttamista suuremmat.

Naisilla on yhä monopoli fyysiseen seksiin, jolle ei ole toistaiseksi kehitetty täydellistä korviketta epätäydellinen korvike voisi yhtä hyvin olla vaikkapa vilkas mielikuvitus. Myöskään keinokohtuja ei ole vielä keksitty. Jokainen kyseisen maailman asukas tarvitsee vettä juodakseen.

Kuitenkin vain puolella maailman asukkaista, nk. Haluan esimerkiksi muuttaa tilastoja-sivulla olevia asioita, mm. Tanen ja tasa-arvoyksikön kokoonpanon tasa-arvoisempaan suuntaan ja 8 yliopistollisen naistutkimusyksikön oheen myös miesten tasa-arvon tutkimusta. Feministit ovat konservatiiveja, jos eivät halua edistää tasapuolisesti myös miesten tasa-arvoa. Tämänhetkinen status quo on konservatiivisen feministinen ja muutos siitä poispäin on edistyksellistä.

Väkivalta tulee siitä että KOSKA mies voi täyttää omia seksuaalisa tarpeitaan patoutumiaan väkivallalla niin se on pakko siksi yhdistää tähän eikä sitä voi sivuuttaa. En väitä tällä että mies on väkivaltainen sanon vain että mies voi täyttää omia patoutumiaan seksuaalisesti myös väkivallalla ja jo pelkästään se on ns.

Nyt sinulla on lisäksi menneet käsitteet sekaisin. Siksi voi puhua ainoastaan ja korkeintaa kartellista ja sekin koskee vain pientä osaa. Tuollaisessa hahmottamisessa ei ole mitään järkeä. On ne ikävä kyllä tässä kantavia ajatuksia, koska niiden ylitse ei päästä missään vaiheessa. Siksi nämä asiat ja puheet laahaavat täällä yhden ja saman asian varassa.

Naisilla on monopoli sukupuolensa tarjoamaan seksuaalisuuteen ja lasten hankintaan, mutta olemassa on useimpien mielestä kokemuksellisesti olennaisesti huonompia substituutteja tälle. Tämä voi perustua joko lailla säädettyyn yksinmyyntioikeuteen tai kilpailun tuloksena syntyneeseen asemaan kilpailijat ovat hävinneet tai siihen, että kilpailua ei ole syntynyt esim.

Sanaa on ruvettu käyttämään myös lähes ainoana myyjänä toimivasta yrityksestä, sitten väljemmin suurimman osan markkinoista vallanneesta, ja edelleen väljentyen suuryrityksistä, jotka jakavat markkinat muutaman firman kesken, jolloin kyseessä on oligopoli, tai ylipäänsä isoista yrityksistä.

Sanaa on aiemmin käytetty puhekielessä myös valtion monopoliasemassa olevan alkoholiliikkeen nimityksenä. Lisäksi se on erään suositun lautapelin nimi; tästä on peräisin mm. Minulla ei ole käsitteen ymmärtämisessa mitään ongelmaa. Pelkkä sanaselitys ei ikävä kyllä riitä kuvaamaan sitä mitä monopoli on. Mutta olen sen kyllä selittänyt. Naisilla ei ole yksinoikeutta lapsien "tuottamiseen" sillä nainen ei voi saada lapsia ilman miehen sukusoluja.

Wikipedia ei ole muuten mikään tieteellisesti tai sisällöllisesti pätevä lähde, joten sitä on minulle ihan turha tarjota. Tiedän kyllä mikä on monopoli ja mikä on monopolista valtaa. Monopolivoima on eriasia, koska voimaa ei voi olla jos ei ole valtaa. Sitäpaitsi jos tarkoitat sitä monopolivoimana että naisilla on oikeus itse päättää kehostaan.. Se on ihan sama jos sanoisin että minulla on oikeus miehen siittiöihin ilman hänen omaa lupaansa.

Silloin olisi kuitenkin kyse väkivallasta vähintään henkisesti. Jos vilkaiseekin mielipuolen loputonta aivopieruilua niin nopeasti huomaa, että kovin lähdevapaata on. Sinänsä monopoli-käsite teknisessä mielessään ei ole kovin luonteva tässä keskustelussa, mutta jos sitä kerran haluaa käyttää metaforisesti, niin naisilla todella on hahmotettuna monoliittiseksi tuottajaksi yksinoikeus naisten seksuaalisuuteen ja lastenhankintaan.

Naisten seksuaalisuutta ei siis voi "korvata mikään" tässä mielessä vrt. Tarjolla olevat substituutit ovat heikompia. Sinänsä naisten seksuaalinen vallan olemassaolo ei tietenkään riipu mistään monopoliaseman olemassaolosta ja tämä käsitys on hiukan kummallinen, vaan miesten preferensseistä ja kysynnästä, joille on biologinen pohjansa. Sinä aloitit solvaukset tuolla Nuorten miesten naisettomuuden matematiikkaa ketjussa ; , johon sitten vastasin siellä ja sen jälkeen tässä ketjussa.

Määriteltävässä olevat ja kommunikoitavissa olevat käsitteet ovatkin naisvihamielisen länsimaalaisen tieteen ja filosofian patriarkaalisen konstruktioita. Mukavaa, että monopolillekin löytyy jonkinlainen feminismierityinen ei-intersubjektiivinen kokemuksellinen määritelmä, joka ei ole viestittävissä tyhmille miehille. Kas kas mies-asiasta löytyy sarkasmia kun sanat eivät riitä. Puhuin ainoastaan mikko Ap lle en sinulle ja tuskin olet mikään mies kollektiivi vaikka oletkin itsesi niin nimennyt.

En voi sille mitään että hänelle on sanottava noin. Toistaiseksi en ole luonut sinusta mitään kantaa sen suhteen. Sinähän olet ainakin yrittänyt pysytellä sivustakatsojana ja ns. Mutta kun luet uudelleen mitä kirjoitin niin toivottavasti huomaat mikä monopoli on.

Senhän ei siksi pitäisi tarvita mitään lähdettä. Minusta on muuten mielenkiintoista, että kaikki naiset jotka ovat täällä vähänkn valtavirrasta poikkeavaa mieltä niin heitä aletaan kutsumaan feministeiksi aivan kuin feministit olisivat jokin ihmeellinen yksi ääni. Se on vanhanaikaista ajatella niin. Ei ole mitään yhteinäsitä feministi ääntä. Ai onko Mikko AP suuttunut minulle? Minusta se olet sinä joka on ihan alunperin aloittanut solvaamiset Näitä juttuja naisten seksuaalisesta vallankäytöstä lukiessa tunnen itseni vähintäänkin omituiseksi.

Olenko minä oikeasti jokin poikkeustapaus naisten joukossa, koska minulla on tapana harrastaa seksiä jonkun miehen kanssa siksi, että haluan ja rakastan häntä, eikä siksi, että pyrkisin hankkimaan sillä tavoin jotain etuja ja hyötyjä itselleni. Minä ainakin näen seksuaalisen vallankäytön terminä niin, että seksin avulla joko suoraan tai vihjaamalla nainen pyrkisi saamaan jotain etuja itselleen.

Siis okei, jotkut naiset käyttävät tällaista valtaa, mutta sitten herää kysymys, että koska kaikki naiset eivät toimi näin, niin miksi mies sitten jatkaa tällaisten naisten kanssa olemista ja yhteiseloa?

Ja sitten ne realistiset pelejä pelaamattomat ja reilut naiset ovatkin miesten mielestä liian tylsiä. Ja tämä on ihan itse koettua. Vai onko seksuaalista vallankäyttöä jo se, että naisella on oikeus päättää omasta ruumiistaan ja siitä, kenen kanssa harrastaa seksiä? Jos raja vedetään tähän, niin silloinhan naisten seksuaalisesta vallasta valittavien ja ilmeisestikin siitä luopumista vaativien miesten mielestä naisila ei saisi olla edes perustavanlaatuisia ihmisoikeuksia.

Ja tässä mennään mielestäni jo hyvin kammottavaan ja itsekkääseen ajatusmaailmaan. Niin kaikille on päivänselvää että miesten kysyntä ja ns. Sehän tässä onkin se ongelma.. Katsos kun taloustieteessäkin asiat kasaantuvat toistensa päälle kerrostumina, joku ei siis voi olla jotain jos se ei ole sitä perustellun aukottomasti. Sekin on itsestäänselvyys ja siitä tuskin tarvitsee tässä keskustella?

Yhäedelleen tuokin ylläoleva väitteesi ei ole mitenkään uutta. Noinhan kaikkea on juuri perusteltu kautta aikojen ja sillä on paljon vanhemmat perut kuin feminismillä ja feminismi on siksikin siihen ajattelumalliin nähden ainoa mikä on edistystä. Itse ajattelen niin että näistä asioista pitäisi päästä yli, jotta todella voitaisiin keskustella tasa-arvosta. Voitaisiin hyväksyä tosiaasiat sellaisena kuin ne on ja alkaa rakentamaan uutta. Se on ainoa ja oikea vaihtoehto. Valitettavasti tuo ei ole pelkkää sarkasmia, vaan ihan aito naistutkimuksen strategia, jossa "patriarkaalinen tiede" korvataan "feministisellä ajattelulla" täyshylkäyksen ja sanamagian avulla.

Samoja piirteitä löytyy omista kommenteistasi, kuten monien muidenkin feministien. Ongelma on siinä, että miksi joku tunnustautuu "feministiksi", jos sillä ei ole mitään ymmärrettävää merkitystä tai rajoja.

Ja voiko "feminismillä" olla saavutuksia, jos sillä ei ole yhtenäistä ääntä tai tavoitteita? TANEn julkaisuissa puhutaan valtiofeminismistä ja helpointa feminismi on ymmärtää naisten etuja ajavaksi liikkeeksi ei siis tasa-arvon ajamiseksi. Henryn " Feminismi FAQ " auttaa. Varmaan siksi että tälläisiä naisia ei riitä jokaiselle?

On täällä vaadittu senkin suuntaista. Sehän tästä tekeekin ikävää kun täällä on hankala pysytellä rauhallisena.. Jos muistelisit taaksepäin, niin Henrykin on useamman kerran todennut seuraavaa: Tätä valtaa hän voi sitten käyttää , tai olla käyttämättä. Tietenkin naisen tulee saada päättää. Parikymppiset miehet valittavat naisenpuutetta, kolmekymppiset ja vanhemmat naiset valittavat "hyvien miesten" puutetta ja sitä, etteivät miehet suostu "kasvamaan aikuisiksi" ja sitoutumaan heihin mm. Ei sinänsä ole väärin, että naiset haluavat miehiltä statusta, eikä yhtään enempää väärin ole se, että miehet haluavat nuorta kauneutta naisissa.

Nykytilanne vain on vääristynyt siten, että valtiovallan kautta miesten varoja kierrätetään naisille ja siten keinotekoisesti nostetaan naisten statusta. Ja toisaalta miehet maksavat suurimman osan veroista ja nainen voi valtiovallan kautta velvoittaa myös muut kuin lapset siittäneen miehen tukemaan häntä taloudellisesti. Oletettavasti koska olet nainen, etkä ilmeisesti myöskään yhteiskuntatieteilijä, joka olisi kiinnostunut käsitteellistämään vallan muotoja.

Naisten seksuaalinen valta työelämässä. Se, että leimaa jonkin asian "konservatiiviseksi ja stereotyyppiseksi" ei ole ajattelua tai poista ilmiöiden olemassaoloa. Sanamagia ei ole hyödyllistä, jos ei halua naistutkijaksi. Niin sinä puhut asiasta poliittisessa mielessä ja politiikan kannalta katsottuna ja lisäksi vielä yksipuolisen poliitsen kannanoton kannalta katsottuna.

Eivätkä ole kollektiivi feministejä vaikka voivatkin kannattaa jotkut tasa-arvoa. Tähän tämä kaikki tässä blogissa perutuukin. Strategia on puhtaan kaupallinen. Sillä ei ole kuitenkaan mitään filosofista tai esim. Siksi tämä ajamanne agenda näyttää kovin heppoiselta ja kapealta. Tuo lausuntosi kyllä sen vahvisti. Hei sehän on nimenomaan konservatiivista ajattelua.

Se ei ole sanamagiaa. Se ei ole leimaamista se on tosiasia. Tuskin ainakaan kehuja tulee, koska tasa-arvopolitiikka on osin nollasummaista eli miesten aseman tasa-arvoistaminen tarkoittaa naisten aseman heikentämistä.

Tuota, haluaisin mielelläni tietää, että mitä miesten varoja esimerkiksi minä; lapseton, työssäkäyvä sinkkunainen tarkalleen ottaen saan itselleni tuon valtiovallan kautta. Eli toisisanoen olette sen kannalla että naisten asemaa pitää huonontaa eli kannatatte konservatistisiä ja jopa fundamenttalistisa arvoja?

Siinäpä vasta tasa-arvon kannattaja. Toisen etu ei ole toisen tappio. Se on tasa-arvoista ajattelua. Esimerkiksi asevelvollisuus kohdistuu nyt vain miehiin. Sen muuttaminen toisenlaiseksi huonontaisi naisten asemaa, koska nyt miehet kantavat kaiken rasituksen mukaan lukien taloudellisen. Samoin huoltajuuskiistoissa, terveydenhuollon budjetin tasa-arvoisemmassa jakamisessa jne. Tuon määritelmän mukaan feministit ilmeisesti kannattavat koko ajan "konservatiivisia ja fundamentalistisia" arvoja, koska vaativat esimerkiksi kiintiöitä pörssiyhtiöiden hallituksiin.

Sehän huonontaa miesten asemaa, eikä kenenkään asemaa saisi huonontaa. Käytännössä tietenkin feministisen käsityksen mukaan naisten aseman parantaminen ja miesten aseman huonontaminen on edistyksellistä, mutta tasa-arvon vaatiminen muuten on alistavaa konservatismia. Olin eilen illalla vanhan kaverini kanssa pitkästä aikaa perinteisessä suomalaisessa tanssiravintolassa.

Menimme sinne pienellä paikkakunnalla kyllä pelkästään drinksuille, mutta sitten tuli mieleen koittaa kuinka flaksi puree. Näistä Laasasen masentavista markkina-arvoblogeista lyttyyn lyötynä ajattelin piruuttani kokeilla kaikkein rodukkainta ja tavoitelluimman näköistä yksilöä, jonka paikansin kaukaa salin toiselta puolelta istumassa sillä hetkellä yksin. Hän poikkesi tyylikkäällä pukeutumisellaan ja mannekiinikauneudellaan olennaisesti keskiverrosta kyseisessä paikassa ja ehkäpä siksi miehet näyttivät kiertävän häntä kuin kissa kuumaa puuroa odottaen kunnes olisivat tarpeeksi rohkaistuneita hakemaan tanssiin.

Ikääkin oli varmaan vain reilu parikymmentä. Sanoin kaverilleni, että menempä hakemaan tuota ja hän nauroi, että tuskin osaa edes suomea ja pakit tulevat takuuvarmasti. No, astelin kuitenkin varmoin askelin hänen luokseen ja nirppanokkaisen epäämisen sijaan sieltä tulikin soma hymy ja välitön suostumus.

Olikin Pohjois-Karjalan tyttöjä, joka oli sattumalta käymässä paikkakunnalla. Hänellä ei ollut mitään sitä vastaan, että tanssimme useita hitaita ja tuli vielä pöytäämme istumaan. Tilanteeni oli kuitenkin sellainen, että jouduin hänet kohteliaasti myöhemmin hyvästelemään, kun poistuimme kaverini kanssa.

Siksi aloin tuumailla vieläkö uskon tuohon markkina-arvoteoriaan vai pitääkö vanhan vielä mielessään upgreidata omaa rankkeeraustaan. Miehellä ei ole jotain ihme auttajan roolia lapsen kasvatuksessa tai ei ainakaan pitäisi olla. Sinulla on käsittämättömän vanhanaikaiset mielipiteet. Sinä vain haluat sitoa naiset itseesi sillä tavalla että haluat nähdä lasten auttamisen jotenkin naisen auttamisena. Joka kerta tämmöisen meilin saadessani yllätyn; ja samalla tunnen suurta nöyryyttä siitä, että nämä minulle täysin ventovieraat ihmiset avautuvat elämästään yksityiskohtaisesti ja jopa niin, että rivien takaa voi lukea tuskan ja epätoivon.

Samalla tunnen joka kerta suurta vastuuta siitä, miten vastaukseni otetaan vastaan; olenko osannut neuvoa tai no, yritän olla neuvomatta , sen sijaan jaan omia kokemuksiani ja kerron, minkälaisia tuntemuksia nämä ovat herättäneet ja miten olen itse selvinnyt vastaavista tilanteista ja saavatko nämä yhteydenottajat kaipaamaansa vastauksia tai omiin tilanteisiinsa sopivia toimintamalleja. Viimeisin yhteydenotto tuli nuorehkolta naiselta, joka oli useitten pitkien parisuhteitten jälkeen päättänyt kokeilla villiä sinkkuelämää ja päätynyt eräillä ensimmäisillä treffeillä sänkyyn kusipään kanssa, joka välitti vain omasta nautinnostaan, tuli todella nopeasti ja muuttui kliimaksinsa jälkeen kylmäksi, poistui tekosyyn varjolla paikalta ja blokkasi naisen jälkeenpäin välittömästi.

Nainen oli tästä ymmärrettävästi shokissa, ja kysyi, olenko itse törmännyt vastaaviin tyyppeihin, ja miten selvisin tilanteesta ja pystyin säilyttämään uskoni miehiin. Vastasin naiselle henkilökohtaisesti mahdollisimman pian; mutta ajattelin jakaa tämän ihan postauksenkin muodossa, sillä olen aika varma, että lähes jokainen on joskus kokenut ghostausta tai muuten vaan arktista kylmyyttä heti aktin jälkeen tyypiltä, joka ennen varsinaista yhdyntää on ollut valmis hakemaan kuun taivaalta ja tähdetkin kaupan päälle.

Ensimmäinen reaktio, joka itselle ennen tuli jokaisen tämmöisen tapauksen jälkeen oli syyllisyys. Jäi likainen olo; ajatteli, että mitähän tuossa tilanteessa olisi pitänyt tehdä toisin välttääkseen tapahtuneen. Olinko kenties ruma, huono sängyssä; olinko liian helppo vai enkö toisaalta tarpeeksi kokeilunhaluinen.

Voi miesparkaa, joka on niin täysin puissa oman seksuaalisuutensa kanssa, että ei ymmärrä tai ehkä jopa osaa kohdella naista tämän ansaitsemalla tavalla; joka häpeää ennenaikaista siemensyöksyään niin kovin, että pystyy käsittelemään tilanteen vain muuttumalla kylmäksi ja poistumalla siitä mahdollisimman nopeasti.

Tai joka on elämänsä aikana oppinut - omien tai toisten kokemusten kautta - kohtelemaan naisia vain huonosti; tai kohtelemaan vain oman seksuaalisuutensa kanssa sinut olevia naisia huonosti. Tai kohtelemaan ihmisiä ylipäätään huonosti. Ehkä se on oman itsetunnon puutetta; ehkä on tärkeää korostaa epäkohteliaalla käytöksellä sitä omaa valtaa, jonka jossain vaiheessa on menettänyt. Ehkä se on miesparalle se ainut keino todistaa itselleen, että pystyy vielä olemaan tilanteen herra.

Tai ehkä se on alitajuinen kosto sille ex-tyttöystävälle tai äidille, joka ei pystynytkään vastaamaan miehen rakkauteen. Tai ehkä nallekarkit eivät menneet koskaan tasan; Luoja tietää, me emme luultavasti koskaan.

Joka tapauksessa se ei koskaan ole tämmöisessä tilanteessa naisen syy; se, että on päättänyt harrastaa seksiä ensitapaamisella ei ole millään tasolla väärin tai tuomittavaa, eikä oikeuta tuommoiseen kohteluun. Empatiakyky on jotain, jonka olen oikeastaan kunnolla oppinut vasta aloitettuani meditaation.

Se on opettanut minulle, että meillä jokaisella on raaka ydin, jonka ympärille omat kokemukset muovaavat renkaita, jotka estävät pääsyn takaisin ytimeen tai sisäiseen valaistumiseen. Ja että mitä enemmän näitä renkaita on muodostunut negatiivisten kokemusten kautta, sitä vaikeampaa on olla rakastava, myötätuntoinen, toisille hyvää haluava ja tekevä. Ihmisellä — tai ainakin minulla — on ollut tapana ensin etsiä syytä itsestään. Mutta joskus kusipäät vain ovat kusipäitä; joskus heidän elämänsä on niin onnetonta, että tämmöiset pienet arkipäivän "voitot" ovat ainoita, joista he vielä saavat iloita.

Renkaita vain yksinkertaisesti on niin paljon, että kusipäisyys on elämän ainoa valttikortti. Samalla, kun sitä negatiivista energiaa voi yrittää säännellä ja ymmärtää yrittämällä asettua toisen ihmisen asemaan, voi myös keskittyä positiiviseen; kaikki eivät ole kusipäitä.

Itseasiassa suurin osa meistä ihmisistä on rakastavaa, empaattista, toisiaan tukevaa ja toisilleen hyvää haluavaa; niitä jotka palauttavat pudottamasi kympin setelin tai huomauttavat, jos vessasta jää pala vessapaperia kenkään. Niitä, jotka antavat sen puuttuvan viisikymmensenttisen, että koululainen saa ostettua kesän ensimmäisen pehmiksen. Se pieni vähemmistö vaan usein pitää enemmän melua itsestään, kuten ihmiset, joilla on paha olo itsensä kanssa, usein tekevät.

Aikuisetkin saavat itkupotkuraivareita, koska ovat turhautuneita osaamatta ilmaista sitä. Ne vain manifestoivat itsensä eri tavalla. Ehkä elämänasenteena naiivi, mutta minä mieluummin koen sen yhden pettymyksen kymmenestä tapauksesta ja otan ne yhdeksän vastaan täysin avoimena ja sataprosenttisesti, kuin että rakentaisin ytimeni ympärille jälleen uuden kuoren, jonka avulla blokkaisin tulevaisuudessa tapahtuvia ihania ja hyviä asioita vain sen takia, että en uskalla vastaanottaa toista ihmistä vailla ennakkoluuloja; vain toisena ihmisenä, jolla on myöskin puhdas ydin.

Miten olette itse selviytyneet vastaavista tilanteista — ensisijaisesti niistä seksiin tai seurusteluun liittyvistä? Kyllä se nyt kuulkaa vaan on nähtävästi ihan aikuisten oikeasti niin, että iloisuus ja onnellisuus säteilee ulospäin ja tekee ihmisen kuin ihmisen kauniiksi.

Autossa; punaposkisena, säihkyväsilmäisenä, hyväntuulisena, hymyilevänä siitäkin huolimatta, että olen ajoittanut lähtöni pahimpaan ruuhka-aikaan. Edes persiissä riippuva Audi, joka tulee ohituskaistalla niin lähelle, että näen pukumiehen silmämunat ja hiissaa jatkuvasti kahden kaistan välillä kun yrittää kurkkia ohitseni, ei jaksa ärsyttää; livahdan kahden rekan väliin ja päästän tärkeän setämiehen munanjatkeineen edelleni mikä ei tosin hyödytä yhtään mitään, sillä edessään on vielä 20 autoa, jotka matelevat tasan samaa vauhtia kuin minäkin tein.

Setämies mulkaisee pahasti ikään kuin koko ruuhka olisi minun vikani, minä vilkutan hymyillen onnistuen juuri ja juuri tukahduttamaan haluni lähettää lentosuukko. Maltan jopa olla liimautumatta persiiseensä kosto!

Huomioni kiinnittyy autoon, joka oli juuri takanani, mutta joka nyt on vierelläni ja jää siihen, vaikka tilaa ohittaa olisi. Vilkaisen kuskia; arviolta kolmekymppinen tosisöpö vaalea mies, ihan kiva viikinkiparransänki, käsivarsitatuointi ja keskivertoa pidemmät hiukset. Kuski hymyilee ja katsoo pitkään.

wiki trans treffit Seksikäs naiset Vantaa | 0 Samsung Nokia Snapchat Angry Birds Nintendo emoji tekstiviesti auto televisio tietokone selfie seksi Netflix sukupuoli-identiteettiin ei kuitenkaan ole eikä esimerkiksi homoseksuaalisten vanhempien lapsilla .. Sexsi fi suomi milf, Vitun nuoleminen alaston hieronta. huhtikuu seksi ilmainen karva pillut hot blonde porn thai sex ravintola laguna. suomi milf bdsm tekstiviesti treffit sihteeriopisto oulu seksi videot thai. 11 Nov ent treffit chat aikuisviihde ilmaista puhelin seksiä seksiseuraa nuorta seksiä vallilan ammattikoulu tekstiviesti netistä raahen koulut tussua tai lorauttamasta P-paikalle, niin sinuun on hiipinyt homoseksuaalisia piirteitä.

RAKEL LIEKKI PORN HIERONTA HOMOSEKSUAALISEEN SEKSI

: Tekstiviesti treffit ilmaista homoseksuaaliseen sexsiä

TAMPERE THAIHIERONTA SEURAA JOENSUU HOMOSEKSUAALISEEN Mies laukeaminen omakuva homoseksuaaliseen seksi
Gay sex work kuopio rakastelu kuvat Tai ehkä nallekarkit eivät menneet koskaan tasan; Luoja tietää, me emme luultavasti koskaan. Tuo kuulostaa hieman samalta kuin kilttien miesten "nice guys" kokemat ongelmat parisuhdemarkkinoilla. Tanen ja tasa-arvoyksikön kokoonpanon tasa-arvoisempaan suuntaan ja 8 yliopistollisen naistutkimusyksikön oheen myös miesten tasa-arvon tutkimusta. Perinteinen "iskeminen" on typerää touhua yleensäkin. En muistanutkaan, että kirjassa oli noinkin fiksua tekstiä, mutta se lienikin syy, miksi jaksoin kahlata ja rämpiä sen läpi. Niin stereotypioivalta ja vanhanaikaiselta kuin se ehkä kuulostaakin.
Tekstiviesti treffit ilmaista homoseksuaaliseen sexsiä Tietysti todellisuus on monivivahteisempi. Siinähän voi kaksi nuorta leikkiä avioliittoa ilman sen kummempia velvollisuuksia. Tylyä luettavaa, mutta ah, niin tuttua. Ensimmäinen reaktio, joka itselle ennen tuli jokaisen tämmöisen tapauksen jälkeen oli syyllisyys. Se on tasa-arvoista ajattelua. Feministit vetävät tuon kortin miehen roolista "täyspäiväisenä vastuullisena huoltajana" esiin, kun sen avulla voi lyödä miehiä. Miesseuraa karttava nainkin voisi pukeutua niin, että kellekään miehelle ei tulisi mieleen lähestyä.
LUOMU MEIS GAY SEKSISEURAA PARILLE Panokaveri devils homoseksuaaliseen den pattaya
HOMOSEKSUAALISEEN THAI HIERONTA RIIHIMÄKI HIEROJA ITÄKESKUS Free sex homo pictures s sex