Homo Anal Sex

Mies homoseksuaaliseen ejakuloi haluan kalua

Minulla on oikeus ja velvollisuuskin valita kriteereideni mukainen puoliso, mutta jos sellaista ei löydy, niin en ryhdy inisemään - kaikkea ei voi saada! Ehdottomasti tämä rakkaus on aivan samanlainen kauppatavara kuin mikä tahansa muukin.

Jos miettisimme yhtä tarkasti kumppanin hankintaa kuin vaikkapa auton hankintaa, niin uskoisin avioeroja olevan paljon vähemmän. Kannattaa siis miettiä haluaako vain villin ja hauskan näköisen kesäauton vai läpi loskan vievän turvallisen farmarimallisen.

Ei se kumppanin löytäminen ole todellakaan kiinni iästä, koulutuksesta, ulkonäöstä - kunhan kriteerit on omiin lähtökohtiin ajateltuna realistiset. Ja rehellisyyttä ja kunnioitusta sitä kauppatavaraa kohtaan - että uskaltaa kertoa mitä etsii ja haluaa. Tuntuu vain siltä, että rakkaudenkin suhteen nykyihminen haluaisi saada kaiken heti tässä ja nyt Siinä suhteessa rakkaus on erilainen kauppatavara elottomaan verrattuna, että se vaatii sopeutumista, kompromisseja, omien kriteereiden säännöllistä tarkastamista, itsensä jatkuvaa kehittämistä.

Oletteko siihen valmiita - te kaikki jotka itkette rakkauden perään. Hienoa, että ainakin joku Hienoa, että ainakin joku naisista näkee asian näin.

Ongelma on siitä monimutkainen, että se herättää runsaasti sisäisiä tuntoja. On avautumista, vasta-avautumista, sisäisiä tuntoja sekä neuvoja, kuinka "nyhveröt" miehet parantavat tilannettaan parisuhdemarkkinoilla. Nämä argumentit kuitenkin jättävät varsinaisen ongelman varjoonsa.

Ongelma ei ole, että jokin miesryhmä jää vaille seksiä, vaan että ryhmä on suuri ja sitä ei ole tunnistettu. Voi myös olla, ettei sitä haluta tunnistaa yhteiskunnallisessa keskustelussa, koska sen argumentoinnissa nähdään sovinistisia piirteitä. Kun ryhmä on riittävän suuri, on sillä myös yhteiskunnallinen vaikutus. Meillä ongelma on kuitenkin pieni esim. Suomalainen mies heittäytyy helposti aptatiaan, alkaa käyttää ongelmatilanteessa päihteitä ja lopulta yleensä juo itsensä hengiltä jättäen jälkeensä helvetillisen laskun yhteiskunnalle, jonka jokainen meistä maksaa.

Kiinassa tilanne on kuitenkin miljoonan nuoren turhautuneen miehen kanssa jo niin megalomaaninen, että kommunistinen puolue näkee tilanteen yhteiskunnallista vakautta uhkaavana asiana.

Koska puolueella ei "ainakaan toivottavasti" ole pyrkimyksiä laajentaa valtapiiriään ja heittäytyä imperialistiseen politiikkaan, ovat turhautuneet nuoret miehet valtiollinen uhka. Siellä on esitetty näkemyksiä, joiden mukaan prostituoitujen määrää pitäisi saada huomattavasti lisättyä, jotta kyseinen ihmisryhmä saataisiin pysymään jotenkin aisoissa. Ongelmana ei siis yhteiskunnan kannalta olekaan se, että joku ei pääse nauttimaan parisuhteen iloista, vaan useimmat niistä, jotka eivät pääse tähän tilaan joko syrjäytyvät tai radikalisoituvat ja aiheuttavat ongelmia yhteiskunnalle.

Vaikka asia tulee nyt esille, kyseistä ongelmaa on kautta aikain ratkottu mitä moninaisimmin konstein.

Järjestetyt avioliitot, hedelmällisyysriitit, uskonnot, jotka ovat kahlinneet naisten valinnanvapautta pariutumismarkkinoilla jne. Olemme nyt tilanteessa, jossa naisten valinnanvapaus pariutumismarkkinoilla on parantunut, mutta miesten kohdalla tätä ei ole tapahtunut olennaisesti eikä vapautta lisäämällä tule paranemaankaan, ellei sallita absurdia tilannetta, jossa väkisin makaaminen tai raiskaus ei ole rangaistava teko sillä rajoituksella, että kestää alfauroksen selkäsaunan.

Amerikan intiaaneilla oli vastaavaan ongelmaan mielestäni nerokas ratkaisu niin sivistyksellisesti kuin yhteiskunnallisestikin.

Nuoren aikuistumisriittiin kuului "tulilinnun" vastaanotolla käynti. Kyseinen suuressa arvossa pidetty naispuolinen shamaani kertoi ja näytti käytännössä nuorelle miehelle kuinka naista liehitellään, käsitellään "kun tilanne on käsillä" ja lopulta harrasti seksiä kyseisen nuoren miehen kanssa.

Vastaavaan ideologiaan perustuen ryhmä naisia perusti avaramieliseen hollantiin firman, joka hoitaa maksua vastaan saman asian. Palveluun kuuluu harjoituksia ihan illallisesta naisen kanssa, hyväilyharjoituksiin sängyssä ja lopulta seksiä. Tulokset näiden ATM uroiden kanssa ovat ilmeisesti olleet melko hyviä, vaikka seassa onkin jonkin verran täysin toivottomia tapauksia. Mielestäni olen itsekin joskus 5 - 10 vuotta sitten kuulunut tähän ATM ryhmään.

Omalla kohdallani ongelma oli suuri mysteeri joka nainen oli yhdistettynä nyhveryyteeni. Ikonisoin naiset liiaksi pyhimuksen mentaliteetilla varustuiksi neitsyiksi. Kun lopulta mysteeri sitten purkautui ja tajusin kuinka samanlaisia naiset olivat seksuaalisine haluineen ja läheisyyden tarpeineen, ei ongelmia naisten kanssa ole ollut. Tämän mysteerin purkuun ei riittänyt nippu yhden yön suhteita, vaan yksi riittävän kokonaisvaltainen ilta johon liittyi tutustumista etkoilla, mukavaa yhdessä juhlimista baarissa ja suoraviivainen sänkyyn kellistäminen tytön suostuessa tulemaan luokseni yötä.

Vastaava tilanne ei varmaan ole kaikilla ATM miehillä, mutta hollantilaisnaisten menestys bisneksessään osoittaa, että tämä on varmaan yksi innovatiivinen tapa pienentää ATM ryhmää suhteessa muihin ryhmiin. Koska yhteiskunta oletti minun käyttävät 0,5 - 1 vuoden elämästäni sotilaalliseen kouluttautumiseen ja tarvittaessa kuolemaan isänmaan puolesta, olisin myös n. Ehkä olisikin aika lopettaa seksityöläisten sekä seksiä ostavien kiristys tasa-arvon nimissä, ideoida sillekin osa-alueelle uusia toimintatapoja ja tuoda ilmiö yhteiskunnallisen suunnittelun piiriin.

Ja nyt seksityöläisillä en tarkoita ihmiskaupan uhreja.. Koska näkemykseni todennäköisesti tarkoittaa jurputusta prostituutiosta, niin sanon jo etukäteen, että ajatelkaa intiaaniyhteisön "tulilintua" - yhteisössään erittäin arvostettua henkilöä.

Tämä tarkoittaa, ettei maksullinen seksi ja prostituutio tarkoita automaattisesti kaikkia sen lieveilmiöitä, elemme asenteillamme aja alaa sellaiseen asemaan, ettei sieltä löydy kuin epätoivoisia hyväksikäytettyjä sekä gangstereita, jotka aikovat saada maksimaalisen hyödyn tilanteesta. Ainakin siinä vaiheessa, kun Ainakin siinä vaiheessa, kun mittariin tulee 40 v, naista on vaikka kuinka tarjolla.

Ei tarvi olla kuin vähän tanssitaitoinen, osata hieman jutella ja katsoa silmiin, niin seuraa riittää. Tietenkin alkoholia pitää ottaa niin vähän, että myös selvinpäin olevan naisen kanssa kehtaa jutella. Hyviä seurustelutarjouksia olisi koko ajan, mutta kun on kotona tuo oma puoliso, joka ei vaihtamalla taida parata. Itse kun totesin tilanteen Itse kun totesin tilanteen että kun kotimaasta ei kumppania löydy, pakkasin kimpsuni ja kampsuni ja muutin maisemiin jossa miehelläkin on vara valita.

Nykyisen muutama vuosi tuosta asun edelleen ulkomailla ja olen onnellisesti naimisissa ja kotisuomeen en pahemmin kaipaile. Tsemppiä samassa tilanteessa oleville, jokaisella on oikeus onneen ja jos ei ah niin tasa-arvoisesta kotimaasta sitä löydy niin aina voi muuttaa pois. Parikymppisenä kuuluin tuohon Parikymppisenä kuuluin tuohon alimpaan kastiin, ATM-miehiin ja seurustelukumppanin saaminen oli yhtä tuskaa. Myöhemmin tuli kouluttauduttua ja edettyä uralla siisteihin sisähommiin - tulipa siinä välissä avioliitto ja lapsikin.

Kun sitten villityksessä siirryin taas vapaille markkinoille niin rohkaistuin nettitreffeille. Tein sen kuitenkin harkiten panostamalla profiiliin ja kuvaan. Enkä lähtenyt epärealistisesti hakemaan yli kymmenen vuotta itsenäi nuorempia, vaan pikemminkin omaan ikäryhmääni kuuluvia - mutta vaatimukseni täyttäviä naisia.

Ja sitten vain odotin - tai ei tarvinut paljon odotella kun kalaa alkoi siimaan uida. Kerrassaan käsittämätöntä, että miten helposti olen ajautunut uusiin suhteisiin tekemättä itse oikeastaan mitään muuta kuin vastaamalla asiallisesti pyyntöihin ja käyttäytymällä treffeillä asiallisesti, pukeutumalla siististi ja tuoksumalla hyvältä.

Se että suhteet eivät ole kovin kauaa kestäneet on luettavissa omaan narsistisuuteeni - tavoittelen aina vain parempaa. Tätä voin omalta osaltani Tätä voin omalta osaltani täysillä kompata, ja toivottavasti omalta osaltani antaa esimerkkiä muillekin ATM-miehille. Parikymppisenä olin kiltti, kunnollinen ja mukava nuorimies, mutta auttamattomasti vähän nörtti, huonosti pukeutuva ja naamaltaankin valitettavaa keskitasoa tai jopa alle. Eli juuri sellainen "ATM-mies", joka ei ollut koskaan elämässään seurustellut.

Kouluttauduin, joskin muista syistä kuin naisen saamiseksi. Aloin harrastamaan kuntoliikuntaa ja mietin kriittisesti nörtti-lookiani. Suuria muutoksia en tehnyt pukeutumiseen ja ulkoasuun, mutta vähän rennommat vaatteet ja hieman vähemmän nörttikampaus - jo se riitti ensimmäisten tyttöystävien saamiseksi.

Kokemuksen kautta tuli sitten lisää itsevarmuutta ja siitä lähti pikkuhiljaa itse itseään ruokkiva kierre. Parasta mitä minulle on kuitenkin - nyt kolmekymppisenä - tapahtunut on nettitreffit. Koska haluan löytää samanhenkistä ja samoja asioita harrastavaa seuraa, joutuisin ravintoloissa joissa en edes viihdy juttelemaan satojen tai tuhansien ihmisten kanssa löytääkseni etsimäni. Netistä voin hakuehdoilla ja -sanoilla helposti hakea ne joista edes teoriassa voisin olla kiinnostunut.

En edes yritä saada niitä ravintolan tai netin kuumimpia naisia, koska tiedän ettei meillä olisi mitään yhteistä ja seksi on ihan loistavaa "tavallisenkin" naisen kanssa. Nettiyhteydenotoista noin joka toinen johtaa tapaamiseen ja tapaamisista noin joka toinen on johtanut seurusteluun.

Nyt on noin kuudes tai seitsemäs netin kautta alkanut seurustelusuhde meneillään ja lyhin näistä suhteista on kestänyt pari kuukautta sekä pisin noin vuoden. Itsekin tavoittelen aina vain parempaa ja olen siinä onnistunutkin: Niin raadollista kuin se onkin niin ET välttämättä kelpaa sellaisenaan kuin olet. Omaan menestymiseen parisuhdemarkkinoilla voi vaikuttaa. Jos pää ei riitä kouluttautumiseen niin ehkä sitten kannattaa kokeille liikuntaa.

Jos liikunta ei kiinnosta niin ehkä pukeutumiseen ja ulkonäköön muuten kannattaa panostaa. Jos sekään - tai mikään muu oman markkina-arvon paranstamiseen liittyvä - ei kiinnosta niin sitten voi varmaankin vaan tyytyä omaan tilaansa ja hyväksyä sen tosiasian että on loppuelämän yksin.

Mutta siihenkin voi sopeutua ja rakentaa elämäänsä yksin. Ja missä kohtaa nappulasi hänen pelilaudallaan lie? Laasanen ei huomioi ollenkaan Laasanen ei huomioi ollenkaan yhteiskunnan muuttumista ja sitä, että naisten ja miesten on vaikeampi luontevasti tutustua toisiinsa kuin aiemmin. Ihmisten kanssakäyminen tapahtuu yhä suljetuimmissa piireissä ja ehkä luontevia kontakteja vastakkaiseen sukupuoleen on vähemmän. Jos kumppania ei kohtaa oman arkensa piirissä, missä sitten?

Baarikulttuuri esimerkiksi ei ole onnistunut korvaamaan lavatanssikulttuuria. Väitän että useimmat ovat täysin hukassa, millä tavalla tekisi ravintolassa tuttavuutta uusien ihmisten kanssa, kun sitä ei ole millään tavalla normitettu miesten haku, naisten haku. Mitä muita konkreettisia paikkoja on? Laasanen ei ole myös huomioinut sitä, että uuteen mieheen tutustuminen on naiselle aina riski. Mies on fyysisesti voimakkaampi, ja nainen tuntee tarvetta arvioida onko mies turvallinen.

Kun mies kohdataan luontevasti, naisella on enemmän mahdollisuuksia arvioida turvallisuustekiöitä. Ainakin itselläni torjunta, ylimielinen käytös ja ylimitoitetut kriteerit kielivät siitä, että mies ei ole onnistunut herättämään luottamusta. Jos luottamus syntyy, kriteerit alkavat sortua. Nettideittailu vain korostaa tätä ongelmaa. Kun ihmiseltä jää pois mahdollisuus tulkita esim. Siihen on syynsä, miksi on kehittynyt esimerkiksi sellainen, nyttemmin jo romuttunut tapa kuin että mies avaa naiselle oven.

Huomaavaisuus viestii että haluaa toiselle hyvää. Laasasen markkina-arvo höpinä kertoo ajastamme ainoastaan yhden oleellisen asian, sen kuinka korostetusti markkinatalousyhteisyhteiskunta alkaa leimata ajatteluamme ja kuinka koemme tarpeelliseksi soveltaa markkinatalouden teoriaa arkeen. Miehistä ja naisista ja heidän todellisuudestaan Laasasen tulkinnat ovat lähinnä lapsellisia. Laasasen tulkinnat ovat mielestäni hyvin osuvia. Sanomani perustuu kokemuksiini lukuisista lyhyistä ja puolipitkistä seksi suhteista sekä vapaisiin että varattuihin naisiin poimittu kotimaasta, ulkomailta, koulusta, töistä, baarista, netistä, keskeltä kirkasta päivää, Olen myös samaa mieltä Laasas-yhteenvedostasi.

Teoria pitää pitkälti Teoria pitää pitkälti paikkansa. Olen kohta vuotias, kropaltani lihaksikas ja naamaltani sen näkönen, ettei naisen saaminen jää siitä kiinni. Olen kuitenkin täysin onneton sosiaalisessa kanssakäymisessä. Naiset saattavat kiinnostua minusta, mutta pian kiinnostus lopahtaa, kun keskustelevat tovin kanssani. En yksinkertaisesti kykene pitämään naisten kiinnostusta yllä.

Olen kokenut elämässäni vastoinkäymisiä naissuhteissa niin paljon, etten tiedä, jaksanko enää edes yrittää. Viimeisimmän vuoden aikana olen huomannut, että suhtaudun kyynisesti ja katkerasti naisiin. Olen entistä enemmän keskittynyt bodaukseen ja jättänyt naiset sikseen. Nykyään kun nainen tulee aloittamaan baarissa keskustelua, niin saatan käyttäytyä todella vittumaisesti ja piikittelevästi, vaikka en haluaisi.

Sisälläni on vaan niin paljon katkeruutta naisia kohtaan, että käyttäydyn tahtomattani vittuilevasti nykyään.

Ongelma on kasaantunut tässä viimeisen vuoden aikana. En ole koskaan seurustellut ja harrastanut seksiäkin vain 3 kertaa. Hyvä puoli on se, että en näytä tyypilliseltä "ilman jääneeltä mieheltä", joten ilman jääminen naismarkkinoilla ei näy ulospäin minusta niin vahvasti. Yksikin nainen sanoi kerran baarissa, että sä näytät siltä, että kun sä astut yökerhoon, niin sun ympärillä on heti naisia.

Naurahdin vaan ja vastasin juu kyllähän se vähän niin tuppaa menemään. Sosiaalinen kyvyttömyytenikin tulkitaan monesti niin, että olen varattu mies. Totaalinen nolaus olisi, jos kaikki työkaverit, perhe ym.

Sinä olet siis vuotias. Ei Sinä olet siis vuotias. Ei kuule siinä iässä vielä lopeteta yrittämästä, eikä ryhdytä katkeraksi! Minkä takia et pysty pitämään naisten kiinnostusta yllä? Eikö sinulla ole mitään puheenaiheita? Tunnen paljon suomalaisia miehiä, joilta saa vain yksisanaisia vastauksia tai ynähdyksiä. Mutta tätäkin voi harjoitella. Ensinnäkin, mieti etukäteen muutama puheenaihe illaksi, vaikka uusia elokuvia muitakin kuin Transformers , mitä viikonloppu- tai lomasuunnitelmia on, asioita työstä tai opiskelusta jne.

Muista kysyä kysymyksiä naiselta, se on tärkeää "Näitkö elokuvan X? Oletko nähnyt saman näyttelijän elokuvan Y? Mihin olet menossa lomalle? Ei tässäkään hetkessä kehity, mutta kehittyy kyllä. Itse olen nainen, mutta olen joutunut pakon edessä ulkomailla asuessa opettelemaan vieraiden ihmisten kanssa puhumisen, ja nykyään se luonnistuu jo aika hyvin.

Ei ole ollut tavallaan aika introvertille ihmiselle helppoa, joten voin kyllä jossain määrin ymmärtää ongelman. Vanhempana äiti-ihmisenä luin Vanhempana äiti-ihmisenä luin keskustelunne.

Yksin jääneen nuoren miehen tarina on koskettava. Samanlaisia naispuolisiakin löytyy, mutta missä kohtaisitte? Kannattaa vastoin pelkojaan osallistua mahdollisimman paljon kaikenlaiseen.

Jospa jostain se oma rakas kuitenkin löytyisi. Ei saa antaa periksi. Muuten kirjoituksissa korostuu kaiken medikalisointi. Ikäänkuin yksinäisyyskin olisi joku sairaus ja siihen apteekin hyllyltä löytyisi synteettinen lääkevalmiste. Ei ihan kaikkea voi tutkia ja laittaa teorioiksi.

Iloisesti liikkeelle erilaisten ihmisten pariin, vapaaehtoistöitäkin löytyy! Nuoret naiset ovat tulleet harmillisen nokkaviksi, mutta taustalta voi kuitenkin löytyä se itsestään epävarma pikkutyttö. Jos tavoitteena on pikemminkin ystävän, kuin seksin metsästys, voi lopputulos olla parempi ja kestävämpi.

Ihmis-suhdekoulutusta jo peruskouluun, niin ystävät ja perheet löytyvät kaikenlaisille kumppaneille. Kyllähän noita sinkkunaisia Kyllähän noita sinkkunaisia tapaa, mutta ei se pahemmin auta jos he alkavat sylkemään päälle kun heidän kanssaan pyrkii juttusille.

Kai molemmat sukupuolet Kai molemmat sukupuolet saavat päättää itse, onko kiinnostunut jostain henkilöstä vai ei? Joskus törmää siihen, että jotkut miehet tyrkyttävät itseään väenväkisin. Jotkut eivät usko selvänäkään sanaa: Välttämättä yksi kieltäytymiskerta, samalle miehelle, ei riitä.

Joitakin vuosia sitten nykyinen ex-ystävättäreni päätti poikakaverinsa kanssa, että se poikakaveri soittaa jollekin kaverillensa, että hän saa minulta. Häivyin välittömästi paikalta sanomatta sanaakaan. Jälkeen päin ystävättäreni kiukutteli minulle siitä, kun häivyin ja se mies oli tullut turhaan, eikä saanut. Hyi, ei No jessus sentään. Hyi, ei tuollaiset ole kavereita. Joillakin menee vapaamielisyys ihan yli hilseen.

Aiheeseen sopiva Aiheeseen sopiva blogikirjoitus: Koulutettujen naisten sinkkuongelma http: Entäs jos ihan Luuserille! Entäs jos ihan tietoisesti yrittäisit seuraavan kerran piikittelyn sijaan harrastaa naiselle small talkia. Naiset tykkäävät siitä, että heistä ollaan positiivisesti kiinnostuneita mitä teet, opiskelet, harrastat? Ei sen tarvi olla mitään lipevää ylisanaa. Eli tietoisesti pitää koettaa kätkeä se ironia, piikittely, joka kertoo varautumisestasi pettymykseen ja kaikista edellisistä pettymyksistä.

Ajattelet, mitä sinä haluaisit kuulla häneltä. MIkä olisi kivaa kuulla toisen sanovan sinusta. Piikittely koetaan nolaamiseksi ja loukkaavaksi. On vain opeteteltava nöyrästi sitä small talkia! Siitä ja pienestä kehusta kuka tahansa naisen syttyy.

Ja yhteinen ilta ja yö odottaa! Tätä tosiaan pitäisi yrittää Tätä tosiaan pitäisi yrittää ja lähteä eri asenteella. Pitäisi vaan yrittää saada sellanen rento fiilis päälle ja yrittää jättää negatiiviset kokemukset naisista pois. Itseltäni vaan monesti puuttuu se viimeinen siirto. Nainen saattaa olla joskus pitkäänkin kiinnostunut, mutta en uskalla tehdä niitä viimeisiä peliliikkeitä koskaan.

Viime kesänä tapailin parin viikon verran yhtä todella ulkoisesti kaunista ja sosiaalisesti kyvykästä naista. Se sujui oikeastaan ihan hyvin, mutta itseluottamukseni on naisasioissa sen verran huono, etten vaan kykene ottamaan ratkaisevia askelia. Tuokin nainen teki silloin aloitteen tapailuun ja oli todella kiinnostunut. Ei oikeastaan tarvinnut itse tehdä mitään muuta kuin antaa virran viedä.

Olisi vaan pitänyt tehdä ne viimeiset peliliikkeet, joilla tapailu olisi muuttunut seurusteluksi. En vain osaa osoittaa omaa kiinnostustani riittävän selkeästi naisille ja ne tulkitsevat yleensä minut välinpitämättömänä.

Tiedän, että ulkonäöllisesti ja älykkyyden puolesta voisin aivan hyvin seurustella tuon viime kesäisen kauniin naisen kanssa, mutta jäädyn aina sosiaalisissa tilanteissa hyvännäköisten naisten kanssa. Sun kannattaa tosiaan ottaa Sun kannattaa tosiaan ottaa koko homma vaan rennommin ja pitää vaan hauskaa. Olla välittämättä mistään "lopputuloksista" sen enempää. Niinpä, kyllähän seuraa Niinpä, kyllähän seuraa miehistä saisi vaikka jokaiselle päivälle vaikka nettideittien kautta.

Niin pinnallista kuin se onkin, todella harvoin Suomessa tulee vastaan ketään haluttavaa johon ihastuisin, jonka kanssa voisin kuvitella seurustelevani ja jopa harrastavani seksiä!

En voi biologialleni mitään että esim. D Sanonpahan suoraan sen! Mutta ehkä jotkut naiset ovat vähemmän geeniensä orjia kuin minä, vaikka kyllä luonne on valehtelematta yhtä tärkeä kuin ulkonäkökin. Jos luonne on epämiellyttävä, ei ulkonäkö siinä ihmisessä auta. Selkokielellä tämä tarkoittaa, että etelämpänä on huomattavasti enemmän: Jo Saksassa ammatit ovat selvästi pysyvämpiä, mikä on tilanne muissakin väestöltään keskikokoisissa maissa.

Olemme puolileikillään tai puolitosissaan suunnitelleet perustavamme Suomeen jotain vastaavaa kuin Hollannissa - olemme kokeneita ja viehättäviä ja rohkeita keski-ikäisiä naisia ja olemme todenneet, että voisimme auttaa ja ohjata lukuisia nuoria - tai vaikkapa elämän tiellä kompastuneita vanhempiakin miehiä - seurustelun saloihin Ans kattoo vaikka tämän kirjottelun tiimoilta saisimme hommaan vauhtiakin: D Perinteinen prostituutio tuntuu monesta miehestä liian tekniseltä ja pinnalliselta - näin naisena ja asiaa kokeilemattomana voin vain kuvitella, että näin juuri onkin.

Olisi oikeasti hienoa jos seksuaalikasvatus olisi oikeasti ohjaavampaa kuin mitä se on. Ja kyllä se samanlainen ohjaus olisi paikallaan myös nuorille naisille, aivan yhtä epävarmoja me olemme ja mies suuri arvoitus.

Ennenkaikkea toivoisi kuitenkin juuri sitä, että ihmiset keskittyisivät muuhun kuin epätoivoiseen parin hankintaan. Siinä voi meinaan käydä niin, että kun harrastaa, hoitaa itseänsä, auttaa muita, että hups - kohtaakin hienon ihmisen jonka kanssa natsaa niin patjan jousien paukuttaminen kuin se kaikki muu kumppanuuteen liittyvä: Koko keskustelu tuntuu Koko keskustelu tuntuu menneen toisen sukupuolen syyttämiseen.

On totta, että monilla akateemisesti koulutetuilla naisilla on liian kovat kriteerit. Henkilökohtaisesti en ole koskaan ymmärtänyt eräiden ystävieni kriteeristöjä esim.

Ulkonäönkin puolesta pitäisi löytää joku Brad Pitt. Toki miehen täytyy sen verran silmää miellyttää, että voi kuvitella tämän kanssa harrastavan sänkypuuhia.

Joskus tuntuu, että nämä "citynaiset" unohtavat tärkeimmän: Monesti ne, jotka ovat osanneet katsoa ulkonäköä syvemmälle, ovat vihdoin löytäneet sen oikean elämänkumppaninsa. Tämä on kuitenkin vaikeaa, koska ei nykyään ole mahdollisuutta tutustua toiseen niin hyvin, että näin pääsisi käymään. Jokainen, niin mies kuin nainenkin, tekee tietynlaista luokitusta vastakkaisesta sukupuolesta tällaisessa tilanteessa. Parempia paikkoja ovat esim. Mutta on kyllä tyhmää miesten puolelta väittää, että naiset pilaavat maailman tai että koko tasa-arvo on hömpötystä, joka köyhdyttää koko valtion.

Helppo se on silloin sanoa, kun miehet ovat perinteisesti olleet siinä naruja vetelevänä osapuolena. Tuntuu vähän siltä, että pidetään kiinni saavutetusta edusta eikä osata muuttaa ajatustapaa monipuolisemmaksi. Onko tosiaan teille miehille tullut mieleen, että voisitte vaihtaa rooleja? Ja siinä mielessä puolustan akateemisesti koulututun miehen valintaa, että ainakin oman kokemukseni mukaan heillä ei ole samassa laajuudessa perinteisiä sukupuoliroolikäsityksiä niin kuin vähemmän koulutetuilla.

Olisiko siis osa syy myös miesten ajatusmaailmassa eikä vain siinä, että naiset ovat liian valikoivia? Tasa-arvo on sitä, että saa olla sellainen kuin on eikä tule syrjityksi sen vuoksi. Naiset ja miehet ovat sekä fyysisesti että henkisesti erilaisia. Tasa-arvo ei tarkoita sitä, että naisten pitäisi olla samanlaisia kuin miesten tai päinvastoin, vaan sitä, että molempien ominaisuuksia arvoste Se, että tasa-arvo leimataan joksikin feministiseksi pitäisi olla -tilan tavoitteluksi johtuu siitä, että naiset ovat joutuneet vaatimaan samoja oikeuksia miesten kanssa.

Mutta muistakaa se, että oikean tasa-arvon kannattajat puolustavat myös miesten oikeuksia silloin kuin heidän asemansa on heikompi naisiin nähden, esim. Mielenkiintoista, että Mielenkiintoista, että kuvittelet yksin jäävien miesten olevan duunareita ja yksin omaan liian alhaisen koulutuksen saaneita.

Kyllähän tuolta edelleen löytyy pilvin pimein pirkkoja, joilla ei ole minkään sortin koulutusta. En usko, että arvoni naismarkkinoilla hirveästi kohenee kun tästä valmistun korkeakoulusta.

Ehkä kiinnostus voi nettideiteissä nousta kun läväytän siihen, että olen kovapalkkainen pomomies, mutta tuskinpa haluan, että joku tulee luokseni kuin haaskalle.

Jos minä en kelpaa ilman titteliä, minä en halua kelvata ollenkaan. En raada tai opiskele naisia varten. En ikinä osta isoa velkakolossia Espoosta tai suurta perheautoa, jotta voisin tyydyttää jonkun naisihmisen pinnallista unelmaa.

Älkää nyt hyvät älykkäät kanssaihmiset langetko provoansaan. Parasta juttua taas vuosiin ja nää urpot uskoo kaikki. Tunnustan suoraan,tunnen mielenkiintoa kyseistä naista kohtaan ja seksiä hänen kanssaa. Voisi olla ihan miellyttävä kokemus. Juu kuule, et uskokaan että tuollaisen ihmeen haluaisi ihan kaikki tavata.

Siitä seksistä en mene lupailemaan mitään…. Jossain vaiheessa ilmenee naisen ,miten sen sanoisi. Kuitenkin että naisella on molemmatpelit. Miten on,juosta karkuun vai mitä tehdä? Olen pohtinut asiaa ja olen omalta kohdalta tullut sellaiseen tulokseen,tämä nainen mihin olen kiintynyt,hänen kanssa haluan olla.

Tuo erikoinen lisä antaa lisää seksielämään. Kiva olisi tavata ko, nainen. Olen bi-seksuaali mutta haluaisin tietenkin miehen aviopuolisoksi. Mitä mieltä te olette, haittaako se että muuten täysin kauniiksi sanotun vaalean pitkähiuksisen naisen jalkovälissä on toimiva penis? Voisitteko ajatella seurustelevanne tälläisen naisen kanssa? Minulla on ollut muutamia lyhyitä suhteita miesten ja naisten kanssa, ja naiset ovat halunneet että toimin kuin mies rakastellessa ja hyvältähän se tuntuu.

Omituisinta on että myös nämä muutama heteromies, jonka kanssa olen ollut, ovat halunneet veivata ja nuoleskella penistäni ja pyytäneet että nain heitä anaaliin. En pidä neitimäisistä miehistä joita homoseksuaalit ovat, ja nämä muutamat kanssani olleet miehet ovat olleet täysin heteroja mielihaluistaan huolimatta.

He pitävät minua täysin naisena jolla vain on penis, ja sellainen olenkin. Ongelma on vain se että vaikka minua kehutaan ulkoisesti kauniiksi ja täysin naiseksi penistä lukuunottamatta, miehet eivät ole halunneet kuitenkaan parisuhdetta kanssani, jossa minut pitäisi esitellä sukulaisille ja kavereille, vaikka he eivät mistään tietäisi mikä minulla on jalkovälissäni.

Tietenkin saunaan pitää mennä pyyhe lanteilla. Taidan tuntea sinut herma-Janina, nimi on kyllä eri mutta muuten täsmää. Olemme viettäneet yhden ravintolaillan jälkeisen yön yhdessä. Täytyy myöntää heterona että alku oli järkytys, mutta siitä eteen päin upeaa. Ensimmäisen kerran kun munaa imin ja ejakulaation suuhun sain. Puhumattakaan kalua anaalissani joka antoi elämäni stondiksen ja eturauhasen ärsytys elämäni orgasmin.

Myös naintisi oli upea kokemus kun takaa lykkiessäni pilluusi samalla runkkasin kalusi esinhkaa. Olen hermadofriitti mutta täysi nainen. Esillä 15 viestiä, 61 - 75 kaikkiaan Luulin ensin joksikin transuksi ja olin häippäämässä heti kun saisin vaatteet päälle.

Ihan normaali miehen kalu ja sen takana naisen vittu. Pusseja ei ollut ja sanoi ettei spermaa tule koska ei miehen kiveksiä ole. Joten spermaa ei tietenkään tullut. Se mitä näin oli normaali vagina päältäpäin ja siinä etuosassa kalu missä normaalisti on klitoris. Sisäisistä elimistä nainen vain kertoi, mutta ei hän ainakaan mikään transsexuaali ollut.

Ihan naisen näköinen, ja tunnistan kyllä kaulasta, käsien ja hartioiden koosta ym. Normaalit arvatenkin B-kupin luomurinnat. Eli penis on 13, cm ympärysmitaltaan, eli sellainen kohtuu tavallisen kokoinen.

. Fallosentrisyys ensisijaistaa miehen ja miehisen, jolloin naisen seksuaalisuus jää .. Nuorille miehille on suunnattu myös opaskirja Kalun käyttöopas. . käsitellään homoseksuaalista halua toteutumattomana fantasiana. nännit ovat erittäin herkät ja niiden stimulaatio voi johtaa jopa orgasmiin (ilman ejakulaatiota)”. huhtikuu luvulla yhdistettiin homoseksuaalisuus rappioon. Rikkaiden miesten . Jos haluaa orgasmilla saavuttaa jotain muutakin kuin huojennuksen tai nautinnon? . Salaisuutena on, että orgasmin yhteydessä mies ei ejakuloi. Monilla on ollut epäröinti niin kauan ejakulaation esteenä, että säästöjä on kertynyt Mies haluaa -anatomiansa puitteissa- sittenkin samaa mitä nainenkin, alle piilotettuja kasirautoja, sukupuolitautejasi, homoseksuaalisia kokemuksiasi tai. Tunnen paljon suomalaisia miehiä, joilta saa vain yksisanaisia vastauksia tai ynähdyksiä. Normaalit arvatenkin B-kupin luomurinnat. Usein naisille käy lisäksi ilmeisesti miehiä vahvemmin niin, että rakkauden kohde alkaakin näyttää täydellisen näköiseltä naisen silmissä. Sinä sanoit lähes kaikkien yli vuotiaaksi poikuutensa säilyttäneiden tuttujesi olleen sellaisia. Esimerkiksi naistutkimuksessa keskitytään tutkimaan ihannetilannetta; sitä, millainen yhteiskunnan pitäisi olla, jotta se olisi tasa-arvoinen — naiselle. Ja kun tästä pääkytkimestä kerran kaynnistää ei sen ylapään ATK-osastolta tarvitse enää kysellä mitään. Euroopassa 13 maassa haastateltiin lähes tuhat 18 - 44 -vuotiasta naista.

GAY SEKSITREFFIT MIES INKA TUOMINEN PORNO

HOMOSEKSUAALISEEN KIIMAINEN MIES SEXWORKS TAMPERE