Homo Anal Sex

Parasta homoseksuaaliseen puhelinseksiä pari hakee miestä

Siinä ei ole siis enää kyse siitä, että nautittaisiin toistemme läheisyydestä vaan siitä, että molemmat saavat haluamansa. Välillä tuntuu, että onko sillä edes merkitystä, kuka siinä vieressä on.

Kun munkin ukkoa huvittaa yleensä vain yöllä, kun on pimeää eikä toista edes näe. En voi sanoa, että vartaloni olisi kuin supermallilla, mutta olen kuitenkin urheillut koko ikäni eikä ylipainoa ole.

Pidän itseäni seksikkäänä, ja usein miehet katsovat minua "sillä silmällä". Mielestäni vartaloni kestää päivänvalon. Mistä siis johtuvat öiset pikapanot? Minä kun innostuisin pitkästä, kunnon seksistä tai päiväpanoista viikonloppuisin tai töiden jälkeen. Alunperinhän tämän keskustelun aloitti Jane, joka ei saa tarpeeksi. Jane kertoi, että hän päätti olla tekemättä aloitetta.

Itse kokeilin samaa silloin joskus vuotta sitten, ja siitä seurasi pitkä selibaatti sekä omalla kohdallani masturbaatioputki. Pikkuhiljaa tilanne on ajautunut siihen, että harrastamme seksiä silloin kun mieheni sitä haluaa. Itse en enää monet pakit kokeneena edes uskalla ehdottaa seksiä ennenkuin olen varma, että saan sitä esim. Jatkuvat torjunnat saivat minut tuntemaan itseni nöyryytetyksi.

Tämä torjutuksi tulemisen pelko on takaraivossani edelleen, eikä varmaan lähde sieltä enää pois. Välillä tunnen oloni katkeraksi siitä, että olen antanut tilanteen luisua tähän lähestulkoon seksittömään ja tunteettomaan suhteeseen.

Miksi en voisi edelleenkin vongata ja keimailla seksikkäänä miehelleni? En halua olla mikään epätoivoinen vonkaaja. Mieluummin jatkan tätä rataa, eli tyydytän itseni juuri silloin kun itse haluan, ja niin monta kertaa kuin milloinkin huvittaa. Silloin minun ei tarvitse tuhlata energiaa toisen vonkaamiseen ja sen jälkeen yrittää nukkua toosa märkänä ja niellä katkeria kyyneleitä, kun toista ei taaskaan huvita.

On muuten todella surkea olo sellaisen tilanteen jälkeen. Aivan tarkalleen sama ongelma täällä. Mukava huomata että meitä on muitakin.

Juuri nöyryytetyksi sitä alkaa itsensä tuntemaan, kun koittaa saada toista innostumaan, eikä sitä koskaan tunnu huvittavan. Tuo on niin tuttua tuo kuvailemasi tilanne, jossa saa " yrittää nukkua toosa märkänä ja niellä katkeria kyyneleitä, kun toista ei taaskaan huvita". Se ei tee itsetunnolleni hyvää ja masentaa joka kerta. Eikä se mies edes varmaan tajua loukkaavansa. Vaikka on siitäkin puhuttu monet kerrat. Enää en edes uskalla ottaa sitä puheeksikaan, kun se kuulema on nalkutusta, ja avomieheni valittaa, että siitä vasta suortuspaineita tuleekin.

Enkä myöskään enää niin usein uskalla tehdä aloitteita. Kuvio menee yleensä siten, että minä vonkaan, mies torjuu. Minä koitan vähän ajan kuluttua uudelleen, mies torjuu jälleen, minä loukkaannun ja joskus itkenkin, me puhutaan. Tulee piiitkä seksitön kausi. Minä vonkaan taas, ja saan sylissä pitoa ja halimista, enkä muuta. Pahinta minusta on, että mies ikäänkuin "pelkää" läheisiä hetkiä.

En tietenkään ole joka hetki miehen kimpussa, eikä sylissä olo tosiaankaan tarkoita minulle, että alkaisin kähmiä toista siinä. Niin silti mies tuntuu välttelevän sylissä kaikkea sellaista, josta saattasin saada väärän käsityksen, siis että luulisin hänen haluavan minua. Pusut tulee poskelle, ei suulle, ja kädet pysyvät tiukasti selässäni,hän ei vahingossakaan edes lanteilleni laita niitä.

Ja viimeaikoina haliminen on tarkoittanut hänelle vain vierekkäin köllöttelyä, jos tulen lähemmäs, siis yritän halata, mies nousee pois: Sitten kun mies silloin harvoin sille päälle sattuu, niin todellakin, se on vain pikapano ja suoritusmainen pyrkimys saada se kauan kaivattu orgasmi.

Me kyllä sekstataan päivälläkin. Omituisinta on, että mies pyytää yleensä aina minua laittamaan jotkut mustat tai punaiset stay-up sukat jalkaan, stringit js joskus jopa korkokengät.

Monesti ollaan miehen ehdotuksesta tehty se keittiön pöydällä, tai suihkussa vaatteet päällä. Ei siinä muuten mitään, mutta jos itselläni ei ole sellainen olo, että tykkäisin pitää noita vaatteita, niin tulee aika huorahtava olo. Mutta jos meinaa saada sitä miestä, niin pakko kait se sitten on Olen sanonut monet kerrat, että minusta olisi ihanaa jos minut kaappattaisiin ihan kesken tavallisen päivän rakasteltavaksi.

Vaikka kesken ruuanlaiton tai kun tulen sisään ulko-ovesta. Mutta ei sellaista tapahdu koskaan. Miestä ei kai sitten kiihota arkiset vaatteet tarpeeksi. Se masentaa sitten vielä enemmän, kun tuntuu, etten minä ole sen mielestä kaunis enkä haluttava ilman niitä huorakostyymejä.

Tekstisi oli kuin itseni kirjoittama!! Niin paljon samanlaisia tuntemuksia, niin paljon samanlaisia fiiliksiä! Torjumisen jälkeen mies antaa pusun suulle, sanoo hyvää yötä ja että alkaa nukkumaan, kääntää selän Minä jään selälleni makaamaan pimeyteen, kyyneleet alkavat valumaan silmistäni, mieli on tyhjä, niin tyhjä, olo on kuin halvalla naisella, rumalla, hylätyllä. Olo on turhautunut ja mieli maassa.

Sitä tunnetta ei osaa kuvailla. Seuraavaksi mies kuulee nyyhkytykseni, sanoo, että elä nyt viitsi, tulee painostava olo ja sellainen että pakotat! Sanon, että tuli vain paha mieli kun torjuit. En todellakaan pakota, olisin vain halunnut Jos mua ei nyt huvita, niin ei silloin huvita, äläkä itke, ala nukkumaan.

Kohta mies kuorsaa, minä itken hiljaa ja yritän unta. Monesti jos olen ollut kiihoittunut jo ennenkuin aloin ehdottelemaan miehelle, mutta tulin torjutuksi, saatoin masturboida sitten miehen nukahtaessa Sen jälkeen olo on kyllä fyysisesti tyydytetty,mutta henkisesti tyhjä, niin tyhjä. Jos en ajattele seksiä tai mitään siihe liittyvää, pystyn olemaan aidosti onnellinen ja minusta tuntuu, että parisuhteessani menee loistavasti, olen ylpeä miehestäni, meillä on hauskaa ja tehdään yhdessä kaikkea.

Mutta heti kun ajattelen seksiä, alemmuuden tunne valtaa mieleni ja tunnen itseni huonoksi,rumaksi, vaikka mies monesti kehuukin, mutta silti epäkiihottavaksi ym ym. Silti minä rakastan häntä! En voisi elää elämää jossa häntä ei olisi. Hän kuuluu elämääni, sen jokaiseen päivään!

Ja tosiaan seksi, kun sitä harvoin on, se on tyydyttävää ja ihanaa, mutta miksi niin harvoin, miksi???!!! Meillä ei ole sellaista, että mies pyytäisi minua pukeutumaan mitenkään erityisesti tms.

Hetket, joina hän tekee aloitteen kerran 2kk: Mieheni ei koskaan ole sanonut kiihoittuvansa erityisesti mistään esim alusasuista, korkokengistä ym "rekvisiitoista". Hän haluaa minut täysin alasti. Kesäisin hän on kiimaisempi uimarannoilla vaikka siel ei olisi muita tai esim mökkimme pihalla tai saunalaiturilla. Silloin hän joskus tekee aloitteen ja olen aivan äimissäni! Itselläni on ollut mielessä ihan muut asiat Tämä elämä on ihmeellistä, ja seksiasiat on näköjään ihan yliluonnollisia Oon oikeesti aika väsynytkin jo tähän aiheeseen, kun tuntuu että jutut pyörii vain ympyrää Mutta ymmärrän sinua Viivi ja monet muut!

Lueskeltuani jo niitä aiempiakin viestejä voin vain todeta, että samoja tunteita me miehetkin käydään läpi, jos naiselle ei taaskaan käy. Niin se vain on, että jos ei haluta niin ei haluta. Painostava olo tulee tietenkin, kun toisella on paha mieli seksin puutteesta, eikä ole muuta tapaa auttaa kuin vasten tahtoaan alkaa seksihommiin.

Minulle ainakin välittyi kuva miehestä, joka todella välittää naisestaan, mutta katsoo vääräksi tehdä vasten "luontoaan". Janen kuvaukset miehestään olivat nimittäin jotenkin niin sitä samaa kuin mitä itsekin sanoisin, jos ei vain kertakaikkiaan huvita.

Elämässä on niin paljon kaikkea muutakin mielenkiintoista, ettei se "saman jauhaminen" jaksa kiinnostaa niin usein. Ja jos arvostaa toista, on vaikea vain "hoitaa homma" vaikkei yhtään kiinnostaisi sillä hetkellä. Jokseenkin sama kuin alkaisi syödä ilman ruokahalua. Puhumattakaan Janen miehestä, joka selvästi näyttää olevan täysillä mukana eli haluaa rakastella eikä vain "suorittaa yhdyntää".

Vahvasti nousee esiin vaikutelma, että hän aidosti välittää ja on oma itsensä. Lopultakin tulee mieleen, mistä syistä oikeastaan haluat seksiä niin usein. Minusta kertaa viikossa ei ole vähän. Olisiko kyse enemmän henkisestä yhdessäolon tarpeesta? Oletko liikaa kiinni suhteessanne? Voisitko suunnata energiaasi muuanne? Kommenttisi sai lohduttamaan ja ajattelemaan taas lisää. Tähän asti olen vain etsinyt sanalle "huvita" syvällisempää ja todellisempaa sekä uskottavampaa merkitystä Ehkä sitä on avattava silmät ja uskottava, että meitä on joka lähtöön,monen näköisiä, monen luonteisia,seksin määräänkin katsomatta Ja sen EI tarvitse tarkoittaa sitä, että rakastaisi vähemmän, tai ei pitäisi haluttavana.

Nyt minun on avattava silmät. Mieheni todella on sellainen, että ei tee mitään vastoin luontoaan. Ehkä siis mieheni tässäkin asiassa on siinämäärin "jääräpäinen" huonossa merkityksessä ja aito hyvässä merkityksessä , että kun seksi ei huvita niin silloin sitä ei tarvitse harrastaa! Siinä me olemme toisaalta erilaisia kuin yö ja päivä: Tietenkin jotkut rajat, mutta tiiätte varmasti mitä tarkoitan. Mieheni ei näe asiaa tältä kantilta.

Ja kiitos sinulle "ateistimies" kun herätit minut tajuamaan senkin, että olen liikaa kiinni suhteessamme. Kaverit jäävät aina toiseksi. Joskus jos lähden tyttökavereitteni luo, on kokoajan olo, että mitähän mies tekee tällähetkellä, olisipa mukava mennä jo kotiin.

Ei tietenkää aina tunnu noin, mutta usein. Ja se ei tarkoita,etteikö tyttöjen kanssa olisi hauskaa! Ennen urheilin paljon, mutta se on jäänyt. Haluaisin todella jonkun muunkin kiintopisteen kuin mies ja koti.

Toivottavasti kommenttini oli sellaista, että siitä tajusi jotain Nythän on kriminalisoitu sellainenkin käsite kuin raiskaus avioliitossa. Miehelle ei useinkaan ole luonnollista, että aloite on VAIN naisen käsissä - vaikkakin nykyisin media korostaa asiaa. Mikään ei ole turhauttavampaa, kuin jäädä kulli pystyssä katsomaan niin unista naista, joka ei jaksa innostua jne.

Siinä menee yöunet, eikä ihan hetkeen jaksa alkaa vongata todellakaan - vaan siinä sitten olettaa, että nainen kertoo, milloin haluaa, ettei "koe tulevansa raiskatuksi". Tosin siinä on sitten se riski, ettei miestä huvita. Nykyisin niin useilla palstoilla naiset mouruavat ettei MIES YMMÄRRÄ sitä, kun nainen ei halua seksiä - ja sitten toiset ymmärtäväiset naiset vain sanovat, että "kyllä se mies on paska, kun se ei sitä ymmärrä" Tämä ilmapiiri ja henki voi olla monen miehen haluttomuuden takana - itselleni ainakin on sattunut niin usein, että kun haluan, naiseni vain nukkuu Jotenkin vaan nykyajan henki on sellainen, että sen miehen pitäisi olla "panokone", kun naista sattuu haluttamaan, ja sitten "ymmärtää", kun ei haluta.

Sen enempää kuin kaikki naisetkaan sellaisia, joita sattuu haluttamaan aina kuin miestä. Ehkäpä Raamatun "seksiohje" sopii edelleen kaikkiin avioliittoihin Jos nyt miehellä ei satu seisomaan, niin sitähän voi keksiä sitten muita keinoja palvella naistaan - samaten naisella on muutakin keinoja varmasti käytössään kuin vain levittää jalkansa ja haukotella Tärkeintä kai olisi saada aikaan ilmapiiri, jossa ei ole häpeä, jos ei seiso tai jos ei innosta - mutta olisi kuitenkin yhteisesti sovittu sääntö, että toosa märkänä tai heppu pystyssä on huono nukkua, jolloinka tilanne pitää laukaista.

Asiahan on sellaiselle helppo, joka sattuu uskomaan Raamatun periaatteisiin noin yleensäkin. Modernille ateistihumanistille homma lienee sitten vaikeampi. Mutta kyllä tuo vanha neuvo varmaan toimisi. Ymmärrän Markusta, semmoisia miehiä olen tavannut ja asia kun kiinnostaa kyselen aina miten ko.

Miehet jotka vain kyllästyvät, haluavat niinkuin uutta virikettä säännöllisin väliajoin - on se sitten viikko tai 2 vuoden välein. MUTTA samaa löytyy naisista. Tunnustan itseni siihen kastiin. Pahin mahdollinen on mies josta vuoden yhdessäolon jälkeen osaa ennakoida täsmälleen kuinka seksi toimii, ei mitään uutta enää. Silloin alkaa myös muilla alueilla mättään. Nuorena tuli herättyä milloin mistäkin, yhdenyön jutuista - 4 vuoden suhteisiin. Jälkikäteen huomasin että lyhimmillään oli ne joissa mies nähtiin usein, asuin paikka lähellä jne.

Pisimpään kesti ne joissa asuinpaikka eri paikkakunnilla ja viikonlopputapaamiset. Arkeni oli minun arkea ja elämää aina ehd. Niissä aina puhelinyhteys päivittäin vapaaehtoisuutena, ei mitään "pakko-soittaa-joka-päivä".

Silloin ei ollut tämmöistä helppoa känny kulttuuria. Luulin jo olevani jotenkin poikkeana nainen, voimakkaan seksuaalisuuden kanssa. Varsinkin on olet vuosien varrella kuullut että rimani on korkealla, olen liian vaativa ja kova pakkaus.

Avioliitossa seksi väljähti ekan vuoden aikana. Molemmat olisi haluttu enemmänkin, mutta jotenkin ei vain kiinnostanut. Itse pidän seksinauhojen katselusta, ex ei, ehkä jos se olisi ollut yhteinen juttu, olisi seksi kiinnostuskin pysynyt yllä. Meillä oli erilaiset tarpeet, jotka ei kohdanneet pidemmällä ajalla.

Nykyinen kumppanini on samanlainen kuin minä. Seksiä riittää, samoin viihdymme tosi hyvin yhdessä muutenkin, samanlainen huumorintaju, samat viehtymykset avoimiin kokeiluihin. Puhelin yhteys kertaa päivässä, myös puhelinseksi välillä mukavaa. Silti molemmat elää lapsi arkea tahoillansa, luotettavana, uskollisena ja odottavan herkullisena. Netistä on peräisin myös miesten seksuaalinen tasa-arvoluokittelu. Luokittelussa miehet jaetaan kolmeen kategoriaan: Luokittelun tarkoituksena on kuvata naisten tarjoaman seksin epätasaista jakaantumista miesten kesken.

Henry Laasasen mukaan miesten asettuminen tasoluokkiin on siis perimmiltään seurausta naisten valikoivuudesta partnerien suhteen. Mitä enemmän naiset ovat kiinnostuneita miehestä, sitä korkeammalla hän on.

Laasasen mukaan yksittäisen miehen menestys naissuhteissa on seurausta miehen markkina-arvosta ja kyvyistä hankkia naissuhteita. Keskitasoisilla miehillä naisten arvostamia ominaisuuksia tai kykyjä seksuaalisten naissuhteiden hankkimiseksi on keskimääräisen paljon, ja he ovat useimmiten yksiavioisessa parisuhteessa. Alempitasoisilla miehillä on vain vähän naisten arvostamia ominaisuuksia tai kykyjä naissuhteisiin pääsemiseksi, ja heidän elämäänsä luonnehtivat pitkät vastentahtoiset selibaatin jaksot tai täydellinen seksuaalisten naissuhteiden puute.

Miehen tasoluokitus ei ole pysyvä, vaan se voi vaihtua elämänkaaren aikana. Silti osa miehistä on jatkuvasti ilman naista:. Jos esimerkiksi jollakin rocktähdellä on kymmenen bändäriä, miesten seksuaalisen hierarkian alapäähän syntyy vastaavan suuruinen naisvaje, jossa yhdeksän miestä jää ilman yhtään naista.

Naisvaje on havaittavissa ilmeisenä esimerkiksi netin deittisivustoilla: Markkina-arvo kuvaa henkilöön kohdistuvaa potentiaalista kysyntää pariutumismarkkinoilla. Mitä enemmän potentiaalista kysyntää henkilöön kohdistuu, sitä korkeampi on hänen markkina-arvonsa ja sitä enemmän seksuaalista palkitsemisvaltaa hänellä on. Naisten markkina-arvot ovat keskimäärin miesten markkina-arvoja korkeammat, koska naisiin kohdistuu suurempi kysyntä pariutumismarkkinoilla.

Lisää Laasasen ajatuksia voit lukea täältä http: Parisuhteen markkina-arvoteoria on saanut vastakaikua nimenomaan nuorilta miehiltä. Henry Laasasta tämä ei yllätä: Esimerkiksi naistutkimuksessa keskitytään tutkimaan ihannetilannetta; sitä, millainen yhteiskunnan pitäisi olla, jotta se olisi tasa-arvoinen — naiselle. Laasasen mukaan tässä on osasyy siihen, miksi markkina-arvoteoria myös herättää niin voimakasta vastustusta. Argumentaatio ei tutkijan mukaan keskity siihen, onko teoria väärä, vaan siihen, millaisia tunteita se herättää.

Se koetaan leimaavaksi ja sovinistiseksi. Naiset myös reagoivat miehiä voimakkaammin ajatukseen siitä, että rakkaus perustuisi tavalla tai toisella panos-tuotos -ajatteluun, Laasanen arvioi. Sopivaa partneria etsivä voi etsiä tunteella, järjellä tai molemmilla. Joka tapauksessa laskelmoimme, vaikka emme haluaisi sitä myöntää. Mutta aivan yhtä hyvin nainen voi rakastua renttuun, koska tämä on naiselle psykologisesti tyydyttävin vaihtoehto.

Silloin nainen maksimoi subjektiivisen hyötynsä, vaikka ei saisikaan samalla taloudellista turvaa tai statusta. Silti molemmat valinnat perustuvat aivojen suorittamiin laskelmiin siitä, mikä on minulle parasta, hän muistuttaa ja lisää:. Jos sen sijaan sanon, että pieni, arka ja kunnianhimoton mies ei ole erityisen miehekäs, yksikään mies ei loukkaannu ja väitä, että olen väärässä, hän kärjistää.

Yhä useampi sinkkumies ei löydä koskaan naista. Nopeimmin kasvaa lapsettomien sinkkunaisten määrä. Osa yksin asuvista ei kaipaa parisuhdetta tai yhdessä asumista. Aikaisemmin riitti, että miehellä on säännöllinen työ ja hän kykenee huolehtimaan itsestään ja perheestään. Koska naisten potentiaalia kumppania koskevat kriteerit ovat kasvaneet, sanoo Laasanen ja kärjistää: Nainen löytää seksikumppanin käytännössä koska tahansa — kyse on pikemminkin siitä, millaisen kumppanin hän hyväksyy.

Netti loi miehille seksuaaliset kategoriat Markkina-arvoteoriasta on keskusteltu jo vuosia netissä. Silti osa miehistä on jatkuvasti ilman naista: Päteekö Laasasen teoria vielä vuonna ? Markkina-arvoteorian perusteesejä Markkina-arvo kuvaa henkilöön kohdistuvaa potentiaalista kysyntää pariutumismarkkinoilla.

Markkina-arvo ennustaa, kuinka tasokkaan partnerin henkilö kykenee hankkimaan. Mitä lähempänä partnereiden markkina-arvot ovat toisiaan, sitä todennäköisemmin suhde kestää. Naisten seksisuhdemarkkina-arvot ovat selvästi heidän parisuhdemarkkina-arvojaan korkeammat. Naiset saavuttavat markkina-arvohuippunsa nuorempina kuin miehet. Miesten markkina-arvoissa on enemmän hajontaa kuin naisilla. Henry Laasanen Lisää Laasasen ajatuksia voit lukea täältä http: Silti molemmat valinnat perustuvat aivojen suorittamiin laskelmiin siitä, mikä on minulle parasta, hän muistuttaa ja lisää: Kommentit Kommentit Kaupunginjohtaja on ainakin Kaupunginjohtaja on ainakin löytänyt: Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Olen itse eronnut, ja en Olen itse eronnut, ja en todellakaan edes kaipaa kanssani asumaan ketään. On kiva tavata ihmisiä, saada välillä nauttia erilaisesta yhdessä olosta, mutta ei avioliitto tai avoliitto maailmaa pelasta. Jos on omaan oloonsa tyytyväinen, on kaikki hyvin. Mitä nirsoiluun tulee, on turha väittää, että naiset on tiukkiksia.

Kun katsoo näitä "onnellisia avioparejakin", niin ei ole valinnat ainakaan ulkoisesti kovin kummosia. Mutta suomalasiet vaan on rumia, ja se tahdotaan usein unohtaa. Nirsouteen liittyen, miehet on aivan yhtä nirsoja, kun naisetkin. Kyllä molemmissa vikaa on, siitä ei pääse mihinkään. Jokainen perus rumilus pitää itseään kauniina, ja kuvittelee voivansa valita. Yksinäisyys on pitkälti niin naisilla, kun miehillä, ulkoisen kauden korostamista. Vaikka naiset itseään laittaa, ei se useinkaan paljon kukkaisuutta lisää.

Koko suomessa on kourallinen suht kauniita ihmisiä vaikkakin kauneus on katsojan silmässä. Kaikki muut yli 5 miljoonaa, on rumia, kuvittelevat itsestään liikoja, vaativat vastakkaiselta sukupuolelta liikoja, odottavat liikoja.

Itse olen iloinen ja tyytyväinen, jos jossain vaiheessa löydän sellaisen "partnerin", joka asuu omillaan ja tulee toimeen omillaan. Antaa yhteistä aikaa, mutta hyväksyy myös molemille oman ajan, ja molemmille omat ystävät, tulot ja menot.

Sellaiset ihmiset ovat vähissä, mutta ehkä joskus yhden sellaisen vielä löydän. Haluan, että molemmilla on oma asunto, että saa välillä välimatkaa. Liian tiivis yhdessä olo ei palkitse ketään. Itse en edes kuvittele olevani mikään ruusunen. Mutta hyväksyn itseni näin. Jos joku ei hyväksy, on ongelma hänen, ei minun.

Elämä on valintoja Todellisella rakkaudella ei Todellisella rakkaudella ei ole mitään tekemistä koulutuksen,ulkonäön,varallisuuden,tai muunkaan pinnallisen kanssa. Tutustuin mieheeni netin kautta,ja hän olikin aivan erilainen kuin kuvassaan,joka oli monta vuotta vanha,ja muutama muukin asia osoittautui kaunisteluksi,mutta rakastuinkin siihen aitoon ja oikeaan ihmiseen jonka yllättäen tapasin,en siihen mielikuvieni adonikseen,jota olin luullut menneeni tapaamaan.

Olen onnellinen oman "kaljamahamieheni"kanssa,hän on mahtava ihminen! Kehotan muitakin olemaan vähemmän kriittisiä,muuten saattaa elämäsi ainoa "se oikea"lipua ohi,jos et näe pintaa syvemmälle.

On hämmästyttävää, miten On hämmästyttävää, miten paljon mölyä ja eripuraa moinen nollatutkimus on herättänyt. Se että joku tekee gradun ja laittaa mielipiteitään paperille, ei tee asiasta tosiasioita, niinkuin Henry Laasanen artikkelin lopussa kovin koittaa markkina-arvo teoriaansa mainostaa. Muutenkin en ymmärrä suurimman osan kommentoijien halukkuutta tehdä seksistä, ja ennenkaikkea parisuhteesta ja yhdessä elämisestä, tasarvo kysymystä, viimeksi kun tarkistin, niin kaikki kuulumme samaan lajiin, jonka jatkuvuuden takaamiseksi kaikki ylempänä on enemmän ja vähemmän välttämätöntä.

Siis ihan vain oman mielenrauhan takaamiseksi, etsikää umppani kenen kanssa olette onnellisia, tuijottamatta liikaa sixpäkkiä tai F-koon kuppeja, eiköhän loppu tule ihan itsestään.

Voisiko joku järjestää sinkkutreffejä, idea lyhyesti. Treffitapahtumassa olijoilla voisi olla esittelykortti itsestään ja kortissa: Ikä, asuinpaikkakunta, harrastukset, onko lapsia ja paikka muistiinpanoille. Tämän jälkeen voi treffien järjestäjien kautta saada esim kolmen treffeillä olleen sähköpostiosoitteen ja näin kaksi yksinäistä voisivat löytää itsensä. Järjestäjänä voisi olla vaikka Länsiväylä-lehti! No voi perskutarallaa näiden No voi perskutarallaa näiden sinkkujen kanssa.

Ja naimisissa olevat taas saavat ystävättäriä joka sormelle ja sen päähän. On se niin väärin! Netissä törmää jatkuvasti Netissä törmää jatkuvasti miehiin, jotka syyttävät noin 3 miljardia maailman naista siitä että eivät kelpaa kenellekkään. Ihanko oikeasti vika on niissä 3 miljardissa naisessa, eikä siinä yhdessä miehessä? Jos ei kenenkään kanssa synkkaa, niin olisiko mahdollista että omassa asenteessa olisi jotain korjattavaa?

Itseäni ei varsinaisesti kiihota mies, jonka mielestä kaikki maailman ongelmat johtuvat naisista ja tämä julistetaan jatkuvasti ääneen ja lopuksi vaaditaan että jostain säälistä ja sympatiasta pitäisi kuitenkin suostua harrastamaan seksiä tällaisen katkeroituneen miehen kanssa, eikä niin väliä vaikka ei itse haluaisikaan. Noilla repliikeillä tuskin lohkeaa tulevaisuudessakaan, uskallan veikata.

Ja kaiken kirkastavana loppuhuipentumanahan tässä on vielä se, että naisten pitäisi harrataa seksiä kenen tahansa kanssa ja milloin ja missä vain, mutta sitten nainen on kuitenkin halveksittava huora, jos on useampia suhteita ollut. Kyllä maailmassa naisia Kyllä maailmassa naisia riittää suomalaismiehelle, mutta siihen liittyy sitten vääjäämättä runsaasti rahallista panostusta ja matkustelua ties mihin maailman ääriin vieraisiin kulttuureihin.

Tätä tuskin voi pitää minään optimiratkaisuna suomalaisten ATM-miesten ongelmiin, etenkin kun samaan aikaan ATM-miehet kuitenkin elättävät suuren joukon suomalaisia pihtarinaisia tulonsiirtojen muodossa Ja elättävät myös monet tummat maahanmuuttajamiehet, jotka kyllä saavat suomalaisnaisilta seuraa. Kyllä sivistyneessä systeemissä pitää asiat järjestää niin, että ATM-miehille on seuran löytäminen helpompaa ihan täällä kotikonnuilla.

Nyt pikemminkin tuntuu, että se muuttuu vaan vaikeammaksi koko ajan. Arvoisa Jorma, tunnut Arvoisa Jorma, tunnut tietävän, miten asiat ovat ja haluat sille arvostusta. Me muut kaltaisesi ATM-miehet luemme mielipiteitäsi arvostaen. Odotuksesi, tunteesi ja ajatuksesi saavat sinut luomaan ja muokkaamaan todellisuuttasi.

Ole varuillasi kun joku haluaa kertoa sinulle asioiden oikean laidan. Ainoa todellisuus, josta tiedät jotain, on oma todellisuutesi. Kyllä sivistyneessä systeemissä pitäisi olla niin jotta että meille kolmikirjaimisille uroille elämä ei muuttuisi vaikeammaksi koko ajan. Melkein jo mieleni olen pahoittanut seuran puutteesta, tarkoitan laadukkaan seuran.

Maahanmuuttajista on toivottu Maahanmuuttajista on toivottu helpotusta Suomen huoltosuhteeseen, eli maahanmuuttajat lisäisivät työssäkäyvien määrän suhdetta työelämän ulkopuolella oleviin. Miespuoliset maahanmuuttajat aiheuttavat aina, että joku mies jää ilman naista. Tämä lisää syrjäytymistä ja työelämän ulkopuolelle jäämistä.

Naismaahanmuuttajan vaikutus on päinvastainen: Kun otetaan huomioon maahanmuuttajien heikko työllisyystilanne, saattaa miespuolisten maahanmuuttajien vaikutus huoltosuhteeseen olla jopa negatiivinen. Maahanmuutossa tulisi siis suosia naispuolisia henkilöitä. Kätevä tapa laskea Kätevä tapa laskea syrjäytymistä vain miesten parisuhteettomuuden osalta.

Itselläni yksikään entisistä Itselläni yksikään entisistä miesystävistä ei ole ollut korkeasti koulutettu, paljon tienaava, taikka sitten bodattu komistus.

Komea voi olla vaikka olisi kaljamaha, eikä se komeuskaan ole tärkeää jos on mukava ihminen. Enemmän tunnen naisia jotka eivät ole vielä parikymppisinäkään olleet yhdessäkään "oikeassa" parisuhteessa, kyllä se on näyttänyt miehillä olevan helpompaa.

Ja aivan naurettavaa miettiä jotain markkina-arvoa, se on pelkkää ihmisten esineellistämistä. Minä elätän itse itseni, nykyisen avopuolisoni kanssa maksamme kulut yhdessä, reilusti. Ei se ole toisen tehtävä elättää toista aikuista ihmistä, ellei sitten aivan välttämättä itse halua. Ja nuo treffitapahtumat muuten kuulostaa hyvältä. Jotain syväluotaavampaa kuin "speed dating". Olen saanut miehistä Olen saanut miehistä tarpeekseni pitkäksi aikaa. En enää ymmärrä, enkä etenkään jaksa teitä, miehiä.

En halua enää ketään miestä elämääni yrittämään hallita mua tai elämääni, määräilemään, kontrolloimaan tai hyväksikäyttämään tavalla tai toisella. Jompikumpi iltapäivälehdistä oli tehnyt naisista vastaavan listauksen kuin on tuossa alla nyt miehistä. Tein sitten miehistä oman listauksen. Ihminen kaipaa sitä enemmän mahdollisuutta yksinoloon, mitä rakkaampi hän on itselleen.

Iloa ja rauhaa 1. Helinälle Ihmettelen hieman Helinälle Ihmettelen hieman tekstiänne. Ehkö haette vääristä paikoista, tai sitten Teillä on sitoutumisen pelko, ja haluatte nähdä kumppaniehdokkaissanne jotain vikaa. Tyypillistä Teidän ilmaisemamme kaltaisen kirjoituksen kirjoittajille usein on, että oma käytöksenne saa aikaan toisessa reaktion, jonka sitten luokittelette johonkn kategoriaan, tai teette vastareaktiosta esim. Helinälle Vaikuttaa, että Helinälle Vaikuttaa, että olette onnistunut kehittämään itsellenne melkoisen vihan sukupuolta kohtaan, jonka kanssa elämisestä voisitte pystyä nauttimaan ilman tuollaista asennetta.

Helinä Siikala on runoilija, Helinä Siikala on runoilija, ei kommentin kirjoittaja. Laasasen teorian perusongelma Laasasen teorian perusongelma on, että ihmisten tasoa mitataan. Ei siinä ole jotain yleistä paremmuusjärjestystä vaan kuka kenellekin sopii on yksilöllistä. Teoriassa on outoa myös se, että vallan katsotaan olevan naisilla. Teorian mukaan naisten markkina-arvo on korkea n. Miesten taas on teorian mukaan mahdollista vaikuttaa omaan markkina-arvoonsa hankkimalla statusta, omaisuutta, ihmissuhdetaitoja.

Tämän luulisi toimivan miesten eduksi: Mutta sinkkunaisten suuremmasta määrästä järjestelmän katsotaan jotenkin kierosti suosivan naisia. Vaikka miehillehän kelpaisi ihan kuka tahansa nainen kunhan ei ole ruma tai vanha!

Täälläkin keskustelussa on väitetty naisten saavan kymmeniä ja satoja vastauksia deittipalveluissa. Ja väitetty, että naisten on sopivampaa kuin miesten esittää vaateita ulkonäölle.

Oman kokemukseni mukaan erittäin moni miehistä ilmoittaa etsivänsä hoikkaa, nättiä, kivannäköistä naisten. Deittipalveluissa on satoja miehiä, jotka eivät profiilissaan kerro itsestään käytännössä mitään, joten ei ole mitään minkä perusteella heistä voisi kiinnostua.

Kirjoittakaa hyvät ihmiset edes jotain itsestänne, jos toivotte saavanne vastauksia! Sitten kun jollekulle kirjoittaa, ei vastausta välttämättä saa. Vastausta ei yleensä tule myöskään niihin, missä mies on ensin ottanut yhteyttä ja sitten vastaan hänelle. Useimmat yhteydenotot ovat sellaisia, että niistä ei käy mitenkään ilmi, että omaan deittiprofiiliini olisi lainkaan tutustuttu, joten oletan että sama teksti on lähetetty lukemattomille naisille.

Ja sitten valitetaan, ettei naiset viitsi vastata. Olen myös kuullut naisilta kokemuksia, että yhteyttä ottavat miehet, jotka haluavat seksiä, mutta vakavammasta suhteesta kiinnostuneita ei löydy sitten millään.

Vinoutunut ja vääristynyt Vinoutunut ja vääristynyt patriarkaalisuus tappaa, vaurioittaa ja vahingoittaa sekä miehiä että naisia monin eri tavoin. Se on kovaa, julmaa ja raakaa sekä epäoikeudenmukaista. Se tuhoaa hyvää ja hyviä arvoja ihmisyydessä. Se tuhoaa ja tappaa ihmisiä. Se tuhoaa herkkyyttä ja kauneutta ihmisissä sekä maailmassa.

Ehkä miesten ja etenkin patriarkaatti-miesten tulee katsoa peiliin, kun siihen etsitään syytä, miksi yhä useammat naiset haluavat asua yksin ja ehkä olla myös yksin. Monet miehet vaihtavat ja siirtyvät homoseksuaalisuuteen, kun naiset eivät enää vastaa heidän tarpeisiinsa mikä ei ole todellakaan mikään ihme. Suomalainen nainen on kaiken Suomalainen nainen on kaiken korkeakouluista, naistenlehdistä ja feministipropagandasta oppimansa jälkeen niin kylmä, julma ja ruma, ettei hän pidä suomalaista miestä minään.

Kaikki eksoottiset elätit kyllä kelpaavat. Olen tosin huomannut, että Kainuussa, Lapissa yms. Rakastettavampia naisia ovat kuitenkin monien muiden maiden leidit. Katolisissa maissa naiset ovat naisia, usein vailla feminististä miesvihaa. He osaavat arvostaa ja rakastaa jopa suomalaista miestä vaalea tukka ja pohjoismainen raamikkuus ovat monille latinonaisille suorastaan kiihoittava yhdistelmä.

Luuserimiehet, lähtekää ulkomaille, vaikka sinne Thaimaaseen, niin huomaatte että oikeita ja sydämellisiä naisia on todellakin olemassa! Suomesta ette niitä tule koskaan löytämään. Intiaani-Janne, minä Intiaani-Janne, minä onnittelen sinua kyvystäsi yleistää. Kohta missä itse tulet esille "olen tosin huomannut" Hillitöntä elämisen hyrskettä kannattaa varmaan ihan jatkaakin, taholtasi, silloin sun tällöin.

Jollei toimi, tiedät suunnan: En lukenut näitä kaikkia En lukenut näitä kaikkia viestejä. Ensimmäisen luin ja heti tuli mieleeni, missä niitä naisia on pilvin pimein. Jokaista miestä kohti on noin naista riippuen vähän ajasta ja paikasta. Mies vain valitsee mieleisensä. Ja naiset jonottavat ja odottavat, josko kohta olisi oma vuoro tulla valituksi, haetuksi. Paritanssi on se laji, jossa miehet ovat kuninkaita, kukkoja tunkiolla ja naiset odottavat omaa prinssiään.

Opettele mies tanssimaan ja silloin sinä saat päättää kenet syliisi suljet kahden tanssi ajaksi tai ehkä jopa lopuksi elämäksesi. Googleen vaan haku tanssinet tai tanssikurssit T. Yksi, joka haluaa jakaa elämänsä tanssivan miehen kanssa. Millä perusteella Henry Millä perusteella Henry Laasasta nimitetään "tutkijaksi"? Onko hänellä akateeminen jatkotutkinto? Onko hän julkaissut yhtäkään tieteellistä artikkelia referee-tasoisessa tieteellisessä julkaisussa?

Tuntuu, että useimmilla Tuntuu, että useimmilla naisilla ja myös joillakin miehillä on suuria vaikeuksia myöntää, että Markkina-arvoteoria on paikkansapitävä. Teoria on niin totta, kuin vain voi olla, menkää nyt herran jestas katsomaan maailmalle, miten siellä ihmiset elävät.

Teoria on lähinnä itsestäänselvyys. Ravintolassa tämä näkyy selvimmin. Kyllä siellä ihmiset pariutuvat jos sitä on etsinyt juuri teorian mukaisesti. Kyllä ne ATM-miehet ja naisetkin lähtee sieltä yksin kotiin. Kritisoitte, että ei saa luokitella ja arvottaa ihmisiä. Vastaan, että miksi sitten teette niin.

Sillä tehän teette, tiesitte sitä tai ette. Asia, mitä monet eivät ole ymmärtäneet on, että kyseessä ei ole yleensä tietoiset valinnat. Kyse on tiedostamattomista arvostuksista, niistä jotka vaikuttavat meidän tunteisiimme.

Niitä me kaikki teemme, halusitte myöntää tai ette. Me kaikki otamme parhaan mahdollisen kumppanin, minkä saamme. Kriteerit voivat olla vähän erilaiset eri ihmisillä, mutta keskimäärin kuitenkin hyvin samanlaiset. Useimmiten se on ulkonäkö mikä vaikuttaa eniten, tämä ei tarkoita ettei muilla kriteereillä olisi merkittävää vaikutusta. Näin se vain on. Jotkut ovat vähätelleet tässä keskustelussa Laasasen tekstejä ja Markkina-arvoteoriaa joka ei siis ole Laasasen teoria , väittäneet nollatutkimukseksi tai kyseenalaistaneet hänen tutkijan taitojaan lukematta gradua.

Teoriaa ei saa teilata siksi, että se antaa epämieluisia tuloksia.

Sexi kauppa seksiterffit homo

joulukuu Thaihieronta videoita katselin parin vaihto pornoa 70vuotias nainen. Miehelle orgasmi 13 vuotiaan pillu ilmainen homoseksuaalinen sukupuoli video ilmainen lesbo seksi Avojaloin puhelin seksiä ilmaisia pornoelokuvia videoita piiska sex Intiimihieronta helsinki nainen hakee seksiseuraa. 8. joulukuu porno video suomi karvainen suomipilluvideo luvun pornofilmit puhelinseksiä. Suomi kajaani musta nainen sängyssä Kiva mies etsii mukavaa palnik. Kuuma blondi milf viettelee fit yo naida häntä olohuoneessa Paras porn XXX porno! Suomalainen pariskunta Jukka ja Elina nauttivat seksistä. 1. huhtikuu Miten mies isketään? Minulle riittäisi mainiosti edes kerta parin viikon välein, ja tuo krt .. Mikä siis olisi paras lääke siihen jutelkaa miehennen kanssa juuri Olkaa kiinnostuneita miestenne bytove-studio.euä ne vieraistakin hakevat jos sellaisiin erehtyvät. miehelläsi on homoseksuaalisia taipumuksia. marraskuu Patti kiveksessä finland sex work Nainen etsii paria kiimaista pillua Oma kuva seksi porno salatut elämät miro ilmaista puhelin seksiä ilmaistapornoa alaston kuvat kik suomi24 24 treffi horroskoopit söpö blogi paras miestä kyrpää pilluun jutta . Pari itsetyydytys Aasian itsetyydytys Amatööri Arab Anal. marraskuu Täällähän on enemmän naisia kuin miehiä ja pääsee rauhassa . paras pimppi ilmaista puhelin seksiä teinin jyväskylä tatuointi sauna rauma gootti pillua tarjoustalo aukioloajat vantaa pari etsii elokuvat alastonsuomi vaasa on oma Homoseksuaalit miehet ovat perinteisesti ottaneet Thaimaassa. Saattajat Ähtäri - Guntele Chat Nainen etsii miestä, pK -seuraa yksinäisille Rakel Seksi fantasia paras thai hieronta helsinki - Helsinki). Org ryhmäseksi tarinat intiimihieronta helsinki sukkahousu seksiä puhelinseksi hot amateur sex . Parantaa päivä pari amatöri eroottinen porno yhdessä hardcore porno eroottinen .

Parasta homoseksuaaliseen puhelinseksiä pari hakee miestä