Homo Anal Sex

Homoseksuaaliseen hyvät rintaliivit isorintaiselle sex treffit

Nykyään ihmiset tutustuvat toisiinsa myös netissä ja ihastuvat alustavasti toisiinsa keskustelun ja kuvan perusteella jo ennen kuin sääret tai kulkuset on katsastettu. Että kai tämä tuli selväksi. Minäpä tiedän taas yhden tissimiehen joka 4-vuotta sitten kiinnostui baarissa yhdestä naisesta kun sillä oli isot tissit ja oli tietenkin muutenkin edes tarpeeksi ok-näköinen ja mitä! Hyvin onnellisilta ovat selvästi vaikuttaneet ja muutenkin vaikuttanut ihan tasapainoiselta suhde. Kaikkea erillaista kivaa kovasti tuntuvat aina harrastavan ja paljon erillaista puhuttavaakin, myös omien kavereidenkin kanssa.

Että mitä vittua sinä nyt oikein selität!? Mitäs se semmoinenkin kokonaisuuden katselu sitten on, jos katsoo vain luonnetta? Mitäs sinä itse taas tykkäisit jos sinun oma kumppanisi sanoisi sinulle vaikka että sinulla on liian pienet rinnat hänen makuunsa? Olisitkos itse kovinkaan mielissäsi? Mitä minä nyt olen ainakin itse käsittänyt ja huomannut että tuollainen kommentti nyt ainakin useita naisia satuttaa syvältä.

Miksi se sinua haittaa jos joku etsii mieltymystensä mukaisen kumppanin? Ja fetisismikään ole edes mikään sairaus. Kaikki eivät välttämättä rakastu pelkän luonteen perusteella. Tuota ei pidä yleistää ihan jokaisen ihmisen kohdalla!

Jos sinä sitten tiedät jonkun miehen joka ei niin lopulta välitä ulkonäöstä, niin kyseessä on harvinaistapaus, koska valtaosa miehistä kyllä tekee näin.

Useimmat mitä olen elämässäni tuntenut. Miehet katsos on vähän enemmän visuaalisempia ja mitäs sitten? Minä en ainakaan näe siinä mitään väärää tai pahaa. Tämä on vähän sama kuin verrattaisi siihen kun kolme henkilöä syö vaikka jotain paahtoleipä- tuotetta.

Yhdellen näistä on pääasia että se leipä on terveellistä, toiselle taas se että miltä kyseinen leipä tuntuu vatsassa, kun taas tämä kolmas vaatiikin että pitää sillä leivällä nyt ainakin edes vielä makuakin olla jommankumman edellämainitun syyn lisäksi.

Jankkaat jostain itse kuvittelemastasi väärinkäsityksestä, että kanssasi keskusteltaisiin. Ei mua häiritse ollenkaan, jos jollekin on joku ulkoinen kriteeri täysin ehdoton. Niinkun sanoin, nainen tuskin haluaa täysin joustamatonta miestä: Jos semmonen pölvästi jostain löytyy niin kumpikin on toisensa varmasti ansainnut: D "Ei mua häiritse ollenkaan, jos jollekin on joku ulkoinen kriteeri täysin ehdoton.

Sano miksi minun pitäisi sitten kelpuuttaa ihanteen vastainen nainen? Minun pitäisi todistaa sillä olevani mitä!? Senkö takia että joku sinunkaltainen rumiluskin löytäisi kumppanin? D Tekstisi perusteella olet vaan joku kateellinen vitun ruma ämmä, joka on saanut varmaan paljonkin pakkeja miehiltä: Kun kaikki aika menee observointiin ja voyerismiin, ei itsereflektiolle jää sijaa.

Ei saa keskeyttää Scänning gouing oon jatkuvalla syötöllä eläimien raivolla Har! Che no tomar leche 2. Ei tosimies läpysköistä piittaa, vaan liian aikaisin tissivieroitetut pojan nulikat himoitsevat vai muonatölkkejä.

Tulkitsinko nyt oikein ne pari vastausta, jotka itse kysymykseen vastasivat, että tuijottajat ovat kyllä täysin tietoisia siitä, että heidän tuijotuksensa huomataan, mutta he eivät voi sille mitään?

Vai että se naisen huomaaminen ei kiinnosta, eikä siis ole tarvetta yrittää näytellä, ettei kiinnittäisi tisseihin erityisemmin huomiota? Miten naisen pitäisi reagoida tuohon? Vedänkö takkia eteen, vai kysynkö, että onko siinä jotain hassua, kun noin kiinnittää huomiota? Vai leikinkö, etten minäkään huomaa, vaikka molemmat tietävät, että huomaan? Olisikohan tuosta ollut etua vai haittaa eilisessä työpaikkahaastattelussa? Ja uskaltaako töihin edes mennä tuijottelevan esimiehen alaiseksi?

Jos alkaisin kiipeillä pomoni reidessä, saisin varmasti äkkilähdön toiselle osastolle! Eli jos nainen pukeutuu seksikkäästi niin miehille ei jää muita vaihtoehtoja kuin tuijottaa kieli suupielestä roikkuen silmät kin pullottaen tai sitten katsella taivaalle? Ei kai elämä nyt ihan noin mustavalkosta ole. Mutta LaRiton kanssa olen ihan samaa mieltä mitä hän tänne ketjuun on kirjotellut: En nyt valitettavasti pysty niitä piilottamaan kokonaan.

Ihan tavallinen paita oli päällä. Ei mitenkään avonainen, ei läpinäkyvä, ei erityisen vartalonmyötäinenkään, joskaan ei mikään telttakaan.

Rinnat nyt vain on kiinteästi mukana kulkevia ja oleellisesti muusta vartalosta ulkonevat, joten ne näkyvät, jollei ole paksua toppatakkia päällä ja se on näille säille jo vähän liikaa - varsinkin sisätiloissa. Miten ne sinun mielestäsi pitäisi ottaa pois esiltä?

Kasvattaa niin iso vatsa, että se vetää paidan tarpeeksi eteen ja kiinnittää kaiken huomion, eikä tissit erotu? Kukakohan täällä nyt oikein itkee?

Minä en ole missään vaiheessa edes ottanut kantaa siihen, että mitä itse ajattelen tuollaisesta tuijotamisesta. Sinä et voi tietää, vaikka olisin siitä suunnattoman otettu ja onnellinen. Olen pelkästään yrittänyt päästä selvyyteen siitä, mikä moisen takana on ja miten siihen pitäisi suhtautua, mutta eipä siihen oikein kantaa oteta. Jos sinä kaipaat huomiota, niin onko sinulle ihan sama, että saatko sen siten, että joku antaa turpiin, vain saatko sen vaikka seksin muodossa?

Naisille on aika tyypillistä, että positiivisen ja negatiivisen huomion välille tehdään ero, toinen on toivottua, toinen ei. Ja jos nyt jotakuta kiinnostaa, niin minusta se tuijottelu on lähinnä huvittavaa.

On vaikeaa ottaa tosissaan henkilöä, joka ei edes katsettaan hallitse. Mistä toi tollanen naisviha sulla oikeen kumpuaa?

Kertaakaan en ole sinkut- palstalle yhtään viestiä kirjottanut enkä halua sinne mennäkkään. Luin sieltä joskus muutaman keskustelun ja rupes niin savu nousee sieraimista että menen mieluummin vaikka lesta-palstalle pyörimään kuin sinne. Enkä ymmärrä kuinka siellä sinkut- palstalla kukaan muukaan nainen pyöriä. On niin katkeraa ulinaa että hyi rutto. Minä en koskaan pukeudu paljastavasti ja silti niitä katsotaan! Mitä pitäisi tehdä, käydä leikkauttamassa ne pois?!!

Omien mielipiteiden luuleminen faktoiksi on tyhmyyden huippu. Herra Aina Oikeassa 6. D Jos joku ihailee naiskauneutta, on se naisvihaa? Itse kuvittelisin että vihan ilmenismuoto on ennemminkin väkivalta. On sulla ihme logiikka. Miehen ulkonäkö sanelee sen saako katsoa. Jos ei ole, ei saa edes vilkaista. Jos on, loukkaannutaan, jos ei vilkaise. Kaikissa asioissa tunteet, ei järki, edellä vaan. Lifemocker vihaa kaikkia ja kerkiää joka paikkaan!

Harmi, että Kikkelitonttu pyörii vaan lemmikit palstalla. Siinä vasta hupaisa hahmo! Vähäsanainen, mutta ei myöskän molli, vähättele ja tee pahaa mieltä kaikille. Lifemocker, kannattaa ottaa oppia! Kaikki hakatut vaimot ja avovaimot on käyneet peukuttamassa miinusta eli turpiin otetaan mieluummin, kunhan ei naisvihassa vain tisseihin osu silmät. Vaimonhakkaus on ok, tissiintuijotus ei: D Ei voi muuta sanoa kuin älyhoi älä jätä! Minkään näköisen miehen ei ole suotavaa käyttäytyä tökerösti tissien tuijottaminen on tökeröä.

Kuis nipukat näin työmiehen päivänä? Mulla oli kyllä villapaita ja farkut, ja ei ollu villapaidassa mitään v-kaula-aukkoa eli siis ei tissit edes korostunut, mutta silti tuntui mies puhuvan tisseilleni eikä minulle. Älä yleistä mies hyvä: Nimimerkki lifemocker puhuu kyllä asiaa. Ilmeisesti vastausten suorasukaisuus ja pilkka saa negatiivista palautetta, mutta kyllähän asia on juuri niin kuin hän sanoo: Ja se huomio voi olla myöskin paheksuvaa tai vihaista kateelliset ja tiukkapipoiset moralistit.

Pitkällä elämänkokemuksellani olen kuitenkin tullut siihen tulokseen, että naiset ärsyyntyvät vain niiden miesten katselemisesta tuijottamisesta , jotka heitä ei kiinnosta. Jos ovat itse kiinnostuneet kyseisestä miehestä, niin sittenpä tuijottaminen ei olekkaan ärsyttävää, vaan päinvastoin imartelevaa, Miten tuijotukseen tulisi suhtautua?

Ota vastaan kuin kehu. Tietysti, moni tuijottaja haluaisi päästä koskettamaankin: Kyllä tissejä saa katsoa vai pitäisikö imettävän äidinkin loukkaantua jos vauvalla on maidonnälkä ja haluaa imeä tissiä?

Jos ovat itse kiinnostuneet kyseisestä miehestä, niin sittenpä tuijottaminen ei olekkaan ärsyttävää, vaan päinvastoin imartelevaa," Nuorena naisia ärsyttää tuijotus ja vanhana sen puute.

Tajuatko edes että olet sellainen? Enemmän ärsyttää, jos muuten fiksuntuntunen ja hyvännäköinen mies toljottaa, koska harmittaa että potentiaalinen tyyppi paljastuu ääliöksi. Jos joku kierosilmä rehuperse tuijottaa, niin ei siitä osaa edes sanoa, mitä se katsoo. Ihaileminen on eri asia kuin tuijottaminen. Ei-toivottu katse on häirintää.

Näin ainakin monet naiset tuntuvat ajattelevan. Komeiden miesten tuijottelu on itsetuntoa kohottava hieno asia, mutta epämiellyttävän läskin tai muuten ruman äijän katse on silkkaa häirintää. Pöh ja pah 8. Ei se tee miehestä muuten ääliötä. Jotkut miehet peittävät toljotuksen paremmin kuin toiset, mutta jokainen mies ainakin vähän vilkaisee. Jospa vaikka lopettaisit kiinnittämästä huomiota miesten katseisiin. Ei sille mitään voi.

Äläs tuu mua opettaan: Lähipiirissäni on vain fiksuja miehiä, joita ei tarvitse ojentaa käytöstapojen suhteen. Aika hyvin yleensäkin aikuiset fiksut ehkä ne koulutetut ja menestyneet? Kesällä on tietty aina terassibongareita, jotka luulee että aurinkolasien takaa voi katsoa mitä vaan ilman että toinen huomaa. Niille ei hymyä irtoa. Luulen että täällä S Kuten alempana jo sanoin, muuten fiksuntuntuisen miehen tuijotus on vielä harmittavampaa kuin jonkun mitättömän.

Tuntemattomia ihmisiä ei saa tuijottaa eikä osoitella sormella. Lapsenahan tuo jo opetetaan. Onko miehet todellakin niin paljon "järjettömämpiä", että eivät voi itselleen mitään jos paita ei ole ihan poolopaita?

Ja yleensä sanotaan että miehet ovat järkeviä ja naiset tunteiden vietävissä Mitä jos naiset alkaisikin tekemään hänelle jotain tai ehdottelemaan? Niin siitähän ne voisi jopa saada lutkan maineen. Plus että naisen kroppa nyt muutenkin herättää enemmän tunteita suuntaan jos toiseenkin ja kun sen lisäksi vielä miehethän on muutenkin vielä paljon visuaalisempiakin.

Mikä on niin vaikeata joidenkin naisten tajuta että me miehet kun ollaan vaan niin erillaisia kaikinpuolin! Niin ajatuksiltaan, kulttuuriltaan, tavoiltaan, biologialtaan fysiikaltaan ja näin.

Toivottavasti sinuakaan nyt ei vaan ole millään feminismillä aivopesty? Tai siis, nimenomaisesti minä koen jotenkin epäreiluna sen että nimenomaan naiset saavat lutkan maineen kyseisessä tilanteessa kun toisinpäin, jos nainen heittäisi vaatteet pois, hän myös saisi lutkan maineen. Ja tiedän myös, että kaikkiin asioihin ei voi vaikuttaa, mutta kai niistä voi silti puhua? Se, että asiat ovat paskasti naisten kannalta ei tarkoita että niiden pitäisi jatkossakin olla paskasti.

Työpaikallani on eräs kaikista muista monista naisista täysin erottuva hyväkroppainen ja tyylikkään sexysti pukeutuva nuorehko Nainen. Voi hirvitys sentään millaisen kateellisten akkojen parjauskampanjan hän onkaan saanut siellä aikaan! Kyllä naiset osaavat olla tosi susia toisilleen, paljon pahemmin kuin miehet ikinä! Kyseinen Nainen ei kuitenkaan välitä lainkaan panettelijoistaan, vaan pitää oman linjansa sitkeästi, ja sekös suututtaa muita rumiluksia vain entistä enemmän. Tällaisella naisten välisellä käyttäytymisellä ei ole mitään tekemistä koulutustason tai muunkaan "sivistyksen" kanssa.

Se on jotain aivan alkukantaista vallanhalua, jota kateus lietsoo. Naisen pahin asehan on hänen kielensä, ja se on tuossakin työpaikassa aiheuttanut monet "tikarin pistot". Tuo suhiseva käärmenainen ssssi on oikeasti niin kovan luokan femakko, että hänelle on aivan turha kirjoitella täällä minkäänlaisia miehisiä järkipuheita, joten parasta olisi vaan toivottaa hänelle onnea ja menestystä ja boikotoida kaikkia hänen mielipiteitään ja jättää ne toisin sanoen täysin vailla huomiota.

Ja tuollaisia kommentteja nyt ei voi heittää kun vaan joku vitun rumannäköinen muija, jolla vielä melkein olemattomat rinnat: Pahoittelen, jos osui maaliin. Henkilökohtaisuuksiin meneminen todistaakin juuri sen mitä alemman sosiaaliluokan alatyylisestä käytöksestä sanoin yleisellä tasolla. Naiset vain pitävät ne tunteensa hallinnassa.

Minä naisena kyllä tajuan, että miehet ovat erilaisia kaikin puolin. Juuri siksi yritänkin ymmärtää näitä käsittämättömiä asioita, joita miehiin liittyy. Siksi myös kysyn niitä ja ehkä opin jollain tavoin ymmärtämäänkin osittain. Miehetkin voisivat yrittää ymmärtää, että naiset ovat erilaisia kuin miehet.

Esimerkiksi, että naisilla yleensä se naisen kroppa ei herätä enemmän tunteita kuin miehen. Siis tottakai ehdottomasti tuomitsenkin raiskaukset sun muut lääppimiset. Sama kun jätät baarissa lompakkosi omalle pöydälle siksi aikaa kun käyt vessassa, niin tietysti aina joku vie sen lompakon jos ei sitä ole kukaan kaverisi vahtimassa, kun aina vaan on niitä urpoja jotka veisi sen lompakon vaikka ei saisi.

Miksi jotkut sitten vie sen lompakon vaikkei saisi? On sama kysymys kuin että miksi jotkut pettävät suhteissa, tai ryhtyvät tappamaan ihmisiä tai sitten varsinkin hyökkäävät raiskaamaan tai lääppimään ilman syytä?

Maailma vaan on sellainen, ei sille oikein ole mitään kunnon järkevää selitystä. Haluan ehdottomasti käydä huomauttelemassa ettei PÄÄ ole missään nimessä täynnä tissejä http: Lifemocker-raukalle tiedoksi, että on aivan sama, millainen paita isorintaisella naisella on päällä, miehet tuijottavat tissejä joka tapauksessa. Jos ne on TISSIT ovat minusta kiinnostavat niin kysäisen suoraan niiden kantajalta, että ovatko nuo aidot ja saako niitä hieman kokeilla.

Pakko palata vielä tähän tissiasiaan. Jos ei halua tissejään tuijotettavan, niin kannattaa käyttää paitaa, jossa tissivako ei näy, vaikka ne olisi miten suuret. Vaan kun moni haluaa, että se "kiva mies" huomaisi ne, mutta se "iljetys" ei huomaisi. Se on todellista naisen logiikkaa, jonka ansiosta nainen on enemmän tissit kuin aivot. Kumpaanko ryhmään juuri sinä kuulut? Ja jos mä haluan pukeutua seksikkäästi niin annan sillon miehille luvan tuijottaa tissejäni? Miehet ei itse ole vastuussa omasta käytöksestään vaan mulla on täysi valta hallita heidän käytöstään sillä mitä pistän päälleni?

Kun et itse mahda itselles mitään vaan mä ohjailen sua pukeutumisellani? On naisia, jotka eivät halua peittää ja miehiä, jotka sitä eivät osaa olla tuijottamatta. Silloinhan vakka on löytänyt kantensa, vaikka sen tunnustaminen on tietysti tuskallista Cameltoe se vasta hauska onkin. Valoiset rintsikat ja stringit mustien trikoiden alla on aika hyvät yökerhojen valkoisissa valoissa. Ei ole kaikki potikat kunnossa????????

Pakko jo toiseen kertaan tässä ketjussa mainta, että todellakaan paljastavaa vaatetusta ei tarvita tuijotuksen aikaansaamiseksi. Tässä kyseisessä tilanteessa, joka innoitti asiaa kysymään, päälläni oli musta paita, jonka kaula-aukosta ei juuri kaulaa enempää näy, ei lähellekään tissivakoa.

Paidasta ei näy läpi, eikä se ole mitenkään mainittavan tiukka. Minäkin olen sitä mieltä, että jos kulkee julkisesti kovin näyttävässä vaatetuksessa, niin sitten pitää hyväksyä se, että joku sen huomaa. Olen minä joskus pukeutunut paljastavamminkin, eikä silloin ole yhtään sen enempää hallitsemattomia tuijotuksia tullut joskaan en täysin mautonta pukeutumista ole julkisesti harrastanut. Kyllä - tatuoinnit ja tissit ovat täsmälleen sama asia.

Tatuoinnit kasvaa miehille tiettyyn ikään saavuttaessa ja koska tatuointien omistaminen on täysin luonnollista jokaisella miehellä, on moukkamaista niitä tuijotella ellei niitä nyt naamaan tunge kiinni. Kerrankin asiaa tällä palstalla: En ole muistaakseni koskaan käyttänyt paitaa jossa tissivako näkyisi ja käytän aina lisäksi sellaisia rintsikoita, jotka on suunniteltu pienentämään kuppikokoa. Mutta silti niitä usein tuijotetaan.

Sitä paitsi, kuljeskeleehan tuolla ulkona kesäisin miehiä ihan ilman paitaa, eikä naiset silti tuijota! Ja huomaaminen on ihan eri asia kuin tuijottaminen! Kai te voitte vain vilkaista ja sitten siirtyä katselemaan muualle! Vaikka kuinka löysää ja paksua paitaa yrittää laittaa, niin aina sieltä vähän jotain pullistelee. Eikä auta edes, vaikka laittaisi alle miten tiukat liivit, silti ne rinnat siellä alla on. Yritähän itse kulkea kaupungilla vaikka siten, ettei kätesi tai jalkasi tai jonkin muun ulokkeelliset ruumiinosasi olemassaolo näy mitenkään.

Ja jos siinä onnistut, niin voin väittää, että sitten vasta tuijotetaankin, kun ihmetellään, että onko tuolla sitä jalkaa ollenkaan vai ei. Joo, olen samaa mieltä siitä, että jos kuljetaan tissit puoliksi paljaana tai läpinäkyvässä paidassa tai tissivako kaula-aukosta esillä, niin saattaahan se kiinnittää huomiota. Oikeasti, et kai yritä väittää, että jos nainen ei kulje viisi numeroa liian iso rautahaarniska päällä, niin on oma moka, jos ihmiset tuijottaa tissejä?

Vai mitä ajat tuolla takaa? Kerro nyt esimerkiksi, että montako prosenttia vastaantulevista naisista sinun mielestäsi esittelee rintojaan? Jos alle prosenttia, niin eikö silloin voisi ajatella, ettei täälläkään ihan prosenttia esittele niitä tarkoituksella. Sinulla varmaan on sen verran vähän kokemusta tissien peittelemisestä, että et ole pätevä antamaan siihen ohjeistusta naisille.

Niin, jokaisessa paidassa on kaula-aukko. Minulla se ei ollut yhtään isompi kuin on välttämätöntä, että pää sieltä mahtuu suhteellisen kivuttomasti läpi. Laita vaikka isot appelsiini paitasi alle rintojen kohdalle ja katso peiliin.

Huomaatko ne paidan läpi? Etsi sitten paita, jonka kanssa ne eivät näy. Enkä ole ottanut nokkiini siitä, että joku katsoo minua. Olen ihmeissäni siitä, että miehet eivät hallitse katsettaan sen vertaa. Naisilla ei ole aivoja, luulevat tietävänsä ja osaavansa mutta oikeasti ollaan kuin mitäkin tuuliviirejä.

Rakastutaan renttuihin juoppoihin, pelimiehiin ja ties mihin. Siiderivalaat ne vaan täällä itkee! Itselläni kiinnitää kyllä huomion valtava siiderivalas löysine tisseineen, se on vaan jotenkin niin huvittava näky ettei voi olla katsomatta! Ja nämä palstalla olevat "naisethan" ei ole koskaan kuulleet että naisetkin tuijottaa miesten peppuja vartaloa jne. Jopa naiset tuijottaa toistensa rintoja ja peppuja, tuskin tämä nyt tuli aivan yllätyksenä vai onko täällä niin sanottuja väljempien vesien valaita liikenteessä?

D ihan uskomatonta että SE oli kysymys ja junnataan vaan siitä että "kyllä teijän naisten pitää kestää se, itseppähän ootte tienne valinneet". Joo, on se totta, että naisetkin tuijottavat. Minä en kuitenkaan ole eläessäni törmännyt yhteenkään naiseen, joka esimerkiksi keskustelisi kanssani tuijottaen tissejä tai mitä tahansa muutakaan kohtaa, paitsi korkeintaan silmiäni.

En myöskään itse ole taatusti koskaan keskustellut kenenkään kanssa tuijottaen jotain tiettyä vartalonosaa, oli se sitten kuinka mielenkiintoinen hyvänsä.

Juuri tästä syystä ihmettelenkin sitä, että miksi niin monet miehet eivät osaa hoitaa vilkuilujaan kohtuullisen huomaamattomasti. Mutta tuo kamelinvarvas alkaa olla jo sellainen juttu, että aika harvalla miehellä on pokkaa katsella sitä. Toisaalta aika harvalla naisella on pokkaa käyttää sellaisia housuja, joissa se tulee esille.

Taitavat olla lähinnä naiselle itselleen kiusallisia vahinkoja. Tissien katselu on jonkinlaista vaistotoimintaa.

Kunnon tissit nyt vaan on mukavat katsella ja vielä mukavammat puristella. Mies reagoi tutkimusten mukaan en muista minkä, löytynee kun googlaa enemmän visuaalisiin ärsykkeisiin kuin nainen. Eiköhän tämä tissiasiakin liity siihen.

Toisaalta taas yllättävän monella naisella on pokkaa tuijottaa miehen jalkoväliä! Tämän olen pannut merkille monta kertaa. Itse ainakin ajattelen, että tyrkky nainen antaa miehelle luvan ajatella asioita omassa toiminnassaan. Itselle tämä ajatus tuli parilta naiselta selväksi useammalla eri tapaa usealla kertaa.

Vihdoin sinäkin annoit vastauksen kysymykseeni sen sijaan, että haukut ja arvostelet minua. Eli siis tulkitsen tämän niin, että miehet eivät pysty hallitsemaan katsettaan, eivätkä tuijota vain ärsyttääkseen, vaivaannuttaakseen tai yrittääkseen muuten herättää huomiota.

Naiset tuijottaa myös paitsi heillä tuntuu olevan kohteena housujeni etumus. Itse pyrin aina katsomaan silmiin ja huomaan heidän katseen olevan haarovälissä..

Niin se on 2. Minustakin tuo on ätminkäisten toiveuni. Naisten mieli ei vain kertakaikkiaan toimi niin kuin miesten.

Oikeesti ei ole tapana laittaa viidet boxerit päällekkäin. Ei valitettavasti ole vaan oikeasti moneen kertaan tapahtunut asia. Olen myös monesti huomannut, että nainen tutkii haarojani katseellaan. Tulee mieleen, että onko vetoketju jäänyt auki tai näytänkö siltä, että mulla olisi erektio. Hieman kiusaantunut olo siitä jää, kun ei tiedä katseen syytä. Sikäli ymmärrän kyllä aloittajaa. Varmasti sama tilanne näinkin päin.

Itse en tuijottele toisten haaroja, joten en osaa antaa mitään selitystä tuolle käyttäytymiselle. Jos jonkun haarat minua kiinnostaisivatkin, niin hoitaisin tuijotuksen siten, ettei sitä kukaan huomaa. Minusta näin kuuluisi tissienkin kohdalla toimia ja ihmettelen, kun niin ei läheskään kaikki toimi.

Bubies makes the world go round Mää katson mielelläni silmiä, poskipäitä ja jos tilaisuus luontevasti tulee, kämmeniä. Naisellisen pehmeä käsi on hyvin monitoiminen laitos. Mitään näistä ei ole toistaiseksi kriminalisoitu ATM-lainsäädännön perusteella. Tisseillä ja pyllyllä on paikkansa kokonaisuudessa, mutta 2.

Sisäpuolisen korvienvälin merkityksestä keskustellaan varmaan erikseen. Står ej, jos siellä on musta aukko. Tietenkin kokonaisuus vetoaisi parhaiten. Vaan kukapa olisi henkisesti täydellinen ja vielä verbaalisesti saisi moukan tyypin hiljaiseksi,siinäpä olisi vaikuttava mimmi..

Kyllähän hienoja rintoja tuleekin katsoa ja kertoa naiselle pitävänsä hänen rinnoista. Kysy miehiltä, jotka katsovat tissejäsi mitä he niistä pitävät. Kyllä naiset reagoi saavalla kiimaa ja haluaa miehen keskittyvän hänen rintoihinsa muullakin kuin katseen tasolla, kostuvat ja haluvat myös miehen kanssa seksiä nopeasti. Aion tänään soveltaa tota vinkkiä kun oon baarista. Toivon, että saan sen avulla munaa.

Usein miehet kattoo mun tissejä mut en oo tehny mitää. Nyt kysyn söpösti, pidätkö siit mitä näet ja isken silmää? Mul on jo reikä kosteena ajatuksestakin. Tän palstan naiset ei ymmärrä lisääntymis käyttäytymistä, johon tuo aloittajan kysymys viittaa, terve nainen on suorastaan otettu, sillä onhan se selvä viesti jolla mies ilmoitaa että joko mennään???

Ja näköjään se miehen logiikan syvin olemus on edelleen tissit. Ne tissit oli siis valtavat, ei seksikkäät, ei kiihottavat vaan lähinnä ahdistavat.

Mä ajattelin, että kuinka tuon naiset selkä kestää noita. Jos ei ne nyt ihan polvissa roikkuneet niin vyötäröllä nyt ainakin. Yks juttu muuten miks niitä tissejä on niin kiva katella on se, että ne on kaikki niin erilaisia. Itsekin olen yllättynyt keskustelun laajuudesta. Siitä huolimatta taidat olla ensimmäisten joukossa, jotka ihan oikeasti vastaavat kysymykseeni. Toivoinkin juuri, että joku tissejä tuijottava tuijottanut osaisi selittää käytöstään.

Sinun vastauksesi olisi aika lähellä sitä, miltä tissien tuijottaminen minusta tuntuu: Jos minun pitäisi keskustella sellaisen ihmisen kanssa, jolla on vaikka kolme tissiä tai kolme kättä, niin kyllä aika helposti katse voisi livahtaa siihen poikkeavaan kohtaan, vaikka niin ei haluaisikaan. Eli katsetta voisi olla vaikeahko hallita. Kun mies siis tuijottaa taukoamatta tissejä, niin tulee väkisinkin mieleen, että mitä niissä nyt on noin pahasti vialla.

Minulla on e-kuppi, vaikka olen muuten pienikokoinen ja kyllä minä aina otan sen tuijotuksen loukkauksena, en kohteliaisuutena. Ajattelen, että miehet ajattelee juuri noin ja olen sitä mieltä, että on todella epäkohteliasta tuijottaa, minkäs minä näille mahdan. Olet vanha pervo ukko, jäänyt vain pojannulikan ajatusten tasolle. Minulla on sellainen ongelma joka nyt korostuu etenkin kesällä kun näkyy tissivako ja joskus enemmänkin.

Eli jos naiselta näkyy rintavako selvästi,, niin kun katson häntä silmiin niin ihan vahingossa saatan katsoa häntä tisseihin. Tämä siitä syystä jotta minulla on valmiiksi sellainen ajatus että ei saa katsoa tisseihin, rintavakoon,, se on väärin ja mitä se nainenkin ajattelee. Pelko on jo suuri siinä, sitten kun tulee nainen suoraan eteen rintavakoineen niin sitä katsoo vaikka ei haluakaan. Siinä tapahtuu tämä, että katsoo juuri sen takia kun ei halua katsoa.

Ei saa ajatella keltaista jeeppiä,, jos tämä kielletään sinä varmasti ajattelet sitä. Tietenkin katson joskus tissejä kun haluan katsoa,, mutta tuo tissien-katsomis ongelma on paha. Siitä pääsisi sitten jotta jos olisi välittämättä jotta katsoo tai ei katso,, ei väliä Tämä on oikeasti paha ongelma Nainen, jolla on ilman push-uppeja tissivako, on jo aika läski, en välitä.

Oikeasti se vilkaisu ei haittaakaan, jos sieltä tisseistä saa sen katseen suhteellisen nopeasti takaisin ylös. Ihan sama kuin jos jollain on vaikka uusi kampaus tai uusi vaate, niin sitä saattaa katsoa, mutta ei kukaan silti keskustele muista aiheista tuijottaen toisen hiuksia tai sitä uutta vaatetta, vaan se vain vilkaistaan. Itse ihmettelen ensisijaisesti sitä, että jäädään tuijottamaan rintoja suunnilleen koko keskustelun ajaksi. En kattele tissejä enkä naisia edes.

Aivan turhaa katsoa naisia kun ei ole mitän jakoa saada naista kiinnostumaan. Olin joskus samassa työpaikassa vanhemman miehen kanssa, joka aina tervehtiessään vilkaisi ensin rintoihini ja sen jälkeen vasta otti katsekontaktin mairean hymyn kera.

Ensin en kiinnittänyt siihen huomiota, mutta kun sama toistui kerta toisensa jälkeen ja tuijotus jatkui esim kahviautomaatille samaan aikaan satuttaessa, alkoi se jo ahdistaa. Ymmärrän hienovaraiset vilkaisut ja jossain baariympäristössä annan mennä ohi korvien voimakkaammatkin reaktiot, mutta jotkut miehet eivät tunnu ymmärtävän, missä menee raja. Tuo töissä tuijottelija ei selkeästikään ymmärtänyt, missä raja kulkee. Moukkamaisuus on piirre, josta ei pääse helpolla eroon.

Sellaiset ihmiset tulevat aina tuijottamaan epäkunnioittavalla tavalla ja tuskin he itse tulevat koskaan ymmärtämään, miksi se on niin häiritsevää.

Onneksi suurin osa miehistä ei ole moukkia. Voin olla katsomatta tissejä mutta se vaatii poikkeuksellista tahdonvoimaa ja yleensä en jaksa keskittyä itse keskusteluun sen jälkeen. Miksen siis voisi olla oma itseni ja jos tissit kiinnostavat minua niin näin olen sitten rakennettu. Sitäpaitsi naiset voivat syyttää isoäitejään: Mut ne tisuthan 8. Vai oonks mä ny sitte muka väärässä?

Joo, jos et pysty keskittymään keskusteluun, mikäli keskityt olemaan tuijottamatta tissejä, niin useimmissa tilanteissa lienee parasta, että tuijotat jos silloin pystyt keskittymään keskusteluun paremmin. Itse en todellakaan pysty tällaista ymmärtämään, mutta eihän minun tarvitsekaan. Kiva kuitenkin tietää, mistä se tuijotus voi johtua, niin se helpottaa siihen suhtautumista. Minä en kiinnitä siihen huomiota sen enempää.

Normaaliahan se on ollut kautta historian, että tissit on kiinnostaneet miehiä. Tissit on olemassa lapsien imettämistä eikä ukkojen mielenkiintoa varten. Mutta minkäs takia ne sit toisaalta rakennettiin kiinnostamaan miehiä? Se johtuu siitä, että 90 prosentilla miehistä on 90 prosenttia valveilla olo ajasta mielessä pillu, perse ja tissit. Toki vaihtelevassa järjestyksessä, miestapauksesta riippuen. Naiset väittää, että naisena olo on raskasta.

Ette tiedä raskaasta yhtään mitään! Paljon pornoa katsovat, pitävät kuulemma katseen silmissä helposti,. Naisia on muuten kahta sorttia. Niitä joiden katse eksyy helposti miehen housujen kohoumaan ja niitä joiden katse ei sinne juuri eksy.

Se tissien vilkuilu on täysin luonnollinen geeneihin ohjelmoitu reaktio. Samalla tavalla te naisetkin tuijottelisitte miesten kikkeleitä jos ne olisivat tyrkyllä siinä silmien tasolla.

Erittäin hyvä tuo YouTube video. Ja olen samaa mieltä kommenttisikin kanssa. Mies ei viitsi katsoa silmiin vaan suuntaa katseensa hieman alaspäin.

Naisen kiusaantunut itsetunto kohoaa, kun luulee että mies on riippareista kiinnostunut. Kylläpä oli nokkela ja hyvä kommentti "jorma" ja olen samaa mieltä lifemockerin kanssa myös. Mikä on minun tapauksessa aika hankalaa, niin on kokemuksen takia puhua tissien tuijottelusta. Jos olisi, en laittaisi niitä näytille, en piilottaisi haarniskaankaan.

Jos näkyy, niin näkyy. Huomaa ihmisistä, jos on seksuaalinen ja erityisen sinut itsensä kanssa. Miehen ja naisen kohdalla ei ole eroa tässä. Täällä Savossa päin oli eräs tilaisuus, jossa oli naisia läsnä.

Eräs yli viiskymppinen, vähemmän viehättävä nainen oli etsinyt istuvat, kohotttavat liivit ja yllään avokaulainen pusero, joka oli siten mitoitettu, että varmasti rintamus oli pönköllään.

En tiedä miksi ikääntyvä ihminen ei voi kysyä joltain ystävältä, sopiiko jokin tyyli persoonaan tai ei. Tämä ihminen oli kyllä muunlainen näky, kuin itsevarma ja eroottinen. On turhaa sanoa, että kaikki ihmiset kateudesta sanovat paljastavista vaatteista.

Se voi olla ärsyyntymistä, etenkin jos keskustelukumppani ei ole kauhean älykäs. Kokonaisuus on se, mikä tekee vaikutuksen.

Joskus mies voi vilkuilla naisen rintamusta senkin takia, että ei pidä kokonaisvaikutelmasta ja naisen olemus ei miellytä ja rinnat onn sopimattomasti esillä. Sellainen sanonta, että sitä nayttää, mitä peittää, on totta hyvinkin useassa tilanteessa. Itse esim olen ujo luonteeltani ja jos ei henkilö ole todella tuttu tai läheinen niin katseeni harhailee ehkäpä alaviistoon eikä juuri SINUN tisseihisi!!!

Ei miehetkään mulle puhu että rintakarvojako vai perin housun edustaako toljotat. Jos ne tissit niin häiritsee elämääsi niin älä liiku ulkona. En minäkään mulle juttelevalle naiselle mene sanomaan että m. Pitäis joskus tajuta että se minä minä ei ole kaikille juuri sinä ja sinun tissit. Mulle on aivan yks ja sama sillä ne ei paidan alta näy ja olen rintoja senverran elämässäni nähnyt ja puristellut ja maistellut että en vartavasten niitä kuolaa naiselle jutellessani. Kuullostaa lähinnä jonkun pikku diivan teinin avaukselta.

Seksuaalivietti painaa kovasti päälle, toki tietoisesti sitä voi pystyy välttämään, mutta viettipaine kasvaa ajan kasvaessa. No eihän se nyt ihan näin eläimellistä ole, koska ihminen ei täysin ole viettien varassa.

Pystyy jopa vähän tulevaisuutta ajattelmaan. Olen huomannut, että silmät hakeutuvat rintoihin ja takapuoleen kovin helposti. Erityisesti, jos on väsynyt eikä tietoisesti yritä tätä estää.

Kovasti vietit ja alitajuntainen käytös vaan edelleen vallitsee. Väsyneenä tämän huomaa helposti, kun jatkuvasti jumittelee tisseihin. Naisten täytyy hyväksyä se tosiasia että seksuaalisuus on erittäin voimakas vietti, eritoten uroksilla.

Rajansa tässäkin, jos jatkuvasti tuijottaa, voisi siitä sanoa että yrittää nyt edes käyttäytyä. Jos vilkaisuja ei kestä, pukeudu peittävämmin. Kyllähän sitä remppamiehen persvakoakin tuijottaa vaikka ei haluais. Jos kiihotut yhtäpaljon remppamiehen hikisestä persvaosta kuin naisten etumuksesta, olet kyllä jollain tasolla homo ;.

No joo, on pari kertaa tullu "vahingossa" pudottaneeksi pyyhkeensä remonttireiskan edessä. Mun tisseis ei ole mitään katsottavaa: Pienet kiinteät tissit ovat parhaita! Miehet tykkäävät tisseistä, on tehty tutkimuskin että isojen tissien 10 minuutin katselu vastaa 30 minuutin aerobista liikuntaa.

Eli terveellisesti vaan eletään. Se on tieteellisesti tutkittu että tissien katselu pidentää ikää!!! Naiset tätä kyyläämistä suorastaan janoaa, ei kai muuten pitäisi niin avoimia vaatteita.

Laittakaa ne maitorauhasenne piiloon, alkaa jo etomaan typerä paljastelu ja miksi minihameet ja sekä miksi housunne on niin kireät, jos perseen tuijottaminen häritsee. Ajatelkaa jos miehillä olisi V-aukko huousuissa, jossa kalun varresta näkyisi osa, niin varmasti naiset vilkuilisivat. Yhtä idioottimaista on naisten paljastelu.

Mitäs väliä sillä on jos miehet niitä tissejä katsoo?? Tunnustan minäkin, että kun nään hyvännäköisen miehen, niin saatan sitä pari kertaa vilkaista ja hyvälle tuulellehan siitä tulee: Jos joku tulee hyvälle tuulelle siitä, että katse levähtää tisseissäni, niin so what?

Miksi naiset tekee tästä niin ison numeron?? Mitäs pahaa siinnä on jos kauniita rintoja katselee, pyllyn somaa keinuntaa on myös mukava seurata. Jumala loi ihmisen omaksi kuvakseen? Uskoo ken tahtoo, hihhulisetien kirjotuksia. Yksinkertaisesti tissit on siinä aika sopivalla korkeudella vilkuilla. Seksiin liittyvien mielleyhtymien takiahan ne silmät sinne eksyy. Ei se silti tarkoita että olisit jotenkin erityisen metsästettävänä tai herkku. Sinä voit tutkia tissejäsi rauhassa, jos asia vaivaa sinua.

Monet naiset ei hirveesti jaksa asiasta kohkata. Tissit voi tietysti peittää löysään kaapuun niin pääset tuijottelusta. Jos käytät isoaukkoista paitaa ja tissisi ovat mukiinmenevät niin saat päinvastaisen vaikutuksen.

Mies -eli älykäs 7. Mietippä tyttö tykönäsi seuraavaa; oletko aivan oikeasti vakavasti loukkaantunut positiivisesta seksuaalisesta huomiosta, vai vedätkö vain naisellisuuteen kuuluvaa uhriroolia. Mahtava väittely täällä on saatu aikaiseksi asiallisesta kysymyksestä. Minusta jotkut miehet ovat vaan nyt niin moukkia että tuijottavat rintoja väkisellä eivätkä osaa katsoa silmiin vaikka olisit pukeutunut jätesäkkiin.

Yritä siinä sitten keskutella miehen kanssa normaalisti kun kaikki puhe on osoitettu tisseille: D Ei siinä, saa kai sitä katsoa mutta olisi kohteliasta myös huomioida se nainen ihan ihmisenä eikä vaan kävelevänä tissiparina. Ja tähän nyt on turha vastata että jos hakee huomiota ja plaaplaaplaa, sanomani pätee siitä huolimati koska tässä on kyse normaalista pukeutumisesta ei tissit paljaana kävelemisestä. Miks ei vaan voi yksinkertasestai antaa miehele niitä tissejä ja pillua saman tien kun huomaa että tykkää niistä?

Mä taas kattelen niin mielelläni omii tissei, etten mä haluu antaa niitä tai pilluunikaan jolleki äijälle. Pyrin katselemaan rintoja aina kun mahdollista. Sama juttu se on naisilla, nekin katselee minun karvaista rintaa jos kaula-aukko on napaan asti. Itse en muista että olis tissejä tuijotellut Mutta joskus on käynyt niin, että olen joutunut tuijottamaan naisen "etumusta". Pari kertaa jopa niin, että nainen itse on tuonut paikkansa silmien tasoon ja antanut tuijottaa oikein kunnolla. Ole siinä sitten ja ole paikallasi ja älä sano mitään.

Se sit on tuijottamista. Kerran näistä tilanteista jäi mieleen, että mitä se nainen teki itsekseen jälkeen Ihan turhaa te aina syytätte miehiä siitä että tuijotetaan. Täytyypä ihan näin miehenä sanoa että en oikeen tiedä.. Kait se on joku alitajuntainen tissit on sitten ihania. Yritysten hallitukset ovat hyväksyneet kaupan ja kauppasopimus astuu voimaan heti. Miksei hyväksytä sitä tosiasiaa, että naisen ulkoiset seikat on luonto ja kauan sitten ohjelmoinnut hetero miehen aivoihin?

Jos naiset kaipaavat homomiehiä ympärilleen, niin asia ok - mutta normaalisti reagoiva hetero seksuaalisesti elämästään nauttiva mies varmasti huomaa niin naisten tissit kuin takamuksetkin. Ja mitä väliä sillä on? Pistäkää burkha päälle, niin ei kukaan huomaa.

Todella hyvin sanottu komppaan ja kovaa. Nainen joka on haluttavan näköinen sexsy ja isot posat tyrkyttävät itteä haluavat miesten huomion ja tuijottelun mut sit ko koskee tulee tulee syyte ahdistelusta,suosittelen väljyyttä vaateisiin kesälläkin. Kaikki rintoja tuijottavat miehet pitäisi kastroida hetimiten ja toimittaa yhteiskunnan jaloista elinkautista vankeusrangaistusta kärsimään, vailla oikeutta armahdukseen.

Terveisin, pienirintainen kovan linjan feministi. Miehelle suorastaan pitää huomauttaa tisseihin tuijottelusta. Tämä on ihan puhtaasti häirintää tai sitten mies ei hallitse halujaan. Mutta missään nimessä asiaa ei tarvitse hyväksyä. Ja kyllä, tulee sitä miehenä katseltua vaikka mitä, mutta aivoton toljottaminen ja varsinkin niin että toinen huomaa on vain puhtaasti creepyä.

Eivät miehet ole ainoita, jotka naisten rintoja vahtaavat, kyllä toiset naisetkin niihin kiinnitävät huomiota ja arvostelevat tai ihastelevat mielessään toisensa rintoja. Tyttäreni kertoi uimahallireissullaan minulle nähneensä aivan täydelliset rinnat jollakin naisella ja ihmetteli miten jollakin voi ollakin niin täydelliset muotoiset tissit.

Ja tämän hän sanoi ihan vain todetakseen, että jokainen nainen haluaisi omistaa täydelliset tissit. Voi olla, että ihaillaan kauneutta toisissa, kauniita rintojakin. Mutta ei varmasti pidä paikkaansa tuo lause, että jokainen nainen haluaisi täydelliset tissit. Oletko ihan viisas, kun tuollaista kirjoitat? Aika yksinkertainen täytyy olla jos uskoo tuon tarinan. Jokainen eukko ei ole ihan tyhjäpää. Mitä muuta anatomista ominaisuutta keskenänne pohditte?

Aiemmin kirjoittaja mainitsi narsismista, tämä on täynnä sitä. Itse saunoin uimahallissa muutama vuosi sitten. Seurakseni istahti saunassa lauteille nuori naislääkäri, joka aikoi erikoistua plastiikkakirurgiaan. Juteltiin opinnoista ja myös alan siitä puolesta, jossa korjataan vaurioita rinnoissa, ja muualla kehossa.

Nämä vauriot voi olla syövästä johtuvia. Lisään sen vielä, että en itse tuntenut oloani kummalliseksi enkä puuutteelliseksi, vaikka en ole Brigitte Bardot'n näköinen. Johtuu siitä, että urheilen ja omaan terveemmän itsetunnon ja olen kohtuu älykäs. Tuo naislääkäri, jonka tapasin, seurasi ja tiiraili kuntosalissa vain jotain muuta, kuin ihmisten ulkonäköä. Sekö, ettei ymmärrä lukemaansa vai se, että kääntää lukemansa päässään muuksi, tarkoituksella. Onko se älykästä, että nimittelee muita idiootiksi?

Katsopas nyt, mitä sinä kirjoitat Mistä sinä osaat kertoa sen, olenko idioottivarmasti idiootti, jolla tavalla itse idioottimaisesti minua nimität? Onko se sinulle niin vaikeaa käsittää? Joku voi olla paljon kiinnostuneempi esim. Siinä vaiheessa jos on todettu syöpä kyseisessä rauhasessa tai sen ympärillä olevassa kudoksessa, voi henkilö suhtautua toisin.

Onko aikuiselle ihmiselle niin vaikeaa käsittää jotain näin yksinkertaista? Lisäksi täällä on puhuttu peppujen ulkonäöstä. Jollekin voi merkitä vaikka peppu ja sen olemassa olo enemmän kuin rintamus. Jollekin voi olla sanottu elämässään, että onpa sinulla upeat kädet, onko hän idiootti jos tykkää käsistään? Jos on kehuttu kaunista nenää, niin eikö saa iloita siitä? Menepä kerran tuonne osastolle sairaalaan.

Huutele siellä idiootti -nimityksiä hiljaa tai kovaa Mietitkö kertaakaan, johtuisiko sinun asenteesta mikään? Tähän nämä keskustelut kerta kerran jälkeen johtavat, kun tuollaiset nimittelijät saa vapaana, ilman sensurointia nimitellä.

Lisäksi eivät osaa luetunymmärrystä. Mene vaikka metsään huutelee, niin kukaan ei joudu kuulemaan. Hottitissi -niminen miestenlehti puuuttuu vielä lehtihyllyistä. Minulle ja monille muillekin on hieman epäselvää, miksi joku nainen haluaisi vahdata kenenkään rintoja. Miksi kukaan haluaisi kyylätä toisen vatsaakaan? Miten voi olla ihmisen elämä ahdas ja tyhjä, jos vahtaa ilman seksuaalisia yllykkeitä ja kiinnostumista, tuntemattomien henkilöiden kehoa?

Ainoa mieleen tuleva selitys on epävarmuus, joka kohdistuu omaan ulkomuotoon. On selvää, että mainita voi ulkonäönkin joissain tilanteissa. Mielestäni olisi kiinnostavampaa jos tytär mainitsisi nähneensä vaikka suuren hirven läheisellä kankaalla. Ai, mitä sä kysyitkään? Itse isorintaisena olen jo tottunut siihen että aika usein ihmisten katse valuu juurikin siihen rintamukseen, mutta se on kyllä mielestäni enemmän huvittavaa kuin mitään muuta. Vaikken niitä tarkoituksella esittelekään, niin en oikein osaa ottaa nokkiini siitä että niitä tuijotetaan ahdistelu on sitten asia erikseen.

Minullakin jumittuu katse joskus jonkun nätteihin hiuksiin tai naamaan tai käsivarsiin ei aavistustakaan miksi ne hauikset ovat välillä niin kiehtovia. Ahdistavaksi olen sen sijaan kokenut sen, kun joku tyyppi tuijotti taukoamatta kaulaani ja hymyili. Eipä ole tullut vastaan miestä joka juttelisi daisareille. Meillä monilla rintavilla naisilla on paha tapa korostaa naisellisuuttamme ja jos miehen katse viivähtää rinnoissa, niin ei minulle ainakaan tule epämukava olo.

Muutaman kerran olen kysynyt "tuijotatko minun rintoja" ja rehellisen vastauksen saanut kyllä tuijotan. Jos tulee epävarma tunne et tisu on karannut liiveistä, niin silloin on vääränlaiset liivit. Kehoitan tässätapauksessa menemään liikkeeseen jossa on ammattilaiset auttamassa oikean koon löytämisessä. Minua ei häritse jos joku katsoo, piiloonkaan ei ulokkeitaan saa. Paha tapa korostaa naisellisuuttamme Korostuvat aina, Ja tietenkin rintaliivien pitää olla istuvat ja sopivat, olipa rinnat minkä kokoiset tahansa.

Minun ei tarvitse kysellä miehiltä tuijotatteko rintojani, siitä ehditään sanoa kyllä joka paikassa ennenkuin ehdin edes huomata tuijotusta. Mutta eräs miesystäväni taannoin sanoi, että korosta kauneuttasi, älä yritä piilottaa.

Lakkasin olemasta vaivautunut asiasta. Siis kaikki rintavat naiset, olkaa ylpeitä katseista ja luonnon suomista lahjoistanne. Miksi kaikki naiset haluaa lapsia?

Koska sä luulet niin kun sun kohdalle on osunu vain sellasia jotka haluaa. Mulla on isot rinnat. Ihmettelisin, jos niitä ei kukaan tuijottaisi. Joskus pidän vähän avokaulaisempia paitoja, joskus en. Ja kyllä niitä silti vilkuillaan. Mä en pidä sitä millään tavoin pahana. Mutta oonkin jo lähemmäs viiskymppinen nainen.

Joskus joku mies jää ihan kiinni tisseihin tuijotukseen, ja silloin oon muutaman kerran kysyny, että kuunteletko enää. Ei ne miehetkään siitä pahastu, vaikka sen huomaa. Luonnollistahan se on, että rintoja tuijotellaan.

Toki ihan lasittunut katse on epäkohteliasta, mutta se on epäkohteliasta mihin tahansa kohtaan tuijottaessa. Tissejä saa ja pitääkin katsella, mitä siinä on väärää? Varmaan feminismin syytä tämäkin ettei miehet saa enää edes katsella tissejä saati sitten tehdä mitään muuta. No onneksi et te ymmärrä, kuinka täydellisiltä urpoilta näytätte.

Toivottavasti joku satunnainen vastaankulkija hällä väliä onko mies tai naine, ruma, lihava tulee ja venyttää verkkarinpänniäsi ja vilkasee. Mitäs väärää siinä on. Tuijottakoon vaan, oikeasti on riippuvat kun liivit ottaa pois. Käytän myös peittäviä vaatteita. Aiotko huljauttaa ne jonkun viattoman päälle Har! Jos haluart että rintojasi ei katsella pukeudu niin, ettei ne näy. Koen rintojeni katselun miellyttävänä. Usein pyöräytän lisäksi sormiani jalkojen välissä ja ojennan sormet katselijan sieraimille toteamalla haistappa poika liman tuoksua.

Tämä on oikeasti vaikea asia. Se kun on miehellä selkärangassa tuo kiinnostus rintoihin. Jos naisen rinnat ovat vaatetuksen myötä "esillä" niin vaikeuksia tulee. Toisaalta se on luonnollista ihailua, eikä siinä sinänsä ole mitään pahaa. Idioottimaisesti ei kyllä pitäisi kenenkään tuijottaa. Ja kyllä naisetkin tuijottavat miesten peppua, käsivarsia jne.

Siis jos haluat, ettei rintojasi edes vilkaista, niin laita ne piiloon. Ja se on kyllä iso valhe, että naiset pukeutuisivat vain itseään varten, joopa joo Tasapuolisuuden nimissä nainen voi alkaa tuijottamaan miehen housunetumusta. Ihan varmasti katson ja tarkkaan jos satun näkemään avoimen kaula-aukon. Myös nököttävät nännit ovat herkullisia katseen kohteita. No sitä vartenhan monet meistä naisista pukeutuu niin että ne rinnat on siinä tyrkyllä antavasti koko ajan En tiedä tietysti miten aloittaja pukeutuu ja korostaako erityisesti rintojaan pukeutumisellaan Katson pornoa huomattavan paljon ja pornoa katsoessani tissien koko ja ennenkaikkea tissien muoto on merkittävä asia.

Kiihotun isoista tisseistä enemmän, ja myös silikonit käy. Ainoastaan järkyttävän suuret pallotissit on turn off. Mutta muistakaa naiset, että porno on fantasiaa. Miehet saattavat kiihottua pornofilmien silikonihuorista, mutta oikeassa elämässä ja omalla naisella ne luomutissit minkä kokoiset tahansa ovat ne parhaat ja kauneimmat.

Kaikki naiseni kahden käden sormet riittää ovat olleet verraten pienirintaisia, enimmäkseen B-kupit, ehkä joukossa yksitäinen C. Ja silti olen niistäkin maitorauhasista tykännyt. Loppuun Matti Näsän Tissirockia lainaten "pystyä pientä tai lautaa, aina äijien mielestä rautaa", eli summa summarum älä välitä, tissit kelpaa miehelle.

Isot, mutta ehdottomasti luomut ovat ihanat. Itselläni on terhakat rinnat teinitytöt ovat kateellisia. En ole ikinä tajunnut tuota isorinta vouhotusta. Pienet vai isot Media antaa asiasta toisenlaisen kuvan Mieluummin pienet kuin isot rinnat. Liian isot rinnat ovat rumia. Saahan sitä kalenterityttöjä katsella, ei se mitään merkitse, naiset vain ovat niin kauniita riippumatta rintojen koosta.

Vaikka onkin vanha viesti, joku saattaa lukea sen edelleen Mie olen isotissi, ja yleensä tissit houkuttaa vain osaa miehistä, valitettavasti sitä ei älykkö porukkaa.

Fiksut terävät miehet tykkää pienitissistä. Ihan eri asia on katselu, varmaan itsekin katselet komeita lihaksikkaita miehiä silleen silmänruokana. Ei näitä hinkkejä kannata kadehtia. Seksi ei ole tisseissä. Valitettavasti näin ihan tosiaan on.

Jos olisin nuorempi, rintojen piennennys olisi toimenpide. Mutta en enää viitsi Miehet jotka isoja kaipaa, ei ole oikeasti niitä penaalin terävimpiä. Jos varsinkin ei ole jättimuna? Eikö ole seksiä jos on pieni muna ja pienet tissit? Mulla isot rinnat, jota mä vihaan. Ei saa ostettua koskaan mitään kauniita vaatteita ja mikään ei oikein istu. Muutama viimeisin miesystävä ei ole edes halunnut koskea niitä, siksi mietin pitäisikö pienentää.

Jotkut tykkää isoista, toiset pienistä. Omasta mielestäni tärkeämpää on se, etteivät roiku. Silikonit luonnottomat kyllä, eli älä sellaisia ota! Valitettavasti nuo luomurinnat ei törrötä ulospäin kuin silikonitissit. Ne on yleensä luomupainavia, ja osin vetäytyy maata kohti. Lyijykynä toiminee vain jossain siellä B-C kupin kohdalla. Voisi sanoa että roikkuu. Mutta vaihtaisin pois heti. Ei mitään kärpäs lätköjä,vaan kunnon pysty rinnat,nam nam!!

Pienet rinnat naisella on naisellisuus ja se on mielestäni sytyttävää. Eikös ole sama että onko isot tai pienet kunhan ovat terveet. Mites sitten kun sattuu tulemaan rintasyöpä tai jokin muu vakava sairaus ja sen takia menettää rintansa joten kunioittakaa sitä mitä teillä on ja olkaa tyytyväisiä rinnoistanne olivat ne sitten isot tai pienet.

Isot rinnat ovat hirveän näköiset, etovat. Kyllä minäkin voin katsoa, vaikka en pidä. Niin tekee miehesikin, tuskin niistä pitää, mutta sinun päässäsi voi olla pinttymä, että hän pitää. Todellisuus on varmasti toinen.

Suomi24 aika surkea Miehille siis isot rinnat tarkoitta tuollaisia ja hirveätä läskimassaa. Naiset kylläkin miettii reilusti alle puolet tuosta koosta kun puhuvat isoista. Itselläni ollut jo teininä isot rinnat kuppikoko about DD ja painoa oli n. Siis anorektikon näköinen isoilla tisseillä.

Se oikeasti isojen rintojen suuruus ei riipu läskin vaan rintarauhasten määrästä. Toki sitten kun sitä painoa tulee lisää niin näyttävät vielä isommilta mutta näyttävät isoilta myös hoikkana ollessa.

Tuo taitaa pitää paikkansa myös että kun on leveä lantio niin myös rinnat isommat. Kolme lasta synnytetty eikä roiku vieläkään. Punttisalia ja hyvät rintaliivit yhdistettynä geeneihin ei siinä sen kummempaa.

Ainoa haitta on miesten tuijotus sitä kun ei voi itse sitä kokoa valita jos ne on geeneissä peritty. Ylläpito on paskaa En katsonut paskaa videotasi mutta haista nyt pitkä paska vitu luuseri röllihomo.

Pienet rinnat on hyvät, isot rinnat ei kiinnosta Naisen korvien välissä on heidän kiihoittavin elin. Joillekin miehille se on fixuus ja toisille tyhjä pää! Mun ekalla starttinappula sijaitsi lapaluitten välissä selässä. Siitä kohdasta kun kielenkärjellä kutitteli niin keskusvoitelu starttas ja kone lähti käyntiin!

Mutta kun luonto on luonut sellaiset isot roikkuvat, mitäs teet Eikö miehille mikään riitä? Itselläni on pienet rinnat. Muut ovat olleet lähinnä sitä mieltä, että "kyllä nuo mulle riittävät. Onko koolla väliä, ei ainakaan mulle: On ainakin yksi hyvä puoli, ei mee vettä ja pesuainetta, kun ei tartte joka päivä pestä liivejä, koska en käytä. Miehesi pitää isoista rinnoista, mutta on naisella muutakin kuin rinnat.

Nuorena tyttönä luvulla kuulin että joku mies oli kysynyt toiselta, miks toisilla naisilla on riippatissit? Toinen oli vastannut miks sit toinen koivu on riippakoivu? Eipä nuo kaverit ole koskaanosanneet kertoa kun olen kysynyt heiltä,että mitä niistä isoista rinnoista on hyötyä? Tiellä ne minun mielestäni on joka paikassa. Tanssiakkin on paljon mukavampi pienirintaisen naisen kanssa. To each his own Itse väitän, että seksikkyys ei ole pelkästään rintojen koko Sillä jos näin olisi, niin aivan tajuttoman lihavat naiset joilla on isoimmat rinnat olisivat kaikista suosituimpia Pienirintainen nainenkin voi olla erittäin seksikäs, riippuu siitä miten esittää itsensä, pukeutuminen, eleet, käyttäytyminen Eiköhän tuo nyt ole ihan makuasia, "tytteli" hyvä!

Me tavis naiset olemme jotakin edellä mainittujen väliltä. Rehellisesti sanottuna, olen kuullut puheista ja nähnyt kommenteista, että osa miehistä, ja naisista pitää suurta, osa pientä povea - kauniina.

Jos nainen on viehättävä ja sopusuhtainen, ei rintojen koolla ole väliä. Näin varmaan teitä monia iäkkäämpänä, en tosin välttämättä viisaampana, mielipiteenäni lausun: Mukaviahan ne ovat mutta vuosien mittaan muut ominaisuudet ajavat vaikka minkä kannun yli jos muuta ei ole tarjolla kuin komeat hinkit. Fiksuus voitta vaikka mikälaiset utareet ja suurimman osan muistakin kauneusvirheistä. Hymykään ei tee haittaa! Rinnat on henkilökohtainen asia! Syö sittas killisilmä tissi ja pillu on kokonaisuus.

Poikana voin sanoa että vaikka mitä kukin väittää, niin KAIKKI tykkäävät isoista tisseistä, tämä on jääkylmä totuus, uskokaa se senkin laudat!! Ainoa keino saada munaa teillä on hankkia silarit. Ei rintojen koolla ole mitään väliä vaan sillä mitä nainen oikasti on ja miten nainen kantaa oman kroppansa, eli on itseluottamusta ja sinut itsensä kanssa. Se vasta herättääkin mielenkiinnon miehissä. Jotka tuijottaa liikaa isoja rintoja on katellu liikaa pornofilmejä uskoo turhiin tutkimuksiin, eli on hölmöjä ja menee vaan julkisen ihannoinnin mukaan ja minkä feikki kuvan media antaa.

Naiset ovat ihan hulluja,kun luulevat että isot rinnat ovat kauniita. Isot rinnat ovat raskaat ja lisäksi terveysriski. Miehillä on geeneissä se, että tykkää isoista rinnoista. Isot rinnat viestivät hedelmällisyydestä, mitä naaraat paritteluaikeissa tuovat esille. Sopivan kokoiset, käteen sopivat. Paita päällä isot on kivat mutta harvoin alasti.

Yleensä roikkuvat tai pallokumitissit. Harvoin isot ovat nätin muotoiset ja terhakkaat. Älä ole toisten orja!! Hyväksy itsesi sellaisena kuin olet, muuten et tule koskaan olemaan onnellinen. Minulla on ihanat pikkutissit! Kukaan mies ei ole niitä kehunut en ole vielä ollut suhteessa tai harrastanut seksiä , mutta tärkeintä on että itse tykkään.

Jos miehile ei kelpaa, hankkikoon tissinsä muualta. En hae itsekään mitään ulkoista kuorta vaan miestä, jolla on älynlahjoja ja arvot kohdillaan. Nyt sin pitää hankkia kaks silikonipussia ja laittaa joku ompeleen ne sun rintalastan päälle. Itse en oo koskaan kokenut vetoa isorintaisiin naisiin. Sen sijaan pienet mutta sopusuhtaiset rinnat ovat ihan käsittämättömän kiihottavat. Pidän tosin muutenkin pienikokoisemmista naisista. Ainakin minun makuun on sellaiset, jotka omistaja ylpeydellä kantaa.

Ei koolla ole väliä, jos oikeasti ihmistä rakastaa. Ei niillä rinnoilla oikesti ole niin paljon väliä, kunhan muut seksikkyyden osapuolet ovat hallussa: Jos noita alkaa hiomaan etkä saa miestä pauloihisi, on miehesi tylsimys. D On myöskin tehty useampi sosiaalinen ja historiallinen tutkimus, että pienirintaisuus ja veistoksellisuus vetoaa ylempiin sosiaaliluokkiin kun taas pyöreys ja suuririntaisuus alempiin: Tuli tarpeeseen,asia niin vaivannut mieltäni.

Totta kai Isot tissit. Peinet on ihania Minä olen mies ja tykkään pienistä rinnoista ja on aivan mahtavaa katsella Olympialaisia kun siellä on niin paljon hoikkia ja pienirintaisia naisia. Laita mies vaihtoon jos ei kelpaa pienirintainen meitä pienirintaisista naisista tykkääviä on pilvin pimein.

Vaihtamalla moni asia paranee ja kaikki on loppujen lopuksi tyytyväisiä. Ihme meuhkaamista moisesta asiasta. Ostakaa pari silikoni-pussia, sitten vielä hyvä silikoni-pornosivu ja ei kun homma handuun! Tytteli hyvä, jos tunnet itsesi seksikkääksi, niin olet seksikäs!

Sinun oma tuntemuksesi imaisee myös kumppanisi. Isot tissit tietenkin ja pitkät sääret. Ei mitään neekkerin isoa pyllyä, vaan kotimainen sopiva. Pienet rinnat ovat ehdottomasti kauniimmat kuin isot "utareet". Näin on näreet Isot ovat kauniimmat kuin pienet, kunhan eivät roiku. Edelleen sanon, et voi luojan luomaa muuttaa muuta kuin keinotekoisesti. Mikä niistä tisseistä tekee niin ihmeellisen?

Eihän kukaan juurikaan halua muuttaa mitään muuta osaa itsestään erityisesti. Kaikki tämä on median tekemään hössötystä ja ihannointia. Täysin olemattomat ovat vähän kiikunkaakun, mutta pienemmät ovat mukavammat kuin liian isot löllykät. Harvemmin olen törmännyt terhakoihin isoihin, mutta pienet ovat taas useimmiten varsin kivat paketit. Minulla on pienet rinnat mutta kalu on vastaavasti kookas. Vaatteet päällä isot, ilman vaatteita pienet. Ja kopeloimiseen ainakin omasta mielestäni käteen sopivat ettei tartte naapurin erkkiltä pyytää käsiparia avuksi.

Olen saanut naisystäväkseni kauniin ja kivan naisen, jolla on pienehköt rinnat. Minulle niiden koko on yhden tekevää. Naisen kauneus ja viisaus on kuitenkin paljon muuta kuin pelkät rinnat. Pidän hänen rinnoistaan juuri sellaisina kuin hän on ne saanut. Pitäähän hän minustakin kaikkine "vikoineni". Miksi ihmeessä naisten pitäisi muuttaa rintojaan tunteakseen itseänsä hyväksytyksi? Eihän miehetkään muuta itsestään mitään, nehän vaan ovat sellaisia kuin ovat Itse en ole koskaan ollut erityisemmin rintojen perään.

Kokonaisuus ratkaisee, yleinen hoikkuus ja pitkät hiukset. Lyhyet hiukset ovat naisella pahimmat, samoin lihavuus. Tosin eniten kyllä viehättää sääret ja takapuoli, mutta kuten totesin, kokonaisuus on tärkein. Tuo on ihan harhaluulo, että kaikki miehet ovat rintojen perään. Pitkätukkainen poikaystävä kiehtoo itse kutakin. Oman kokemukseni mukaan miehet tykkää molemmista, kunhan on rinnat.

Kyllä se valitettavasti on enemmän niiden suurten suuntaan jos vain pelkkää hekumaa ajatellaan kaunistelematta, mutta koko paketti ratkaisee ehdottomasti. Rintojen koolla ei ole mitään väliä! Vain sillä, että miten niitä kantaa ;- Vitsi, että pienetkin rinnat voi olla tyrmäävät!!

Antakaa rintojen muotojen näkyä. Mutta lopulta aivan sama, isot tai pienet, kunhan omistaja on omiinsa tyytyväinen. Silloin on mieskin tyytyväinen. NE jotka turmelevat kehonsa sellaisilla tuotteilla joka ei kuulu ihmisen kehoon,saavat vapaasti turmella myös terveytensä, ja tällaisilta pitäisi terveydenhuollon palvelut poistaa kokonaan ,kun itse aiheuttavat itselleen ja keholleen riskialttiin ja tappavan olotilan.

En tuomitse pienirintaisia tai isorintaisia naisia lainkaan TE olette ihania ihmisiä sellaisenaan kuin olette ja miehet myös. Miettikää nyt mitä teette terveydellenne.

Iso rintaiset menevät maajusseille morsiammeiksi,saavat apulanta säkeistä rintsikat ja maajussit antavat henkselinsä että isorintaiset köyttävät rinsikansa kehoonsa kiinni. Mirkku, iso C Miksi helevetissä tämmönen, vuodelta aloitus nostetaan yläsivulle?

Eikö niitä olisi ollut tuoreempia kirjoituksia tarjolla? Ylläpidon törpöt taas asialla! Koti on siellä minne haukeni lasken!!!! Olen yli viisikymppinen mies. Minun elämäni paras nainen oli pienirintainen, vieläkin muistelen häntä usein, vaikka suhteestamme on jo 20 vuotta, seksi oli tosi hyvää ja kiihkeää. Isot rinnat on ehdottomasti parhaat kunhan kroppa on muuten hyvin pidetty.

Itse salilla paljon käyvänä ja treenattuna miehenä en näe laudoissa ja aivan olemattoman pienirintaisissa naisissa yhtään mitään seksikästä. Liki poikkeuksetta naiset joilla on pienet rinnat ei ole kyllä yhtään persettäkään.

Summasummarum, lauta nainen ei herätä mitään seksuaalista halukkuutta vaikka kasvot olisivat kuinka kauniit tahansa. Liian isoja ei ole. Vain liian pieniä ja sopivia.. Mulle on sama mitkä on rintojen koko mä ite tykkään et naisen nännit ovat ihanasti suuhun otettavissa eli sii pitäiskö sanoo ku nortin natsat.

Huh, mitä tekstiä välillä saa lukea. Ihan kuin nainen olisi miehille pelkkä seksiobjekti. Itselläni on sievät B kupin rinnat, joihin olen tyytyväinen. En missään nimessä ottaisi silareita vain miehiä miellyttääkseni. Minkään koolla EI ole mitää väliä, jos vaan rakkaus toimii. Ei liian isot,ne alkaa joalle viiskymppisenä roikkumaan! Rinnat on lapsia varten, se tärkeämpi on siellä noin 40 cm alempana.

Jos syntyy isojen kanssa, sille ei voi mitään, ei voi pienentää. On kauheaa että haukutte isorintaisia! Roikkumiselle ei voi mitään aina. Miehet eivät pidä isoista, olen huomannut, pienet vaan kiinnostaa. Ei tarkoita että on tyhmä, jos on kokoa. Säkkiin pukeutuminenkaan ei auta. Sen olen itse ainakin huomannut ; t. Joidenkin mielestä isot rinnat voivat olla seksikkäät, mutta eivät kauniit.

Eihän ihmisen sukuelimetkään kovin kauniit ole, mutta silti ne kiihottavat. Eiköhän se sopusuhtaisuus olisi kauneinta. Kuitenkin ulkonäköön ja vartalon rakenteeseen emme voi paljoa vaikuttaa.

Pienetkin tisut on kivat kunhan pimppa on suloinen ja kiinteä,Se on parempi,kuin vain isot tissit. Itse tykkään pieni rintaisista naisista Ja rintojen koko ei minun mielestäni tee naista sexkyksi vaan kokonainen oma itsensä tosi pakkaus.

Mmmmmm, varmaan homojen mieleen ja tasa-arvo kunniaan. Isot ne täytyy olla. Jos joku mies teille arvon naisille joskus muuta väittää niin se tosiaankin valehtelee tai sit kyseisellä miehellä on fiksaatio rinnattomista, miesmäisistä naisista. Jos naiset haluaa olla haluttavia niin vaalikaa rintojanne. Hankkikaa vaikka ne implantit. Kuka haluu puristella rintoja jos niitä ei ole? Siinä on sälli joka ei ilmeisesti ole koskaan päässyt muuten tissiin kuin äidillään, pöljä tissit ei ole suuniteltu puristelua varten vaan aivan muuta ajatellen.

Rintoja hyväillään ja kosketellaan ei puristella SIKA. Sisäinen kauneus naisessa on kaiken a ja o, ei ne iso tissit. Ne isot hinkit kun tuppaa ajan myötä roikkumaan navan tasolla kuin täyteen lastattu koululaisreppu, ja ne jos mitkä onsitten helvatan rumat rutjakkeet.

Sitten yksi tosiasia isoista tisseistä, moniko on ajatellut terveydellisten haittojen kannalta asiaa. Kerron esimerkin systerini puolesta, joka sai onekseen avun ongelmaan erinomaisten helsinkiläisten kirurkien toimesta.

Systeri elää onellisena ilma ylimääräisiä kipuja ja vaivoja ja on miehensä milestä uskoakseni edelleen erittäin jees eukko. Sopiva on paras Itse pidän juuri sopivista rinnoista isojen ja pienien välillä. Normaali rinnat on paljon paremmat kuin isot silikonit!!

Ei väliä kunhan ne on samankokoiset. Ei mitkään rinnat ole naisilla samankokoiset, yleensä vasen on suurempi. Kyllä me miehet digataan vaan isoista. Kyllä naisella rinnat täytyy olla ja jos ei luonto ole suonut, niin ainahan voi käydä Tallinnassa laitattamassa tms. Ei sitä kannata jäädä suremaan liiaksi aikaa. Mitenkäs se parantaa itsetuntoa, jos ei kerran hyväksy itseään? Eiköhän vika ole ennen psykologinen tai sosiaalinen, eikä rintavarustuksessa itsessään.

Aika hauskaa on myös se, että monet miehet tykkäävät täällä yleistää miehiä. Nuo kaikki kulkevat käsikädessä ja eivät poissulje toisiaan. Jos siis tarkastelemme itsetuntoa käsitteenä. Mutta rinnat ovat oltava kunnolliset. Naisella pitää olla kunnon rinnat eli kaiketi sitten ne "isot".

Tosin kauneuskirurgilla yhtenään ravaaminen voi kertoa myös heikosta itsetunnosta, tai haluttomuudesta hoitaa ongelman juurta, eli heikkoa itsetuntoa. Henkisesti vahvemmat osaavat päästä eroon syvemmistä ongelmista pinnallisia keinoa karttaen, ja säästävät myös rahaa. Mun poikakaveri haluais et mulla olis isommat. Oon katellu hintoja ja ei semmonen leikkaus kyl paljoo maksa.

Onks kellää kokemusta asiasta? Mulla on laitettu isommiks ja nyt kelpaa näyttäytyä. Pari tonttua makso vaan ja ei mitään haittavaikutuksia. Paitsi tietty se että kaikki haluu niitä kaiken aikaa kopeloida: Silikoneja pitäisi vaihtaa ja ne tuntuvat pahalta pitkän päälle. Itsetunto hyväksi vaan ja pitkää harkintaa, mielijohteen takia ei kannata. Ne nuoret klopit pitää varmaan isoista joo, hetken seksimielessä.

Älkää menkö pilaamaan terveyttä niillä. Normaali ihminen ei tarvitse leikkausta rintoihin! Koripallon kokoiset silikonit, voi pojat, ne kääntää mun pään! Trollihan tää aloitus on, mutta sanotaan nyt kun ei muutakaan puuhaa ole: Silikonit on aivan hanurista, etovan epäluonnolliset.

Pienehköt ja terhakat ennemmin kuin isot, raskaat, roikkuvat tai muoviset silikonipallot. Miks jotkut miehet valitsevat naisen pelkkien rintojen perusteella?? Eikö se oo tärkeintä, et millainen luonne kyseisellä henkilöllä on, ja millaiset elämäntavat. Rinnat ja takapuoli on vaan kehonosia, kuten esimerkiksi jalat tai korva. Ei ihmistä voi arvioida ulkonäön takia.

Katsos kun jos sillä kantturalla on kunnon bosat ja peppu niin sitten kestää kyllä kuulla sen marinoita. Ekaks siis tisut ja peppu ja sit vasta tää luonnepuoli. Pieni vinkki, jos et huomaa kuin rinnoista, että kyseessä on nainen Joskus on ollut kiusallisia hetkiä kun on joutunut näyttelee kiinnostunutta jonku misukan pikku tisuista. Yritä siinä hieroa olemattomia ja pahinta on ollut kun mimmikin on huomannut tilanteessa että aika epänaisellistahan se pienrintaisuus on. Kyllä isommat tissit on sitä naiseutta.

Säkin väität että pidät hänen pienestä munastaan mutta silti ihailet jätti-kikuleista. Pienet, keskikokoiset ja suuret rinnat ovat kauniita. Hetero mies katselee ja koskettelee niitä mielellään. Itse pidän sekä pienistä että isoista rinnoista. Eri kroppaan ne sopii erilailla, mutta eihän minkään pitäisi rinnoista olla kiinni. Tunnut määrittelevän itseäsi kovin paljon miesten mieltymysten mukaan.

Tärkeintä on että sinä itse hyväksyt itsesi ja kehosi. Sinun kelpoisuuttasi ihmisenä ei määrää se minkä näköinen olet tai oletko joidenkin miesten mielestä "seksikäs". Sinä olet hyvä juuri sellaisena kuin olet. Jos koko ajan katsot itseäsi ulkopuolisen katseen kautta ja määrittelet itsesi sen mukaan mitä oletat näiden ulkonäöstäsi ajattelevan, kadotat itsesi. Ja ajaudut tekemään asioita joita et haluaisi. Naisen ei tarvitse olla tietyn näköinen, eihän miestenkään tarvitse.

Ja toinen asia mikä kannattaa muistaa on se että fiksu mies ei ole niin pakkomielteinen yhden ruumiinosan suhteen että kelpuuttaisi naisen vain jos tällä on aivan tietynlaiset rinnat.

Fiksulle miehelle nainen ei ole pelkät tissit ja fiksut miehet näkevät erilaisia rintoja viehättävinä, sekä isoja että pieniä, eivät vain yksiä tietynlaisia. Joillekin miehille rinnat ovat se erityisen viehättävä ja tärkeä ruumiinosa johon kiinnitetään huomiota, toisille taas ei.

Oikeastaan millään juuri koolla näöllä riippuvuudella tai millään näillä ei oo merkitystä,koska kauneus on katsojan silmissä. Klisee, mutta kaikki käy! Eli omalla kohdallani se on oikeasti ihmisestä kiinni. On ollut elämän aikana niin isompi kuin pienempi rintaista kumppaneita ja vielä siltä väliltäkin Ja pätee kaikkeen muihinkin vartalon piirteisiin ja ulottuvuuksiin Mielestäni ei tee isot rinnat naista kauniimmaksi.

Yleensä hyväkuntoisilla naisilla on pienet rinnat. Itseäni ei viehätä naiset joilla on rinnat kuin lehmällä ikään ja luulevat vielä, että mitä enemmän sitä ihraa on sen parempi. Mielestäni naisen kauneus muodostuu kokonaisuudesta, mukaan lukien hyvät käytöstavat, joista joillakin naisihmisillä on kovasti puutetta, niinkuin ehkä vastaavasti myös joillakin miehillä. Ei tää maailma toimi nii et meillä kaikilla olis isot hinkit Suomitoimitus taitaa nauraa kipeänä teille: Jos on asiaa niin soittakaa !

Sinne kuuluu nämä väittelyt eikä tänne. Ei sitten vanhempaa aloitusta löydetty Itse olen nainen ja rohkenen vastata miesten puolesta. Väittäisin että periaatteessa enemmistölle on sitä parempi mitä isommat, tiettyyn rajaan asti. Kun alkaa olla ihan valtavat, niin että roikkuu kunnolla, ei se rintojen koko naisessa enää erityisesti kiihota.

Nainen kyllä muuten voi ; Moni mies sanoo että pienet on just hyvät, ja niinhän ne onkin. Mutta isommat on vielä paremmat. Ylläri pylläri, ei se rintojen koko kuitenkaan ole sitten taas ykkösasia monelle, harvalla meistä on just kaikin puolin täydellinen unelmien kumppani. Sehän olisi suorastaan tylsää. Ja joo-o, poikkeksiakin on, jonkun mielestä naisella ei saa oikeasti olla juuri ollenkaan rintoja ja toinen taas tykkää sellaisista ihan älyttömän valtavista navan alla roikkuvista.

Nämä ovat kuitenkin äärimmäisiä poikkeuksia, joille on tullut jokin fiksaatio esim. Nainen on seksuaalinen luonnollisena ja isot rinnat on törkyää ja jos ne on tehty niin ne naisen saa näyttämättä epäkypsäksi olennoksi vaikka rinnat ovat kuten ovat kunhan ne ovat luonnolliset ne on ihanat mun mielestä. Vaihtelu se virkistää; joskus isot joskus pienet: Ei pelkät rinnat vaan laihat pienirintaiset naiset ei oo yhtään kiihottavia, hieman pyöreet naiset on niitä seksikkäimpiä: Älkää naiset sitä murehtiko vaikka mies katselis isoja tai pieniä, netistä tai kalentereista, lopulta se kokonaisuus vaan ratkaisee..

Minulla 90G-kokoiset ja vientiä on riittänyt. Useimmat mieheni "rakastaneet" rintojani. Tuolla köllii sängyssä nykyiseni tyytyväisenä, itse hän on niin timmi vartaloltaan että aah Mutta hänenkin mielestään rintani ovat ihanat. Miten ois kolmen kimppa? Aika pinnallisia ovat ihmiset???? Pienet rinnat hyvä perse sen olla pitää: Ainahan miehet kattoo isoja tissejä mutta ei välttämättä halua nitä omalle naiselle Mulla sama, tykkään pienistä.

Ei niinkään se koko vaan koostumus! Kirjoittaja on poistanut tästä viestin. Ei naisen tarvitse hankkia keinotekoisia silikonirintoja kuin siinä tapauksessa jos itse tahtoo syöpäleikkauksen jälkeen korjauttaa rintansa. Pornolehtien kuvien katselu ja oman naisen vertailu ei ole ollenkaan järjellistä koska se "luomu" on aina parhaan näköistä. Miehenä minä en kaipaa silikonitäytteisiä rintoja kuin tuossa edellämainitussa tapauksessa jos nainen itse on päätynyt tähän korjausratkaisuun.

Ihan naurattaa nämä jutut ollaan tyytyväisiä siihen mitä luoja meille on suonut esim. Koko on makuasia, pääasia, että daami kantaa rintavarustuksensa itse ja ylpeänä. No minua ei ole koskaan rinnat kiinostaneet en näe niissä mitään sexikästä muu ratkaisee, mutta jos valita pitäisi niin pienet isot mieluimmin ällöttää. Pienet on minun mieleen vaikka sillä koolla ei ole väliä. Ei rinnat kerro mitä siellä korvien välissä on. Tietenkin, jos on kaksi täysin samanlaisen luontee omaavaa naista ja ainut ero olisi rinnat niin pienempi rintaisen valikoisin.

Nykyään kaikilla on D-kuppia isommat. Se on makuasia sanoi musti kun muniaan nuoli. Toinen tykkää äidistä ja toinen tyttärestä. Tärkeintä ei ole se mitä miehes ajattelee vaan että sää oot sinut itses kanssa jos sää pidät itsees seksikkäänä; Niin ei siihen suuria rintoja tarvita kyllä pieni rintanenkin on seksikäs.. Kaikki vähän riippuu kuinka se kehonsa kantaa.. Kaikki naiset jolla on isot rinnat sanoo et niskat tulee kipeiks ja rinnat roikkuu ne ei pysy terhakkaina;.

Minä en oo sanonut ja minulla on ne 90G-rinnat. Luomut ne parhaimpia on eli ei mitään silikoneja. Minä kiinnitän huomioni ennemminkin pitkiin ja paksuihin nänneihin. Ja mitä pienemmät rinnat, sen upeammin nännit erottuu edukseen.

Tällä suurempi merkitys kuin rintojen koolla Ei Shirley Mansonilla ole suuria rintoja, mutta sanokaa ettei tuo ole seksikästä: Puuteria kilokaupalla naamariin tommoselle rinnattomalle niin ihan ok: Mutta kun tommonen on sitten ilman vaatteita, karu totuus paljastuu.

Itse miehenä en katso naisesta noita pintaseikkoja, ei ne lopulta ole rakkautta edes. Ei noilla rinnoilla ole merkitystä toisesta aidosti välitettäessä.

Oletko ajatellut naisena sitä, mitä jos sairastut tai loukkaannut niin, että rintasi menee "rikki", mihin silloin luotat? Siihen mieheen, joka rakastaa rintojasi vai sinua kokonaisuutena ja mahdollisine muutoksinesi, joita tulee vastaan enemmän tai vähemmän? Jo rintasyöpä on koettelemus ja mitä arvostat silloin miehessä, sitä, kokeeko sinut sittenkin rakkautena ja on tukenasi ihan kaikessa vai miehiä, jotka etsivät sinusta muotojesi "rakkautta.

Silokonirinnat naisella kertoo riittämättömyydestä itselle ja huonosta itsetunnosta. Niiden takana on aina myös kaksinaismoraali, halu tulla hyväksytyksi jonain sellaisena, mitä aidosti ei ole. Ja halu elää jalustalla, ihailun kohteena, joka ei lopulta kestä päivänvaloa.

Puuttuu myös kyky katsoa peiliin ja kohdata oma identiteetti rehellisesti itselle. Itse on tullut seurailtua sinkkumiehenä naisten ja miesten käyttäytymistä ja yhteiskunnan pinnallisuuden kehitystä. Ei se onnellisuus tule ulkopuolelta, kyllä se sopusointu itsen kanssa sosiaaliseen kanssakäymiseen, eli kykyä rakastaa itseään sellaisena kuin on.

Ei onnellisuuden perässä tarvitse juosta, se ei karkaa sisimmästä, mutta huomata se pitää. Toivon sinun naisena miettivän "ihailun" kokemusta, mihin se riittää.

Minulle naisessa kauneus on se, mitä se sisimmältään on, ei se "jalusta" itseään. No voi sentään, kunpa löytäisin jonkun kaltaisesi! Kokemuksia isoista ja pienistä, isot vievät aina voiton Jep, eli ainakin tämä mies pitää vain isoista rinnoista! En minäkään haluaisi kovin pitkää miestä, mutta osaan kyllä arvostaa hyväkroppaisia pitkiä miehiä, kun niitä tulee vastaan.

Nainen on ylipainoinen lössykkä, ei rintojen kokokaan saa naisesta viehättävää. Näin ikäätyessäni olen huomannut tämän rinta ogelman naisilla kun on pienet. Täällä taas vaaditaan Naisilta sellaista luonnottomuutta että rinnat ei saa roikkua. D maan vetovoima nähkääs sen tekee jos kuppi on suurempi kun a. En kattele isoja rintoja. Silmät, kasvot ja muu kroppa ratkaisee enempi. Tulee tosin katottua joskus tollasii iso tissisiä tai muutenkin läskejä ihmisii jos näkee, mutta yök.

Mikään ei ole epätoivoisempaa kuin jotkut muovi tissit. Kauneus on katsojan silmissä. Itseäni viehättää pienet rinnat, sopusuhtaiset rinnat ja isot rinnat. Kaikki riippuu siitä, onko kantaja sinut niiden kanssa ja mikä on sopusointu kehon kanssa. Rintojen koolla ei sinänsä väliä. Pienet rinnat ovat siinäkin mielessä paremmat, että ne yleensä aiheuttavat vähemmän muita ongelmia. Isot rinnat yleensä viehättävät finninaamaisia, liian nopeasta ejakulaatiosta kärsiviä, angstisia teinipoikia, joilla kivekset eivät ole vielä laskeutuneet.

Jos et miehellesi kelpaa sellaisena kuin olet, niin ei muuta kuin uudestaan kalaan. Ei kalat merestä lopu. Miehesi taitaa olla vielä niin nuori, että on hormoniensa vietävänä. Tissien tuijottelu kuuluu tiettyyn vaiheeseen ikää. Me miehet kasvetaan aikuiseksi aika paljon myöhempään kuin te naiset. Siihen asti pitää olla kärsivällinen tai etsiä kypsempi tapaus! Hyvät kauniimman sukupuolen edustajat!

Tämähän on täysin samaa spekulointia kuin se että onko miehen peniksen koolla väliä Mies jolla on pornokalenteri joutaisi mielestäni vaihtoon. Sehän vaan tarkoittaa että ihailee muita naisia Vapaa ja villiN Minulla on D-kupin rinnat, ehkä hiukan painonsa puolesta roikkuvat mutta kun tykkään itse rinnoistani niin eiköhän silloin ole kaikki just hyvin.

Kunhan sinä pidät itseäsi kauniina. Tissi ku tissi, nätit ne on ja eiköhän niistä pään saa pyörälle, oli ne pienet ja terhakat tai isot ja hyllyvät. No johan on keskustelua aiheesta riitänyt! Itse oon 26 - v ja minulla a - cup rinnat. Itse olen näihin erittäin tyytyväinen. Vaatteet sopivat päälle erinomaisesti ja rinnat eivät ole tiellä missään tilanteessa, Hyvin harvoin käytän myös rintsikoita! Miten te muut pienirintaiset? Käyttämättömyyttäni on usein ihmetelty Mies joka ymmärtää Kunhan nainen on älykäs, huumorintajuinen ja löytyy itseluottamusta.

Itselläni on fetissi hoikkaan naisen vyötäröön, oikee ampiainen. Kunnon riippurintoja ei voita mikään. Saa roikkua mielellään vaikka tuossa navan korkeudella. Tykkään kyllä monenlaisista rinnoista esim suuri nännisistä mutta riipparit on parasta.

Minä pidän sopivasti isotissisistä naisista, jotka eivät ole liian läskejä. Melkein kaikki käy, muttei kuitenkaan mitkään playboy lehden megalollot. Ja kantajastahan se on kiinni, miten istuvat. Jos nainen muuten miellyttää, ei muhkeilla rinnoilla juuri tee mitään. Kunnon perssepano selvittää onkelman jos toisenkin. Evoluutiopsykologisessa mielessä isot rinnat ovat tuoreustakuu.

Ne alkavat iän myötä roikkua. Pienten rintojen perusteella on vaikeampi arvioida niiden kantajan ikää ja näinollen hedelmällisyyttä. Itse pidän sporttisista, ei niin isorintaisista naisista. Tottakai isot lollot ovat paremmat kuin pikkuiset nisät. On oltava isot rinnat jos meinaa olla naisellinen. Minä tykkään pienistä A-B. Silikonilla suurentelu on ihan mautonta. Pienet rinnat ovat paremmat ajan saatossa. Ne pysyvät kiinteämpina ja moni mies pääsee haaveilemaan "olevansa teinin kanssa".

Siihen karvaton alapää ja fantasia on toteutettu. Isot rinnat kiinnittävät aina huomiota, sillä ne on kirjotiettu DNA: Mutta kun ikää tulee lisää, rintojen merkitys seksuaalisesti vähenee ja pienet ovatkin se vastaus jota olemme etsineet.

Yleensä nuoret katselevat aina isorintaisia. Kylhä ne isot on vaan ne paremmat. Ei kaiketi kukkaan halunne poikamaisen naisen kansa hääräil jos ei pakko. Tissukat täytyypi olla ja kunnolliset. Aidot rinnat on ehdottomasti parhaat!

Ja jos kokoa on niin se on vain plussaa: Lisäksi se että nainen itse pitää niistä ja "tuo sen esiin" Kyllä näitä silikoninaisia täälä riittää: Mielestäni sopivat kokoiset on parhaat. Rinnat on utareet jos on liian isot. Naiset meikkaa miesten takia väittäkööt muuta mutta noin se on ja semmonen käsite kuin "naisen orgasmi" on vaan myytti.

Eli seksiä ne harrastaa vaan sen vuoksi että on kivaa tulla hyväksytyksi ts. Pikkurintaset naiset voi olla ok mutta jokaikinen mies haluaa edes kerran rakastella isorintaisen kanssa.

Tämä kaikki on faktaa!! Kaikki, mikä ei mahdu suuhuni, on liikaa. Pienitissinen lady voi lukea lisää profiiilistani Minun kanssa ei itsetuntosi saa kolhuja, sen lupaan. Minun seurassa isorintainen nainen saa olla Nainen, itseään häpeilemättä. Aikoja sitten eräs vanhempi mies kävi keskustelu kanssani naisten rinnoista.

Hänen elämänviisaudessa kiteytyi hyvin seuraavaan ajatukseen. Mies ei ole koskaan tyytyväinen naisensa rintojen kokoon, vaan keskimääräisesti hän haluaan aina jotain muuta kuin mitä on sillä hetkellä tarjolla. Eli onko rintojen koolla todellakaan mitään merkitystä? Varmaan näitä jotka luulee kaikkien tykkäävän samoista rintapareista ja siten muodostanut ajatuksen et pakko nyt vaan tyytyä siihen ekaan vastaantulevaan ja luulee ettei niitä voi riittää kaikille halukkaille ja yrittää nyt vaan keksiä jotain mokomia viisauksia!

Onko löysä vai kova parempi. Naiset ja miehet kirjoittakaa mielipiteenne. Naisia on kiva nöyryyttää puolkovalla: Isot kiinteät luomurinnat, tiukka päärynäperä ja kapea uuma on OK minun mielestä.

Mukava niitä nänninnäpyköitä on silti lutkuttaa.. Homomainen lantio ja lattaperse ovat ne joita näissä nykyajan muotinukeissa eniten inhoan. Onneksi vaimollani on kiinteä ja muodokas takapuoli sekä leveä lantio, rintojen koolla ei ole mulle yhtikäs mitään merkitystä!

Ei tee isot tissit naisesta seksikkäämpää, tai riippuu katsojasta tietysti. Jos saisin tyttöystävän kuppikoon päättää, niin valitsisin b-kupin kiinteät tissit isoilla nännipihoilla. Eli siro on kaunista. Tytsylläni on a-kupin tissit, enkä valita! Kaikki käy, mutta kun mielipidettä kysyttiin.

Tissit on kuitenkin vasta Nämä ovat makuasioita ja vain niistä voi riidellä ; Kehon sopusuhtaisuus ratkaisee miltä rinnat näyttävät. Pienet rinnat näyttävät kauniilta hoikilla naisilla. Hieman pyöreämmillä naisilla suuret rinnat näyttävät kauniilta. Naisten onneksi rintojen koko on jonkin verran riippuvainen rasvaprosentista.

Hoikilla naisilla on usein pienemmät rinnat ja silloin ne sopivat hyvin muuhun vartaloon. Hieman rehevimmillä naisilla on usein myös rintoja jolloin nekin sopivat hyvin kokonaisuuteen. Pienet rinnat saa näyttämään hyvältä treenaamalla hoikan vyötärön. Mutta tärkeintä on muistaa että se ratkaisee mitä on korvien välissä, eikä se kuinka pyöreä peppu, hoikka vyötärö tai kuinka kauniit rinnat ovat.

Mun kokemuksen mukaan isot rinnat itsellä 75H, luomua on joillekin miehille kiihoke mutta ei niillä miestä saa seurustelusuhteeseen. Joillakin napsahtaa aivot off-asentoon kun rinnat on isot ja sitten saa sietää kaikenlaista ahdistelua, sanallista ja lääppimistä.

Se on hirveän loukkaavaa, eikä "ihanat tissit! Lähinnä ne näyttävät karkoittavan ne fiksummat tyypit, joista itse olisin kiinnostunut. Ne kenen kanssa olen seurustellut, ovat olleet enemmän viehättyneitä ahteristani: P En itsekään pidä rinnoistani, leikkaukseen pääsyä odottelen. Isot saa huomion, luonnollisesti, jos vastaan kävelee norsu tai kirahvi ei voi olla huomaamatta ja tuijottamatta, mutta siinä mennään pieleen että isojen rintojen saama huomio ja katseet olisivat aina positiivista ihailevaa huomiota.

Moni tuijottaja, minä myös, ajattelee mielssään, "voi mitkä lehmän utareet", ainakin joidenkin isojen rintojen kohdalla, mutta niiden omistaja, ja muutkin, kuvittelee että katselen ihaillen. Makuja on monia, monet pitää pieneistä rinnoista, ainakin isoihin silareihin verrattuna. Naisia huijannut "Kreivi" Lindgrenkin sanoi että isot rinnat on vain tiellä.

Eikä sitä norsuakaan kaikki ihaillen katso vaan peloisaan jos se vastaan tömistelee. Rielusti ylipainoisiakin tuijotetaan, mutta se tulkitaan ja varmaankin useimmiten ihan oikein, ihan muuksi kuin ihailuksi. Jostain kumman syystä isojen rintojen tuojottaminen aina tulkitaan ihailuksi.

Pienet vastustaa paremmin painovoimaa. Mulle ei ole koskaan rintojen koko ollut oleellinen asia, kaikissa kokoluokissa on kauniita ja vähemmän kauniita. Miehet tykkä miehisistä rinnoista. Olen aina ihmetellyt mitä miehet näkevät lttarintaisessa naisessa. Itse en voisi ajatellakkaan pienirintaista naista,parisuhteessa ei sellaisen kanssa olisi mitään mehua. Pikkutisuista pitävät on kaapissa olevia pedofiilejä. Isot ne olla pitää, kuten Jana Defillä. Laita vaan niinisot silikoonit kun iho vaan venyy.

Niissä on kiva sitten pomppia. Kaikki ketkä mukamas tykkää pienistä rinnoista ovat joko a piilohomoja tai b piilo pedareita. Yleensä näistä poikamitoissa olevista tytöistä tykkäävät ovat myös sellaisia ketkä tykkäävät painaa sinne b-rappuun seuratkaas tilannettanne miestenne suhteen Naisella täytyy olla muodot kohdillaan.

Se on sitä naiseutta. Onkohan itsetunnossasi kaikki kohdallaan..? Pelkäätkö laimautuvasi homoksi jos naista panet kakkoseen? Pedofiilit ei katso tissejä. Ne ovat lapsista kiinnostuneita. Sun yleistäminen on perseestä.

Jos vetäsit päässi ulos sieltä perseestä ja katsosit maailmaa vähä avoimemmin silmin. Saattasit huomata että on naisia jotka oikeasti tykkää ja nauttii kun niitä panee "kakkoseen" Jotku naiset jopa saavat orgasmin vain silloin kun niitä panee kakkoseen.

Oikeastaan aika sääli et tollasia homo foobikoita on vielä luvulla olemassa. Nyt hieman sotkit te vellit ja vanukkaat. En missään nimessä koe olevani mitenkään foobinen suhteessani homoseksuaaleihin. Saatika että olisin vihamielinen tms. Homoseksuaalit eivät ole meitä parempia tai huonompia. He vain ovat, siinä niinkuin mekin. Piilevää pedofiliaa on olemassa ja näkisin tässä yhdistävänä tekijänä sen, että jos ihminen palvoo kypsymätöntä, ei aikuista-naiskroppaa niin tällöin hänen mielialuettaan ovat lapsen vartalo tai sitten miehen.

Kummassakaan kun ei juuri niitä rintoja ole. Eli piilevää pedaria tai piilevää homoseksuaalisuutta. Simppa vaan hei taas Naiseuteen kuuluu ne muodot. Mallityttöjen kropista on tehty tahallaan poikamaisia juuri sen takia että muotimogulit ovat kaikki homomiehiä ja eivät juuri naisten muodoista piittaa.

Tämä on tosi kuin vesi. Isot on kauniit,mutta vaativat seurakseen pullean massun, leveän perän ja runsaat reidet! Mutta ei saa kyl olla liian isot sellaiset.

Mutta kumitissiset naiset kierrän kaukaa, koska ne kaikki on bimboi: On kuule ihan sama millaiset rinnat on, ne on Luojamme luodut jokaiselle sellaiset kuin on. Miehille on sama millaisista rinnoista pitävät, elä vaan omillasi omaa elämääsi.

. Miksi sellaisen kanssa muka edes haluaisi edes seurustella? Sekö, ettei ymmärrä lukemaansa vai se, että kääntää lukemansa päässään muuksi, tarkoituksella. Tutulle voi kuittailla jotain. Hyi vittu ällöttää kaikki rinnat ja hyi kaikki pillujutut. Mallityttöjen kropista on tehty tahallaan poikamaisia juuri sen takia että muotimogulit ovat kaikki homomiehiä ja eivät juuri naisten muodoista piittaa. Tuota ei pidä yleistää ihan jokaisen ihmisen kohdalla!

Luulen että täällä S Kuten alempana jo sanoin, muuten fiksuntuntuisen miehen tuijotus on vielä harmittavampaa kuin jonkun mitättömän. Tuntemattomia ihmisiä ei saa tuijottaa eikä osoitella sormella. Lapsenahan tuo jo opetetaan. Onko miehet todellakin niin paljon "järjettömämpiä", että eivät voi itselleen mitään jos paita ei ole ihan poolopaita? Ja yleensä sanotaan että miehet ovat järkeviä ja naiset tunteiden vietävissä Mitä jos naiset alkaisikin tekemään hänelle jotain tai ehdottelemaan?

Niin siitähän ne voisi jopa saada lutkan maineen. Plus että naisen kroppa nyt muutenkin herättää enemmän tunteita suuntaan jos toiseenkin ja kun sen lisäksi vielä miehethän on muutenkin vielä paljon visuaalisempiakin. Mikä on niin vaikeata joidenkin naisten tajuta että me miehet kun ollaan vaan niin erillaisia kaikinpuolin!

Niin ajatuksiltaan, kulttuuriltaan, tavoiltaan, biologialtaan fysiikaltaan ja näin. Toivottavasti sinuakaan nyt ei vaan ole millään feminismillä aivopesty? Tai siis, nimenomaisesti minä koen jotenkin epäreiluna sen että nimenomaan naiset saavat lutkan maineen kyseisessä tilanteessa kun toisinpäin, jos nainen heittäisi vaatteet pois, hän myös saisi lutkan maineen.

Ja tiedän myös, että kaikkiin asioihin ei voi vaikuttaa, mutta kai niistä voi silti puhua? Se, että asiat ovat paskasti naisten kannalta ei tarkoita että niiden pitäisi jatkossakin olla paskasti. Työpaikallani on eräs kaikista muista monista naisista täysin erottuva hyväkroppainen ja tyylikkään sexysti pukeutuva nuorehko Nainen. Voi hirvitys sentään millaisen kateellisten akkojen parjauskampanjan hän onkaan saanut siellä aikaan! Kyllä naiset osaavat olla tosi susia toisilleen, paljon pahemmin kuin miehet ikinä!

Kyseinen Nainen ei kuitenkaan välitä lainkaan panettelijoistaan, vaan pitää oman linjansa sitkeästi, ja sekös suututtaa muita rumiluksia vain entistä enemmän.

Tällaisella naisten välisellä käyttäytymisellä ei ole mitään tekemistä koulutustason tai muunkaan "sivistyksen" kanssa. Se on jotain aivan alkukantaista vallanhalua, jota kateus lietsoo. Naisen pahin asehan on hänen kielensä, ja se on tuossakin työpaikassa aiheuttanut monet "tikarin pistot".

Tuo suhiseva käärmenainen ssssi on oikeasti niin kovan luokan femakko, että hänelle on aivan turha kirjoitella täällä minkäänlaisia miehisiä järkipuheita, joten parasta olisi vaan toivottaa hänelle onnea ja menestystä ja boikotoida kaikkia hänen mielipiteitään ja jättää ne toisin sanoen täysin vailla huomiota. Ja tuollaisia kommentteja nyt ei voi heittää kun vaan joku vitun rumannäköinen muija, jolla vielä melkein olemattomat rinnat: Pahoittelen, jos osui maaliin. Henkilökohtaisuuksiin meneminen todistaakin juuri sen mitä alemman sosiaaliluokan alatyylisestä käytöksestä sanoin yleisellä tasolla.

Naiset vain pitävät ne tunteensa hallinnassa. Minä naisena kyllä tajuan, että miehet ovat erilaisia kaikin puolin. Juuri siksi yritänkin ymmärtää näitä käsittämättömiä asioita, joita miehiin liittyy. Siksi myös kysyn niitä ja ehkä opin jollain tavoin ymmärtämäänkin osittain. Miehetkin voisivat yrittää ymmärtää, että naiset ovat erilaisia kuin miehet. Esimerkiksi, että naisilla yleensä se naisen kroppa ei herätä enemmän tunteita kuin miehen.

Siis tottakai ehdottomasti tuomitsenkin raiskaukset sun muut lääppimiset. Sama kun jätät baarissa lompakkosi omalle pöydälle siksi aikaa kun käyt vessassa, niin tietysti aina joku vie sen lompakon jos ei sitä ole kukaan kaverisi vahtimassa, kun aina vaan on niitä urpoja jotka veisi sen lompakon vaikka ei saisi.

Miksi jotkut sitten vie sen lompakon vaikkei saisi? On sama kysymys kuin että miksi jotkut pettävät suhteissa, tai ryhtyvät tappamaan ihmisiä tai sitten varsinkin hyökkäävät raiskaamaan tai lääppimään ilman syytä? Maailma vaan on sellainen, ei sille oikein ole mitään kunnon järkevää selitystä. Haluan ehdottomasti käydä huomauttelemassa ettei PÄÄ ole missään nimessä täynnä tissejä http: Lifemocker-raukalle tiedoksi, että on aivan sama, millainen paita isorintaisella naisella on päällä, miehet tuijottavat tissejä joka tapauksessa.

Jos ne on TISSIT ovat minusta kiinnostavat niin kysäisen suoraan niiden kantajalta, että ovatko nuo aidot ja saako niitä hieman kokeilla. Pakko palata vielä tähän tissiasiaan. Jos ei halua tissejään tuijotettavan, niin kannattaa käyttää paitaa, jossa tissivako ei näy, vaikka ne olisi miten suuret. Vaan kun moni haluaa, että se "kiva mies" huomaisi ne, mutta se "iljetys" ei huomaisi. Se on todellista naisen logiikkaa, jonka ansiosta nainen on enemmän tissit kuin aivot.

Kumpaanko ryhmään juuri sinä kuulut? Ja jos mä haluan pukeutua seksikkäästi niin annan sillon miehille luvan tuijottaa tissejäni? Miehet ei itse ole vastuussa omasta käytöksestään vaan mulla on täysi valta hallita heidän käytöstään sillä mitä pistän päälleni? Kun et itse mahda itselles mitään vaan mä ohjailen sua pukeutumisellani?

On naisia, jotka eivät halua peittää ja miehiä, jotka sitä eivät osaa olla tuijottamatta. Silloinhan vakka on löytänyt kantensa, vaikka sen tunnustaminen on tietysti tuskallista Cameltoe se vasta hauska onkin. Valoiset rintsikat ja stringit mustien trikoiden alla on aika hyvät yökerhojen valkoisissa valoissa. Ei ole kaikki potikat kunnossa????????

Pakko jo toiseen kertaan tässä ketjussa mainta, että todellakaan paljastavaa vaatetusta ei tarvita tuijotuksen aikaansaamiseksi. Tässä kyseisessä tilanteessa, joka innoitti asiaa kysymään, päälläni oli musta paita, jonka kaula-aukosta ei juuri kaulaa enempää näy, ei lähellekään tissivakoa.

Paidasta ei näy läpi, eikä se ole mitenkään mainittavan tiukka. Minäkin olen sitä mieltä, että jos kulkee julkisesti kovin näyttävässä vaatetuksessa, niin sitten pitää hyväksyä se, että joku sen huomaa. Olen minä joskus pukeutunut paljastavamminkin, eikä silloin ole yhtään sen enempää hallitsemattomia tuijotuksia tullut joskaan en täysin mautonta pukeutumista ole julkisesti harrastanut. Kyllä - tatuoinnit ja tissit ovat täsmälleen sama asia. Tatuoinnit kasvaa miehille tiettyyn ikään saavuttaessa ja koska tatuointien omistaminen on täysin luonnollista jokaisella miehellä, on moukkamaista niitä tuijotella ellei niitä nyt naamaan tunge kiinni.

Kerrankin asiaa tällä palstalla: En ole muistaakseni koskaan käyttänyt paitaa jossa tissivako näkyisi ja käytän aina lisäksi sellaisia rintsikoita, jotka on suunniteltu pienentämään kuppikokoa. Mutta silti niitä usein tuijotetaan. Sitä paitsi, kuljeskeleehan tuolla ulkona kesäisin miehiä ihan ilman paitaa, eikä naiset silti tuijota!

Ja huomaaminen on ihan eri asia kuin tuijottaminen! Kai te voitte vain vilkaista ja sitten siirtyä katselemaan muualle! Vaikka kuinka löysää ja paksua paitaa yrittää laittaa, niin aina sieltä vähän jotain pullistelee. Eikä auta edes, vaikka laittaisi alle miten tiukat liivit, silti ne rinnat siellä alla on. Yritähän itse kulkea kaupungilla vaikka siten, ettei kätesi tai jalkasi tai jonkin muun ulokkeelliset ruumiinosasi olemassaolo näy mitenkään.

Ja jos siinä onnistut, niin voin väittää, että sitten vasta tuijotetaankin, kun ihmetellään, että onko tuolla sitä jalkaa ollenkaan vai ei. Joo, olen samaa mieltä siitä, että jos kuljetaan tissit puoliksi paljaana tai läpinäkyvässä paidassa tai tissivako kaula-aukosta esillä, niin saattaahan se kiinnittää huomiota. Oikeasti, et kai yritä väittää, että jos nainen ei kulje viisi numeroa liian iso rautahaarniska päällä, niin on oma moka, jos ihmiset tuijottaa tissejä?

Vai mitä ajat tuolla takaa? Kerro nyt esimerkiksi, että montako prosenttia vastaantulevista naisista sinun mielestäsi esittelee rintojaan? Jos alle prosenttia, niin eikö silloin voisi ajatella, ettei täälläkään ihan prosenttia esittele niitä tarkoituksella. Sinulla varmaan on sen verran vähän kokemusta tissien peittelemisestä, että et ole pätevä antamaan siihen ohjeistusta naisille. Niin, jokaisessa paidassa on kaula-aukko. Minulla se ei ollut yhtään isompi kuin on välttämätöntä, että pää sieltä mahtuu suhteellisen kivuttomasti läpi.

Laita vaikka isot appelsiini paitasi alle rintojen kohdalle ja katso peiliin. Huomaatko ne paidan läpi? Etsi sitten paita, jonka kanssa ne eivät näy. Enkä ole ottanut nokkiini siitä, että joku katsoo minua.

Olen ihmeissäni siitä, että miehet eivät hallitse katsettaan sen vertaa. Naisilla ei ole aivoja, luulevat tietävänsä ja osaavansa mutta oikeasti ollaan kuin mitäkin tuuliviirejä. Rakastutaan renttuihin juoppoihin, pelimiehiin ja ties mihin. Siiderivalaat ne vaan täällä itkee! Itselläni kiinnitää kyllä huomion valtava siiderivalas löysine tisseineen, se on vaan jotenkin niin huvittava näky ettei voi olla katsomatta! Ja nämä palstalla olevat "naisethan" ei ole koskaan kuulleet että naisetkin tuijottaa miesten peppuja vartaloa jne.

Jopa naiset tuijottaa toistensa rintoja ja peppuja, tuskin tämä nyt tuli aivan yllätyksenä vai onko täällä niin sanottuja väljempien vesien valaita liikenteessä?

D ihan uskomatonta että SE oli kysymys ja junnataan vaan siitä että "kyllä teijän naisten pitää kestää se, itseppähän ootte tienne valinneet". Joo, on se totta, että naisetkin tuijottavat. Minä en kuitenkaan ole eläessäni törmännyt yhteenkään naiseen, joka esimerkiksi keskustelisi kanssani tuijottaen tissejä tai mitä tahansa muutakaan kohtaa, paitsi korkeintaan silmiäni. En myöskään itse ole taatusti koskaan keskustellut kenenkään kanssa tuijottaen jotain tiettyä vartalonosaa, oli se sitten kuinka mielenkiintoinen hyvänsä.

Juuri tästä syystä ihmettelenkin sitä, että miksi niin monet miehet eivät osaa hoitaa vilkuilujaan kohtuullisen huomaamattomasti. Mutta tuo kamelinvarvas alkaa olla jo sellainen juttu, että aika harvalla miehellä on pokkaa katsella sitä. Toisaalta aika harvalla naisella on pokkaa käyttää sellaisia housuja, joissa se tulee esille.

Taitavat olla lähinnä naiselle itselleen kiusallisia vahinkoja. Tissien katselu on jonkinlaista vaistotoimintaa. Kunnon tissit nyt vaan on mukavat katsella ja vielä mukavammat puristella.

Mies reagoi tutkimusten mukaan en muista minkä, löytynee kun googlaa enemmän visuaalisiin ärsykkeisiin kuin nainen. Eiköhän tämä tissiasiakin liity siihen. Toisaalta taas yllättävän monella naisella on pokkaa tuijottaa miehen jalkoväliä! Tämän olen pannut merkille monta kertaa. Itse ainakin ajattelen, että tyrkky nainen antaa miehelle luvan ajatella asioita omassa toiminnassaan.

Itselle tämä ajatus tuli parilta naiselta selväksi useammalla eri tapaa usealla kertaa. Vihdoin sinäkin annoit vastauksen kysymykseeni sen sijaan, että haukut ja arvostelet minua. Eli siis tulkitsen tämän niin, että miehet eivät pysty hallitsemaan katsettaan, eivätkä tuijota vain ärsyttääkseen, vaivaannuttaakseen tai yrittääkseen muuten herättää huomiota. Naiset tuijottaa myös paitsi heillä tuntuu olevan kohteena housujeni etumus.

Itse pyrin aina katsomaan silmiin ja huomaan heidän katseen olevan haarovälissä.. Niin se on 2. Minustakin tuo on ätminkäisten toiveuni. Naisten mieli ei vain kertakaikkiaan toimi niin kuin miesten.

Oikeesti ei ole tapana laittaa viidet boxerit päällekkäin. Ei valitettavasti ole vaan oikeasti moneen kertaan tapahtunut asia. Olen myös monesti huomannut, että nainen tutkii haarojani katseellaan. Tulee mieleen, että onko vetoketju jäänyt auki tai näytänkö siltä, että mulla olisi erektio. Hieman kiusaantunut olo siitä jää, kun ei tiedä katseen syytä.

Sikäli ymmärrän kyllä aloittajaa. Varmasti sama tilanne näinkin päin. Itse en tuijottele toisten haaroja, joten en osaa antaa mitään selitystä tuolle käyttäytymiselle.

Jos jonkun haarat minua kiinnostaisivatkin, niin hoitaisin tuijotuksen siten, ettei sitä kukaan huomaa. Minusta näin kuuluisi tissienkin kohdalla toimia ja ihmettelen, kun niin ei läheskään kaikki toimi. Bubies makes the world go round Mää katson mielelläni silmiä, poskipäitä ja jos tilaisuus luontevasti tulee, kämmeniä. Naisellisen pehmeä käsi on hyvin monitoiminen laitos. Mitään näistä ei ole toistaiseksi kriminalisoitu ATM-lainsäädännön perusteella. Tisseillä ja pyllyllä on paikkansa kokonaisuudessa, mutta 2.

Sisäpuolisen korvienvälin merkityksestä keskustellaan varmaan erikseen. Står ej, jos siellä on musta aukko. Tietenkin kokonaisuus vetoaisi parhaiten. Vaan kukapa olisi henkisesti täydellinen ja vielä verbaalisesti saisi moukan tyypin hiljaiseksi,siinäpä olisi vaikuttava mimmi.. Kyllähän hienoja rintoja tuleekin katsoa ja kertoa naiselle pitävänsä hänen rinnoista.

Kysy miehiltä, jotka katsovat tissejäsi mitä he niistä pitävät. Kyllä naiset reagoi saavalla kiimaa ja haluaa miehen keskittyvän hänen rintoihinsa muullakin kuin katseen tasolla, kostuvat ja haluvat myös miehen kanssa seksiä nopeasti.

Aion tänään soveltaa tota vinkkiä kun oon baarista. Toivon, että saan sen avulla munaa. Usein miehet kattoo mun tissejä mut en oo tehny mitää. Nyt kysyn söpösti, pidätkö siit mitä näet ja isken silmää? Mul on jo reikä kosteena ajatuksestakin. Tän palstan naiset ei ymmärrä lisääntymis käyttäytymistä, johon tuo aloittajan kysymys viittaa, terve nainen on suorastaan otettu, sillä onhan se selvä viesti jolla mies ilmoitaa että joko mennään??? Ja näköjään se miehen logiikan syvin olemus on edelleen tissit.

Ne tissit oli siis valtavat, ei seksikkäät, ei kiihottavat vaan lähinnä ahdistavat. Mä ajattelin, että kuinka tuon naiset selkä kestää noita. Jos ei ne nyt ihan polvissa roikkuneet niin vyötäröllä nyt ainakin. Yks juttu muuten miks niitä tissejä on niin kiva katella on se, että ne on kaikki niin erilaisia. Itsekin olen yllättynyt keskustelun laajuudesta. Siitä huolimatta taidat olla ensimmäisten joukossa, jotka ihan oikeasti vastaavat kysymykseeni.

Toivoinkin juuri, että joku tissejä tuijottava tuijottanut osaisi selittää käytöstään. Sinun vastauksesi olisi aika lähellä sitä, miltä tissien tuijottaminen minusta tuntuu: Jos minun pitäisi keskustella sellaisen ihmisen kanssa, jolla on vaikka kolme tissiä tai kolme kättä, niin kyllä aika helposti katse voisi livahtaa siihen poikkeavaan kohtaan, vaikka niin ei haluaisikaan.

Eli katsetta voisi olla vaikeahko hallita. Kun mies siis tuijottaa taukoamatta tissejä, niin tulee väkisinkin mieleen, että mitä niissä nyt on noin pahasti vialla. Minulla on e-kuppi, vaikka olen muuten pienikokoinen ja kyllä minä aina otan sen tuijotuksen loukkauksena, en kohteliaisuutena. Ajattelen, että miehet ajattelee juuri noin ja olen sitä mieltä, että on todella epäkohteliasta tuijottaa, minkäs minä näille mahdan. Olet vanha pervo ukko, jäänyt vain pojannulikan ajatusten tasolle.

Minulla on sellainen ongelma joka nyt korostuu etenkin kesällä kun näkyy tissivako ja joskus enemmänkin. Eli jos naiselta näkyy rintavako selvästi,, niin kun katson häntä silmiin niin ihan vahingossa saatan katsoa häntä tisseihin. Tämä siitä syystä jotta minulla on valmiiksi sellainen ajatus että ei saa katsoa tisseihin, rintavakoon,, se on väärin ja mitä se nainenkin ajattelee. Pelko on jo suuri siinä, sitten kun tulee nainen suoraan eteen rintavakoineen niin sitä katsoo vaikka ei haluakaan.

Siinä tapahtuu tämä, että katsoo juuri sen takia kun ei halua katsoa. Ei saa ajatella keltaista jeeppiä,, jos tämä kielletään sinä varmasti ajattelet sitä.

Tietenkin katson joskus tissejä kun haluan katsoa,, mutta tuo tissien-katsomis ongelma on paha. Siitä pääsisi sitten jotta jos olisi välittämättä jotta katsoo tai ei katso,, ei väliä Tämä on oikeasti paha ongelma Nainen, jolla on ilman push-uppeja tissivako, on jo aika läski, en välitä. Oikeasti se vilkaisu ei haittaakaan, jos sieltä tisseistä saa sen katseen suhteellisen nopeasti takaisin ylös. Ihan sama kuin jos jollain on vaikka uusi kampaus tai uusi vaate, niin sitä saattaa katsoa, mutta ei kukaan silti keskustele muista aiheista tuijottaen toisen hiuksia tai sitä uutta vaatetta, vaan se vain vilkaistaan.

Itse ihmettelen ensisijaisesti sitä, että jäädään tuijottamaan rintoja suunnilleen koko keskustelun ajaksi. En kattele tissejä enkä naisia edes. Aivan turhaa katsoa naisia kun ei ole mitän jakoa saada naista kiinnostumaan. Olin joskus samassa työpaikassa vanhemman miehen kanssa, joka aina tervehtiessään vilkaisi ensin rintoihini ja sen jälkeen vasta otti katsekontaktin mairean hymyn kera.

Ensin en kiinnittänyt siihen huomiota, mutta kun sama toistui kerta toisensa jälkeen ja tuijotus jatkui esim kahviautomaatille samaan aikaan satuttaessa, alkoi se jo ahdistaa. Ymmärrän hienovaraiset vilkaisut ja jossain baariympäristössä annan mennä ohi korvien voimakkaammatkin reaktiot, mutta jotkut miehet eivät tunnu ymmärtävän, missä menee raja. Tuo töissä tuijottelija ei selkeästikään ymmärtänyt, missä raja kulkee.

Moukkamaisuus on piirre, josta ei pääse helpolla eroon. Sellaiset ihmiset tulevat aina tuijottamaan epäkunnioittavalla tavalla ja tuskin he itse tulevat koskaan ymmärtämään, miksi se on niin häiritsevää.

Onneksi suurin osa miehistä ei ole moukkia. Voin olla katsomatta tissejä mutta se vaatii poikkeuksellista tahdonvoimaa ja yleensä en jaksa keskittyä itse keskusteluun sen jälkeen. Miksen siis voisi olla oma itseni ja jos tissit kiinnostavat minua niin näin olen sitten rakennettu. Sitäpaitsi naiset voivat syyttää isoäitejään: Mut ne tisuthan 8.

Vai oonks mä ny sitte muka väärässä? Joo, jos et pysty keskittymään keskusteluun, mikäli keskityt olemaan tuijottamatta tissejä, niin useimmissa tilanteissa lienee parasta, että tuijotat jos silloin pystyt keskittymään keskusteluun paremmin.

Itse en todellakaan pysty tällaista ymmärtämään, mutta eihän minun tarvitsekaan. Kiva kuitenkin tietää, mistä se tuijotus voi johtua, niin se helpottaa siihen suhtautumista.

Minä en kiinnitä siihen huomiota sen enempää. Normaaliahan se on ollut kautta historian, että tissit on kiinnostaneet miehiä. Tissit on olemassa lapsien imettämistä eikä ukkojen mielenkiintoa varten. Mutta minkäs takia ne sit toisaalta rakennettiin kiinnostamaan miehiä? Se johtuu siitä, että 90 prosentilla miehistä on 90 prosenttia valveilla olo ajasta mielessä pillu, perse ja tissit. Toki vaihtelevassa järjestyksessä, miestapauksesta riippuen.

Naiset väittää, että naisena olo on raskasta. Ette tiedä raskaasta yhtään mitään! Paljon pornoa katsovat, pitävät kuulemma katseen silmissä helposti,. Naisia on muuten kahta sorttia. Niitä joiden katse eksyy helposti miehen housujen kohoumaan ja niitä joiden katse ei sinne juuri eksy. Se tissien vilkuilu on täysin luonnollinen geeneihin ohjelmoitu reaktio.

Samalla tavalla te naisetkin tuijottelisitte miesten kikkeleitä jos ne olisivat tyrkyllä siinä silmien tasolla. Erittäin hyvä tuo YouTube video. Ja olen samaa mieltä kommenttisikin kanssa. Mies ei viitsi katsoa silmiin vaan suuntaa katseensa hieman alaspäin.

Naisen kiusaantunut itsetunto kohoaa, kun luulee että mies on riippareista kiinnostunut. Kylläpä oli nokkela ja hyvä kommentti "jorma" ja olen samaa mieltä lifemockerin kanssa myös. Mikä on minun tapauksessa aika hankalaa, niin on kokemuksen takia puhua tissien tuijottelusta. Jos olisi, en laittaisi niitä näytille, en piilottaisi haarniskaankaan. Jos näkyy, niin näkyy. Huomaa ihmisistä, jos on seksuaalinen ja erityisen sinut itsensä kanssa.

Miehen ja naisen kohdalla ei ole eroa tässä. Täällä Savossa päin oli eräs tilaisuus, jossa oli naisia läsnä. Eräs yli viiskymppinen, vähemmän viehättävä nainen oli etsinyt istuvat, kohotttavat liivit ja yllään avokaulainen pusero, joka oli siten mitoitettu, että varmasti rintamus oli pönköllään. En tiedä miksi ikääntyvä ihminen ei voi kysyä joltain ystävältä, sopiiko jokin tyyli persoonaan tai ei.

Tämä ihminen oli kyllä muunlainen näky, kuin itsevarma ja eroottinen. On turhaa sanoa, että kaikki ihmiset kateudesta sanovat paljastavista vaatteista. Se voi olla ärsyyntymistä, etenkin jos keskustelukumppani ei ole kauhean älykäs. Kokonaisuus on se, mikä tekee vaikutuksen. Joskus mies voi vilkuilla naisen rintamusta senkin takia, että ei pidä kokonaisvaikutelmasta ja naisen olemus ei miellytä ja rinnat onn sopimattomasti esillä.

Sellainen sanonta, että sitä nayttää, mitä peittää, on totta hyvinkin useassa tilanteessa. Itse esim olen ujo luonteeltani ja jos ei henkilö ole todella tuttu tai läheinen niin katseeni harhailee ehkäpä alaviistoon eikä juuri SINUN tisseihisi!!! Ei miehetkään mulle puhu että rintakarvojako vai perin housun edustaako toljotat. Jos ne tissit niin häiritsee elämääsi niin älä liiku ulkona.

En minäkään mulle juttelevalle naiselle mene sanomaan että m. Pitäis joskus tajuta että se minä minä ei ole kaikille juuri sinä ja sinun tissit. Mulle on aivan yks ja sama sillä ne ei paidan alta näy ja olen rintoja senverran elämässäni nähnyt ja puristellut ja maistellut että en vartavasten niitä kuolaa naiselle jutellessani. Kuullostaa lähinnä jonkun pikku diivan teinin avaukselta. Seksuaalivietti painaa kovasti päälle, toki tietoisesti sitä voi pystyy välttämään, mutta viettipaine kasvaa ajan kasvaessa.

No eihän se nyt ihan näin eläimellistä ole, koska ihminen ei täysin ole viettien varassa. Pystyy jopa vähän tulevaisuutta ajattelmaan. Olen huomannut, että silmät hakeutuvat rintoihin ja takapuoleen kovin helposti. Erityisesti, jos on väsynyt eikä tietoisesti yritä tätä estää. Kovasti vietit ja alitajuntainen käytös vaan edelleen vallitsee.

Väsyneenä tämän huomaa helposti, kun jatkuvasti jumittelee tisseihin. Naisten täytyy hyväksyä se tosiasia että seksuaalisuus on erittäin voimakas vietti, eritoten uroksilla. Rajansa tässäkin, jos jatkuvasti tuijottaa, voisi siitä sanoa että yrittää nyt edes käyttäytyä. Jos vilkaisuja ei kestä, pukeudu peittävämmin. Kyllähän sitä remppamiehen persvakoakin tuijottaa vaikka ei haluais. Jos kiihotut yhtäpaljon remppamiehen hikisestä persvaosta kuin naisten etumuksesta, olet kyllä jollain tasolla homo ;.

No joo, on pari kertaa tullu "vahingossa" pudottaneeksi pyyhkeensä remonttireiskan edessä. Mun tisseis ei ole mitään katsottavaa: Pienet kiinteät tissit ovat parhaita! Miehet tykkäävät tisseistä, on tehty tutkimuskin että isojen tissien 10 minuutin katselu vastaa 30 minuutin aerobista liikuntaa. Eli terveellisesti vaan eletään. Se on tieteellisesti tutkittu että tissien katselu pidentää ikää!!! Naiset tätä kyyläämistä suorastaan janoaa, ei kai muuten pitäisi niin avoimia vaatteita.

Laittakaa ne maitorauhasenne piiloon, alkaa jo etomaan typerä paljastelu ja miksi minihameet ja sekä miksi housunne on niin kireät, jos perseen tuijottaminen häritsee.

Ajatelkaa jos miehillä olisi V-aukko huousuissa, jossa kalun varresta näkyisi osa, niin varmasti naiset vilkuilisivat. Yhtä idioottimaista on naisten paljastelu. Mitäs väliä sillä on jos miehet niitä tissejä katsoo?? Tunnustan minäkin, että kun nään hyvännäköisen miehen, niin saatan sitä pari kertaa vilkaista ja hyvälle tuulellehan siitä tulee: Jos joku tulee hyvälle tuulelle siitä, että katse levähtää tisseissäni, niin so what?

Miksi naiset tekee tästä niin ison numeron?? Mitäs pahaa siinnä on jos kauniita rintoja katselee, pyllyn somaa keinuntaa on myös mukava seurata. Jumala loi ihmisen omaksi kuvakseen? Uskoo ken tahtoo, hihhulisetien kirjotuksia. Yksinkertaisesti tissit on siinä aika sopivalla korkeudella vilkuilla. Seksiin liittyvien mielleyhtymien takiahan ne silmät sinne eksyy.

Ei se silti tarkoita että olisit jotenkin erityisen metsästettävänä tai herkku. Sinä voit tutkia tissejäsi rauhassa, jos asia vaivaa sinua. Monet naiset ei hirveesti jaksa asiasta kohkata. Tissit voi tietysti peittää löysään kaapuun niin pääset tuijottelusta. Jos käytät isoaukkoista paitaa ja tissisi ovat mukiinmenevät niin saat päinvastaisen vaikutuksen. Mies -eli älykäs 7.

Mietippä tyttö tykönäsi seuraavaa; oletko aivan oikeasti vakavasti loukkaantunut positiivisesta seksuaalisesta huomiosta, vai vedätkö vain naisellisuuteen kuuluvaa uhriroolia. Mahtava väittely täällä on saatu aikaiseksi asiallisesta kysymyksestä. Minusta jotkut miehet ovat vaan nyt niin moukkia että tuijottavat rintoja väkisellä eivätkä osaa katsoa silmiin vaikka olisit pukeutunut jätesäkkiin. Yritä siinä sitten keskutella miehen kanssa normaalisti kun kaikki puhe on osoitettu tisseille: D Ei siinä, saa kai sitä katsoa mutta olisi kohteliasta myös huomioida se nainen ihan ihmisenä eikä vaan kävelevänä tissiparina.

Ja tähän nyt on turha vastata että jos hakee huomiota ja plaaplaaplaa, sanomani pätee siitä huolimati koska tässä on kyse normaalista pukeutumisesta ei tissit paljaana kävelemisestä. Miks ei vaan voi yksinkertasestai antaa miehele niitä tissejä ja pillua saman tien kun huomaa että tykkää niistä?

Mä taas kattelen niin mielelläni omii tissei, etten mä haluu antaa niitä tai pilluunikaan jolleki äijälle. Pyrin katselemaan rintoja aina kun mahdollista. Sama juttu se on naisilla, nekin katselee minun karvaista rintaa jos kaula-aukko on napaan asti. Itse en muista että olis tissejä tuijotellut Mutta joskus on käynyt niin, että olen joutunut tuijottamaan naisen "etumusta".

Pari kertaa jopa niin, että nainen itse on tuonut paikkansa silmien tasoon ja antanut tuijottaa oikein kunnolla. Ole siinä sitten ja ole paikallasi ja älä sano mitään. Se sit on tuijottamista. Kerran näistä tilanteista jäi mieleen, että mitä se nainen teki itsekseen jälkeen Ihan turhaa te aina syytätte miehiä siitä että tuijotetaan. Täytyypä ihan näin miehenä sanoa että en oikeen tiedä.. Kait se on joku alitajuntainen tissit on sitten ihania.

Yritysten hallitukset ovat hyväksyneet kaupan ja kauppasopimus astuu voimaan heti. Miksei hyväksytä sitä tosiasiaa, että naisen ulkoiset seikat on luonto ja kauan sitten ohjelmoinnut hetero miehen aivoihin? Jos naiset kaipaavat homomiehiä ympärilleen, niin asia ok - mutta normaalisti reagoiva hetero seksuaalisesti elämästään nauttiva mies varmasti huomaa niin naisten tissit kuin takamuksetkin.

Ja mitä väliä sillä on? Pistäkää burkha päälle, niin ei kukaan huomaa. Todella hyvin sanottu komppaan ja kovaa. Nainen joka on haluttavan näköinen sexsy ja isot posat tyrkyttävät itteä haluavat miesten huomion ja tuijottelun mut sit ko koskee tulee tulee syyte ahdistelusta,suosittelen väljyyttä vaateisiin kesälläkin.

Kaikki rintoja tuijottavat miehet pitäisi kastroida hetimiten ja toimittaa yhteiskunnan jaloista elinkautista vankeusrangaistusta kärsimään, vailla oikeutta armahdukseen. Terveisin, pienirintainen kovan linjan feministi. Miehelle suorastaan pitää huomauttaa tisseihin tuijottelusta. Tämä on ihan puhtaasti häirintää tai sitten mies ei hallitse halujaan. Mutta missään nimessä asiaa ei tarvitse hyväksyä.

Ja kyllä, tulee sitä miehenä katseltua vaikka mitä, mutta aivoton toljottaminen ja varsinkin niin että toinen huomaa on vain puhtaasti creepyä. Eivät miehet ole ainoita, jotka naisten rintoja vahtaavat, kyllä toiset naisetkin niihin kiinnitävät huomiota ja arvostelevat tai ihastelevat mielessään toisensa rintoja.

Tyttäreni kertoi uimahallireissullaan minulle nähneensä aivan täydelliset rinnat jollakin naisella ja ihmetteli miten jollakin voi ollakin niin täydelliset muotoiset tissit. Ja tämän hän sanoi ihan vain todetakseen, että jokainen nainen haluaisi omistaa täydelliset tissit.

Voi olla, että ihaillaan kauneutta toisissa, kauniita rintojakin. Mutta ei varmasti pidä paikkaansa tuo lause, että jokainen nainen haluaisi täydelliset tissit. Oletko ihan viisas, kun tuollaista kirjoitat? Aika yksinkertainen täytyy olla jos uskoo tuon tarinan. Jokainen eukko ei ole ihan tyhjäpää.

Mitä muuta anatomista ominaisuutta keskenänne pohditte? Aiemmin kirjoittaja mainitsi narsismista, tämä on täynnä sitä. Itse saunoin uimahallissa muutama vuosi sitten. Seurakseni istahti saunassa lauteille nuori naislääkäri, joka aikoi erikoistua plastiikkakirurgiaan. Juteltiin opinnoista ja myös alan siitä puolesta, jossa korjataan vaurioita rinnoissa, ja muualla kehossa. Nämä vauriot voi olla syövästä johtuvia. Lisään sen vielä, että en itse tuntenut oloani kummalliseksi enkä puuutteelliseksi, vaikka en ole Brigitte Bardot'n näköinen.

Johtuu siitä, että urheilen ja omaan terveemmän itsetunnon ja olen kohtuu älykäs. Tuo naislääkäri, jonka tapasin, seurasi ja tiiraili kuntosalissa vain jotain muuta, kuin ihmisten ulkonäköä. Sekö, ettei ymmärrä lukemaansa vai se, että kääntää lukemansa päässään muuksi, tarkoituksella. Onko se älykästä, että nimittelee muita idiootiksi? Katsopas nyt, mitä sinä kirjoitat Mistä sinä osaat kertoa sen, olenko idioottivarmasti idiootti, jolla tavalla itse idioottimaisesti minua nimität?

Onko se sinulle niin vaikeaa käsittää? Joku voi olla paljon kiinnostuneempi esim. Siinä vaiheessa jos on todettu syöpä kyseisessä rauhasessa tai sen ympärillä olevassa kudoksessa, voi henkilö suhtautua toisin.

Onko aikuiselle ihmiselle niin vaikeaa käsittää jotain näin yksinkertaista? Lisäksi täällä on puhuttu peppujen ulkonäöstä. Jollekin voi merkitä vaikka peppu ja sen olemassa olo enemmän kuin rintamus. Jollekin voi olla sanottu elämässään, että onpa sinulla upeat kädet, onko hän idiootti jos tykkää käsistään? Jos on kehuttu kaunista nenää, niin eikö saa iloita siitä? Menepä kerran tuonne osastolle sairaalaan.

Huutele siellä idiootti -nimityksiä hiljaa tai kovaa Mietitkö kertaakaan, johtuisiko sinun asenteesta mikään? Tähän nämä keskustelut kerta kerran jälkeen johtavat, kun tuollaiset nimittelijät saa vapaana, ilman sensurointia nimitellä.

Lisäksi eivät osaa luetunymmärrystä. Mene vaikka metsään huutelee, niin kukaan ei joudu kuulemaan. Hottitissi -niminen miestenlehti puuuttuu vielä lehtihyllyistä. Minulle ja monille muillekin on hieman epäselvää, miksi joku nainen haluaisi vahdata kenenkään rintoja. Miksi kukaan haluaisi kyylätä toisen vatsaakaan? Miten voi olla ihmisen elämä ahdas ja tyhjä, jos vahtaa ilman seksuaalisia yllykkeitä ja kiinnostumista, tuntemattomien henkilöiden kehoa? Ainoa mieleen tuleva selitys on epävarmuus, joka kohdistuu omaan ulkomuotoon.

On selvää, että mainita voi ulkonäönkin joissain tilanteissa. Mielestäni olisi kiinnostavampaa jos tytär mainitsisi nähneensä vaikka suuren hirven läheisellä kankaalla.

Ai, mitä sä kysyitkään? Itse isorintaisena olen jo tottunut siihen että aika usein ihmisten katse valuu juurikin siihen rintamukseen, mutta se on kyllä mielestäni enemmän huvittavaa kuin mitään muuta. Vaikken niitä tarkoituksella esittelekään, niin en oikein osaa ottaa nokkiini siitä että niitä tuijotetaan ahdistelu on sitten asia erikseen.

Minullakin jumittuu katse joskus jonkun nätteihin hiuksiin tai naamaan tai käsivarsiin ei aavistustakaan miksi ne hauikset ovat välillä niin kiehtovia.

Ahdistavaksi olen sen sijaan kokenut sen, kun joku tyyppi tuijotti taukoamatta kaulaani ja hymyili. Eipä ole tullut vastaan miestä joka juttelisi daisareille. Meillä monilla rintavilla naisilla on paha tapa korostaa naisellisuuttamme ja jos miehen katse viivähtää rinnoissa, niin ei minulle ainakaan tule epämukava olo. Muutaman kerran olen kysynyt "tuijotatko minun rintoja" ja rehellisen vastauksen saanut kyllä tuijotan.

Jos tulee epävarma tunne et tisu on karannut liiveistä, niin silloin on vääränlaiset liivit. Kehoitan tässätapauksessa menemään liikkeeseen jossa on ammattilaiset auttamassa oikean koon löytämisessä.

Minua ei häritse jos joku katsoo, piiloonkaan ei ulokkeitaan saa. Paha tapa korostaa naisellisuuttamme Korostuvat aina, Ja tietenkin rintaliivien pitää olla istuvat ja sopivat, olipa rinnat minkä kokoiset tahansa. Minun ei tarvitse kysellä miehiltä tuijotatteko rintojani, siitä ehditään sanoa kyllä joka paikassa ennenkuin ehdin edes huomata tuijotusta. Mutta eräs miesystäväni taannoin sanoi, että korosta kauneuttasi, älä yritä piilottaa. Lakkasin olemasta vaivautunut asiasta.

Siis kaikki rintavat naiset, olkaa ylpeitä katseista ja luonnon suomista lahjoistanne. Miksi kaikki naiset haluaa lapsia? Koska sä luulet niin kun sun kohdalle on osunu vain sellasia jotka haluaa. Mulla on isot rinnat. Ihmettelisin, jos niitä ei kukaan tuijottaisi. Joskus pidän vähän avokaulaisempia paitoja, joskus en. Ja kyllä niitä silti vilkuillaan. Mä en pidä sitä millään tavoin pahana.

Mutta oonkin jo lähemmäs viiskymppinen nainen. Joskus joku mies jää ihan kiinni tisseihin tuijotukseen, ja silloin oon muutaman kerran kysyny, että kuunteletko enää. Ei ne miehetkään siitä pahastu, vaikka sen huomaa. Luonnollistahan se on, että rintoja tuijotellaan. Toki ihan lasittunut katse on epäkohteliasta, mutta se on epäkohteliasta mihin tahansa kohtaan tuijottaessa.

Tissejä saa ja pitääkin katsella, mitä siinä on väärää? Varmaan feminismin syytä tämäkin ettei miehet saa enää edes katsella tissejä saati sitten tehdä mitään muuta.

No onneksi et te ymmärrä, kuinka täydellisiltä urpoilta näytätte. Toivottavasti joku satunnainen vastaankulkija hällä väliä onko mies tai naine, ruma, lihava tulee ja venyttää verkkarinpänniäsi ja vilkasee. Mitäs väärää siinä on. Tuijottakoon vaan, oikeasti on riippuvat kun liivit ottaa pois. Käytän myös peittäviä vaatteita. Aiotko huljauttaa ne jonkun viattoman päälle Har! Jos haluart että rintojasi ei katsella pukeudu niin, ettei ne näy. Koen rintojeni katselun miellyttävänä.

Usein pyöräytän lisäksi sormiani jalkojen välissä ja ojennan sormet katselijan sieraimille toteamalla haistappa poika liman tuoksua. Tämä on oikeasti vaikea asia. Se kun on miehellä selkärangassa tuo kiinnostus rintoihin.

Jos naisen rinnat ovat vaatetuksen myötä "esillä" niin vaikeuksia tulee. Toisaalta se on luonnollista ihailua, eikä siinä sinänsä ole mitään pahaa. Idioottimaisesti ei kyllä pitäisi kenenkään tuijottaa. Ja kyllä naisetkin tuijottavat miesten peppua, käsivarsia jne.

Siis jos haluat, ettei rintojasi edes vilkaista, niin laita ne piiloon. Ja se on kyllä iso valhe, että naiset pukeutuisivat vain itseään varten, joopa joo Tasapuolisuuden nimissä nainen voi alkaa tuijottamaan miehen housunetumusta.

Ihan varmasti katson ja tarkkaan jos satun näkemään avoimen kaula-aukon. Myös nököttävät nännit ovat herkullisia katseen kohteita. No sitä vartenhan monet meistä naisista pukeutuu niin että ne rinnat on siinä tyrkyllä antavasti koko ajan En tiedä tietysti miten aloittaja pukeutuu ja korostaako erityisesti rintojaan pukeutumisellaan Vanhemmatkin naiset pukeutuu niin että hyvä ettei tissit pullahda esille kokonaan.

Joskus oikein hävettää meidän naisten puolesta. On siinä aika vaikee miesten pitää ne silmänsä poissa niistä rinnoista Ja sitä miesten huomiotahan naiset usein kaipaakin Itse en huomioisi asiaa ollenkaan Onko se niin hirveää huomata olevansa haluttava? Ite olen 14v tyttö ja huomaan, että pikkupojat tuijottaa vähän välii mun perset ja tissei. Se on pojilla vissii verissä sitten? Samaa lihaa tissit on kuin nenänpääkin! Itse kun olen päättävässä asemassa oleva herrasmies, niin minä en ota naistyönhakijaa töihin ennen kuin olen punninnut tissit ihan käsipelillä.

Ja aika monta olen palkannut: Julkisella paikalla on oikeus kätsella mitä näkyy Lantioita, reisiä, tisseja, silmiä hiuksia ym Miksi naiset narisee joka asiasta nykyään ja kuitenkin pitävät kasseja penkeillä törkeästi, "kassien" pito penkeillä on miesten yksinoikeus ; Suomisäkissä ei paljon katsottavaa ole Tissimaakarit on joutunut pulloruokintaan liian aikaiseen, joten heillä onpi vieroitusoireita. Sun kannattas olla ylpeä tisseistäsi,jos miehet niitä tuijottaa. Ei niitä turhaan tuijoteta.

Miehiä kyllä kiinnostaa sun varustus positiivisessa mielessä. Minulle sattui niin että ei pelkästään huomautettiin vaan erotettiin harrastustoiminnasta. Toiminta on sen luontoista että siihen ohjautuu erityisen paljon sukopuolisesti poikeavia naisia. Näillä siis ei ole siis mitään tunteita mihiä kohtaan.

Koitetaan vain haastaa riitaa kaikesta mahdollisesta ja sitten nämä tietysti on aina tilisuuden tullen käpälöimässä toisia naisia. Sellainen nuori nainen päätti pudottaa ylipainoaan leikkauttamalla tisseistä osan pois.

Mietin ja päätin sitten kertoa että ei välttämättä ole hyvä ajatus. Temppu oli niin peruuttamaton että olisi jäänyt ainiaaksi painamaan mieltä jos ei olisi puuttunut. Eihän tuolliset leikellyt tissit välttämättä enää tunne ja imettäminen voi olla mahdotonta. Kerroin vain mielipiteeni en sen paremmin perustellut. Kun ylipainoin nainen leikkauttaa tissinsä pois niin vartalosta tulee sellainen muodoton möhkö.

Attelin hyvällä mutta en tiennyt sellaista tosiasiasta ollenkaan että tällä naisella on jotain vikaa päässä. Hän ei ymmärrä puhetta. Hänellä täytyy olla avustaja jossakin tenteissä ja ylimääräistä aikaa suoriutuakseen. Hän suuttui silmittömästi kun kerroin hänelle mielipiteeni.

En oikein voinut sanoa hänelle että ole pari kuukautta syömättä niin se on parempi tapa pudotta ylipainoa. Kun tuollaisesta tissienkatselusta huomautetaan, niin miehen on aika vaikea edes puolustautua. Jos ilmoitaa että nainen ei kyllä ole erityisen kiinnostavan näköinen niin voisi kuvitella että nainen ei sittäkään tykkää. Sitä vain kohteliaisuuttaa voi katsoa naista kun lulee että nainen pitää siitä.

Eihän aindosti kauniille naiselle tarvitsekkaan kottaa esittää mitään ihtumistaan, se tulee ihan luonnostaan. Sellaiset miehet jotka kertovat omia mielipiteitään usein tuijottavat muualle kuin silmiin puhuessaan koska he keskittyvät kertomaansa. Sellaiset selällään makuutetut Tauno Palot katsovat naista aina syvälle silmiin, mutta jutut ovat lähtöisin jokun toisen päästä. Asiassa on myös sellainen piirre että jos naisella ei ole ollenkaan rintoja ja hänen lähellään pitäisi olla niin sitä koko ajan pohtii että onkohan tuo varmasti oikeasti nainen.

Vartalo on naisen mutta hän on kiinnostunut naisita. Voihan olla myös niin että nainen on sellaista rintasyöpäsukua ja joutunut sen vuoksi luopumaan rinnoistaan. Rinnan koko ei sis ole olennaista vaan pääasia että jonkinlaiset ovat. Varmaa hyvä kirjotus mut en vaa jaksanulukee Oon sillä uskomuksella että miehillä on vaan yks elintehtävä: Kyse on siitä että miehet ovat kiinnostuneet naisista vähän samalla tapaa kuin naaras-riikinkukko uroksen kirjopyrstöstä. Toisaalta, jos käyttää sellaista avointa paitaa jossa on va-va-voom herranjestas mikä rintavako, mitä ihmettä odotat reaktion olevan?

Olen nainen ja täytyy sanoa että itsekin välillä ihan pakko katsoa ja mietin että onkohan tollakin naisella kaikki muumit veneessä. Onneks mulla on pienemmät tissit ni ei tartte nähä kun katellaa takapuolta. No en oikein voi ymmärtää koko keskustelua sen takia, että miehenä tottakai katselen naisten rintoja ja katselen myöskin takapuolia, mutta kyllähän nuo rinnat on usein pantu esille sillä tarkoituksella, että niitä katsellaan.

Jos on oikein syvään uurrettu kaula-aukko, niin ketä varten se on, ellei miehiä? Tää keskustelu on mielestäni aika turha, ja jos miehet kävelisivät kadulla kivespussit ulkona, niin eiköhän monen naisen päät ja katseet kääntyisivät sinne missä nämä kyseiset killukkeet sijaitsevat.

Sitäpaitsi, eiks tää ole ihan luontaista eläimelle ja mekin olemme eläimiä. Tuohon yleiseen väitteeseen että naiset itse pitävät rintojaan esillä huomauttaisin että isorintaisen on käytännössä mahdoton piilottaa rintansa.

Ne ovat väkisinkin esillä vaikka pusero olisi kuinka peittävä, niitä kun ei kehostaan irtikään saa. Lisäksi on varsin kohtuutonta vaatia että isorintainen hikoilisi kesähelteellä jossakin säkissä etteivät rinnat vain näy. Oli erittäin ahdistavaa nuorena tyttönä kun sai näitä "isot tissit" -kommentteja ja tuijotusta osakseen vaikka pukeutui hyvinkin peittäviin vaatteisiin. Muistan kuinka häpesin ja inhosin itseäni sen vuoksi. Siinä iässä mieltää ahdistelun omana häpeänään eikä siihen syyllistyvän häpeänä.

Se tuntui oikeasti tosi pahalta ja mietin jopa omien rintojeni vahingoittamista jollain lailla, teki mieli vaikka viiltää niitä veitsellä. Toiseksi, vaikka nainen tai tyttö pukeutuisikin "seksikkäästi" ei se tarkoita että hän haluaa ahdistavaa tuijotusta saati rivoja kommentteja tai jopa käsiksi käymistä.

Varsinkin nuorten tyttöjen kohdalla olisi syytä muistaa että ahdistava huomio voi traumatisoida paljonkin. Nykymuoti on aika paljastavaa. Teini ei pukeudu paljastavasti siksi että haluaisi miehiä kimppuunsa, hän pukeutuu niin siksi että se on muotia. Asiaton tuijotus, kommentointi ja käpälöiminen on siihen syyllistyvän häpeä, ei sen kohteeksi joutuvan. Itsehän en tuijota törkeästi naisten rintoja ja onpa joku siitäkin huolimatta suuttunut.

Pidän katseista, ja saatanpa vähän jotain vilauttaakkin, varsinkin nyt, kun alkaa kelit lämmetä, voi kulkea ohuissa mekoissa ja jättää vaikka pöksytkin kotiin.. Tiedätkö, miksi sinua naapurustossa kutsutaan? Jos haluat ettei sun tissejä katsella ihaillen, niin pukeudu löysiin vaatteisiin jotka peittää sun muodot. Itselle ainakin on aina vaikeaa olla katselematta naisten kauniita muotoja. Oo mikä onkaan kauniinpaa maailmassa, kuin naisen muodot. Tämä muuten on sellainen asia, mistä olen monesti kysynyt vaimoltani ja en ole vielä vuosienkaan päästä päässyt selville mikä hänen mielipiteensä asiasta on, se kun on lähes joka kerta eri.

Vaimoni nimittäin pukeutuu kohtuu tiukkoihin ja iso kaula-aukkoisiin asuihin - jotka tuovat kaikki muodot esiin. Minua se ei haittaa, vaan katselen edelleenkin ihaillen hänenkin muotojaan, ja olen ylpeä hänestä. Mutta tämä varsinainen asia. Jos tuijotan häntä pitenpään, hän kysyy mikä vikana ja jos en tuijota, niin sama kysymys.

Monesti olen myöskin sanonut, että miksi pukeudut noin, jos et halua että miehet tuijottavat. Mutta pukeutuminen on kuitenkin aina samanlaista. Naisia ei voi kerta kaikkiaan tajuta. Kyseessä on hetero miesten luonnollinen reaktio maitorauhasiin.

Tuijottelua saattaa esiintyä muihinkin ruumiinosiin riippuen miehen kiinnostuksen kohteista. Oletteko ikinä nähneet esim kissan lintujen tuijottamista. Mikään ei häiritse mitään muuta ei näy ja kissaa voi vaikka tökkiä etusormella.

Minusta tuntuu ettette oikein ymmärrä meitä miehiä. Miehet on luotu kiihottumaan naisen ulkonäöstä jotta lisääntyisimme muuten meitä olisi täällä maan päällä aika vähän. Emme me ymmärräkään miehiä, eivätkä miehet ymmärrä naisia. Juuri siksi näistä asioista pitääkin kysellä. Tosi mies katsoo rintoja ja homppeli vaikka varpaanvälejä. Tosimies myös tarttuu rintoihin ja varsinkin päissään.

Tosimiehiä tässä maassa riittää. On vaan näitä tissien tuijottajapoikia. Mitenkäs muutenkaan sitä voi kiinnostustaan ilmaista naista kohtaan kuin vilkuilemalla vähän väliä kun ei osaa suutaankaan avata ja kertoa olevansa kiinnostunut. Mahtaako ne chanssit paljon parantua tuijottamalla? Ala tuijottaa sitä etumukseen tai sano et ne ne mitään megafoneja kuules ole, ja että kuulet korvillas.

Naiset menee ihan veteläksi edessäni lähes poikkeuksetta vaikken edes yritä. Ja minä olen elänyt parisuhteessa koko ikäni. Ymmärrän siis sen että ylimääräinen huomio on ensin imartelevaa mutta sitten ärsyttävää ja lopulta taakka. Olis se hienoa jos edes yksi laadukas nainen menis aivan veteläksi minunkin edessäni mutta näin vain ei valitettavasti tapahdu. Olis reilua että minäkin saisin tasokkaan naisen edes kerran elämässäni.

Ihan sama koko juttu. Kuinkahan moni nainen on päässyt töihin surkeilla töihinotoilla? Tän ketjun mieskommentteja kun lukee, niin en enää ihmettele, että monissa maissa naiset pukeutuu kaiken peittävään kaapuun. Luultavasti haluavat sitä ihan itsekin uskonnon ja kulttuurin normeista riippumatta, kun alan minäkin haluta. Eipä se meidän atm: En sitä teidän ätmien kannalta ajatellutkaan, vaikka ainahan te muuten ootte mielessä.

Olis vaan itsellä mukavampi olo yleisillä paikoilla liikkuessa. Ei niitä tuntemattomien miesten tuijotuksia nyt oikeesti monikaan nainen kaipaa. Niillä on muslimeilla vähän vapauksia naisina. Jotenkin se seksuaalisuus on tuotava esiin. Joku kirjoittikin täällä, että kaikkea on lupa katsella, mikä on julkisesti näkyvissä. Jos en anna, pistänkö kaavun? Jokaisesta vastaantulijasta ei voi tietää, miksi toinen tuijottaa esim. Olen sitä mieltä että kaikilla saa olla oma mieltymyksensä.

Olet sitä mieltä että pidät isorintaisia naisia kauniimpana kuin pienirintaisia. No kuulun itse pienirintaisten naisten kastiin. Mun mielestä on tärkeintä se että on itse sinut kehonsa kanssa. Mulle on moni mies tullu suoraan puhumaan että ne tykkää isorintaisista naisista. Miksi mulle, jos mulla on pienet? Sit ne kuitenkin haluaa lähteä mun mukaan?

Tämä nostaakin kysymyksen, miksi lähteä mun mukaan jos pitää isoista ja mul on pienet? Moni mies joka on väittäny tykkävänsä isoista on halunnu lähteä mun mukaan. Eikö tämä saa aikaa kysymyksen, Eikö nainen ole kokonaisuus? No, onko sinulla sitten vahvat lihakset ja kunnonkokoinen penis? Elefanten från Knack Se on vähän sama juttu kun sen miesten hommelin kaa joka riippuu niiden jalkojen välissä. Itse ihailen isoo ja paksuu tappii mut aina lähen kuitenki jonku pienimunasen matkaan.

Siis mieti ja kelaa! Oon aatellu et pienimunaset yrittää enemmän? Älä välitä, kaikille riittää ottajia: Minä haluan ehdottomasti isokikkelisen miehen,ehdottomasti! Ja lihaksikas,vähintään cm,mieluummin tumma ja paksut hiukset.. Ja ihanat lihaksikkaat kädet,ei tatuointeja,yök! Ja siistit vaatteet,sheivattu alapää ja kainalot,muualla karvat ei haitaa..

Niin ja on pystyvä ja jaksava sängyssä,monia orkkujja antava,harva jaksaa kuiteskaan mun tahtia; ja huumorintajua pitää oll,paljon..

Siis hyvää päivää näitä toiveita ja vaatimuksia! Kuka haluaa isomunaisen tai isotissisen tyhjäpään elämänkumppanikseen???? Lisäksi iso kalu rajoittaa asentoja ei niin paljon kuin liian pieni, mutta kumminkin. Ja isomunaisilla on ihan maalaisjärjelläkin ajateltuna kivenkova erektio mahdoton googlettakaa vaikka. Ja isot rinnat seksin aikana satuttavat naista pomppiessa, sekä aiheuttaa valtavia selkä- ja niskakipuja.

Ja lisäksi jos puhutaan silikonirinnoista, ne ovat kalliit ja usein yliampuvana epäluonnollisen näköiset ei läheskään aina, kuten kuullaan puhuttavan, mutta kuitenkin Annetaan olla ulokkeidemme minkä kokoiset ovat ja käytetään niitä hyvään tarkoitukseen ;.

Kaunis on joka nainen! Oli isot rinnat tai ei!!! Pikku siskoni 22 luki palstoja joissa puhuttin "kummat ovat paremmat isot vai pienet rinnat" Hän oli 16 vuotiaana AA85 ja nykyään A Ja näin aina hänestä milloin hän oli lukenut kyseisiä palstoja, koska oli niin masentunut sen jälkeen.

Hän seurustelee kuitenkin hyvännäköisen miehen kanssa ja on tyytyväinen rintoihinsa ja niin myöskin pitää! Kaikki pienirintaiset naiset ovat yhtäkauniita kuin isorintaiset! Minä olen fantasioinut sellaisesta noin metrin mittaisesta naisesta, jolla on tasainen päälaki.

Siihen olisi hyvä laskea oluttuoppi samalla, kun hän ottaisi suihin. Vaan jos jotain ihannemittoja pitäisi sanoa, niin 42 - 85 - voisi olla ihan hyvä. Tuo ensimmäinen luku on kuumetta C, toinen luku on ikä ja kolmas luku on metsähehtaarit. Oma mieltymykseni on pienet rinnat, minulle ne kuvastavat naisen herkkyyttä.

Mutta kaikkein seksikkäintä on kun nainen kantaa kortensa oli se millainen tahansa ja epävarmuus TOSI epäseksikästä. Toki toiset voi pitää isoistakin.. Eukollani on pienet rinnat ja valitettavasti ne ei tyydytä himojani varsinkaan synnytyksen jälkeen. Kimmoisukin tiessään, on kuin rusinat. On siis aivan pakko etsiä salasuhteita mm. Ihan mukavasti on kyl suomessa anteliaita iso hinkkisiä naisia: Isot näkyy hyvin seksikkäät.

Ei väliä kun muistaa antaa miehelle seksiä ei puutteessa pidä. Kun mies ja nainen puhuu pienistä rinnoista niin mies tarkoittaa selvästi suurempia kuin nainen: Itse pidän kaiken kokoisista kunhan ei nyt aivan hyttysenpuremat tai rantapallot ole. Nätin muotoiset ja symmetriset on ne tärkeimmät kriteerit. Ja mitä tulee kun puhutaan että isot vanhenee rumemmin kuin pienet on puppua.

Itse pidän suht kookkaita rintoja kauneimpina, mutta tyttökaverin pikku B: Vain lantion suhde vyötäröön ratkaisee, kaikki muu on saman tekevää. Isot rinnat herättävät vaatteiden alla enemmän huomiota, mutta ilman vaatteita pienet näyttää paremmalta, jos ne ovat hyvän muotoiset. Herra "asiallisella" on siis pieni. Koska tottakai isompi tuntuu aina paremmalta. Ja ei, minulla ei ole löysä tai iso. Sä oot pelkkä sivusto mainos, ja saat provikat mainostamisesta.

Hyi vittu ällöttää kaikki rinnat ja hyi kaikki pillujutut. Olen miesten mies enkä mistään hinnasta käy muualla kuin miestenbaarissa ja sielläkin on joskus näitä ällötyksiä rintoineen, nyt lentää laatta HYI VI Sun tekstistä tuli mieleeni Onko normaalia, että rinnat on A75 vielä vuotiaana?

Oon vuotiaana lukenu jostain, et rintojen pitäis alkaa kasvamaa enne menkkoja. Oon siis 18 eikä rintoja näy missää: Muute oon 53kg ja cm.

Jossain koululaisten vitsikirjassa oli joskus aikonaan vitsi, että "mitkä ovat miehen ihannemitat? Vai luuletko, että kaikilla täysi-ikäisillä naisilla kuuluisi isot tissit?

Joo, pienet rinnat on kauniit ja ihanat. Menkkani alkoivat vuotiaana, rintani alkoivat kasvaa sen jälkeen hieman. Sitä ennen ei juuri ollenkaan. Olen vuotias ja rintani ovat kasvaneet yllätyksekseni yhä paljon viimeisen vuoden aikana ja ovat nykyisin kauniit, A-kokoa yhä. Uskon että rintojen kasvuun vaikuttaa myös sydämen vapautuminen tukahdutetuista tunteista ja avautuminen. Jos elää seksuaalisesti kieroutuneessa ympäristössä sekin varmasti vaikuttaa, kätkee oman luonnollisen seksuaalisuutensa ja kasvukin tukahtuu.

Mikä on normaalia mikä ei Olemattomat rinnat olivat kova pala vielä vuotiaana. Tavattuani samanlaisen kaverin oli helpompi hyväksyä pienet rinnat ja nähdä ne kauniina. Voi olla niistä ylpeäkin. JOten älä huoli, pienet rinnat voivat olla todella kauniit, ja ne eivät merkitse mitään tosi rakkauden edessä.

Tosi rakkaus näkee kaiken kauniina ja ei silmäile muiden rintavarustuksia. Kelpaisko ei niin pitkä mutta kohtuu paksu? No ei kyllä näytä pienet paremmilta ilman vaatteita! Naisellani on kookkaat, D-kuppi, ei roiku. Uskomattoman seksikkäät ja kauniit Kaikki mun kaverit on ihanku jotai playboymalleja ja mä oon joku lauta.

Jos joku ei tykkää must tällasena, nii voi voi: Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Mua nauratti ihan tosissaan. Oot kyllä ainaski huumorintajunen. Nyt on hyvä mennä nukkumaan. Rintoja on kaikenlaisia ja jos niistä ei jokainen omaa lemppariansa löydä niin ohhoh!: Tissien koko ei ole mikään ratkaiseva asia.

Toki kivaa jos on hyvänkokoiset tissit, mutta ei sitä varmastikkaan tule ajateltua jos on muuten kaunis. No logiikkasi on kyllä ainakin aika löysää. Mittee sie hupajat, minnuuhan sie kuolastat koko ajan. Joo, pienet ja isot rinnat on hyvät kunhan ne ei roiku.

Roikkuvat tissit on kamalat. Ei tee mieli edes katsoa saati koskea. Etkös ole vielä kuullut: Miten voit viirullisena suyyttää mkaljuja näijiä????? Te neitsyet ette muuten tiedä mitään. Minusta aivot ovat tärkeimmät ja sen toiminta, siis sisäinen kauneus. Rinnat kuihtuu ja veltostuu, riippuu mutta sisänen kauneus ei. Suurin osa naisista on nykyään itseään tyrkyttäviä keimailijoita, johtuu kai siitä kun idoli julkut ovat lähes poikkeusetta hyvin huorahtavia perseenheiluttajia, silikooneilla täytettyjä töröhuuliaan myöten.

Lantion suhde vyötäröön on seksikkäin. Eli että tiimalasimuodot löytyy. Rintojen kokona c-d on kaunein. Aika monissa tyttökalentereissa ym on naisia joilla on ne erottuvat muodot. Vyötärö hoikka ja lantio ja rinta leveämpi. Naisilla on pyöreät pakarat ja kauniit rinnat. Et kai usko että ovat aitoja niissä kuvissa? Tiedät varmaan että kuvia käsitellään.? On jäänyt puute rintamaidosta ja sitä etsitään vielä aikuisiässä. Alitajunnassa on vain äiti ja maidonpuute. Mullakin on A75 ja olen 52v.!

Olen aina ollut hoikka ja myös sporttinen ja kiinteä vaikka jo ikää on. Rinnoilla ja niiden koolla on hyvin vähän tekemistä maidontuotannon kanssa. Ei se rasvakudos, joka rinnan muodostaa, tuota lapselle maitoa, vaan maitorauhanen, joka toimii hyvin myös pienemmissä rinnoissa. Hyi vittu heteroita, nyt lentää laatta,: Lähinnä mieleen tulee lypsylehmä jos on isot tissit. Kyllä noista monien viesteistä huomaa, etteivät ole vielä kypsiä mihinkään hommiin. Ei rintojen koko tm. Kyllä nuo silikonirinnat ovat naurettavan näköisiä D Sairastahan tuollainen on Olen myös aina ihmetellyt, minkä nautinnon saa kuvien katselusta Siis kuva on vain kuva Pojatkin saavat vain vinoutuneen kuvan noitten lehtien naiskuvista, tai noista hömppäjulkkisten silikonikuvista Ja kaunis nuori nainen on menetetty Viestisi on paskaa No et ymmärräkkään koska et ole mies ja itselläsi on "norm.

No ei ole kyllä mun tissit ainakaan mitään lapsia varten! Vois nämä "äitylit" muistaa että kaikista naisista ei todellakaan tule mitään lypsylehmiä.. Super Don Juan Kaikki rinnat ovat normaalikokoisia, tarkoitin tuolla sanalla keskikokoisia rintoja, ei isot, eikä pienet.

Minä en edes pidä miehenä, enkä arvosta ihmisenä sellaista henkilöä, joka tissien tai vartalonmallin mukaan naisia "valitsee". Tai joitakin kuvia vahtaa ja palvoo Minä nauraisin tuollaiset pölvästit pihalle. Tuo loppuosa viestistäni ei ollut sitten mitään kehumista, vaan taustatietoa sitä varten, etten ketään kadehtiessa esitä mielipidettäni tai muutakaan kirjoita, ei ole koskaan ollut tarvetta kadehtia ketään tai mitään.

Miehissäkin tärkein ominaisuus on järki Jostain luin, että isot eivät ole imettämisen kannalta hyvät, koska rintojen rasva puristaa maitotiehyet kiinni. Kun vertaan tuttavien imettämiskokemuksia, useat isorintaiset kertovat ongelmista, kun maitoa ei tule ja lopettavat imettämisen pariin kuukauteen.

Omilla olemattomilla imetys onnistui erinomaisesti ja pitkään. Mutta muuten ei kyllä haittaisi, jos tisuni olisivat hiukka isommat. Joillekin miehille tissini ovat yhdentekevät, jotkut suovat niille huomiota ja sitten on niitä, joiden mielestä minua on kohdannut suuri onnettomuus tällaisten kanssa - jotkut naiset myös kiinnittävät niihin huomiota esim.

No, niillä eväillä mennään mitä on saatu. Eipähän tulle ainakaan hartiasärkyjä, kun on vain pienet kumpareet ja niissä pystyssä töröttävät nännit. Isot mielummin kuin pienet, mutta aidot mielummin kuin isot. Miten nainen voi valita onko isot vai pienet rinnat? Voiko mies valita peniksensä koon? Nainen voi tietysti jos on rahaa ja tarvetta ottaa silikonit,mutta miksi. Ei imettämisen vuoksi ainakaan ole mitään merkitystä minkä kokoiset on ja niiden kokoonhan ei muuten voi itse mitenkään vaikuttaa.

Lapsenteon jälkeen rinnat vain veltostuu,sille ei voi mitään,eihän kaikilla miehillä peniskään toimi. Mielestäni nämä asiat on sellaisia ,mille me "tavalliset" ihmiset ei voida mitään jotenka eiköhän vaan tyydytä siihen mitä on.

Miksi ei silti voisi keskustella? Kyllä jokaisen itsetunnon pitäisi kestää sen. Ja mitä aiempiin "feikit on rumia" kommentteihin tulee niin kyllähän ne on rumat silloin kun kokoa suurennetaan paljon ja niistä selvästi näkee että on feikit. Kuitenkin suurin osa feikeistä on onnistuneita joita tuskin tunnistaa feikeiksi paljastavatkin vaatteet päälle.

Jopa joutuu kokeilemaan että tietää eron. Ei haittaa vaikka ois pienet. Ei rakkaudessa ole kysymys yksittäisistä fyysisistä mitoista.

On miehiä, jotka tarvii todella paljon rakkautta. Yhtä paljon kuin naiset. Ei rintojen koko absoluuttisena arvona, vaan se kuinka rintojen koko ja lantion muodot suhtautuvat naisen muuhun vartaloon.

Naiselliset muodot - ei liian pienet, mutta ei myöskään liian suuret - viestittävät naisen elimistön olevan hormonaalisesti tasapainossa ja sitä kautta hedelmällisessä kunnossa. Miehen aivot tulkitsevat alitajuisesti näitä vartalon muotoja ja saavat hänet tuntemaan kiinnostusta hedelmälliseltä vaikuttavaa naista kohtaan.

Tämä on biologinen fakta, jonka olemassa olo on havaittu vasta äskettäin. Aikaisemmiin leveää lantiota pidettiin hyvän synnyttäjän merkkinä, vaikka lantion koko ei mitenkään korreloi synnytyskanavan koon kanssa, samoin kuin rintojen koko ei ole missään suhteessa tuotetun maidon määrään. Tavallaan tämä mielikuva oli siis kuitenkin oikea, mutta väärästä syystä.

Tietoisella tasolla minäkin pidän enemmän pienistä, kuin suurista rinnoista ja siroista naisista, mutta silti sopivasti muodokas nainen saa aina pääni kääntymään. Onneksi tässä tapauksessa olen sinkku, enkä siksi voi loukata ainakaan kumppaniani katsoessani muita naisia. Miehiä kiinnostavat rinnat yleensäkin, makuja on yhtä paljon kuin miehiäkin.

Itse pidän enemmän pienistä terhakoista kuin isoista roikkuvista. Isorintaisilla on yleensä rasvaa muualla kehossa enemmän joten pieni ja siro viehättää. Ei välttämättä isorintaisella ole ylimääräistä muualla. Oon cm ja 68kg ja C-kuppi. Aika passelit mittasuhteet vai mitä??? Ensinnäkin, läski ei paina, vaan lihas. Sen takia noi mitat ei sano mitään. Voit olla aika rasvainenkin, vaikka painoindeksisi onkin oikeanlainen.

Miksi aina on pienet terhakat vs isot roikkuvat? Hyvin voi olla toisinkin päin! Kyllä pienet voi olla riippuisat ja isot voi olla painovoimaa uhkaavan kiinteät. Minulla on siis iso povi, vaikka olenkin muuten hoikka. Pidän myös rinnoista huolen, että eivät ole päässeet roikkumaan vielä olen 26v. Joten kai siinä on kyse enemmänkin siitä, että mitä ei kotona ole niin pitää saada katsella sitten muualla. Itse ottaisin pienemmät tissit mielelläni, mutta minkä luoja antaa niin siihen sopii tyytyä.

Kyllä se naisellisuus rakentuu muualta kuin tisseistä;. Minulla on D-kuppi, pituutta ja painoa Eli pitkä runko, isot puskurit. Ennen lapsia minulla oli C-kuppi eikä lyijykynä pysynyt rinnan alla, nykyisin siellä pysyisi useampi. Ei minun mieheni ole rinnoistani huumaantuneet - ehkä eka kerralla - mutta kun toinen tulee tutuksi, niin kaikki on tuttua.

Vieraat mihet katselevat rintojani, oma ei niitä huomaa enää. Niin siinä vain käy Siis kyllähän rinnat väistämättä iän myötä muuttuu, sille ei voi mitään..

Yleinen käsitys kuitenkin on, että suurien rintojen on pakko roikkua, että jotkut miehet ei niistä pidä. Itsellä en ole kyseistä ongelmaa huomannut ja geenit on ilmeisesti hyvät kun ei äidilläkään 50v. Se kysyy vain enemmän sitä treeniä rintalihaksiin, jos meinaa pitää niistä huolta. Toisaalta, toisilla ne alkaa roikkua varsinkin lastensaannin jälkeen.

Onpa minulta joskus kysytty, että onko minulla silikonit Joskus olen hupaillut ajatuksella kun huomaan jonkun hemmon tuijottavan rintavarustusta. Että miettiikö se onko ne aidot. Tuossa edeltäjä näyttää myös olevan isopovinen, mutta hoikka. Kyllä niitäkin ihmisiä on; Joten no hätä Oma mies kun on vaan katsellut niitä niin paljon Että se mitä kotona saa ei riitä, katselunhalu pitää tyydyttää sitten jollain naisten kuvilla, joilla on pieni varustus Isoja rintoja on niin vaikea peitellä ja joskus tuntuu että ne ovat oikea ongelma ja häpeän aihe.

Työkaverini, kun menen kysymään häneltä jotain, niin hän puhuu minun rinnoilleni. Eikö ne saatana muuta nää?? Mielummin olisin pienirintaisempi, kuin kärsiä siitä että ne saavat jatkuvasti huomiota. Mutta yks mikä on varma, että niiden avulla voi selvittää ajatteleeko mies jormallansa Naisessa on paljon tärkempiä asioita kuin rinnat. Miks ihmeessä naiset murehtii tollasia asioita?

Itseä ei vois oikeesti vähempää kiinostaa mitä mieltä MUUT on mun rintavarustuksesta taikka sen puutteesta. Jos en jollekin miehelle kelpaisi pienirintaisena niin arvaa haittaisko? Pistää välillä vaan miettimään et mikä siinä oikeesti on siskot rakkaat kun tällasia pitää pohtia? Pienet on vaan suloset, period. Kuppikoko suureni imetysaikoina, mutta pieneni taas myöhemmin. Viihdyn pienirintaisena paremmin ja varsinkin nyt 42 v.

Minulla oli aviomies, joka olisi toivonut vaimonsa olevan isorintaisempi. Asia painoi minua joskus, mutta siinä liitossa riitti itsetunto-ongelmia muutenkin. Erosin monestakin syystä, mutta hoksasin sitten vuosien jälkeen yhtäkkiä viihtyväni rintojenikin kanssa paremmin kuin koskaan.

Tunnen oloni naiselliseksi näin! Kannattaa siis pitää huolta itsestään, ryhti hyvänä ja paino oikeissa lukemissa. Sopusuhtainen vartalo on ilo silmälle, olipa kuppikoko mikä hyvänsä. En usko, että niinkään se koko merkitsee. Kuhan rintasi ovat terhakat ja nöpöttävät kauniisti niin eiköhän se miehellesi sovi paremmin kuin hyvin. Mutta jos toista rakastaa, niin sillä ei ole mitään väliä. Mulla oli ainakin ennen tosi pieni rintainen tyttöystävä.

Kellään ei ollut parempia. Nykyisellä on isommat ja ne on hyvät. No jos nyt oikein miettii, niin ei liian isot ainakaan minua säväytä. Eikä sinänsä koko ole tärkeää vaan seksuaalinen lataus. Kyllä itseäni viehättää enemmän pienet, kuin isot rinnat. Varsinkin silikonit on mielestäni hirvean näköiset. Pienet ja pystyt ne olla pitää! Onko sinulla Jaagoppi sellaiset: Itse olen suuririntainen nainen DD tai E kuppi. Silloin teini-ikäisenä 10 kiloa laihempana oli D ja ne olivat häiritsevän isot silloinkin.

Idea on kuitenkin tämä: No eivät ihan napaan asti mutta sen huomaa kuitenkin selvästi. Syynä on minun mahdollisimman epäurheilullinen asenteeni. Tietokoneen ääressä 16 tuntia, välillä haetaan jotain syötävää monitorin eteen ja juostaan pikaisesti vessaan. Sairastin myös masennusta ja lihoin osa varmaan ihan omaa laiskuutta Nyt olen laihtunut maksimista melkein 10 kiloa, vaikka olen siltikin semmoiset 5 kiloa ylipainoinen.

Enkä voi painovoimalle mitään! Missä ne riipputissifanit on? Rintojen koolla on paljon pienempi merkitys kuin naisen persoonallisuudella yleensä. Tosimies ei seurustele rintojen kanssa, vaan hän valitsee kokonaisen naisen. Siis älä ole huolissasi rintojesi koosta, jos joku niistä valittaa, ei sellainen mies ole sinua varten.

Löytyy miehiä jotka pitävät Sinusta sellaisena kuin olet! Niin varmasti, pienirintaisia naisia pitäisi ihannoida mutta pienimunaisia miehiä ei missään tapauksessa.

Pienet rinnat ovat rumat, ei pääse mihinkään, toisaalta todella isotkaan eivät hyviä ole. Isot ovat hyvät, tämä on fakta siinä missä pienimunainen mies ei voi naista tyydyttää tai olla iloksi. Itse olen ollut aina hulluna pienirintaisiin naisiin. Varsinkin silikonitissit näyttävät mielestäni naurettavilta.

Kuitenkaan ei se rintojen koko nyt ole se maailman tärkein asia, vaimollanikin on C-kuppi rinnat. Vaikkakin pidän pienistä rinnoista ei se ollut parisuhteen tärkein valintakriteeri. Olen huomannut että ne jotka ei pidä minusta ovat sellaisia joista en itse pitäisi eli jotkin vaistot ohjaa poispäin epäsopivista puolisoehdokkaista ja myös kaveriehdokkaista.

Nerokas systeemi meissä ihmisissä. Säästää aikaa ja vaivaa. Mites tämä mitenkää liittyy palstan aiheeseen, mustasukkasuuteen??????? Eikä se roikkuminen kiinnosta kiviäkään jos on kokoa tarpeeks.

Ehdottomasti pienet ja kiinteät rinnat ovat kiihottavamat kuin jotkut tekovehkeet. Älä vain harkitsekaan mitäään silikoneja vaan ole tyytyväinen omiin rintoihisi. Kiva kuulla, että pienetkin rinnat kelpaavat. Itse haluaisin löytää miehen myös luonnosta, joka pitää nimen omaan pienistä.

Tähän mennessä nämä ovat lähinnä olleet haukuttavan pienet tai yhdentekevät. Jälkimmäinenkin on sääli, sillä pitäisin siitä, että miesten huomio ja himo kiinnittyisi rintoihini. Monet saavat valittaa, kuinka miehet katselevat heidän rintojaan ja haluavat koskea niihin.

Minä olisin onnellinen siitä, eli minulle rinnat eivät todellakaan ole "vain vauvan ruokkimista varten" todellakaan. Perseestä on myös se, että nämä ovat pienet, mutta terhakkuus on kaukana vaikka ikää ei ole vielä edes 20 vuotta.

Edes kapea lantioni ei tuo vartalooni naisellista piirrettä, jota kantaa ylpeänä. Täällä ollaan näemmä myös laskettu C isohkoksi, mutta nämä näyttävät kyllä hyvin pieniltä. Tuohon alkuperäisen kysymyksen kaveriksi haluaisin vielä kysäistä miehiltä tai miksi ei naisiltakin erään kysymyksen. Olen nimittäin huomannut, että iso osa miehistä tunnustautuukin peppumiehiksi.

Niitä tuntuu olevan vähintään yhtä paljon, ellei enemmänkin kuin tissimiehiä. Silti isot rinnat tuntuvat keräävän miesten mielenkiinnon, enkä ole huomannut miesten pörräävän naisen ympärillä hyvän pepun takia.

Ja tuosta pepun takia ympärillä pörrääminen ööh.. Rintoja on helppo katella kun ne on kuitenki ylhäällä niin naiset tai kukaan muukaan ei sitä niinkään huomaa ja ne ovat koko ajan esillä joten ne ovat mielessä koko ajan.

Peppua ei voi alkaa tuijottamaan koska katse osuisi maahan, ja en nyt osaa selittää mutta öö.. Ehkä myös se voi olla osasyynä että itseäni ei miellytä nainen isolla pyllyllä ja pienillä rinnoilla. Iso pylly ja "isot" rinnat taas kyllä ja samaten pieni pylly ja "isot" rinnat.

Ei saa katsoa On ihan väärä asenne ajatella, että "kaikkien pitäisi tykätä minusta". Minä tykkään hoikista pienirintaisista naisista. Takapuolikaan ei saa olla iso, mutta vyötärön tulisi erottua. Isot rinnat saattavat kääntää katseen, jos ne on suorastaan laitettu näkyville.

Mutta se katsominen voi olla myös pelkkää sääliä tai primitiivistä reaktiota, eikä mitenkään tarkoita että niistä olisi oikeasti kiinnostunut. Varmasti kaikki poikkeavuus herättää katseita. Vähän ristiriitaista, usein kuulee valituksia siitä, kun miehet katselevat naisten rintoja. Jos joku tykkää isoista takamuksista, niin luultavasti hän niitä katselee, mutta kasvotusten vain kasvoja ja korkeintaan vähän rintoja. Minusta tuntuu, että miesten puheet eivät aina vastaa todellisia mieltymyksiä.

Kyllä on miehiä jotka pitävät pienistä rinnoista. Pari entistä seurustelukumppaniani hullaantui täysin niistä. Nyt tämä nykyinen tuntuu uimarannoilla katselevan suurempi povisia ja hänestä huomaa ettei pidä rintojani mitenkään ihmeellisinä.

Sanoo kyllä niitä kauniin muotoisiksi, mutta hänen katseensa ei niissä paljoa kulje. Eräs poikaystäväni aikanaan piti a75 kupin rintoja suurina, nykyään minulla on c75 kokoa nämä. Ole ylpeä että pienempi povi saa sinut näyttämään aina nuorekkaalta ja varmasti monet miehet pitävät sinua suloisen näköisenä: Ei todellakaan tarvitse olla mikään povipommi näyttääkseen hyvältä!

Tuskimpa todella isoja rintoja palvova mies ottaa naista jolla on pienet rinnat? Itselläni oli aikoinaan 75b koko, raskauden ja iän myötä nyt ollaan tilanteessa 70F Hankalaa rintsikoiden ja vaatteiden oston suhteen.

Jos vaate muuten sopii, niin rinnat ei mekkoon mahdu. Parhaillaan ompelen itselleni juhliin sen takia mekkoa. Kaikki mekot kaupassa tosi avonaisia ja en saanut varustustani niihin mahtumaan. Ja huomiota en oikein kaipaisi rinnoillani, mutta minkäs teet kun ne ekana huoneeseen tulevat Itse asiasssa olen vaivautunut rintojen aiheuttamasta huomiosta. Nytkin kesähelteillä olisi mukava pukeutua toppiin, mutta olen siinä vaivautunut, koska rintani herättävät huomiota.

Itselleni siis toivoisin monestakin syystä vähän pienempiä, vaikkeivät roikukaan jaa ovat ihan terhakat kokoon ja ikääni nähden. Positiivista on, että oma mies niistä kovasti tykkää Nykymuodin mukaan, olisin voinut ottaa silikonit silloin parikymppisenä kun ei tulevasta tiennyt.

Nyt sitten varmaan aakkoset loppuisivat, jos silikonit olisi laittanut. Jos olet nuori, tilanne voi olla ihan toinen v kuluttua. Seksikkyys ei ole rinnoista kiinni. Toinen tykkää isosta ja toinen pienestä. Pääasia, että olet sinut itsesi kanssa ja tyytyväinen siihen mitä sinulla on. Ja kehujaki tippunu monesti. Pääasia että ne on ryhdikkäät eikä roiku alimpien kylkiluiden päällä, koolla ei väliä, kunhan on isommat kuin normaalilla miehellä: D Katsokaa jotain vsnhojs paitsaita, niissä on yleensä kauniin kokoiset.

Alussa ne oli pienet mut kuumat:: Mutta jos joku mies ylenkatsoo mua sen takia että on pienet rinnat, niin ei kyllä tuommonen mies kiinnosta minua: D minä haluan, että miehellä on aivot ja osaa arvostaa muutakin kuin tietynlaisia tissejä. No, omat jos kannat; ne ilman epäilystä! Me tykätään miehet; naisista joilla on itsetuntoa ja arvostusta miehelle!!!! Silikoonit kovettuu, eivät pehmeät! Mitä väliä sillä on, minkä kokoisista rinnoista miehet yleensä pitävät?

Ei kai sinun tarvitse miellyttää kaikkia maailman miehiä? Eikö se riitä, että sinut valinnut mies hyväksyy rintasi ja ylipäätään sinut? Itse olen aika pitkä, hoikka ja kuppikokoni on 70B. Eli ei minullakaan mitkään suuret ole. Olen kuitenkin ihan tyytyväinen ulkonäkööni ja kyllä miehiäkin on riittänyt ; Ei kannata liikaa stressata ulkonäöstä, kaikilla on oma makunsa.

Kunhan muistaa urheilla tarpeeksi niin keho näyttää hyvältä: Ei se koko mutta ne väljät rajat. Mikä kysymys onko sillä väliä onko rinnat isot vai pienet mikä helvetin näkökanta sinulla on naisellisuuteen. Kysyisit ennenmmin jos miehet pitävät älykkäästä tytöstä vai onko se uhka?

Ei kai sinulla vaan ole ainoastaan seksi päässä, jos niin on niin on sinua sääli. Isot rinnat inhottavat minua, valkoinen rasva tahna rintojen alla saa minut oksentamaan, silloin ei nainen omista sanavarastossaan sanaa hygienia. Joku täällä totesi, ettei rintojen koolla ole mitään väliä oikeassa elämässä. Minulla on 70 DD rinnat. Olen koko pienen ikäni harrastanut liikuntaa ja nyt nuo rinnat ovat vain tiellä ja oikeasti kivuliaat esimerkiksi juostessa. Olenkin vakavasti harkinnut, että pienennän rintani B-C kupiksi, jotta vältyn ainaisilta hartiakivuilta.

Esteettisesti minua ei kiinnosta paskaakaan miltä ne näyttää. Olkaa naiset onnellisia jos teillä on näppärän kokoiset rinnat! Minun kehooni ei sovi näin isot. Minusta miehesi pitää juuri sinun pienistä rinnoista,älä aina välitä miehesi katseista muiden naisten rintoihin,koska me miehet puhumme paljon keskenäisiä asioita joita emme vie vaimomme kuultavaksi;johtuu jatkuvasta poikamaisuudesta. Tämä tarkoittaa,siis,että me miehet olemme ainaisia poikia,jotka rakastavat vaimoaan yli kaiken,mutta kavereille ei voi puhua totuutta.

MUT eipä hätää ota embo vessapaperia isot tukot kouriisi ja hiero tissejäsi , sit mene peilin eteen ja katso Usein pienimunaset tykkää isorintasista. Aivan sama kunhan ovat luonnolliset eikä tekotissit. Kaikki käy ja tuntuu hyvältä koskea. En ole ikinä kokenut että rintojen koolla olisi juurikaan mitään merkitystä.

Varsinkaan jos oikeasti on muuten kiinnostunut ihmisestä. Asia on nyt niin He jotka sanovat pitävänsä enemmän pienistä sanoo vaa niin että pikkutissisille naisilla tulis parempi mieli! Mieluummin kyllä pienet kuin liian isot. En koe itse asiassa että liian pieniä on oikeastaan olemassakaan, vain liian isoja. Kauneimmat on sellaiset käteen sopivat. Mies on sanonut suoraan että tykkää isoista, hienotunteisempi olisi voinut olla.

Ja aikoinaan sanonut että haluaa naisen olevan itsevarma. No sekös tuo itsevarmuutta kun mies sanoo suoraan pitävänsä isoista, ja minulla on sanojensa mukaan "hyvät", enpä ole kuullut että niistäkin voisi tykätä, tai jos onkin, se ei vakuuta. Jos olisi alunperin sanonut pitävänsä isoista ja myös pienistä, se olisi vakuuttanut. Jokainen nainen on kaunis sellaisena kuin ovat. Jos mies pitää isoista eikä myönnä pitävänsä omansa pienemmistä rinnoista, niin sitä vastoin voisi ottaa kunnian siitä, kun kadulla ohi kulkijat katsovat "sillä silmällä".

Itselläni on "normaalit", A-kuppi, ja minusta se on kaunis. JA aion nauttia siitä. Sanoipa kerran joku ohikulkija kaverilleen, kuuluvasti "hyvältä näyttää, kaikin puolin" Älkää siis harmitelko omianne, ne varmasti huomataan: Minä olen mummi ja jo viidenkympin paremmalla puolella. Mieheni sanoo edelleen rintojani maailman kauneimmaksi. Yhdessä on taivallettu vuoskymmenet. Tiedän että rintani roikkuu jo, mutta aina ne kauniit sanat saavat päiväni hymyilemään: Me naiset vaan halutaan hyväkayntää miehiltä!

Niin se vain on. Lohdutamme vain itseämme puhumalla että pienet riippurinnat hyvät, kun kuitenkin tiedämme sian olevan päinvastoin. Kyllä minua ainakin loukkaa hirvittävän paljon, kun miehebi pisteyttää naisia seurassani.

Jun on ottanut nuutaman oluen, minunkin kroppani kelpaa: On hyvä muistaa sekin, ettei kukaan ole täydellinen, tuskin yhdellekään. Kun aviopuoliso valitaan, se kuitenkin tarkoittaa, että on riittävän paljon asioita kohdallaan. Mikä sen suurempi hyväksyntä kuin avioliitto. Jos pienirintaisuus häiritsee, niin kannattaa lukea tämä ketju. Mielestäni täällä pienirintaisuus on saanut runsaasti kannatusta, minultakin.

Kun ihmisiä on kaikenlaisia, on vain hyvä, että poikkeaviakin mieltymyksiä löytyy. Pitävät kai monenlaisista, ryhdikkyys tuntuu olevan avainsana. En usko, että omistani I-kupin rinnoista pidetään. Itsekin vihaan niitä ajoittain. Laihdutuksen jälkeen ryhtileikkaus ehkä n. Jos toista rakastaa niin mitä väliä.. Ei ole oikein muuta sanottavaa.

Hän Rakastaa Sinua, pienillä rinnoilla ei ole merkitystä. Ex miinus A E-kuppi, bulimian kokeneena voiko edes kuppikokoa mitata.. Voiko tähän mitään lisätä. Tiossit eivät tee naista. Se on se mitä yläpäässä on. Olipas rumasti sanottu nimimerkki "Näin on". Toivottavasti sinulla on ns. Kunpa olisin kärpäsenä katossa kun olet suihkussa tai saunassa.. Ajattele, mitä suusta päästät täällä, ok. Sinkkuaikoina kun baareissa kuljin, niin AINA ja poikkeuksessa pienirintaiset naiset haettiin eniten tanssimaan ja miehet parveili ympärillä.

Isotississyyden palvominen on puhtaasti amerikkalaisen median luoma juttu eikä korreloi mitenkään perus suomimiehen makuun. Ja yleensä pienirintainen on hoikka, isorintainen lihavampi ja ylipaino on kaikkein eniten miehiä pois työntävä asia naisessa. Käväiseppäs pelipaikolla ja katso systeemi, niin ei epäilystä jää. Oikeissakin tansseissa pienirintaiset hoikat viedään ensimmäisinä. Erittäin vaikeaa ymmärtää naisten villitys silikonien perään.

En tiedä teidän kaikkien ikää mutta eiköhän se totuus ole lopulta että kun toista rakastaa niin mitä väliä????

Me miehet olemme kiinostuneet aivan kaikenkokoisista tisseistä. No, en panis pienirintaista, mutta en toki viiti sanoa sitä hänelle, että en loukkaisi tunteita ja panen sit kuitenkin, tavallaan väkisin. Taas on Suomi24 ylläpitäjät keksineet yhden turhan aiheen lisää keskustella. Kirjoitusasusta näkee aina milloin näitä väkisin väännettyjä keskusteluita tehdään. Mulla on kouriintuntuvat ja niitä on helppo puristella. Ihan sama isot taikka pienet, sisin silti ratkasee kaiken.

Isot silikonitissit sopivat hyvin naisille, jotka ovat luonnostaan epänaisellisia, tyhmiä, ammattitaidottomia ja julkkiksen roolista kiinnostuneita. Näin saa yöseuraksi sekä tyhmiä hormonibodareita että jääkiekkoilijoita. Me vanhemmat gonzalekset olemme aitojen naisten ihailijoita; naureskelemme täyttötissisille bimboille.

Itse rakastan pieniä Tykkään että on naisella pulleat purjeet ja mahtava peräsin. Kesällä sellainen on mahtava näky. Tosuus on tämä, sakokoot ketkä mitä vaan: Jos miehet muuta väittää niin he valehtelevat.

Toisaalta luonnottomat silikonit eivät enään ole in. Luonnollisen isot tisut siis, muusta viis. Voisin olla vaikka täysin rinnattoman naisen kanssa, mutta muodokas peppu ois kuitenkin ihan kiva olla.. Oikeat rinnat on aina oikeat rinnat Meillä miehillä ei ole eikä pidäkään olla mitään sananvaltaa siihen, ottaako nainen silikonit vai ei ellei mies maksa niitä: Miehet, jotka arvostavat enemmän muovipalleroita kuin oikeita rintoja olkoon sitten minkäkokoiset tai -muotoiset tahansa eivät ole sen miellyttämisen arvoisia.

Mutta jos nainen itse kokee olonsa paremmaksi niiden avulla, niin siitä vaan. Itse arvostan naisia, jotka ovat itsensä ja rintojensa kanssa sinut. Ja oikea rinta tuntuu kourassa aina mukavammalta kuin silikonitehostettu versio Todennäköisesti miehesi pitää sinua lautana ja sanoo mitä sanoo vain miellyttääkseen sinua. Koko ajan hän kuitenkin miettii miltä tuntuisi puristella isoja rintoja. Mies joka haluaa mielummin puristella silikonipollukoita kuin aitoja rintoja on todennäköisesti sama luuseri, joka haluaa mielummin tumputtaa flashlightiin kuin harrastaa seksiä aidon naisen kanssa.

Mitä sellaisten tahvojen mielipiteillä on väliä? Isot tietysti, siis yleisesti on paremmat! Tietenkin pienet kiinteät menee riippuvien läskitissien edelle. Ei se rintojen koko mitään ratkaise!!!! Kokonaisuus on se tärkein asia minun mielestäni! Mieti miten ne isot rinnat alkavat roikkumaan iän myötä: Oli rinnat isommat tahi pienemmät,niitä on aina ihana suukotella ja hyväillä: No on siinä taas ulkonäköongelmia kerrakseen. Isot tai pienet, kun kantaja on sopiva, ei pidä tuijottaa mitä lehdet ja toimittajat vaatii.

Älä välitä asiasta, me miehet vain olemme sellaisia YHdyn mielelläni, pienirintaisiin naisiin. Yhdeksän vuotta sitten tekaistu viesti taas otsikoissa!!!!!! Rinnat ovat vain yksi pieni osa kokonaisuudessa naisen viehättävyyttä arvioitaessa.

Kokonaisuus ratkaisee ei jokin yksityiskohta. Itse en pidä isoista rinnoista vaan sopivan kokoisista. Tissit ovat jokaisella yksilölliset , ja miehen mielipiteillä ei ole merkitystä. Ikääntyessä kaiken mikä menettää ryhtinsä on vain harmillista kannettavaa. Ylläpito on lopullisesti seonnut. Isoista rinnoista on myös riesaa. Töissä ja urheillessa ovat haittana koko ajan. Niin että jos jonkun mielestä ovat kaunistus,niin on niistä haittaakin Mutta katsojalle ja hyväilijälle ihanat..

Alkuperäinen viesti on yhdeksän vuoden takaa, mutta vastaan joka tapauksessa. Huomatkaa, että vastaukseni koskee ainoastaan rintakysymystä, kaikesta huolimatta huomattava määrä persoonallisuuteen liittyviä asioita ohittaa ulkoiset seikat. Katson pornoa huomattavan paljon ja pornoa katsoessani tissien koko ja ennenkaikkea tissien muoto on merkittävä asia. Kiihotun isoista tisseistä enemmän, ja myös silikonit käy.

Ainoastaan järkyttävän suuret pallotissit on turn off. Mutta muistakaa naiset, että porno on fantasiaa. Miehet saattavat kiihottua pornofilmien silikonihuorista, mutta oikeassa elämässä ja omalla naisella ne luomutissit minkä kokoiset tahansa ovat ne parhaat ja kauneimmat. Kaikki naiseni kahden käden sormet riittää ovat olleet verraten pienirintaisia, enimmäkseen B-kupit, ehkä joukossa yksitäinen C.

Ja silti olen niistäkin maitorauhasista tykännyt. Loppuun Matti Näsän Tissirockia lainaten "pystyä pientä tai lautaa, aina äijien mielestä rautaa", eli summa summarum älä välitä, tissit kelpaa miehelle.

Isot, mutta ehdottomasti luomut ovat ihanat. Itselläni on terhakat rinnat teinitytöt ovat kateellisia. En ole ikinä tajunnut tuota isorinta vouhotusta. Pienet vai isot Media antaa asiasta toisenlaisen kuvan Mieluummin pienet kuin isot rinnat. Liian isot rinnat ovat rumia. Saahan sitä kalenterityttöjä katsella, ei se mitään merkitse, naiset vain ovat niin kauniita riippumatta rintojen koosta.

Vaikka onkin vanha viesti, joku saattaa lukea sen edelleen Mie olen isotissi, ja yleensä tissit houkuttaa vain osaa miehistä, valitettavasti sitä ei älykkö porukkaa. Fiksut terävät miehet tykkää pienitissistä. Ihan eri asia on katselu, varmaan itsekin katselet komeita lihaksikkaita miehiä silleen silmänruokana. Ei näitä hinkkejä kannata kadehtia. Seksi ei ole tisseissä.

Valitettavasti näin ihan tosiaan on. Jos olisin nuorempi, rintojen piennennys olisi toimenpide. Mutta en enää viitsi Miehet jotka isoja kaipaa, ei ole oikeasti niitä penaalin terävimpiä. Jos varsinkin ei ole jättimuna? Eikö ole seksiä jos on pieni muna ja pienet tissit?

Mulla isot rinnat, jota mä vihaan. Ei saa ostettua koskaan mitään kauniita vaatteita ja mikään ei oikein istu. Muutama viimeisin miesystävä ei ole edes halunnut koskea niitä, siksi mietin pitäisikö pienentää. Jotkut tykkää isoista, toiset pienistä. Omasta mielestäni tärkeämpää on se, etteivät roiku.

Silikonit luonnottomat kyllä, eli älä sellaisia ota! Valitettavasti nuo luomurinnat ei törrötä ulospäin kuin silikonitissit. Ne on yleensä luomupainavia, ja osin vetäytyy maata kohti. Lyijykynä toiminee vain jossain siellä B-C kupin kohdalla. Voisi sanoa että roikkuu. Mutta vaihtaisin pois heti. Ei mitään kärpäs lätköjä,vaan kunnon pysty rinnat,nam nam!! Pienet rinnat naisella on naisellisuus ja se on mielestäni sytyttävää.

Eikös ole sama että onko isot tai pienet kunhan ovat terveet. Mites sitten kun sattuu tulemaan rintasyöpä tai jokin muu vakava sairaus ja sen takia menettää rintansa joten kunioittakaa sitä mitä teillä on ja olkaa tyytyväisiä rinnoistanne olivat ne sitten isot tai pienet. Isot rinnat ovat hirveän näköiset, etovat. Kyllä minäkin voin katsoa, vaikka en pidä.

Niin tekee miehesikin, tuskin niistä pitää, mutta sinun päässäsi voi olla pinttymä, että hän pitää. Todellisuus on varmasti toinen. Suomi24 aika surkea Miehille siis isot rinnat tarkoitta tuollaisia ja hirveätä läskimassaa.

Seksiseuraa homo miehille pornokuvia

Erotic thai massage ts fingerborg gay