Homo Anal Sex

Hyvää kalua bdsm suomi homoseksuaaliseen

Teczar halusi, että uudessa oikeudenkäynnissä valamiehet sanelisivat tuomion. Uudet valamiehet tuomitsivat papin uudelleen syylliseksi.

Ja Teczar sai kovemman tuomion. Teczaria on haastettu moneen eri kertaan teinipoikiin sekaantumisesta. Mies näyttäisi olleen aktiivinen aina vaihtaessaan seurakuntaa. Tosin Teczaria on jatkuvasti väittänyt olevansa syytön.

Kirjoittanut Paholaisen Asianajaja Kello 2: Savonlinnassa pidetty suuri uskontokeskustelu on nyt katseltavissa netissä. Osa 1 Osa 2 Osa 3 Mukana mm. Matti Leisolan pikainen tokaisu siitä, ettei perimästä löydetä evoluutiojätettä, toisin kuin vielä viisi vuotta sitten opetettiin. Käyn läpi videot tuossa viikon aikana. Leisola on rohkeasti sitä mieltä, että elämällä ei ole yhteistä alkuperää. Matin pitäisi lukea lisää Michael Beheä. Kirjoittanut Paholaisen Asianajaja Kello 4: Osavaltion BOE on äänestänyt muutoksista.

Discovery Instituten laatima luonnos "heikkouksista ja vahvuuksista" ei päässyt lopputulokseen asti. Joten tietenkin DI on sanomassa, että lautakunta paransi heidän käyttämää kieltä. Mutta koska opetussuunnitelmasta päätettiin demokraattisesti, niin lopputulos on kompromissi.

Tämä oli odotettavissa kun puheenjohtaja on nuoren maailman kreationisti, jonka koulutus tieteen saralla liittyy hammaslääkärinä toimimiseen.

Don McLeroy on ilmoittanut uskovansa, että universumin ikä on 10´ vuotta. McLeroyn harmiksi lautakunta ei hyväksynyt toisen kreationistin ehdotusta arvioida kriittisesti universumin ikää. Kompromisseihin kuului tällaiset muutokset: Students are expected to analyze, evaluate and critique scientific explanations in all fields of science by using empirical evidence, logical reasoning, and experimental and observational testing, including examining all sides of scientific evidence of those scientific explanations so as to encourage critical thinking by the student.

Analyze and evaluate scientific explanations concerning the complexity of the cell Analyze and evaluate the evidence regarding formation of simple organic molecules and their organization into long complex molecules having information such as the DNA molecule for self-replicating life.

Kreationistien tarkoitus on tietenkin alkaa vaatia, että IDeistien laatimat "kriittiset analyysit" ovat tiedettä, joten ne kuuluvat kouluihin. Mutta mikä kokeellinen ja havainnointiin perustuva asia sopisi älykkääseen suunnitteluun?

Behe ei ole mitenkään testannut redusoimatonta monimutkaisuutta tuolla tavalla. Ehkä viimeinkin lukiolaiset tekevät ID-tiedettä ensimmäistä kertaa maailmassa!

Tämän takia on selvää miksi Discovery Institute ei vaadi älykästä suunnittelua kouluihin; ei olisi mitään mitä opettaa. Siksi he keskittyvät evoluution kritiikkiin. Koko prosessista tulee mieleen se mies, joka vaati naapurin tontilta omakseen 50 neliometriä. Tietenkin naapuri panee vastaan. Rajasodasta päätetään naapuruston kokouksessa, jossa tehdään kompromissi: Naapuri joutuu antamaan vain 25 neliömetriä pihastaan miehelle.

Tai ei ehkä ihan kaikki. Intelligent Design , koulu , kreationismi. Helsingin sanomissa mainitaan uusi lista homoystävällisistä helsinkiläisistä yrityksistä. Helsingin kaupungin maaliskuussa aloittamaan Gay friendly -yritysverkostoon on ilmoittautunut tähän mennessä 16 yritystä.

Mukana on muun muassa majoitus-, kuljetus- ja ohjelmapalveluja, jotka lupaavat tarjota ystävällistä palvelua seksuaali- ja sukupuolivähemmistöille. Matkailu- ja kongressitoimiston keräämälle listalle pääseminen vaatii, että yritykset muun muassa kouluttavat henkilökuntaansa homoystävälliseksi. Näin saadaan maailmalla matkustavien pinkit eurot ja dollarit suomalaisiin taskuihin.

Kuin salamana kirkkaalta taivaalta iskee perisuomalainen junttius. Uutisen keskusteluosiossa esitetään tyypillinen ehdotus. Nyt kun lista on julkaistu, niin moraaliset ihmiset voivat boikotoida näitä yrityksiä. Kukaan heistä ei ymmärrä miksi muka henkilökuntaa koulutetaan homoystävälliseksi. Eiväthän heterot ole huomanneet mitään homojen syrjintää. Mutta realiteetit pakottavat muistuttamaan aivan yksinkertaisista asioista. Kun hotelliin saapuu kaksi miestä, niin joskus he haluavat saman huoneen parisängyllä.

Luonnotonta mutta niin se vain on. Turistin kannalta olisi ihan jees, jos ei tarvitsisi selittää asiaa kolmeen kertaan rautalangan kanssa. Samoin on asianlaita sairaaloissa käydessä. Mukana kulkeva samaa sukupuolta oleva henkilö ei ole vain tulkki, tai ystävä, vaan puoliso.

Sillä on merkitystä virallisten papereiden kannalta. Muutenkin homoystävällisyys on uusi ja outo asia monelle ihmiselle: Pitääkö ihmisten ruveta pitämään jotain käsivarsinauhoja, joissa lukee sukupuolinen suuntaus, jotta asiakaspalvelijat erottavat sen ketä pitää palvella homoystävällisesti. Minä vaadin, että nämä homoystävälliseksi julistautuneet firmat julistavat, etteivät he syrji heteroita, vaikka heteroilla ei olekkaan jotain pinkkiä rahaa.

Pitääkö nyt kahvilassa kertoa kassalle olevansa hetero ja haluavansa kupin kahvia? Brittiläinen lehdistö iskee jälleen miljoonan voltin voimalla.

GoogleStreetView -ohjelman katukuvasta on löytynyt jotain outoa: Viktoriaaninen kaunotar on kuin toiselta aikakaudelta. Paikalla on synkkä historia. Useat murhamysteerit varjostavat katuja. Aavemaisuutta tulee puuttuvista jaloista. Kuva on aiheuttanut niin paljon hämmennystä, että eksperttejä on kutsuttu kommentoimaan sitä.

Asiantunteva meedio ihmettelee samaa jalkojen puuttumista. Oma vaatimaton mielipiteeni on, että kuvan alareunassa on aivan selvä vääristymä, vai mikä sitten onkaan korrekti termi. Vääristymä on leikannut naisen vartalon kahdesta kohtaa, joten jalat jäävät epäselviksi.

Vieressä olevat pylväät ovat kokeneet aivan saman kohtalon. Joten joko "aave" vaikuttaa kameraan näin odolla tavalla, tai sitten kamera on jostain syystä vain napannut huolimattomasti. Nainen on vain siunattu kunnon tyylitajulla. Itse ainakin diggaan tiukkaa tummaa viktoriaanista tyyliä yli modernin muodin. Vika on kamerassa, sillä tyylikkäästi pukeutuneesta naisesta on napattu kuva kahdella kameralla.

Alemmassa kuvassa nainen näkyy kokonaisena. Joten miksi ihmiset luulevat naista aaveeksi? Syynä on eri aikakauteen sijoittuva pukeutuminen. Minä ihmettelen miksi mikään sanomalehti vaivautuu julkaisemaan tuollaisen jutun "aaveesta. Teksasin osavaltio vältti hyvin täpärästi kreationistien ehdottamat muutokset.

Äänet jakaantuivat tasan , joten muutos ei saanut vahvistusta. Opetussuunnitelmassa ei täten vaadita evoluutioteorian heikkouksien ja vahvuuksien opettamista. Teksas on Yhdysvaltojen suurin oppikirjojen ostaja, joten osavaltion vaatimat muutokset ovat mukana myös koko valtion oppikirjoissa. Kirjojen valmistajat eivät halua tuhlata rahaa osavaltiokohtaisiin oppikirjoihin.

IDeistien reaktio on kauhistella sensuuria. Discovery Instituten John West paljasti karmean skandaalin. Lautakunnan jäsen ja demokraatti Rick Agosto vaati sensuuria, jotta yleisön joukossa oleva parivaljakko saataisiin pois huoneesta. Onneksi oikeudenmukainen puheenjohtaja Don McElroy esti törkeän toiminnan. Lisäksi Agosto käytti katalasti hyväksi tilaisuutta tuodakseen lautakunnan eteen Eugenie Scottin, joka ei edes ole teksasilainen!

Näin darwinistit yrittävät muokata asioita jotka eivät heille kuulu. John West kuvailee Scottia "arkki-darwinistiksi. Koko rulianssia seurannut Texas Freedom Network on blogannut melkein livenä päivien tapahtumia. Kyseisen päivän meno on taltioitu näin: Agosto requested that Chairman McLeroy ask the creationists to withdraw their signs. He ovatkin tyytyneet olemaan vain yleisössä ja antamaan haastatteluja lehdistölle.

Kansainvälinen WTF-säätiö on ilmoittanut , että tulevana lauantai-iltana vietetään globaalia sammunistapahtumaa. Tarkoituksena on, että he unohtavat murheet ja laman.

Sammuminen on symbolinen teko, jolla viestitään päättäjille, että ihmiset ja yhteisöt ovat huolissaan ilmastonmuutoksesta ja vaativat heiltä tiukkoja toimia sen hillitsemiseksi. Maailmalla tapahtumaan osallistuu yhteensä yli kuntaa ja kaupunkia sekä tuhansia yrityksiä. Nyt ei sammuteta valoja, vaan ihmisten on tarkoitus ryypätä itsensä sammuksiin.

Sammunut ihminen kuluttaa vähemmän luonnonvaroja kuin aktiivisesti kuluttava. Pelasta planeettasi ja sammu lauantai-iltana. Olen pitänyt erästä lehtileikettä tässä tietokoneen vieressä pari päivää. Se oli alkuviikolla Ilta-sanomien mielipidepalstalla. Minun olisi pitänyt jättää sen lukeminen kokonaan väliin. Laitan kuitenkin vahingon kiertämään. Laki saa vaihtoehtohoidot pinteeseen Torstain Silminnäkijässä käsiteltiin puoskarilakia. Se, miten lakia ollaan hysteerisesti ajamassa läpi, herättää ainakin mielenkiintoni.

En tiedä miksi, mutta mieleeni tulee dokumentti Saksan natsismin valtaannoususta ja juutalaisten oikeuksien asteittaisesta kaventumisesta.

Olisiko siinä se samankaltaisuus, että nytkin halutaan kaventaa ihmisen itsemääräämisoikeutta omaan kehoonsa ja elämäänsä. Voin sanoa, että vaikka Suomeen tulisi millainen puoskarilaki, se ei minua tule estämään hoitamasta itseäni ja läheisiäni lempeämmillä ja mielestäni mitä todellisimmilla ja luotettavimmilla hoitomuodoilla. Mutta vaikeaan moraaliseen ja eettiseen pinteeseen joutuvat kaikki ne pätevät, luotettavat vaihtoehtohoitojen tarjoajat, jotka joutuvat kieltäytymään hoitamasta avun tarpeessa olevia tiettyjä ihmisryhmiä.

Puoskarilaissa kysehän on kuitenkin vain rahasta, kenen taskuun se päätyy, ja siksi minusta on erittäin huolestuttavaa, että Suomessa ollaan kumartamassa rahavirroille ihmisyyden ja ihmisarvon kustannuksella. Meidän ei pidä mitenkään valvoa ja säädellä puoskareiden toimintaa, koska Hitler. Hannu Lauerma sanoi sen todella nasevasti Silminnäkijässä. Nakkien myyntiä valvotaan tiukemmin kuin vaihtoehtohoitojen antamista.

Kirjoittanut Paholaisen Asianajaja Kello 6: Koska Hitler , vaihtoehtohoidot. Olen tahkonnut Ace Combat 6 -peliä melkein kyllästymiseen asti. Peli sisältää useamman unohtumattoman hetken. Haluan mainostaa mielestäni kaikkein parasta pelikokemusta. Jostain syystä tehtävän tunnelma sytyttää melkein patrioottimaisia tunteinta minun kaltaisessa kyynikossa. Raskaiden ja uhrauksia vaativien taistelujen jälkeen Gracemerian ylväät joukot ovat päässeet takaisin pääkaupungin rajoille.

Vihollinen on linnoittautunut rakentamiensa muurien taakse. Kaikki paikat ovat pullollaan haupitseja, panssarikolonnia, risteilijöitä ja ohjusveneitä. Vapauttajat ovat melkein mahdottoman tehtävän edessä.

Pelaaja joutuu miettimään tarkkaan mistä kohtaa aloittaa. Erehdyksien kautta sain selville melko toimivan reitin. Aloitan tukemalla pienen laivaston etenemistä kohti kaupungin satamaa. Laivojen täytyy selvitä suuren sillan ali keskelle vihollislaivastoa. Sitä ennen joudun lentämään siksakkia puolustavien risteilijöiden keskellä ja laukaisen LASM: Aikaa ei saa hukata sekuntiakaan, sillä taistelu riehuu ympäri metropolia.

Yleensä ensimmäisen vaiheen jälkeen kone on saanut vahinkoa, joten suuntaan heti vihollisen lentokenttää kohti. Sen vapauttaminen mahdollistaa huoltojoukkojen käytön. Pikainen korjaus ja tyhjien siipien lataaminen uusilla ohjuksilla. Takaisin taivaalle jälkipolttimen huutaessa. Lähestyessäni jälleen kaupungin keskustaa kuulen, ettei laivosto kestäkään ilman ilmatukea satamassa. Lippulaivamme joutuu pakenemaan takaisin merelle. Minulla ei ole aikaa murehtia sitä, sillä pilvien välissä säihkyy kiivas ilmataistelu.

Kaartotaistelun ollessa vielä kesken pääsen livahtamaan lähelle isompia E lentokoneita, jotka syttyvät palamaan näyttävästi tulituksen alla. Radioliikenne herättää huomioni; maajoukot tarvitsevat tukea. Nokka alas ja karkuun taistelua. Vihollisen tykistökeskitys on pysäyttänyt etenemisen. Nopean syöksyn jälkeen lasken optimaalisen hyökkäyskulman.

Melkein rivissä olevat tykit tuhoutuvat sarjatulessa. Varastoon on kertynyt sopivasti pisteitä apuvoimien kutsumista varten. Liittoutuneiden keskityshyökkäys saa maan järähtelemään. Talojen välissä piileskelevät ryssät-siis, estovakialaiset laukaisevat ansansa. Lisää panssareita vierii tunkemaan vapauttajat pois. Kiepun maasodan seassa toimistorakennukset ovat kätevä tulisuoja ja yritän olla välittämättä kuutosessa roikkuvista ohjuksista. Omat panssarivaunut ryhdistäytyvät ja jatkavat etenemistä.

Nousen takaisin pilvien yläpuolelle. SU Flankerit ottavat haasteeni vastaan. Ilmasodan kääntyessä hitaasti Gracemerian puolelle, alkavat estovakialaiset perääntyä. Heitä suojelemaan ilmestyy hävittäjä-ässä Ilya Palsternak. Tietenkin úberhävittäjä Nosferatulla lentäen. Kaksintaistelu on ohi joko parissa sekunnissa tai sitten se venyy.

Uskomaton määrä pieniä Drone-aluksia pitää huolen siitä etten voi lentää suoraa sekuntiakaan. Kuitenkin saan ratkaisevan ohjuksen oikealla hetkellä Nosferatun moottoreihin. Ilya kuolee ylväästi tietäen, että pelasti uhrauksellaan laivueensa. Savuavien raunioiden seasta ilmestyvät juhlivat siviilit tai ainakin kuvittelen niin.

Eikä tämä ollut viimeinen tehtävä. Turun joukkoliikennejohtaja on ilmoittanut vastahakoisuutensa laittaa mitään "kristinuskon vastaista" linja-autojen kylkiin. Ilmoitus Jumalan mahdollisesta olemattomuudesta voi loukata evankelisluterilaista matkustajaa.

Viime jaksossa jäimme jännään paikkaan. Ennen kuin jatkan, niin kannattaa tehdä pikainen kertaus. Avaruudessa vaeltaa Mira-tähti , joka on jättänyt jälkeensä kauniin komeettamaisen hännän. Tähden nopeudesta voidaan laskea kuinka vanha häntä on. Iäksi tulee reilusti yli nuoren maailman kreationismin edellyttämän 10´ vuoden ikä.

Tiedustelin miten kreationistit sovittavat tähtitieteellisen havainnon nuoreen kosmokseen. Paikalle ilmestyi uhkarohkea TJT. TJT lopullinen selitys Mira-tähden "näennäisen" suurelle iälle johtuu aikadilaatiosta. Galaksit kulkevat kauemmaksi toisistaan, ja tämä nopea matkustaminen luo eroja ajan kulumiseen.

Aika siis joko matelee ja kiitää riippuu näkökulmasta maailmankaikkeudessa. Maa on siinä galaksissa, joka on maailmankaikkeuden keskipiste. Tämän takia meidän galaksin ulkopuoliset galaksit voivat olla vanhempia. TJT esittelee periaatteen tällaisella kuvalla. Myönnän, etten heti millään tajunnut mitä TJT selittää.

En ymmärtänyt miten jonkun Hartnettin ajatukset etääntyvistä galakseista ja aikadilaation sekoittaminen selittävät Mira-tähden vanhuutta. Mutta sekaannus johtui kerrankin aivan toisesta asiasta kuin minun ymmärryskyvyn loppumisesta. Yritin vielä varmistaa, että tämä kaikki on TJT: Annan lukijan itse arvailla mikä TJT: Mutta mikä siinä sitten meni vikaan?

Ymmärtääkseni Mira on Linnunratamamme sisällä. Linnunradan sisällä tähtien väliset nopeudet ovat niin pieniä ettei suhteellisuuteorian ja Newtonin gravitaation välillä ole mitään merkittävää eroa. Mira-tähti on vain n. Linnunradan halkaisija on ´ valovuotta. Ateistin matematiikalla tästä voidaan melkein varmasti päätellä, että Mira on kuin onkin samassa galaksissa meidän kanssa.

TJT ei ole kommentoinut asiaa tämän enempää. Voisin kysyä miten Hartnettin galaksit ja kellot selittävät Mira-tähden suuren iän meidän galaksissa, mutta taidan mieluummin pelata World of Warcraftia. Laitan sen menemään huomisen aikana. En kommentoi kirjoituksen teologia kohtia, sillä en itse ole uskovainen. Sekaan oli kuitenkin päässyt pari asiavirhettä, jotka vaativat oikaisua. Ensimmäinen asia esitettiin kuupölyyn liittyen. Toisin kuin Heikkilä kertoi, niin Kuuhun kerääntyvä hieno pöly ei huolestuttanut Nasan henkilökuntaa.

Kuuhun kerääntyvien taivaankappaleiden määrä saatiin mitattua satelliiteilla ennen Apollo-astronauttien lähtöä. Mittausten mukaan Kuuhun laskeutuu vuosittain huomattavasti vähemmän taivaallista roskaa, kuin alkuperäiset villit arviot antoivat ymmärtää.

Kuun pieni painovoima vetää tietenkin puoleensa Maata vähemmän avaruuspölyä. Tämä kuupölyyn liittyvä argumentti on vuodesta toiseen mukana joidenkin luomisoppia kannattavien luennoissa.

Siitä huolimatta että jopa luomisoppia kannattava järjestöt suosittelevat kuupölyn unohtamisen. Toinen asia koski dinosaurusten luurankoja.

Heikkilän mainitsema paleontologi Mary Schweitzer ei eristänyt fossiileista soluja. Tutkijaryhmä onnistui eristämään hemoglobiinin jäänteitä. Solut olivat tuhoutuneet aikoja sitten. Schweitzer sai aikaan muutoksia siinä miten fossiileja tutkitaan. Kaiken kritiikin jälkeen tutkimus jatkuu, eikä hänelle ole koitunut ikäviä seuraamuksia.

Schweitzer on todennut, ettei hän pidä siitä miten luomisopin kannattajat ovat mainostaneet väärin tutkimustuloksia. Kritiikkiä ja kijotusvieheiden huomaamista toivotaan. Heti paremman näköinen pökäle. Paavi on jatkanut Afrikkakiertuettaan. En ole edes viitsinyt koskea paavin kondomikommentteihin, se oli niin ilkeää valehtelua, mutta nyt Benedictus XVI päästää sellaista settiä etten voi vastustaa.

Angolassa faneilleen esittäytynyt paavi varoitti afrikkalaisia taikauskon vaaroista. Katolisten pitäisi lohduttaa vääräuskoisia ja karkottaa huolet ilkeistä henkiolennoista. Kun muistelee miten taikausko määrää ihmisten elämää , niin paavin varoitukset ovat tietenkin kohdallaan. Viestiä vesittää vain hieman se, millä katolinen kirkko korvaa henkiolennot.

Erilaisten henkiolentojen, kulttien ja noitien sijasta pelätään Saatanaa ja langenneita enkeleitä. Juuri katolinen kirkko kouluttaa virallisia manaajia sotimaan demoneja vastaan.

Manaamisesta lanseerattiin uusi paranneltu versio niinkin kauan menneisyydessä kuin Tässä mielessä katolinen kirkko olisi oikea järjestelmä korvaamaan Afrikan kirjavan taikauskon. Tilalle asetettaisiin kirkon oma hierarkia, jossa on jo valmiina taikauskon hallintajärjestelmä: Kirjoittanut Paholaisen Asianajaja Kello 7: Afrikka , katolinen kirkko , taikausko , uskonto. PandasThumbissa kerrotaan kuinka jälleen yksi osavaltio on jättänyt kokonaan väliin akateemisen vapauden.

Kyseessä on Discovery Instituten luoman luonnoksen viritelmä, josta ei edes äänestetty. Pohdinnoissa mainittiin, että ehdotettu laki altistaisi koulut lakisyytteille. Ehkä siksi päättäjät osaavat välttää ID: Huumoria evolutionisteista, tai evoluutikoista, tai jotain. Tyylikäs sarjakuva on Tarvosen kotisivulla. Luet sen omalla vastuulla. Kirjoittanut Paholaisen Asianajaja Kello 8: Olen seurannut kuinka skientologit mainostavat ihmisoikeuksia.

Olen puhunut suomalaisen ex-SeaOrgilaisen kanssa. Olen seurannut sivusta kuinka ex-skientologit ovat vieläkin varovaisia puheissaan. Se vähä mitä tavallinen kansa tietää skientologiasta keskittyy ufo-puheisiin ja itse kultin luojaan, L.

Ron ja hänen kirjoittamansa tekstit ovat nykyään aivan yhdentekeviä. Skientologiajärjestöä johtaa David Miscavige. David on tehnyt selväksi, että vain hän tietää mitkä ovat skientologian ainoat oikeat opit. Hubbardin kirjat olivat täynnä virheitä. Näitä mokia ei huomattu vuosikymmenten aikana. Hubbard ei huomannut virheitään. Mutta David on täällä ja hän ohjaa homo novikset henkiseen valaistumiseen.

Hubbardin oppeja laitettiin uuteen järjestykseen. Hubbardin puheet editoitiin "oikeiksi. Hubbardin lausumat liioittelut pyyhittiin historiasta. Auditointi tehtiin uudella tavalla. Nyt dianetiikka oli puhdasta Hubbardia. Käytännössä skientologien täytyi maksaa uudelleen käymistään kursseista.

Jos he haluavat olla vastuuntuntoisia skientologeja, niin he tarvitsevat päivitettyjä oppeja. Jos he eivät maksaisi niistä, niin Ja skientologit ylistivät Davidia kun hän piti puheen skientologian päivittämisestä. Jos ei ylistänyt, niin oli pian ex-skientologi. Yleisö taputti, vaikka Hubbard oli sanonut, ettei hänen kirjoittamia oppeja saisi muuttaa.

With what we know now, there is no student we enroll who cannot be properly trained. David ei halua olla vain seuraaja. Miscavige päättää mitä skientologia on. David Miscavige , L. Ron Hubbard , scientologia. Greenwoodin kaupungissa jouduttiin kokemaan Jumalan outoa huumorintajua. Taivaan Isä päätti puhua miehelle. Hän käski miestä leikkaamaan kätensä irti. Poliisien saapuessa paikalle mies toisteli ääneen Raamatun säkeitä. Sairaanhoitajat onnistuivat pelastamaan irtonaisen käden, mutta toistaiseksi ei ole tietoa onko se saatu kiinnitettyä takaisin.

Sehän olisi vastoin Jumalan tahtoa. On se aika veijari. Second Change pyrkii vieroittamaan vankeja huumeista. Heillä on kuitenkin pieniä ongelmia Kanadassa. Albuquerquen kaupunki perii saataviaan skientologien järjestöltä. Mutta heiltä on rahat loppu. Maksamattomia laskuja on kertynyt: Nyt viranomaiset pohtivat lakitoimia Second Chance a vastaan. He rikkoivat määräyksiä hoitoon otettujen rikollisten laadusta ja muuttivat rakennusta sääntöjen vastaisesti.

Second Chance -firman johtajia, jotka ovat aivan sattumalta skientologeja, ei saatu kiinni haastattelua varten. Järjestö sai viime vuosina rahallista tukea valtiolta , mutta nyt pennit ovat kadonneet jonkun taskuun.

Ehkä meidän täytyy antaa heille Satuin lukaisemaan paikallista Akaan Seutu -sanomalehteä. Seurakunnille varatulla sivulla on aina Pysähdy Hetkeksi -palsta. Tänään vuorossa oli Toijalan Adventtiseurakunnan Juhani Heikkilä. Hän aloittaa valistavalla otsikolla: Älkäämme uskoko kaikkea, mitä meille tieteen nimessä väitetään Tuo on hyvä neuvo.

Terve annos epäilyä pitää lääkärin tiellä ja miehen loitolla, vai miten se meni. Heikkilä on huolissaan siitä, että luomiseen uskominen ei ole enää itsestäänselvyys. Nuoret ovat vasta muovaamassa omaa maailmankuvaansa. He tarvitsevat opastusta, jotta he päätyvät oikealla polulle Ainoaan Oikeaan Totuuteen Suom. Opasteiksi asetellaan luomiskertomuksen todellisuus. Heikkilä ei pyri todistamaan luomisuskoa ainoaksi oikeaksi, vaikka siihen uskookin.

Sen sijaan hän esittelee asioita joita emme saa kuulla julkisuudessa. Nämä asiat "osoittavat kuinka hataralla perustalla lepää usko kaiken olevaisen syntymästä sattumalta. Miten räjähdys voi rakentaa monimutkaisen universumin? Sitähän se alkuräjähdys tarkoittaa. Alussa oli valtava kasa dynamiittia, joka sitten sattumanvaraisesti räjähti.

Aika-avaruuden laajeneminen ei kuulosta niin dramaattiselta. Heikkilä on ihan tosissaan käyttämässä jopa anti-evo Answers in Genesis-järjestön hylkäämää argumenttia. Arvio valtavasta kuupölystä perustui joidenkin tähtitieteilijöiden laskelmiin, mutta satelliittien avulla voidaan ottaa tarkka mittaus siitä mikä on oikea kuupölyn ilmestymismäärä.

Ja kas, sen perusteella Kuun ei pitäisi olla metrien pölykerroksen alla. NASA tiesi tämän, sillä se oli lähettänyt luotaimia Kuuhun ennen kuumatkaa. Solut säilyvät vain muutamia tuhansia vuosia. Joten Maan ikä on vain jotain tuhansia vuosia. Mary Schweitzer on itse ilmoittanut, ettei tykkää siitä minkälaisia fanfaareja kreationistit toitottavat hänen ryhmän tekemästä löydöstä.

Geologists have established that the Hell Creek Formation, where B. After all, she says, what God asks is faith, not evidence. Löytöjä kritisoitiin ja arvosteltiin. Mutta lopulta perustellut asiat jäivät henkiin. Tiedenainen sai pitää työnsä ja jatkaa tutkimuksia. Häntä ei expellattu akateemisista piireistä. Sieltä löytyy tukea nuorten horjuvalle uskolle. Aion kirjoittaa lyhyemmän, asiallisemman, kunnioittavan ja julkaisukelpoisen vastineen Akaan Seutu-lehteen.

Sen jälkeen kirjoitan uuden pakinan Skeptikko-lehteen. New Mexicon osavaltio otti harppauksen sivistystä kohtaan. Kuvernööri Bill Richardson poisti kuolemantuomion tuomareiden arsenaalista. Tietenkin päätös oli hänen poliittisen uran vaikein. Johtopäätös on kuitenkin hyvin ymmärrettävä; suoritettu kuolemantuomio on vaikea perua, kun oikeussysteemin epävarmuus iskee kasvoille.

DNA-todisteet ovat paljastaneet syyttömiä ihmisiä vankiloissa. Pelko kuolettavasta ruiskeesta kun estäisi rikollisia tappamasta poliiseja. Syyttäjien mielestä kuolemantuomiolla pelottelu on hyödyllinen työkalu oikeudessa. Siksi siitä ei saisi luopua.

Tieteen Kuvalehdessä singotaan viattomien ihmisten silmille puhdasta homopropagandaa. Monisivuinen juttu eläinkunnan rivosta käytöksestä pyrkii muovaamaan kansan ajatusmaailmaa liberaalimpaan suuntaan. Yli lajin kaapissa peuhataan luonnonvastaisella tavalla.

Oman sukupuolen kanssa parittelulle on löydetty jopa syitä, jotka eivät suoraan liity Raamatun ilmoittamaan syntiin.

Sekaseksi luo yhteisöllisyyttä laumaeläimille. Avoimella seksillä taataan sopuisampi ja tasa-arvoisempi elämä. Tässä ryminässä ei olle niin tarkkkoja minkälaiset värkit vastapuolella oikein on. Tieteen Kuvalehti mainostaa tietenkin klassisesti bonobojen kommuuneja. Mielihyvällä selitetään samaa paria olevien sukupuolielinten harhautuminen kosketusetäisyydelle.

Pullokuonodelfiinien urokset hiplailevat peniksillään jopa toisten uroiden hengitysaukkoja. Eläimet ovat tunnetusti älykkäitä ja tarkkaavaisia, joten ilmiötä ei selitetä perheystävälliseksi sukupuolesta erehtymisellä.

Ravinnonhankkiminen ja puolustaminen tehostuvat. Jotkut linnut voivat käydä vieraissa eri sukupuolen luona, ja sitten hautovat munaa sateenkaariperheessä. Naarat kasvattavat poikaset yhdessä. Koirasta ei tarvita yhden kiksautuksen jälkeen. Näin luonnossa yritetään mainostaa homoseksuaalisen elämäntavan luonnollisuutta. Onneksi moraaliset ihmiset tietävät totuuden. Luonnottomuutta selitellään myös terveyttä edistävillä seuraamuksilla. Juuri tuollaiset naaraspariskunnan linnut ovat esimerkki tästä strategiasta.

Naarasparit ovat hedelmällisempiä kuin koiraiden kanssa elävät. Naaraspareilla on havaittu vähemmän aggressiota, vähemmän stressiä ja vähemmän energian kulutusta. Naisparien elinikä ylittää heterosuhteessa kituvien. Biisoneissa, kirahvien ja thomsoningasellien uroksissa on vastaavaa pro-homoseksuaalisuus propagandaa.

Jotkut urokset peuhaavat mieluummin urosten kanssa. Toiset top , toiset mieluummiin bottom. Jotkut näistä yksilöistä kyllä aina joskus temmeltävät myös naaraiden kanssa.

Biologien mielestä homobiisonit saavat etulyöntiaseman terveydellä. Ne ovat paremmassa kunnossa, joten ne saavat todennäköisemmin terveempiä jälkeläisiä.

Vaarallinen kosiskeluseremonia jää homoilta väliin, joten ne eivät saa samoja vammoja kuin heterot. Niistä tulee isompia ja voimakkaampia.

Ja juuri näitä naaraat himoitsevat. Kaikkein järkyttävintä on se, että TK: Evoluutioteorian yksinkertaisen tulkinnan avulla "homoseksuaalista aktia on pidetty virhetoimintona. Homoseksuaalinen toiminta ei tuota jälkeläisiä, joten se on luonnotonta. Mutta nyt biologit uskaltavat kirjoittaa avoimesti siitä mitä he ovat nähneet vuosikymmenien aikana. Homoseksuaalinen käytös on yleistä.

Asenteet vaikuttivat jopa tutkimusrahahakemusten tekemiseen. Tutkimuskohteen kuvailtiin elävän "esimerkillistä perhe-elämää. Seurakunnat siunaavat lemmikkieläimiä , mutta salliiko kirkko uroskoirien parisuhteen? Vai onko tilanne sama kuin ihmisillä, eli siunata saa jos omatunto sallii? Kirjoittanut Paholaisen Asianajaja Kello 1: On surullista että huumorisivusto tekee opettavaisempaa keskustelua videopeleistä kuin Viralliset uutistoimistot.

Ateistien kansainvälinen mainos on tulossa Suomeen , jos vain lahjoituksia tulee sopiva määrä. En ehkä lahjoita rahaa, mutta lupaan kyllä rukoilla bussikampanjan puolesta. Kuitenkin mainosrahoja ei olla ottamassa vastaan ihan suurella innolla linja-autofirmojen suunnalla.

Nääsvillen busseista ollaan aikaisemmin torjuttu Eroakirkosta. Tuoreessa haastattelussa tehdään selväksi ettei kanta ole muuttunut: Tampereen kaupungin liikennelaitos kieltäytyi ottamasta Tampereen vapaa-ajattelijoiden eroakirkosta. Uusi ateistikampanja ei niin ikään saa varauksetonta tukea. Asiassa tullaan käymään keskustelu. Tuntuu siltä, että kieltämiseen saattaa löytyä perusteltu syy, Tampereen kaupungin liikennelaitoksen toimitusjohtaja Pekka Pirhonen sanoo.

Samalla logiikalla minun pitäisi loukkaantua aina kun joku tulee kertomaan, että Jeesus kuoli syntieni puolesta ja Jumala on olemassa. Kirkko on tehnyt vuosien varrella mainoksia moneen tarkoitukseen. Helsingin seurakunnat ovat mainostaneet aktiviteettejaan suoraan nuorille. Tunnetumpi oli varmaan Armo-liittymä. Kädet yhteen ja rukous Taivaan isälle. Paras kuuluvuus koko maassa.

Näitä Armo-mainoksia oli rautiovainuissa ja linja-autoissa. Niemelä onkin huomauttanut, että heidän suunnittelema bussikampanja on päässyt julkiseen esitykseen Espanjassa, Italiassa, Kanadassa, Saksassa ja Iso-Britanniassa. Jos Suomessa kieltäydytään, niin maailmalle pääsee kivoja otsikoita. Tänään täytyy katsoa YLE1-kanavalta Voimala-ohjelma, klo Viime vuoden aikana DaveScot osoitti pariin otteseen olevansa rationaalisella perustalla verrattuna muihin kommentoijiin. Kun O'Leary aloitti suuren "Darwin oli rasisti!

Kuten kaikki UD-fanit muistavat, Barry julisti blogiin uuden avoimen keskustelusäännön, joka päättyi näin: The moderation policy does not apply to you; you are held to a higher standard. I expect your posts to have at least some tangential relationship to Darwinism, ID, or the metaphysical or moral implications of each.

The purpose of this site is not to provide a place for you to jump up and rant on one of your pet peeves. DaveScot will no longer be posting at UD. Dave astui suoraan Barryn varpaille , kun Barry oli kaivelemassa tiedemiesten rasismia sadan vuoden takaa. Lopullinen niitti ammuttiin Barryn varpaaseen, kun Dave kirjoitti tällaisen tekstin Uncommon Descentiin: Daven teksti on pyyhitty pois. Onneksi After the Bar Closes-foorumin t.

Voi kuinka rakastan UD: Barry on jyrkkä siitä, ettei UD: Mieltymysten täytyy olla sopusoinnussa Barryn kanssa. Suomalaiset vapaa-ajattelijat ja humanistit janoavat kallisarvoisia eurojasi. Maailmalla paljon julkisuutta keränneet uskonnottomien bussikampanjat ovat saamassa suomalaisen vastineen.

Vapaa-ajattelijain liitto yhdessä Humanistiliiton kanssa käynnistivät keräyskampanjan Kuten vastaavat kampanjat muualla maailmassa, mainoksen viesti on positiivinen ja hieman humoristinenkin. Toistaiseksi paikka kumisee tyhjyyttä. Heidän verkkokaupasta löytyi sentään t-paita, jonka haluan päälleni. It is funny because it is true. Globaalitalous hikoilee ja istahtaa levähtämään. Lama iskee moneen maahan. Väkeä lähtee kilometritehtaalle, mutta kilometrit eivät työllistä tarpeeksi.

Tämän takia moni joutuu työttömäksi. Miksi maailmanlaajuinen taantuma matelee ympäriinsä? Ehkä osaksi siitä, että talous on pyörinyt vuosikymmeniä valheellisten ajatusten varassa. Tänään Kauppalehden paperiversiossa esiteltiin autoteollisuuden ongelmiin keskittyvä artikkeli. Eurooppalaiset autovalmistajat ovat enimmäkseen alamäessä. Keskimäärin valmistajien kauppa pieneni melkein parikymmentä prosenttia.

Tulokset ovat laskussa kaikilla muilla paitsi parilla automerkillä. Valmistajien on pyrittävä yhä suurempiin ja suurempiin nousuihin. Vain kaupan kasvulla on väliä. Jos kvartaalitalouden maailmassa sanotaan, että uuden mallin takia myynnissä on odotettavissa pieni notkahdus, niin pörssikurssi sukeltaa. Vaikka firman liikevaihto pysyisi sadoissa miljoonissa. Vaikka firman finassit olisivat vakaat. Vaikka se työllistäisi satoja tuhansia. Jos lehdistölle ja osakeomistajille ei levitellä kasvukäyrää , niin yhtiön arvo laskee.

Tämän takia firmat ovat valmiita joustamaan käyrien perusteissa. Ei rantuja vessanpöntössä, ei makkarasukkia pesukorissa; ei sitä paperinenäliinaa mustien farkkujen taskussa, sitä, jonka havaitsee vasta pesuohjelman loputtua. Musta olisi siistiä, että ihmisillä olisi selkärankaa jättää suhteensa ennen uuden aloittamista.

Menee vähän maku tällaisista hehkutuksista, kun tietää, että kumppania viilataan linssiin pahemman kerran. Voi kunpa maailma oliskin hattaraa. Se ei vaan oo todellista. Rakastua voi heti, rakastaa ei voi heti. Rakastua eli haluta panna voi ensisilmäyksellä, kuten yli 13v sitten kävi mulle kun näin nykyisen aviomieheni: Hötöstä ja hattarasta saa ja voi nauttia silloin, kun sitä elämässä on. Monet eivät koe sellaista koskaan. Höttö ja hattara ei ole todellista. Juuri sitä extreme-meininkiä, mitä tyhjä nykyihminen kaipaa: Kohta edes "rakastansuamaailmaneniten" ei riitä, vaikka kyse ei edes ole rakkaudesta vaan siitä hötöstä ja hattarasta.

Ja sehän tietäisi tässä tapauksessa karuja muutoksia: I beg to differ. Kun tapasin Ykkösmiehen, silloinkin oli höttöä ja hattaraa. Sanoin rakastavani häntä 48 tunnin sisällä ensitapaamisestamme. Joskus se vaan kolahtaa, se "love at first sight". Sillonkin edessä oli Ykkösmiehelle karuja muutoksia; 16 vuoden ihmissuhde siinä uhrattiin. Mitä tulee minun tapaukseeni, varmaa on ainoastaan yksi asia: Koska yhäkin olen vähän sitä mieltä - kaikesta huolimatta - että naimisiin mennään loppuelämäksi.

Mitähän mä tällä yritän sanoa Sitten jäi vielä mietityttämään, että minkälainen rakastuminen ei ole extreme-meininkiä? Semmoinen, jossa ollaan ensin vuosikaudet ystäviä vaikka, ja sitten jossain vaiheessa sovitaan, että ruvetaan kimppaan kun tullaan niin hyvin toimeen ja on hauskaa yhdessä; ja ikäänkuin opetellaan sitä rakastamista, hypäten sen voimakkaan rakastumisen tunteen yli?

Puuma-hyvä, kun te elätte sitä rakastumisvaihetta! Rakastaminen on todellisuutta vasta sitten, kun tuntee toisen pohjiaan myöten, hyvässä ja pahassa. Se tapahtuu yhteisen elämän ja pitkä hkö n yhteisen historian myötä, jos sille on eväitä. Ykkösmies rakastui sinuun rytinällä ja oli pelkkää hyvää tuuria, että edelleen olette yhdessä.

Tai no - oliko se sitten HYVÄÄ tuuria, kun elelette kämppiksinä ja ainakin ja sinä petät ja koko soppa saattaa kosahtaa niin, että monta ihmistä sattuu ja lujaa Ihan kuin nyt kertoisit jotain, jota en tiedä..

Johan tässä on 13 vuotta takana yhteiseloa. Se, että nyt menee huonosti, ei mitätöi niitä yhteisiä vuosia. Ne on jo koettu, niitten aikana on rakastettu, eikä niitä tai niitten merkitystä voi kukaan ottaa pois. Ykkösmies taitaa tulla nyt kokemaan saman kuin hänen eksänsä kauan sitten. Ja seuraavaksi on sinun vuorosi Onkohan muuten Ykkösmies maailman sokein vai välinpitämättömon olento, kun hän ei ole huomannut tai ollut huomaavinaan touhujasi?

Ei suhteen arvo mene siitä, jos se ei kestä hamaan hautaan saakka. Arvo kolahtaa pahasti jo heti kättelyssä silloin kun suhde alkaa muiden satuttamisella ja sitä säröä mikään ei koskaan poista.

Tunteeseen heittäytyminen vaatii uskallusta joo, siinä paljastaa sielunsa ja laskee suojansa Voi apua, nää mun kommentitkin alkaa olla ihan tui-tui: Ai että täällä on näköjään paljon täydellisiä ihmidiä, jotka tietävät just miten elämä kuuluu elää, varsinkin toisten elämä.

Niin kauan kuin painopiste oli seksissä oli paljon enemmän hyväksyntää kommenteissa. Mutta heti kun puhutaan rakkaudesta ja rakastumisesta sen on "pakko" olla harhaa. Miten paljon tämä kertokaan suomalaisesta länsimaalaisesta? Kaikki, syvällä sisimmissämme janoamme rakkautta. Ja mikä voikaan olla tyydyttävämpää kuin saada kokea sitä ja hyvää seksiä simultaanisti ja saumattomasti.

Joten, jos joku siinä onnistuu sen täytyy olla harhaa, vai mitä? Olet asian ytimessä nyt. You go all the way. Tämä blogi on antanut minulle rohkeutta avata sydäntäni omissa kokeiluissani, ja pyytää, houkutella ja rohkaista myös rakastajaani tekemään niin. Olen päättänyt uskaltaa uskoa, että minua voi rakastaa.

Että voin saada kaiken. Että se, että toivon jotain enemmän kuin mitään muuta EI tarkoita sitä, että EN voi saada sitä. Minä voin saada rakkautta ja ihanaa seksiä yhdeltä ja samalta henkilöltä. Voin saada kovaa kyrpää ja hellää katsetta ja kuulla "minä rakastan sinua". Ja niin voi jokainen, joka uskaltaa kohdata salaiset toiveensa.

Myös sen nykypäivän pahimman tabun: Tämähän on varsinainen valistusblogi: Onneksi voin oppia Puumalta. Kun voisimme olla menossa kohti vaikka tällaista helvettiä: Seksi ja rakkaus, kova kyrpä ja hellä katse samassa paketissa on maailman parasta! Vaikea minun on sitä hehkuttaa tällaisessa tapauksessa, jossa kuviossa on mukana kaksi autuaan tietämätöntä petettyä aviopuolisoa. No jos ihan tarkkoja ollaan vaikka mitäpä sillä on väliä , niin kuviossa on mukana yksi autuaan tietämätön aviopuoliso, ja yksi naisystävä, joka on tietoinen asiasta.

Minä otan henkilökohtaisesti hehkut tällä hetkellä sieltä, mistä niitä saan. Ja tämä on minulle ainut kuvio, joka pitää minut jotakuinkin järjissäni.

..

GAY TÄYDELLINEN SUIHINOTTO SUOMI24 SEKSI

Hyvää kalua bdsm suomi homoseksuaaliseen

Vaikka kuinka itsepäisesti kieltäydyt katsomasta peiliin ja tunnustamasta, että röyhkeä itsekkyytesi on kasvanut jo käsittämättömiin mittasuhteisiin, Ykkösmiehen täydellinen henkinen kuohinta alkaa olla vain sinettiä vaille valmis. Ei siinä kaikki, että tietoisesti petät sekä henkisellä että fyysisellä tasolla, vaan lisäksi riepottelet hänenkin henkilökohtaisia asioita julkisesti vaarantaen hänenkin yksityisyytensä.

Turha esittää, että sitä nyt muka Muusikon kohdalla suojelisit! Taannoinen pääsiäisepisodi aiheutti sen, että minun lisäkseni varmasti moni muukin tietää hitusen liikaa Ei huolta, en aio paljastaa mitään! Sanonpahan vain, että toimintasi on jo todella paksua. Pidä Muusikkosi ja onnesi ja omanapaisuutesi, mutta koeta säästää edes ne vähäiset kunnioituksen rippeet, joita väität sinulta vielä löytyvän. Olen todella harmissani blogin kehityksestä. Alkuun oli helppo ymmärtää, miten riipivä asia seksittömyys sinulle on ollut ja miksi olet tiettyihin ratkaisuihin päätynyt Mutta nyt se on enää vain tekosyy, jolla oikeutat itsekkään hedonismisi.

Ja turha väittää, ettei hän halua erota -saattaisipa haluta, jos tietäisi tämän kaiken. Jep, vähän odottelinkin tämän tyyppistä kommenttia jo: En kai ole missään vaiheessa kieltänytkään olevani itsekäs - usko tai älä, mitään mieletöntä epifaniaa ei tämä kään kommentti saanut aikaan. Kehotan kuitenkin miettimään, mikä on muuttunut niistä alkuajoista? Miten olen nyt sen itsekkäämpi kuin silloinkaan? Rinnakkaissuhdepartneri on vaihtunut - eikä edes minun valinnastani, seksin tiheys kotona jopa entisestään laimentunut.

Olen sanonut asiasta ennenkin, ja jaksan toistaa tätä loputtomiin: Itse en ainakaan viitsisi lukea mitään sellaista, mikä selkeästi tuohduttaa ja vihastuttaa; siinä nimittäin vai luo itselleen turhaa negatiivista energiaa. Niin, kaipa se täytyy uskoa, että tämä nykyinen suunta on pysyvä. Olen lukenut blogiasi, sillä olen aiemmin nauttinut siitä suuresti. Se, että tiedän nyt liikaa. Itse uhrasit teidän molempien yksityisyyden ja minusta SE oli pahinta tässä kaikessa -siis julkinen nöyryyttäminen, mitä Ykkösmies tai kuka tahansa muukaan ei kaikesta pihtailusta huolimatta ole varmastikaan ansainnut.

Ja voit luopua ylimielisestä asenteestasi, sillä mitään valaistumista en todellakaan sinulta odotakaan. Pieni määrä nöyrtymistä olisi kylläkin ihan hyvä, jotta ymmärtäisit jatkossa olla aiheuttamatta suurempaa tuhoa. Mihin pisteeseen asti aiot oikeuttaa tekosi Ykkösmiehen pihtaamisella?

Minun nähdäkseni se piste on liikkunut jo melko kauas alkuperäisestä ongelmasta. Eniten tässä kai risoo se, että sinulla ei näytä olevan aikomustakaan kasvattaa selkärankaa, vaikka parisuhteesi tila on käynyt jo kaikille varsin selväksi.

Ei tässä enää seksittömyydestä ole kyse vaan siitä, että haluat sekä syödä kakun, että säästää sen! Etkä kykene sitä edes myöntämään, vaan pitäydyt tiukasti jo epäuskottaviksi muuttuneissa selityksissäsi. Minä näen asian niin, että aiemmat sivusuhteesi eivät koskaan todella uhanneet parisuhdettasi, sillä ne olivat niin "eri tasoisia". Nyt tilanne on aivan toinen, mutta yhä jatkat Ykkösmiehen höynäyttämistä?

No, ehkä viime aikojen "hihhulius" aiheuttaa myös sen, että törmäät käsitteeseen "karma" ihan käytännön tasolla. En sitä toivo, en todellakaan, vaan ennemminkin odotan sinulta Naisen tekoja. Varmaan turhaan, mutta tulipahan nyt sanottua tämäkin.

En ole mitenkään ylimielisellä asenteella liikkellä, harmi, mikäli tulkitsit viestini näin; se ei ollut tarkoitukseni. Ja kyllä, siinä mielessä haluan sekä syödä että säästää kakun, että katson oikeudekseni hakea seksiä muualta, ellen sitä muuten hyvässä parisuhteessa saa. Aiemmista sivusuhteista vielä sen verran, että oli aika, jolloin olin rakastunut Nörttipoikaan. Se siis siitä eritasoisuudesta Muistan kyllä, kun tunnistit ja tunnustit tunteesi Nörttipoikaa kohtaan.

Muistan myös, miten kirjoitit, että siitä huolimatta et koskaan vaihtaisi Ykkösmiestä häneen. Muusikon kohdalla puolestaan olet pyöritellyt eri vaihtoehtoja alusta asti ja ihmettelit asiaa itsekin jossakin kommenttiosiossa.

Pyydän, älä pidä meitä lukijoita typerinä. Luepa tuo kommenttiosio ja väitä sitten, ettetkö olisi pitänyt tässä tapauksessa ovia auki alusta asti. Tämä oli vieläpä niitä ensimmäisiä tekstejä, joita Muusikosta olet kirjoittanut.

Ilmeisesti olette sittemmin keskustelleet asiasta ja päätyneet tuohon, mitä yllä esität. Älä pidä meitä lukijoita typerinä. Itseäsi ehkä pystyt huijaamaan, mutta et välttämättä kaikkia muitakin.

Viittaan nykytilanteeseen, en ensimmäiseen alkuhuumaan. Vai meinaatko, että kerran tehty päätös pitää aina, eikä mielipiteitä voi muuttaa? Pyh, osoitan vain, miten hataralla pohjalla selittelysi ovat. Olet Muusikon kohdalla miettinyt jopa kumppanin vaihtoa -vaikkakin ehkä vain alkuhuumassa, mutta miettinyt kuitenkin. Jo se osoittaa, että tämä sivusuhde on aivan eri pohjalla, kuin aiemmat.

Jäät vääristelystä verekseltään kiinni ja vielä koetat jatkaa Minä noudatan neuvoasi nyt ja poistun lukijoista. Tässä yksi lukija joka ei ainakaan tiedä liikaa. Koska ei tulisi mieleenikään mennä stalkkailemaan kenenkään fb-kaverilistaa ja etsimään naamaa ja nimeä blogin takaa. Syy siihen, että liika tieto ahdistaa, vaikka kukaan ei ole sitä tietoa sinulle toimittanut, voi löytyä myös läheltä. Itse luen tätä blogia harppoen , vaikka oma arvo- ja ajatusmaailma on todella kaukana aihepiiristä.

Mielestäni on kuitenkin tärkeää käyttytyä asiallisesti kirjoittajaa kohtaan joka on muuten sangen lahjakas proosan tuottaja. Ai yhtä asiallisesti, kuin kirjoittaja käyttäytyy esim.

Tai Nörttipoikaa, jonka varustuksen puutteellisen koon teki varsin selväksi eräässä postauksessa? Anonyymina se olisi ihan ok, mutta Puuma itse on huomionhalussaan pilannut sen nimettömyydenkin. Olenko sosiaalipornonnälkäinen elämätön stalkkeri, kun kävin asian itse toteamassa Facebookissa?

Varmasti olen, mutta vastuu ei todellakaan ole minulla vaan kirjoittajalla itsellään. Nämä asianosaiset ihmiset eivät ole valinneet, mitä kaikkea tietoa heistä nettiin vuotaa! Mitä itse tykkäisit, jos joku ihminen nimettömyytesi uhraten paljastaisi sinusta vastaavia asioita ja kusisi samaan aikaan silmään muutenkin, esim. Niinpä niin, tuskinpa nauttisit. Kirjoittaja on kyllä lahjakas ja ansionsa ovat kiistattomia, mutta viimeisen kuukauden tapahtumat ovat menneet liian pitkälle.

Pitäisikö meidän samoin ajattelevien vain hymistellä ja olla hiljaa? Puuma on itse aiheuttanut tilanteen, joten kestäköön myös arvostelua.

Itse en omista logiikkaa, jonka mukaan toisen väärä teko oikeuttaisi minua tekemään väärin. Hallitsen ainoastaan omaa käyttäytymistäni.

Paha ei pahalla tästä maailmasta häviä. Ja mitä minä tarkalleen ottaen olen tehnyt väärin? Mitä moraalista koodia rikoin sillä, että kävin toteamassa Puuman ja sen myötä mm. Ykkösmiehen nimettömyyden kärsineen sen pääsiäisepisodin myötä? En ole tehnyt tiedolla mitään, enkä aiokaan, sillä se ei ole minun tehtäväni.

Puuma on kuitenkin uhrannut miehensä henkilöllisyyden huomionhakuisuutensa alttarille, eikä missään vaiheessa pysähdy edes ajattelemaan, tuliko nyt mentyä liian pitkälle. Mitä sellaisista ihmisistä sanotaan, jotka itse mokatessaan syyttävätkin niitä, jotka sen mokan osoittavat? Sinne peiliin voisi joskus vilkaista Puumakin. En ole sanonut sinun tehneen väärin. Minun mielestäni kirjoittajaan tulee suhtautua asiallisesti. Ymmärsin tekstistäsi, että kyseenalaistit sen tarpeellisuuden siinä tapauksessa, mikäli en koe cougarwomanin suhtautuvan samoin puolisoonsa tai muihin läheisiin.

En itse koe oikeutusta toimia väärin omaa moraaliani vastaan , sillä perusteella että toinenkin niin tekee. Ja se ei tarkoita ettenkö koskaan tekisi virheitä, tekisi väärin.

Itselleni toisen henkilöllisyyden penkominen olisi ylittänyt jonkin rajan. Ja jonkun toisen moraali sanelee tässä kohtaa toisin. Eikä kumpikaan ole sen oikeammassa. En itse hyväksy pettämistä, ja olen todistanut paljon törkeämpää sellaista, kuin mitä tässä blogissa on koskaan tapahtunut , ja ymmärrän kyllä miksi lukija voi ahdistua. Yritän kuitenkin ymmärtää, että rikkonaisuudesta siinäkin on kyse. En ole koskaan kuullut kenenkään sen kautta valaistuneen tai minkään muuttuneen parempaan suuntaan.

En minä tarkoittanut kirjoitustani noin, joten tulkitsit väärin. En oikeuta pahuutta sillä, että toinenkin niin tekee. Puuma ei tässä ole mikään uhri enää -ne uhrit ovat tällä hetkellä aivan toisaalla. Kuka tässä on häntä lyömässäkään? Ihan aiheesta minä ja pari muuta olemme huomauttaneet, mitä seurauksia hänen teoillaan voi olla, kun ei tuo näytä site itse ymmärtävän.

Äläkä yritä analysoida minua, sillä tässä ei ole kyse siitä, että ahdistuisin Puuman pettämisestä. Olenhan lukenut hänen blogiaankin alusta asti. Viime aikojen tapahtumat ja Ykkösmiehen asettaminen alttiiksi paljastumiselle olivat vain todellinen ylilyönti, varsinkin kun ottaa huomioon, mitä Puuma on miehestään nettiin suoltanut.

Tässä liikutaan jopa Suomen lain rikkomisen rajamailla, mutta siitähän Puuman ei sattuneesta syystä tarvitse huolehtia Miksi te puolustelijat ette näe idolinne toiminnassa mitään vikaa, vaan syyllistätte "henkilöllisyyden penkojia"? En voi ymmärtää, millainen ajatuksenjuoksu tuollaiseen tarvitaan.

Ei kannata kaikkea yleisen tason pohdintaa tulkita koskemaan SINUA itseäsi tai ottaa henkilökohtaisesti. Se mitä toiminnastasi hämmästelin, oli kun kerroit syyttävään sävyyn pahoittaneesi mielesi siitä, kun tiedät nyt kuka kirjoittaja on Että sen tiedon olisi voinut jättää myös penkomatta, jos sellainen ahdistaa.

Ja vastineesi siihen, että mielestäni ihmisiä kuten tätä blogin kirjoittajaa tulee kohdella asiallisesti, huolimatta siitä, mitä he tekevät, jätti kyllä edelleen sekavan hämmennyksen valtaan. Olen todella pahoillani, en tosiaan ymmärrä. Anonyymi bloggaaminen ei riko lakia. En ole puolustellut puumaa tai hänen toimintaansa. En ole uhriuttanut häntä. Hän ei ole idolini. En ole syyllistänyt henkilöllisyyden penkojia. Mutta juu, myös minun osaltani keskutelu päättyy tähän.

Ei tuossa varmaan haettu sitä että anonyymina bloggaaminen olisi rikos, vaan että ykkösmiehen yksityisasioiden levittäminen saattaisi täyttää rikoksen tunnusmerkit. Tämä tietysti edellyttää a että Ykkösmies on olemassa oleva henkilö, b hänen henkilöllisyytensä on yleisessä tiedossa, c että levitetty tieto on totta, ja d ettei Ykkösmies ole antanut lupaa tiedon levittämiseen. Niinpä ja kyse on asianomistajarikoksesta.

En siis itse usko, että täällä mitään rikollista tapahtuu. Vastasin vain tuohon anonyymina bloggaaminen ei ole rikos kohtaan. D Joo tajusin kyllä mitä tarkoitettiin.

Mutta kirjoittaja toimii anonyymina, eikä ykkösmiehestä ole myöskään kirjoitettu nimellä, tai muulla tunnistettavalla tavalla. Siksi vastasin että anonyymi bloggaaminen ei ole rikos. Se että joku lähtee stalkkaamaan ja tonkimaan henkilöllisyyttä - onkin sitten ikävämpi juttu.

Toki se on tulkintakysymys missä menee raja, mutta tämän blogin kirjoittaja ei ole postannut mitään mistä toisen voisi suoranaisesti tunnistaa. Ja tosiaan kun ei edes tiedä, onko tämä faktaa vai fiktiota. Mutta mun kommentointiura päättyy tämän blogin osalta tähän. Kuritusta antavien kortisoliarvot eivät muuttuneet. Vastaanottavien naisten testosteroni kohosi. Tutkimuksista voidaan päätellä jotain parisuhteista tai jotain, mutta minua kiinnostaa enemmän se, että kerkiänkö vielä mukaan tekemään tiedettä?

Tiedeuutisen lopussa sanotaankin - "yllättäen" - että asia tarvitsee lisätutkimuksia. Vastaavat sitoumislisäykset parisuhteeseen saadaan melkein kaikesta yhteisestä aktiviteetista, joten ei tarvitse erikseen lähteä ruoskakauppaan.

Kirjoittanut Paholaisen Asianajaja Kello 5: Ensin luulin, että tämän ohjelman tekstitys on joku vitsi. Mutta se onkin ihan kohdallaan. Voit kuulla "sheitan" eli saatana ja "zionism" sionismin kohdalla. Iranialainen IRINN-uutiskanava varoittaa kansaa kansainvälisen sionismin salakavalasta aivopesukampanjasta. Harry Potter-elokuvilla yritetään saada viattomat nuoret hyväksymään noituus ja Saatana.

Rowlingin kirjoittamat kirjat ovat pelkkää juutalaisten satujen myymistä Lähi-itään. Islam , kirjallisuus , uskonto. Ja taas -sarja jatkuu. Olemme päässeet ihanan suloiseen kuudenteentoista osaan. John Skehan ja Francis Guinan ovat katolisia pappeja, jotka sattuivat unohtamaan yhden kymmenestä käskystä.

Se käsky jossa kielletään varastaminen. Parivaljakko sai linnatuomiot kolehdista käärimisen takia. Syytteiden mukaan Skehan oli ottanut itselleen ´ dollaria. Hieman nuorempi Giunan 66v sai neljä vuotta linnaa. Hän ei tunnustanut syyllisyyttään.

Syytteiden mukaan hän olisi varastanut alle ´ dollaria. Poliisin mukaan kirkolta varastettiin rahaa, jotta miehet pääsisivät lomailemaan Las Vegasiin ja Bahamalle. Ehkä he halusivat tutustua syntisten elämään jotta voisivat taistella sitä vastaan tehokkaammin. Katolinen pappi on tuomittu 50 vuodeksi vankilaan lapsen raiskaamisesta. Thomas Teczar sai aluksi 25 vuoden tuomion vuotiaan pojan ahdistelusta, mutta todistajaan liittyvät epäselvyydet laittoivat oikeudenkäynnin uusiksi.

Teczar halusi, että uudessa oikeudenkäynnissä valamiehet sanelisivat tuomion. Uudet valamiehet tuomitsivat papin uudelleen syylliseksi. Ja Teczar sai kovemman tuomion. Teczaria on haastettu moneen eri kertaan teinipoikiin sekaantumisesta. Mies näyttäisi olleen aktiivinen aina vaihtaessaan seurakuntaa. Tosin Teczaria on jatkuvasti väittänyt olevansa syytön.

Kirjoittanut Paholaisen Asianajaja Kello 2: Savonlinnassa pidetty suuri uskontokeskustelu on nyt katseltavissa netissä. Osa 1 Osa 2 Osa 3 Mukana mm. Matti Leisolan pikainen tokaisu siitä, ettei perimästä löydetä evoluutiojätettä, toisin kuin vielä viisi vuotta sitten opetettiin. Käyn läpi videot tuossa viikon aikana.

Leisola on rohkeasti sitä mieltä, että elämällä ei ole yhteistä alkuperää. Matin pitäisi lukea lisää Michael Beheä. Kirjoittanut Paholaisen Asianajaja Kello 4: Osavaltion BOE on äänestänyt muutoksista. Discovery Instituten laatima luonnos "heikkouksista ja vahvuuksista" ei päässyt lopputulokseen asti.

Joten tietenkin DI on sanomassa, että lautakunta paransi heidän käyttämää kieltä. Mutta koska opetussuunnitelmasta päätettiin demokraattisesti, niin lopputulos on kompromissi. Tämä oli odotettavissa kun puheenjohtaja on nuoren maailman kreationisti, jonka koulutus tieteen saralla liittyy hammaslääkärinä toimimiseen.

Don McLeroy on ilmoittanut uskovansa, että universumin ikä on 10´ vuotta. McLeroyn harmiksi lautakunta ei hyväksynyt toisen kreationistin ehdotusta arvioida kriittisesti universumin ikää. Kompromisseihin kuului tällaiset muutokset: Students are expected to analyze, evaluate and critique scientific explanations in all fields of science by using empirical evidence, logical reasoning, and experimental and observational testing, including examining all sides of scientific evidence of those scientific explanations so as to encourage critical thinking by the student.

Analyze and evaluate scientific explanations concerning the complexity of the cell Analyze and evaluate the evidence regarding formation of simple organic molecules and their organization into long complex molecules having information such as the DNA molecule for self-replicating life.

Kreationistien tarkoitus on tietenkin alkaa vaatia, että IDeistien laatimat "kriittiset analyysit" ovat tiedettä, joten ne kuuluvat kouluihin. Mutta mikä kokeellinen ja havainnointiin perustuva asia sopisi älykkääseen suunnitteluun? Behe ei ole mitenkään testannut redusoimatonta monimutkaisuutta tuolla tavalla. Ehkä viimeinkin lukiolaiset tekevät ID-tiedettä ensimmäistä kertaa maailmassa!

Tämän takia on selvää miksi Discovery Institute ei vaadi älykästä suunnittelua kouluihin; ei olisi mitään mitä opettaa. Siksi he keskittyvät evoluution kritiikkiin. Koko prosessista tulee mieleen se mies, joka vaati naapurin tontilta omakseen 50 neliometriä.

Tietenkin naapuri panee vastaan. Rajasodasta päätetään naapuruston kokouksessa, jossa tehdään kompromissi: Naapuri joutuu antamaan vain 25 neliömetriä pihastaan miehelle.

Tai ei ehkä ihan kaikki. Intelligent Design , koulu , kreationismi. Helsingin sanomissa mainitaan uusi lista homoystävällisistä helsinkiläisistä yrityksistä. Helsingin kaupungin maaliskuussa aloittamaan Gay friendly -yritysverkostoon on ilmoittautunut tähän mennessä 16 yritystä.

Mukana on muun muassa majoitus-, kuljetus- ja ohjelmapalveluja, jotka lupaavat tarjota ystävällistä palvelua seksuaali- ja sukupuolivähemmistöille. Matkailu- ja kongressitoimiston keräämälle listalle pääseminen vaatii, että yritykset muun muassa kouluttavat henkilökuntaansa homoystävälliseksi. Näin saadaan maailmalla matkustavien pinkit eurot ja dollarit suomalaisiin taskuihin. Kuin salamana kirkkaalta taivaalta iskee perisuomalainen junttius.

Uutisen keskusteluosiossa esitetään tyypillinen ehdotus. Nyt kun lista on julkaistu, niin moraaliset ihmiset voivat boikotoida näitä yrityksiä. Kukaan heistä ei ymmärrä miksi muka henkilökuntaa koulutetaan homoystävälliseksi. Eiväthän heterot ole huomanneet mitään homojen syrjintää. Mutta realiteetit pakottavat muistuttamaan aivan yksinkertaisista asioista. Kun hotelliin saapuu kaksi miestä, niin joskus he haluavat saman huoneen parisängyllä. Luonnotonta mutta niin se vain on. Turistin kannalta olisi ihan jees, jos ei tarvitsisi selittää asiaa kolmeen kertaan rautalangan kanssa.

Samoin on asianlaita sairaaloissa käydessä. Mukana kulkeva samaa sukupuolta oleva henkilö ei ole vain tulkki, tai ystävä, vaan puoliso. Sillä on merkitystä virallisten papereiden kannalta. Muutenkin homoystävällisyys on uusi ja outo asia monelle ihmiselle: Pitääkö ihmisten ruveta pitämään jotain käsivarsinauhoja, joissa lukee sukupuolinen suuntaus, jotta asiakaspalvelijat erottavat sen ketä pitää palvella homoystävällisesti. Minä vaadin, että nämä homoystävälliseksi julistautuneet firmat julistavat, etteivät he syrji heteroita, vaikka heteroilla ei olekkaan jotain pinkkiä rahaa.

Pitääkö nyt kahvilassa kertoa kassalle olevansa hetero ja haluavansa kupin kahvia? Brittiläinen lehdistö iskee jälleen miljoonan voltin voimalla. GoogleStreetView -ohjelman katukuvasta on löytynyt jotain outoa: Viktoriaaninen kaunotar on kuin toiselta aikakaudelta. Paikalla on synkkä historia. Useat murhamysteerit varjostavat katuja. Aavemaisuutta tulee puuttuvista jaloista.

Kuva on aiheuttanut niin paljon hämmennystä, että eksperttejä on kutsuttu kommentoimaan sitä. Asiantunteva meedio ihmettelee samaa jalkojen puuttumista. Oma vaatimaton mielipiteeni on, että kuvan alareunassa on aivan selvä vääristymä, vai mikä sitten onkaan korrekti termi. Vääristymä on leikannut naisen vartalon kahdesta kohtaa, joten jalat jäävät epäselviksi.

Vieressä olevat pylväät ovat kokeneet aivan saman kohtalon. Joten joko "aave" vaikuttaa kameraan näin odolla tavalla, tai sitten kamera on jostain syystä vain napannut huolimattomasti. Nainen on vain siunattu kunnon tyylitajulla. Itse ainakin diggaan tiukkaa tummaa viktoriaanista tyyliä yli modernin muodin.

Vika on kamerassa, sillä tyylikkäästi pukeutuneesta naisesta on napattu kuva kahdella kameralla. Alemmassa kuvassa nainen näkyy kokonaisena. Joten miksi ihmiset luulevat naista aaveeksi? Syynä on eri aikakauteen sijoittuva pukeutuminen. Minä ihmettelen miksi mikään sanomalehti vaivautuu julkaisemaan tuollaisen jutun "aaveesta.

Teksasin osavaltio vältti hyvin täpärästi kreationistien ehdottamat muutokset. Äänet jakaantuivat tasan , joten muutos ei saanut vahvistusta. Opetussuunnitelmassa ei täten vaadita evoluutioteorian heikkouksien ja vahvuuksien opettamista.

Teksas on Yhdysvaltojen suurin oppikirjojen ostaja, joten osavaltion vaatimat muutokset ovat mukana myös koko valtion oppikirjoissa. Kirjojen valmistajat eivät halua tuhlata rahaa osavaltiokohtaisiin oppikirjoihin. IDeistien reaktio on kauhistella sensuuria. Discovery Instituten John West paljasti karmean skandaalin. Lautakunnan jäsen ja demokraatti Rick Agosto vaati sensuuria, jotta yleisön joukossa oleva parivaljakko saataisiin pois huoneesta.

Onneksi oikeudenmukainen puheenjohtaja Don McElroy esti törkeän toiminnan. Lisäksi Agosto käytti katalasti hyväksi tilaisuutta tuodakseen lautakunnan eteen Eugenie Scottin, joka ei edes ole teksasilainen!

Näin darwinistit yrittävät muokata asioita jotka eivät heille kuulu. John West kuvailee Scottia "arkki-darwinistiksi. Koko rulianssia seurannut Texas Freedom Network on blogannut melkein livenä päivien tapahtumia.

Kyseisen päivän meno on taltioitu näin: Agosto requested that Chairman McLeroy ask the creationists to withdraw their signs. He ovatkin tyytyneet olemaan vain yleisössä ja antamaan haastatteluja lehdistölle. Kansainvälinen WTF-säätiö on ilmoittanut , että tulevana lauantai-iltana vietetään globaalia sammunistapahtumaa.

Tarkoituksena on, että he unohtavat murheet ja laman. Sammuminen on symbolinen teko, jolla viestitään päättäjille, että ihmiset ja yhteisöt ovat huolissaan ilmastonmuutoksesta ja vaativat heiltä tiukkoja toimia sen hillitsemiseksi. Maailmalla tapahtumaan osallistuu yhteensä yli kuntaa ja kaupunkia sekä tuhansia yrityksiä. Nyt ei sammuteta valoja, vaan ihmisten on tarkoitus ryypätä itsensä sammuksiin. Sammunut ihminen kuluttaa vähemmän luonnonvaroja kuin aktiivisesti kuluttava.

Pelasta planeettasi ja sammu lauantai-iltana. Olen pitänyt erästä lehtileikettä tässä tietokoneen vieressä pari päivää. Se oli alkuviikolla Ilta-sanomien mielipidepalstalla. Minun olisi pitänyt jättää sen lukeminen kokonaan väliin. Laitan kuitenkin vahingon kiertämään. Laki saa vaihtoehtohoidot pinteeseen Torstain Silminnäkijässä käsiteltiin puoskarilakia. Se, miten lakia ollaan hysteerisesti ajamassa läpi, herättää ainakin mielenkiintoni.

En tiedä miksi, mutta mieleeni tulee dokumentti Saksan natsismin valtaannoususta ja juutalaisten oikeuksien asteittaisesta kaventumisesta. Olisiko siinä se samankaltaisuus, että nytkin halutaan kaventaa ihmisen itsemääräämisoikeutta omaan kehoonsa ja elämäänsä. Voin sanoa, että vaikka Suomeen tulisi millainen puoskarilaki, se ei minua tule estämään hoitamasta itseäni ja läheisiäni lempeämmillä ja mielestäni mitä todellisimmilla ja luotettavimmilla hoitomuodoilla.

Mutta vaikeaan moraaliseen ja eettiseen pinteeseen joutuvat kaikki ne pätevät, luotettavat vaihtoehtohoitojen tarjoajat, jotka joutuvat kieltäytymään hoitamasta avun tarpeessa olevia tiettyjä ihmisryhmiä. Puoskarilaissa kysehän on kuitenkin vain rahasta, kenen taskuun se päätyy, ja siksi minusta on erittäin huolestuttavaa, että Suomessa ollaan kumartamassa rahavirroille ihmisyyden ja ihmisarvon kustannuksella.

Meidän ei pidä mitenkään valvoa ja säädellä puoskareiden toimintaa, koska Hitler. Hannu Lauerma sanoi sen todella nasevasti Silminnäkijässä. Nakkien myyntiä valvotaan tiukemmin kuin vaihtoehtohoitojen antamista. Kirjoittanut Paholaisen Asianajaja Kello 6: Koska Hitler , vaihtoehtohoidot. Olen tahkonnut Ace Combat 6 -peliä melkein kyllästymiseen asti. Peli sisältää useamman unohtumattoman hetken. Haluan mainostaa mielestäni kaikkein parasta pelikokemusta.

Jostain syystä tehtävän tunnelma sytyttää melkein patrioottimaisia tunteinta minun kaltaisessa kyynikossa. Raskaiden ja uhrauksia vaativien taistelujen jälkeen Gracemerian ylväät joukot ovat päässeet takaisin pääkaupungin rajoille. Vihollinen on linnoittautunut rakentamiensa muurien taakse. Kaikki paikat ovat pullollaan haupitseja, panssarikolonnia, risteilijöitä ja ohjusveneitä.

Vapauttajat ovat melkein mahdottoman tehtävän edessä. Pelaaja joutuu miettimään tarkkaan mistä kohtaa aloittaa. Erehdyksien kautta sain selville melko toimivan reitin. Aloitan tukemalla pienen laivaston etenemistä kohti kaupungin satamaa. Laivojen täytyy selvitä suuren sillan ali keskelle vihollislaivastoa.

Sitä ennen joudun lentämään siksakkia puolustavien risteilijöiden keskellä ja laukaisen LASM: Aikaa ei saa hukata sekuntiakaan, sillä taistelu riehuu ympäri metropolia.

Yleensä ensimmäisen vaiheen jälkeen kone on saanut vahinkoa, joten suuntaan heti vihollisen lentokenttää kohti. Sen vapauttaminen mahdollistaa huoltojoukkojen käytön. Pikainen korjaus ja tyhjien siipien lataaminen uusilla ohjuksilla. Takaisin taivaalle jälkipolttimen huutaessa. Lähestyessäni jälleen kaupungin keskustaa kuulen, ettei laivosto kestäkään ilman ilmatukea satamassa. Lippulaivamme joutuu pakenemaan takaisin merelle. Minulla ei ole aikaa murehtia sitä, sillä pilvien välissä säihkyy kiivas ilmataistelu.

Kaartotaistelun ollessa vielä kesken pääsen livahtamaan lähelle isompia E lentokoneita, jotka syttyvät palamaan näyttävästi tulituksen alla. Radioliikenne herättää huomioni; maajoukot tarvitsevat tukea. Nokka alas ja karkuun taistelua. Vihollisen tykistökeskitys on pysäyttänyt etenemisen. Nopean syöksyn jälkeen lasken optimaalisen hyökkäyskulman.

Melkein rivissä olevat tykit tuhoutuvat sarjatulessa. Varastoon on kertynyt sopivasti pisteitä apuvoimien kutsumista varten. Liittoutuneiden keskityshyökkäys saa maan järähtelemään. Talojen välissä piileskelevät ryssät-siis, estovakialaiset laukaisevat ansansa. Lisää panssareita vierii tunkemaan vapauttajat pois. Kiepun maasodan seassa toimistorakennukset ovat kätevä tulisuoja ja yritän olla välittämättä kuutosessa roikkuvista ohjuksista.

Omat panssarivaunut ryhdistäytyvät ja jatkavat etenemistä. Nousen takaisin pilvien yläpuolelle. SU Flankerit ottavat haasteeni vastaan. Ilmasodan kääntyessä hitaasti Gracemerian puolelle, alkavat estovakialaiset perääntyä. Heitä suojelemaan ilmestyy hävittäjä-ässä Ilya Palsternak. Tietenkin úberhävittäjä Nosferatulla lentäen. Kaksintaistelu on ohi joko parissa sekunnissa tai sitten se venyy.

Uskomaton määrä pieniä Drone-aluksia pitää huolen siitä etten voi lentää suoraa sekuntiakaan. Kuitenkin saan ratkaisevan ohjuksen oikealla hetkellä Nosferatun moottoreihin. Ilya kuolee ylväästi tietäen, että pelasti uhrauksellaan laivueensa.

Savuavien raunioiden seasta ilmestyvät juhlivat siviilit tai ainakin kuvittelen niin. Eikä tämä ollut viimeinen tehtävä. Turun joukkoliikennejohtaja on ilmoittanut vastahakoisuutensa laittaa mitään "kristinuskon vastaista" linja-autojen kylkiin. Ilmoitus Jumalan mahdollisesta olemattomuudesta voi loukata evankelisluterilaista matkustajaa.

Viime jaksossa jäimme jännään paikkaan. Ennen kuin jatkan, niin kannattaa tehdä pikainen kertaus. Avaruudessa vaeltaa Mira-tähti , joka on jättänyt jälkeensä kauniin komeettamaisen hännän. Tähden nopeudesta voidaan laskea kuinka vanha häntä on. Iäksi tulee reilusti yli nuoren maailman kreationismin edellyttämän 10´ vuoden ikä. Tiedustelin miten kreationistit sovittavat tähtitieteellisen havainnon nuoreen kosmokseen.

Paikalle ilmestyi uhkarohkea TJT. TJT lopullinen selitys Mira-tähden "näennäisen" suurelle iälle johtuu aikadilaatiosta. Galaksit kulkevat kauemmaksi toisistaan, ja tämä nopea matkustaminen luo eroja ajan kulumiseen.

Aika siis joko matelee ja kiitää riippuu näkökulmasta maailmankaikkeudessa. Maa on siinä galaksissa, joka on maailmankaikkeuden keskipiste. Tämän takia meidän galaksin ulkopuoliset galaksit voivat olla vanhempia. TJT esittelee periaatteen tällaisella kuvalla. Myönnän, etten heti millään tajunnut mitä TJT selittää. En ymmärtänyt miten jonkun Hartnettin ajatukset etääntyvistä galakseista ja aikadilaation sekoittaminen selittävät Mira-tähden vanhuutta.

Mutta sekaannus johtui kerrankin aivan toisesta asiasta kuin minun ymmärryskyvyn loppumisesta. Yritin vielä varmistaa, että tämä kaikki on TJT: Annan lukijan itse arvailla mikä TJT: Mutta mikä siinä sitten meni vikaan?

Ymmärtääkseni Mira on Linnunratamamme sisällä. Linnunradan sisällä tähtien väliset nopeudet ovat niin pieniä ettei suhteellisuuteorian ja Newtonin gravitaation välillä ole mitään merkittävää eroa.

Mira-tähti on vain n. Linnunradan halkaisija on ´ valovuotta. Ateistin matematiikalla tästä voidaan melkein varmasti päätellä, että Mira on kuin onkin samassa galaksissa meidän kanssa. TJT ei ole kommentoinut asiaa tämän enempää. Voisin kysyä miten Hartnettin galaksit ja kellot selittävät Mira-tähden suuren iän meidän galaksissa, mutta taidan mieluummin pelata World of Warcraftia.

Laitan sen menemään huomisen aikana. En kommentoi kirjoituksen teologia kohtia, sillä en itse ole uskovainen. Sekaan oli kuitenkin päässyt pari asiavirhettä, jotka vaativat oikaisua. Ensimmäinen asia esitettiin kuupölyyn liittyen. Toisin kuin Heikkilä kertoi, niin Kuuhun kerääntyvä hieno pöly ei huolestuttanut Nasan henkilökuntaa.

Kuuhun kerääntyvien taivaankappaleiden määrä saatiin mitattua satelliiteilla ennen Apollo-astronauttien lähtöä.

Mittausten mukaan Kuuhun laskeutuu vuosittain huomattavasti vähemmän taivaallista roskaa, kuin alkuperäiset villit arviot antoivat ymmärtää. Kuun pieni painovoima vetää tietenkin puoleensa Maata vähemmän avaruuspölyä. Tämä kuupölyyn liittyvä argumentti on vuodesta toiseen mukana joidenkin luomisoppia kannattavien luennoissa. Siitä huolimatta että jopa luomisoppia kannattava järjestöt suosittelevat kuupölyn unohtamisen.

Toinen asia koski dinosaurusten luurankoja. Heikkilän mainitsema paleontologi Mary Schweitzer ei eristänyt fossiileista soluja. Tutkijaryhmä onnistui eristämään hemoglobiinin jäänteitä. Solut olivat tuhoutuneet aikoja sitten. Schweitzer sai aikaan muutoksia siinä miten fossiileja tutkitaan. Kaiken kritiikin jälkeen tutkimus jatkuu, eikä hänelle ole koitunut ikäviä seuraamuksia. Schweitzer on todennut, ettei hän pidä siitä miten luomisopin kannattajat ovat mainostaneet väärin tutkimustuloksia.

Kritiikkiä ja kijotusvieheiden huomaamista toivotaan. Heti paremman näköinen pökäle. Paavi on jatkanut Afrikkakiertuettaan. En ole edes viitsinyt koskea paavin kondomikommentteihin, se oli niin ilkeää valehtelua, mutta nyt Benedictus XVI päästää sellaista settiä etten voi vastustaa. Angolassa faneilleen esittäytynyt paavi varoitti afrikkalaisia taikauskon vaaroista. Katolisten pitäisi lohduttaa vääräuskoisia ja karkottaa huolet ilkeistä henkiolennoista.

Kun muistelee miten taikausko määrää ihmisten elämää , niin paavin varoitukset ovat tietenkin kohdallaan. Viestiä vesittää vain hieman se, millä katolinen kirkko korvaa henkiolennot. Erilaisten henkiolentojen, kulttien ja noitien sijasta pelätään Saatanaa ja langenneita enkeleitä. Juuri katolinen kirkko kouluttaa virallisia manaajia sotimaan demoneja vastaan.

Manaamisesta lanseerattiin uusi paranneltu versio niinkin kauan menneisyydessä kuin Tässä mielessä katolinen kirkko olisi oikea järjestelmä korvaamaan Afrikan kirjavan taikauskon. Tilalle asetettaisiin kirkon oma hierarkia, jossa on jo valmiina taikauskon hallintajärjestelmä: Kirjoittanut Paholaisen Asianajaja Kello 7: Afrikka , katolinen kirkko , taikausko , uskonto. PandasThumbissa kerrotaan kuinka jälleen yksi osavaltio on jättänyt kokonaan väliin akateemisen vapauden.

Kyseessä on Discovery Instituten luoman luonnoksen viritelmä, josta ei edes äänestetty. Pohdinnoissa mainittiin, että ehdotettu laki altistaisi koulut lakisyytteille. Ehkä siksi päättäjät osaavat välttää ID: Huumoria evolutionisteista, tai evoluutikoista, tai jotain. Tyylikäs sarjakuva on Tarvosen kotisivulla.

Luet sen omalla vastuulla. Kirjoittanut Paholaisen Asianajaja Kello 8: Olen seurannut kuinka skientologit mainostavat ihmisoikeuksia. Olen puhunut suomalaisen ex-SeaOrgilaisen kanssa. Olen seurannut sivusta kuinka ex-skientologit ovat vieläkin varovaisia puheissaan. Se vähä mitä tavallinen kansa tietää skientologiasta keskittyy ufo-puheisiin ja itse kultin luojaan, L. Ron ja hänen kirjoittamansa tekstit ovat nykyään aivan yhdentekeviä.

Skientologiajärjestöä johtaa David Miscavige. David on tehnyt selväksi, että vain hän tietää mitkä ovat skientologian ainoat oikeat opit. Hubbardin kirjat olivat täynnä virheitä. Näitä mokia ei huomattu vuosikymmenten aikana. Hubbard ei huomannut virheitään. Mutta David on täällä ja hän ohjaa homo novikset henkiseen valaistumiseen.

Hubbardin oppeja laitettiin uuteen järjestykseen. Hubbardin puheet editoitiin "oikeiksi. Hubbardin lausumat liioittelut pyyhittiin historiasta. Auditointi tehtiin uudella tavalla. Nyt dianetiikka oli puhdasta Hubbardia. Käytännössä skientologien täytyi maksaa uudelleen käymistään kursseista. Jos he haluavat olla vastuuntuntoisia skientologeja, niin he tarvitsevat päivitettyjä oppeja. Jos he eivät maksaisi niistä, niin Ja skientologit ylistivät Davidia kun hän piti puheen skientologian päivittämisestä.

Jos ei ylistänyt, niin oli pian ex-skientologi. Yleisö taputti, vaikka Hubbard oli sanonut, ettei hänen kirjoittamia oppeja saisi muuttaa. With what we know now, there is no student we enroll who cannot be properly trained.

David ei halua olla vain seuraaja. Miscavige päättää mitä skientologia on. David Miscavige , L. Ron Hubbard , scientologia. Greenwoodin kaupungissa jouduttiin kokemaan Jumalan outoa huumorintajua. Taivaan Isä päätti puhua miehelle. Hän käski miestä leikkaamaan kätensä irti. Poliisien saapuessa paikalle mies toisteli ääneen Raamatun säkeitä.

Sairaanhoitajat onnistuivat pelastamaan irtonaisen käden, mutta toistaiseksi ei ole tietoa onko se saatu kiinnitettyä takaisin. Sehän olisi vastoin Jumalan tahtoa. On se aika veijari. Second Change pyrkii vieroittamaan vankeja huumeista.

Heillä on kuitenkin pieniä ongelmia Kanadassa. Albuquerquen kaupunki perii saataviaan skientologien järjestöltä. Mutta heiltä on rahat loppu. Maksamattomia laskuja on kertynyt: Nyt viranomaiset pohtivat lakitoimia Second Chance a vastaan. He rikkoivat määräyksiä hoitoon otettujen rikollisten laadusta ja muuttivat rakennusta sääntöjen vastaisesti.

Second Chance -firman johtajia, jotka ovat aivan sattumalta skientologeja, ei saatu kiinni haastattelua varten. Järjestö sai viime vuosina rahallista tukea valtiolta , mutta nyt pennit ovat kadonneet jonkun taskuun. Ehkä meidän täytyy antaa heille Satuin lukaisemaan paikallista Akaan Seutu -sanomalehteä. Seurakunnille varatulla sivulla on aina Pysähdy Hetkeksi -palsta. Tänään vuorossa oli Toijalan Adventtiseurakunnan Juhani Heikkilä.

Hän aloittaa valistavalla otsikolla: Älkäämme uskoko kaikkea, mitä meille tieteen nimessä väitetään Tuo on hyvä neuvo. Terve annos epäilyä pitää lääkärin tiellä ja miehen loitolla, vai miten se meni. Heikkilä on huolissaan siitä, että luomiseen uskominen ei ole enää itsestäänselvyys. Nuoret ovat vasta muovaamassa omaa maailmankuvaansa.

He tarvitsevat opastusta, jotta he päätyvät oikealla polulle Ainoaan Oikeaan Totuuteen Suom. Opasteiksi asetellaan luomiskertomuksen todellisuus. Heikkilä ei pyri todistamaan luomisuskoa ainoaksi oikeaksi, vaikka siihen uskookin. Sen sijaan hän esittelee asioita joita emme saa kuulla julkisuudessa. Nämä asiat "osoittavat kuinka hataralla perustalla lepää usko kaiken olevaisen syntymästä sattumalta.

Miten räjähdys voi rakentaa monimutkaisen universumin? Sitähän se alkuräjähdys tarkoittaa. Alussa oli valtava kasa dynamiittia, joka sitten sattumanvaraisesti räjähti. Aika-avaruuden laajeneminen ei kuulosta niin dramaattiselta.

Heikkilä on ihan tosissaan käyttämässä jopa anti-evo Answers in Genesis-järjestön hylkäämää argumenttia. Arvio valtavasta kuupölystä perustui joidenkin tähtitieteilijöiden laskelmiin, mutta satelliittien avulla voidaan ottaa tarkka mittaus siitä mikä on oikea kuupölyn ilmestymismäärä. Ja kas, sen perusteella Kuun ei pitäisi olla metrien pölykerroksen alla. NASA tiesi tämän, sillä se oli lähettänyt luotaimia Kuuhun ennen kuumatkaa. Solut säilyvät vain muutamia tuhansia vuosia. Joten Maan ikä on vain jotain tuhansia vuosia.

Mary Schweitzer on itse ilmoittanut, ettei tykkää siitä minkälaisia fanfaareja kreationistit toitottavat hänen ryhmän tekemästä löydöstä. Geologists have established that the Hell Creek Formation, where B. After all, she says, what God asks is faith, not evidence. Löytöjä kritisoitiin ja arvosteltiin. Mutta lopulta perustellut asiat jäivät henkiin. Tiedenainen sai pitää työnsä ja jatkaa tutkimuksia. Häntä ei expellattu akateemisista piireistä.

Sieltä löytyy tukea nuorten horjuvalle uskolle. Aion kirjoittaa lyhyemmän, asiallisemman, kunnioittavan ja julkaisukelpoisen vastineen Akaan Seutu-lehteen.

Sen jälkeen kirjoitan uuden pakinan Skeptikko-lehteen. New Mexicon osavaltio otti harppauksen sivistystä kohtaan. Kuvernööri Bill Richardson poisti kuolemantuomion tuomareiden arsenaalista. Tietenkin päätös oli hänen poliittisen uran vaikein. Johtopäätös on kuitenkin hyvin ymmärrettävä; suoritettu kuolemantuomio on vaikea perua, kun oikeussysteemin epävarmuus iskee kasvoille.

DNA-todisteet ovat paljastaneet syyttömiä ihmisiä vankiloissa. Pelko kuolettavasta ruiskeesta kun estäisi rikollisia tappamasta poliiseja. Syyttäjien mielestä kuolemantuomiolla pelottelu on hyödyllinen työkalu oikeudessa.

Siksi siitä ei saisi luopua. Tieteen Kuvalehdessä singotaan viattomien ihmisten silmille puhdasta homopropagandaa. Monisivuinen juttu eläinkunnan rivosta käytöksestä pyrkii muovaamaan kansan ajatusmaailmaa liberaalimpaan suuntaan.

Yli lajin kaapissa peuhataan luonnonvastaisella tavalla. Oman sukupuolen kanssa parittelulle on löydetty jopa syitä, jotka eivät suoraan liity Raamatun ilmoittamaan syntiin. Sekaseksi luo yhteisöllisyyttä laumaeläimille.

Avoimella seksillä taataan sopuisampi ja tasa-arvoisempi elämä. Tässä ryminässä ei olle niin tarkkkoja minkälaiset värkit vastapuolella oikein on. Tieteen Kuvalehti mainostaa tietenkin klassisesti bonobojen kommuuneja.

Mielihyvällä selitetään samaa paria olevien sukupuolielinten harhautuminen kosketusetäisyydelle. Pullokuonodelfiinien urokset hiplailevat peniksillään jopa toisten uroiden hengitysaukkoja. Eläimet ovat tunnetusti älykkäitä ja tarkkaavaisia, joten ilmiötä ei selitetä perheystävälliseksi sukupuolesta erehtymisellä. Ravinnonhankkiminen ja puolustaminen tehostuvat. Jotkut linnut voivat käydä vieraissa eri sukupuolen luona, ja sitten hautovat munaa sateenkaariperheessä. Naarat kasvattavat poikaset yhdessä.

Koirasta ei tarvita yhden kiksautuksen jälkeen. Näin luonnossa yritetään mainostaa homoseksuaalisen elämäntavan luonnollisuutta. Onneksi moraaliset ihmiset tietävät totuuden. Luonnottomuutta selitellään myös terveyttä edistävillä seuraamuksilla. Juuri tuollaiset naaraspariskunnan linnut ovat esimerkki tästä strategiasta. Naarasparit ovat hedelmällisempiä kuin koiraiden kanssa elävät. Naaraspareilla on havaittu vähemmän aggressiota, vähemmän stressiä ja vähemmän energian kulutusta.

Naisparien elinikä ylittää heterosuhteessa kituvien. Biisoneissa, kirahvien ja thomsoningasellien uroksissa on vastaavaa pro-homoseksuaalisuus propagandaa. Jotkut urokset peuhaavat mieluummin urosten kanssa. Toiset top , toiset mieluummiin bottom.

Jotkut näistä yksilöistä kyllä aina joskus temmeltävät myös naaraiden kanssa. Biologien mielestä homobiisonit saavat etulyöntiaseman terveydellä. Ne ovat paremmassa kunnossa, joten ne saavat todennäköisemmin terveempiä jälkeläisiä. Vaarallinen kosiskeluseremonia jää homoilta väliin, joten ne eivät saa samoja vammoja kuin heterot.

Niistä tulee isompia ja voimakkaampia. Ja juuri näitä naaraat himoitsevat. Kaikkein järkyttävintä on se, että TK: Evoluutioteorian yksinkertaisen tulkinnan avulla "homoseksuaalista aktia on pidetty virhetoimintona. Homoseksuaalinen toiminta ei tuota jälkeläisiä, joten se on luonnotonta. Mutta nyt biologit uskaltavat kirjoittaa avoimesti siitä mitä he ovat nähneet vuosikymmenien aikana.

Homoseksuaalinen käytös on yleistä. Asenteet vaikuttivat jopa tutkimusrahahakemusten tekemiseen. Tutkimuskohteen kuvailtiin elävän "esimerkillistä perhe-elämää. Seurakunnat siunaavat lemmikkieläimiä , mutta salliiko kirkko uroskoirien parisuhteen? Vai onko tilanne sama kuin ihmisillä, eli siunata saa jos omatunto sallii? Kirjoittanut Paholaisen Asianajaja Kello 1: On surullista että huumorisivusto tekee opettavaisempaa keskustelua videopeleistä kuin Viralliset uutistoimistot.

Ateistien kansainvälinen mainos on tulossa Suomeen , jos vain lahjoituksia tulee sopiva määrä. En ehkä lahjoita rahaa, mutta lupaan kyllä rukoilla bussikampanjan puolesta. Kuitenkin mainosrahoja ei olla ottamassa vastaan ihan suurella innolla linja-autofirmojen suunnalla. Nääsvillen busseista ollaan aikaisemmin torjuttu Eroakirkosta. Tuoreessa haastattelussa tehdään selväksi ettei kanta ole muuttunut: Tampereen kaupungin liikennelaitos kieltäytyi ottamasta Tampereen vapaa-ajattelijoiden eroakirkosta.

Uusi ateistikampanja ei niin ikään saa varauksetonta tukea. Asiassa tullaan käymään keskustelu. Tuntuu siltä, että kieltämiseen saattaa löytyä perusteltu syy, Tampereen kaupungin liikennelaitoksen toimitusjohtaja Pekka Pirhonen sanoo. Samalla logiikalla minun pitäisi loukkaantua aina kun joku tulee kertomaan, että Jeesus kuoli syntieni puolesta ja Jumala on olemassa. Kirkko on tehnyt vuosien varrella mainoksia moneen tarkoitukseen. Helsingin seurakunnat ovat mainostaneet aktiviteettejaan suoraan nuorille.

Tunnetumpi oli varmaan Armo-liittymä. Kädet yhteen ja rukous Taivaan isälle. Paras kuuluvuus koko maassa. Näitä Armo-mainoksia oli rautiovainuissa ja linja-autoissa. Niemelä onkin huomauttanut, että heidän suunnittelema bussikampanja on päässyt julkiseen esitykseen Espanjassa, Italiassa, Kanadassa, Saksassa ja Iso-Britanniassa. Jos Suomessa kieltäydytään, niin maailmalle pääsee kivoja otsikoita. Tänään täytyy katsoa YLE1-kanavalta Voimala-ohjelma, klo Viime vuoden aikana DaveScot osoitti pariin otteseen olevansa rationaalisella perustalla verrattuna muihin kommentoijiin.

Kun O'Leary aloitti suuren "Darwin oli rasisti! Kuten kaikki UD-fanit muistavat, Barry julisti blogiin uuden avoimen keskustelusäännön, joka päättyi näin: The moderation policy does not apply to you; you are held to a higher standard.

I expect your posts to have at least some tangential relationship to Darwinism, ID, or the metaphysical or moral implications of each. The purpose of this site is not to provide a place for you to jump up and rant on one of your pet peeves. DaveScot will no longer be posting at UD. Dave astui suoraan Barryn varpaille , kun Barry oli kaivelemassa tiedemiesten rasismia sadan vuoden takaa. Lopullinen niitti ammuttiin Barryn varpaaseen, kun Dave kirjoitti tällaisen tekstin Uncommon Descentiin: Daven teksti on pyyhitty pois.

Onneksi After the Bar Closes-foorumin t. Voi kuinka rakastan UD: Barry on jyrkkä siitä, ettei UD:

Ja tosiaan kun ei edes tiedä, onko tämä faktaa vai fiktiota. En katsellut ohjelmaa kovin suurella innolla. Lisäksi Agosto käytti katalasti hyväksi tilaisuutta tuodakseen lautakunnan eteen Eugenie Scottin, joka ei edes ole teksasilainen! Angolassa faneilleen tampere homo sex shop shemale helsinki paavi varoitti afrikkalaisia taikauskon vaaroista. Kun O'Leary aloitti suuren "Darwin oli rasisti!

: Hyvää kalua bdsm suomi homoseksuaaliseen

SEKSI KAJAANI SUOMI PORNOKUVAT HOMOSEKSUAALISEEN 290
Hyvää kalua bdsm suomi homoseksuaaliseen Vai onko tilanne sama kuin ihmisillä, eli siunata saa jos omatunto sallii? Käsiä voidaan korvata suhteellisen realistisella iLimb-tekokädellä. Ja juuri näitä naaraat himoitsevat. Me tarvitaan rakkautta ja seksiä. Ja vielä pidä itseäsi fiksuna? Mutta tällainen varovainen asenne ei saa hyväksyntää viisailta miehiltä. Vastaanottavien naisten testosteroni kohosi.
Hyvää kalua bdsm suomi homoseksuaaliseen Gay inka tuominen video seksilinja
Hyvää kalua bdsm suomi homoseksuaaliseen Näitä Armo-mainoksia oli rautiovainuissa ja linja-autoissa. Aika siis joko matelee ja kiitää riippuu näkökulmasta maailmankaikkeudessa. Mutta kiitos, samoin sinne! Eropapereita jakeleva taho onkin ilmoittanut, että erohalut ovat seurausta paavi Benedictuksen uusista kondomihöpinöistä. Sitten jäi vielä mietityttämään, että minkälainen rakastuminen ei ole extreme-meininkiä? Nainen on vain siunattu kunnon tyylitajulla.