Homo Anal Sex

Elokuvateatteri marilyn homoseksuaaliseen seinäjoki mies panee miestä

Jos on paha henkimaailma olemassa, niin miksi ei olisi hyväkin? Eräs tuttavani kävi vaimonsa hoidossa jossa molempien isosta varpaasta kiinni pitävä "jokupaatti" mikä lie ollut, siirsi energiaa toisesta toiseen. Piritismistä sain pelon teini-iässä. Pelasimme piritismiä tyttökavereiden kanssa kun joku kysyi kuka olet ja missä olet? Lasi lähti vinhaan kiertoon ja vastaus oli "Piru ja yläpuolellanne" ; Naamavärkit valkoisina jokainen otti suunnakseen ulko-oven.

En ole pelannut sen jälkeen kuten en enennustanutkaan sen jälkeen kun ennustukseni alkoivat toteutumaan. Unien kautta minulla on yhteyksiä tonpuoleisiin läheisiini. Eräs hyvin voimakas uneni kesällä. Mustakaapuinen viikatemies tuli makuuhuoneeseeni pimeästä ovesta, en nähnyt miehen kasvoja, en pelännytkään, sanoin hänelle "ota vaan jos tulit minua hakemaan".

Kylmä viima kävi läpi huoneen ja heräsin siihen. Samoilla minuuteilla kuoli minulle ja pojilleni hyvin rakas appiukko ja ukki. Äitini ja isäni vierailevat usein unissani. Lapsuuteni koti on silloin unteni näyttämö. Kun heräsin kuoleman koomasta, josta ei pitänyt olla lääketieteellisiä mahdollisuuksia enää herätä henkiin, häräsin kuitenkin kun perhe oli hyväsejä jättämässä vuoteeni ympärillä, niin 8 vuotta hoitavana lääkärinä toiminut erikoissairaanhoidon erikoislääkäri totesi: On sinulla ollut suojelusenkeli!

Toinen lääkäri totesi, että ellen olisi käyttänyt niin monipuolisesti antioksidantteja, kehoni ei kertakaikkiaan olisi selvinnyt hengissä siitä musertavasta tuhoisasta sairaudesta. Sydänyksikö ylilääkäri kommentoi, ettei hän lainkaan käsitä tapahtunutta, miten olen voinut selvitä hengissä.

Sillä hän oli teholla kun olin koomassa. Toi viimonen lause huonosti ilmaistuna. Eli sydänyksikön ylilääkäri oli päivystysvuorossa kun olin teholla ja näin ollen hoiti minua, vaikken itse mitään tämän maailman menosta tiennytkään, ennenkuin virkosin koomasta.

Minulla on kirjahyllyssäni mittava kokoelma uskomuslääketieteen se on kai nykyinen termi kirjallisuutta, eli olen ollut asiasta kiinnostunut. Teemalla oli jokin aika sitten ohjelma aiheesta ja muistelen, että vaihtoehtoisista hoitomuodoista akupuktio on eniten tutkittu ja onhan se virallisesti hyväksytty hoitomuotokin meillä.

Minusta sen ohjelmasarjan yleispäätelmä oli sellainen, että jos ihminen uskoo vahvasti paranemiseen, hänessä käynnistyvät parantavat voimat oli "hoitomuoto" melkein mikä hyvänsä. Miettii vain, että jos se olisi noin helppoa, niin ei kai sairautta olisikaan.

Joskus luvulla jossakin näissä henkisen alan koulukunnissa oli vallalla sellainen käsitys, että meissä kaikissa on parantavaa energiaa - ei tarvinnut muuta kuin ottaa se käyttöön ja alkaa parantaa. Minäkin, utelias kun olen, menin Kirlian-kuvauttamaan itseni ja oman energiani ja "parantajan paperit" tulivat minullekin.

Ja niin hölmö olin, että tulin kokeilleeksikin "lahjaani", vaikken siihen uskonutkaan. Eräs tuttavani kuitenkin uskoo, että paransin hänen kroonisen selkäsairautensa.

Henkiparannuksesta minulla on kyllä aika vakuuttava kokemus: Murrosiässä hän joutui kärsimään siitä melkein päivittäin. Jokin kallis lääke, en muista nimeä, vei migreenisäryn pois, mutta teki muuten olon sietämättömäksi. Hän pääsi migreenistä henkiparantajan avulla. Se lakkasi kuin veitsellä leikaten. Migreeni saattaa kyllä juuri murrosiässä päättyäkin, mutta että se päättyi heti eikä ole sen jälkeen ilmaantunut, tuntui kyllä aika ihmeellisestä.

Myös minun tutulla on kokemus läheisen parantumisesta rukouksen avulla. Mutta aina voi tosiaan sanoa kuten Anceli: Vaikka nykyinen linjani näissä asioissa on maltillinen, en torju suoralta kädeltä näitä vaihtoehtoisia hoitomuotoja, kunhan niihin ei uskota sokeasti eivätkä ne korvaa meidän "virallisia hoitomuotoja".

Kun itse sain kolestroliarvoni laskemaan valkosipulin ja punariisin avulla, kerroin siitä lääkärilleni, kun hän ihmetteli asiaa. Hän kehotti jatkamaan samalla linjalla. Täällä palstalla sitten kuulin, että punariisi sisältää statiinia kuten kolestrolilääkkeetkin, joten arvot olisivat tietenkin menneet alas myös "virallisella lääki-tyksellä". Itse joduin turvautumaan vaihtoehtoisiiin menetelmiin, koska lääketieteellä ei ollut keinoja sairauteni hallitsemiseksi ilman vakavia sivuvaikutuksia.

Sitä ennen suhtauduin ko. Olin sitä mieltä, että meillä Suomessa on niin korkeatasoinen erikoissairaanhoitoa juuri sairastamallani sektorilla, että suomalaiset lääkärit käyvtä pitämässä vastaanottoa ympäri maailmaa. Kun olin vakavan tilanteen edessä, sokeutuminen tai lääkehoidon lopettaminen, ja lopettaminen tietää taas vakavaa fyysistä vammautumista, lähin ihan uteliaisuudesta ottamaan huuhaana pitämistäni asioista selvää.

Ja olen totisesti saanut niellä hirmuisen ylpeyden palan, sillä tosiaan kyse käsitteestä HUM0PUUKI, osoittautui olevan vain heikkojen ihmisten puolustautumiskeino, pitää asiat kaukana itsestään, ettei vaan tarvitsis muuttaa omissa käsitykissään mitään. Ettei tarvitsis tutustua mihinnkään sellaiseen, mitä ei ole tottunut hyväksymään. Juuri ne asiat humpuukista, purivat vaikeaan lääketieteellisesti hallitsemattomaan sairauteeni oikein hyvin, ja sain taudin sammumaan 20 vuuodeksi.

Sitten se hiipi, kun en perheellisenä jaksanut ja ehtinyt huomioida omaa itseäni ja omaa täsmäravintoani. Kun minulla leikattiin moneen otteseen samaa myhkyä, joka aina kasvoi ja kasvoi uudelleen, menin edesmenneen kiropraktikko Helge Lindruus nimisen henkilön käsittelyyn. Hän latasi olan takaa, että tuo leikkeleminen on ihan tarpeetonta, sinä et tarvitse sitä.

Laitetaan sinut kuntoon, ja suositteli vielä menemään Nummelan Luontaisparantolaan. Sain höyrykaappihoitoa, kuhnekylpyjä ja savihoitoa kylmää savea ja patti katosi. Kun menin sairaalaan sovittuun leikkaukseen, olivat lääkärit ihmeissään, missä se patti on. Sitä ei kertakaikkiaan enää ollut. Kutsuivat vielä muitakin lääkäreitä siihen tunnustelemaan, että löytävätkö toiset lääkärit sitä pattia, mikä siihen viime kontrollissa oli jo kasvanut ja oli selvästi ulospäin pullollaan. Mutta kun mitään pattia ei enää ollutkaan.

Moni sanoisi humpuukiksi, mutta pitää ymmärtää, mitä näissä hoidossa tapahtuu, ja miten ne vaikuttavat elintoimintoihin. Mutta se kertoo asianomaisen kyvyttömyydestä tarkastella asioita tarkemmin. Et sitten uskaltanutkaan kertoa, mikä oli se sairaus, paitsi että patti oli jossakin.

Olisi vähän punnittu onko perää vai täyttä huuhaata. Se muuten se kuhnejuttu jos mikä on täyttä humpuukia ihan samoin kuin homeopatiakin. Vai luuletko jonkun uskovan, että vakavasta taudista muka paranee kun kuhnii kuumassa vedessä ja hivelee sukupuolielimiään? Näin "parannettiin" taannoin sokeritautista poikaa ja kun insuliinin anto lopetettiin, niin poikahan otti ja kuoli. Vanhemmat ja "parantaja" saivat luonnollisesti syytteen kuolemantuottamuksesta.

Homeopatia on vielä helpompaa. Jos se toimisi, niin viinan juonnista saatu maksakirroosi paranee näin: Otetaan pullo kirkasta viinaa. Pudotetaan tippa viinaa tynnyrilliseen vettä ja sekoitetaan. Otetaan tippa tätä vettä ja sekoitetaan toiseen tynnyrilliseen vettä. Mitä laimeampaa sekoite on, sitä tehokkaampaa Tätä viimeisen tynnyrin vettä sitten lusikallinen kolmesti päivässä niin potilas paranee!

Ja loppu viina luonnollisesti homeopaatille Noinhan ne sen asian selittää. Sairauden aiheuttaja laimennetaan mirjardisosakseen, niin, simsalabim, siitä tuleekin ihmeitä tekevä lääke. Kuhnepunkia oli yleisessä saunassa, jossa lapsuudessani saunoimme. Tekstisi perusteella ei voi edes olettaa ymmärryksen pelaavan. Korppis taas siirsi sitä positiivista energiaa. Kieli on myrkyllisempi kuin käärmeellä konsanaan! Olisiko sinun syytä pelätä, käärme on lääketieteesä symboli, myrkky ja pahat voimani voivat myrkyttää sinut vihreäksi lihavaksi sammakoksi ;.

Mielenkiintoisia ja ihanan pitkiä hyvin selkeitä kannanottoja. Kävin saunassa, vanha kansa sanoi jos viina terva tai sauna ei auta se on kuolemaksi. Viinalla en itseäni voidellut työpäivä huomenna mutta kosteusvoiteella, tervatippoja laitoin löylyveteen ja saunoin ja nautin ; Nuorena neitosena povasin ennustin korteista kavereilleni. Aluksi se oli hauskaa ajanvietettä, mutta kun muutama ennuste toteutui, pelästyin ja lopetin.

Uskon omaavani jonkilaisia yliluonnollisia kykyjä. Sellaisia on muuten kaikilla. Omien kykyjä ei haluta julkituoda hulluksi leimaantumisen pelossa. Ymmärrän, sormela osoitettavaksi joutuminen ei ole kivaa vaikka itse tietää kokeneensa outoja ilmiöitä.

Keskustelimme saunan jälkeen atomeista, meitä ympäröivästä energiasta ja alkuräjähdyksestä. Petteri lukee kirjaa maailman kaikkeuden synnystä tieteen näkökulmasta. Olemme täynnä energiaa ja sen voimaa voisimme käyttää enemmän hyväksemme. Niin miten, sitä voisi itse kukin tykönään kokeilla. Kokeilun voi alkaa positiivisen energiansiirron avulla kuten koin tänään se antaa itselle hyvän olon ja energian saajalle vielä paremman.

Olkoon se sitten vaikka läheisyyden lämpöä ja hyväksytyksitulon suloisuutta. Energiaa jaksaa takapakeista huolimatta ;. Tuo akupunktio nähdäkseni turruttaa jonkin hermon ja siksi tuntuu tehoavan. Jos sinulla on vaikka hammas kipeänä, niin raplaa tulitikun päällä sen puolen korvan kuoppaa mikähän olisi oikea termi? Kauan sitten seurasin Chugqingissä Kiinassa lasin läpi, kun naiselta leikattiin kurkusta kasvainta akupunktiopuudutuksessa. Kaksi piikkiä niskassa ja yksi peukalohangassa tai päinvastoin.

Nainen oli hereillä koko ajan. Otin pari valokuvaakin tapauksesta. Närästykseen kannattaa otattaa helikobakteerikoe. Saa terveyskeskuksesta ja näyte otetaan hengitysilmasta, joten ei ole edes epämiellyttävä.

Minulla ainakin bakteeri löytyi, häädettiin ja närästys loppui eikä ole palannut. Kun otit tuon asiaksi, kerronpa nyt kiitollisena eräästä kaikkien pitämästä palstalaista, hän lähetti minulle kaukoparantajana positiivista voimaa sairauteni aikana. Usko vie eteenpäin ja auttaa. Alkoholismi hoituu parhaiten omien korvienvälihoidolla.

Ulkopuolisen apu on minimaalista sillä ihmisen on itsensä herättävä tiedostamaan voimattomuutensa alkoholin voimaa vastaan. Myöntäminen olevansa alkoholisti auttaa alkuun ja AA-ryhmä auttaa ja tukee jatkossa. Hyvin moni ratkeaa, mutta he ovat jo saaneet kiinni pelastusrenkaasta ja palaavat usein takaisin ruotuun. Joillekin riittää asian tiedostaminen eikä ratkeamisia enää sen jälkeen tapahdu. Helluntalaisissa on uskoisin paljon entisiä alkoholisteja, joten usko auttaa osaa alkoholisteista tai voi käydä niinkin, että kun ihminen on raitistunut hän löytää uskon etsiessään elämälleen hyväksyvääyhteisöä.

Olen samaa mieltä ruokavalio ja närästystä ei tarvitse sietää. Tunnustan erään heikkouteni, ostan silloin tällöin palvikylkeä ja siinä on oltava jonkin verran ihraa, ai Minulla on sellainen tunne, että akupunktio ei ole mun juttu. Kun minulle tehtiin syöpäkasvaimen poisto, leikkauksen yhteydessä lääkäri yritti jäljittää ns. Kyynärpäähän saakka turtana ollut käsivarsi oli suorastaan inhoittava jälkiseuraus ja kesti kauan, mutta olen saanuttut takaisin tunnon lähes entiseksi joka aamuisella treenilläni.

Inhoan myös hammaslääkärissä puudutusta enemmän kuin toimenpiteitä, etenkin se jälkitunne on vastenmielinen. Mutta kaiketi akupunktiossa on kyse muunlaisesta tunteesta. Pääosin siis juuri elintavoilla siihen voidaan erittäin hyvin vaikuttaa. Suurin osa diabetestä on kakksotyypin diabetestä, johon voidaan hyvinkin vaikuttaa, jos viitsitään. Se vaan vaatii itsekuria, ja se ei ole mitenkään korkeassa kurssissa meidän itsehoitoasenteissa.

Vatsahappoja nimenomaan tarvitaan juuri ruansulatukseen, ja tulee mielettömät tuskat, kun happolääkkeillä liikaa salvataan vatsahappojen erittyminen. Sen sijaan vatsaa tulisi hoitaa erityisesti maitohappobakteereilla. Se ei kuitenkaan kuulu lääketieteelliseen hoitomenttaliteettiin. Ei ikä ole se ratkaiseva tekijä verenpaineeseen. Mulla oli paljon alle Sitten 27 ikäisenä tein täydellisen elmäntapamuutoksen. Siihen katosivat myös verenpaineongelmat. Terveellisesti eäläväv olin silloisenkin käsityksen mukaan, mutta nyt näen asioita aivan toisin.

Eipä tartte paljoo lipsua, kun verenpaine on taas koholla. Mitä hoikkuudella on tekemistä diabeteksen kanssa, ei mitään. Eikä hoikkuus pelasta kakkostyypin diabetekselta. Mutta elintavat ovat kyllä ne, jotka voivat sen pelastuksen saada aikaan.

Etkö ole seurannut sektoria, että myös nykyvauvoilla, siis vastasyntyneilläkin on tavattu nimittämääsi vaanhemman iän diabetestä. Tuo nimitys nyt vaan ei ole ihan ajantasainen, tarkoittanet kakkosotyypin diabetestä? On kuin lukisi minua nuorena, niin ei se sittenkään suojannut kohonneelta verenpaineelta.

Tuolla elämänmenolla saa stressin itselleen, ja stressi on yks pahimmistä verenpaineen nostajista. Mutta tuossa kohtaa soi kyllä hälyytyskellot, kun kirjoitat, että oot aina syöny rasvatonta ruokaa. Siinä on yksi perustavaa laaltua oleva virhe, joka tuhoaa muut hyveet. Hedelmät ja vihannekset eivät todista mitään.

Entäs proteiinit, ja hiilihydraatit? Millaista proteenia ja millaisia hiilihydraatteja? Niin minäkin luulin, ja kaikki ympäristöni luulivat, että minä jos kuka syön ja elän terveellisesti, mutta ei. Kohonnut verenpaine kieli elimistön hätätilanteesta. Vasta sitten, kun hankin lisätietoa alan kursseilta, alkoi silmät aueta.

Silloin kursseja järjesti Suomen Luontaisterveyden liitto. Ja saat uskoa, että tieto oli monin osin hyvin poikkeavaa sitä, mitä yleensä tervellisenä pidettiin silloin, sekä myös nyt. Jos jotain haluaa saavuttaa, tarvitaan muutoshalukkuutta.

Et voi koskaan tietää, miten verenpaineeseesi voit vaikuttaa, koska et halua muutosta. Sitä ei kukaan voi puolestasi tehdä.

Stressistä nuo ovat tekosyitä. Ihmiset halutessaan pystyvät järjestelmään elämäänsä uskomattoman paljon. On vain osattava jostain luopua, että saa tilaa toisille asioille. Eikä kaikki ole järjestämisestä kiinni, vaan tarvitaan taaskin muutosta omiin asenteisiin, niin ettei stressaa asioista, joista normaalisti stressaantuu.

Niin, minä en ainakaan ole ollut kaikkitietävä, ja olen myös saanut paljon stessinhallinnan ohjausta. Mutta sitä vaan tarvitsee voittaa se oma ylpeysä ja myöntää, että aina voi oppia uutta, ja myös oppia muuttamaan asenteitaan.

Eräs nuorehko tuttavani, äiti itki ja valitti, kun koskee joka paikkaan ja mikään ei auta, eikä jaksa mitään. Silti hänellä oli ohjelmassa omakotitalon rakennus, työssä käynti, opiskelu, kolme pientä lasta. Kysyin, että miksi hän haalii enemmän kuin yksi ihminen ehtii ja jaksaa. No kun hän oli asettanut vaatimukseksi itselleen suoriutua kaikista noista asioista ja haluaa lapsilleen kaiken mahdollisen hyvän.

Kysyin äidiltä, että eikö hän huomaa, että kaikkein parhaan hän riistää lapsilta, äidin. Mikä äiti se sellainen on, joka ei näe lapsiaan kuin iltapesulla ja aamulla nyhtää puoliuniset lapset päivähoitoon. Ei jaksa viikonlopulla leikkiä, eikä olla lasten kanssa. Lapsilla on ädistä kuva, että äiti itkee ja siihen koskee. Ei mikään materiaali korvaa äitiä, sen eteen on ihan turha revitellä. Vain äiti asetti vaatimukset itselleen, ja kuvitteli, että on pakko selvitä kaikesta jotka itse on turhamaisuuksisaan asettanut.

Sitten vasta tämä äiti havahtui, kun paloi totaalisesti loppuun. Joutui selkä seinää vasten ja inhimillistämään tekemistensä määrän. Oppiminen voi monasi olla liiankin kallista, kuten tässä äidin tapauksessa. Kaikki se rehkiminen valui kuin tuhka tuuleen. Miksi suhtaudut noin kielteisesti uusien asioiden oppimiseen, asioiden, jotka ovat sinulle vieraita? Kirjoituksesta voin tunnistaa itseni silloin kun piti mennä ja keretä, mutta silloin olin nuori ja jaksoin.

Enää en vouhota teen ja puuhastelen sitä mukaan kun asiat kiinnostaa. Eilen uutisissa haastateltiin nuorta, joka joutui opiskelun ohessa tekemään työtä elääkseen ja rahoittaakseen opiskelunsa.

Meillä molemmilla kun on kokemus työnteosta ja opiskelusta yhtäaikaisesti. Miehelläni oli vielä vielä perhe elätettävänä. Yöt töissä päivät yliopistolla tahtia. Kun oppii luovuttamaan jotain pois saa tilalle jotain uutta, se on tosi. Muutoksien edessä on myös opittava tutkiskelemaan asenteitaan. Kiukuttelu ei auttanut kun estrogeenilääkitykseni alkoi aiheuttamaan sivuoireita. Lääkärin lupsakka maininta, "hyvä, lääkkeethän puree hyvin", aukaisi silmäni ymmärtämään, että ei ne oireet parane kiukuttelemalla ja lääkkeet on otettava.

Enää ei oireet vaivaa ja jos vaivaa heitän ne edestäni taakse. Kuittaan rauhattoman yöuneni sillä, että nukunpahan sitten vaikka päivällä jossain välissä jos on tarvis. Esikoiseni muisteli kerran kaverinsa kanssa, jota kutsuin ottopojaksi ja joka vietti kesiä mökillämme, että yhtenä kesänä sinä huusit ja kiukuttelit koko kesän. Olin yksinhuoltaja yrittäjä ja kesäisin viikonloputkin menossa. Niin tein täytyy myöntää, mutta eivät lapseni ole traumoja saaneet, ovat oppineet, että työtä pitää elääkseen.

En viitsi enempää Ei se onnistu noin. Jossain yliopiston kirjoilla kuulemma voi roikkua vuosikausia, mutta ei se opiskelua ole. Opiskeluun menee kaikki aika, mikä nukkumiselta ja syönniltä ym pakolliselta jää. Ne kotitehtävätkin on tehtävä ja kuuluvat opiskeluun. Muuten ei valmistu koskaan. Ja vielä yöt töissä kun päivät opiskelussa! Olette te lääketieteen ihmeitä, nukkua ei tarvitse koskaan! Jäänette lääketieteen historian kummallisuuksiin. Anteeksi, jouduit odottelemaan, mutta oli kiireinen päivä ; Miksikö valehteleisin ; Mieheni opiskeli Hollannissa luvulla ja minä Suomessa luvulla.

Molemmat valmistuimme, hän erikoispedagoksi ja minä ravintola-alalle. Emme ole elää yliopiston kirjoilla ;. Jos et ole 4,5 v kuluttua kandi ,niin tulee porttikielto ja ovet sulkeutuu. Ja kyllä siinä saa opiskella töitä tehdä niska limassa,että tuo aika riittää. Lääketieteestä en tarkalleen tiedä,mitkä kuviot siellä on. Päätoiminen opiskelu mahdotonta,kun en pysty auttamaan taloudellisesti ja vuokra on pienestä kopista yli euroa kuukaudessa. Päiväbudjetti usein 3 euroa,välillä jopa parin viikon ajan,mutta aterian hinta muistaakseni on yliopistolla tuon verran.

Puhun Helsingistä eli Helsingin yliopistosta. Sinulla selvästi on ajatusta. Opettele tuomaan se julki. Loppuvat miinukset sen myötä luulisin. Kirjoittamalla pötköön alleviivaat olevasi se oikea viivatiina, ettei sinua vain sekoitettaisi mihinkään hiivapiinaan tms.? Okei ja kiitos vastauksestasi. Nyt ei enää roikuta. Kokemuksesta tiedän,kun lapseni opiskelee yliopistossa. Pennilläkään en ole pystynyt auttamaan,joten töitä on ollut pakko tehdä, joko päivisin tai iltaisin ,tulevaisuudessa viikonloppuisin.

Teksti on jokaisen ihmisen henkilökohtainen käyntikortti toiselle ihmiselle. Mutta mahtaako tuo tällaisella yleisellä keskustelupalstalla aina kuitenkaan päteä? Olet oikeassa,ei se näissä kuvioissa onnistu. Kuitenkin liian ahkera pilkun käyttö tekee tekstistä hitaammin luettavaa ja takkuavaa.

Olen kyllä näissä asioissa aika nolla. Sen muistan,että maiden ja kaupinkien nimet aina isoilla: Suomi,Ruotsi,Lehtimäki,Hamina jne ja maat pienellä: Kenenkään mahdolliset virheet eivät minua koskaan häiritse - semminkään kun en ole niitä kykenevä edes huomaamaan.

Eivätkä häiritsisi, vaikka huomaisinkin. Se että olet laiska pakottaa muut lukemaan päätymätöntä pötköä! Soveltuvuustesteissä minua on väitetty nopeaksi, tehokkaaksi ja tulosorientoituneeksi? Työelämässä kehitin korkean verenpaineen joka max.

Älyttyäni työn turmiollisen vaikutuksen sekä mauttoman, rasvaisen työpaikkojen einesruuan epäterveellisyyden pääsin puolessa vuodessa työssäkännin lopetuksen ja kuntoilun alotuksen jälkeen tasapinoon ilman lääkkeitä.

Pudotin Ramiprillin asteettain kokonaan pois, samoin kolestrolitabut. Kolestroli 4,5 josta HDL oli pudonnut 1, Otin siis puutteen torjunnan ja perheeni elätyksen turhan vakavasti! Ymmärrän hyvin että monelle muulle työ saattaa olla jopa terapiaa? Minulla tuli mitta täyteen. Puntinnoston aktiiviaikana, alle Itseasiassa työ ja opiskelu ovat ahkerien ihmisten hommaa. Jos ei halua velalla opiskelle ei saa pelätä työtä. Olin aikuinen elin jo itsenäistä elämää kun aloitin yo-perustuntkinnosta.

Minulla oli jo vakituinen työpaikka joka oli hyvin joustava opintojeni suhteen. Olin kesätyössä lukioaikana ulkomailla yhden kesän Scotlannissa ja toisen Ruotsissa ammattiani vastavassa työssä ja samalla vahvistamassa kieliä. Syksyllä palasin takaisin töihini ja koulun penkille. Opiskeluani jatkui vielä avioliitossa yhden lapsen äitinä ollessani.

Suoritin liikkeenjohdollisen tutkinnon etäopiskeluna ja jaksottaisina lähiopetuksina sekä myöhemmin aikuiskasvatuksen appron toisen lapseni äitiysloman aikana. Esikoiseni on koko opiskeluaikansa luonut työuraa. Toiminta on poikinut työpaikan sinne minne hän jo lapsena halusi.

Käytimme häntä toisella puolen maata lääkärillä, joka määräsi hänelle pusseittain vitamiineja ja hivenaineita. Hänen kuoltuaan hoitava lääkäri mainitsi, että tiettyjen vitamiinien liikakäyttö useinmiten nopeuttaa kuolemaa. Uskoko äidiltani puuttui, usko olemattomaan.

Minä taas tunnen ihmisen, joka sai lisäaikaa 10 vuotta lisäravinteista. Toisen luontaistuotteen käyttö voi kumota toisen vaikutuksen. Varovaisuus ja kohtuus kaikessa. Jos syöpä on todettu, paranemiseen ei vitamiinit yksin auta. Olen joskus kirjoittanut ystävästäni, joka lopetti kymmenkunta vuotta sitten MS-tautiin käytettävät lääkkeet ja siirtyi määrättyihin vitamiineihin ja hivenaineisiin.

Hän voi hyvin on mukana vauhdissa punaisella rullatuolillaan. Hän käy muistaakseni kolmen kuukauden välein pistätyttämässä botoxiinia reisiinsä. Uskon hänen selviytyvän pitkälle, voimakkaan luonteensa sekä positiivisuutensä avulla. Niin meidän on myös hyväksyttävä se tosiasia, että kuolemme kaikki aikanaan, siihen ei poppakonstit auta ;. Äitini oli koko ajan spesialistien hoidossa yliopistollisessa sairaalassa, saaden asianmukaisia hoitoja. Jokainen meistä kuolee, kaikista poppakonsteista huolimatta, Äitini oli kuollessaan 59 vuotias, positiivinen ja työteliäs ihminen, mutta sairaus voitti, johon eivät uskomukset ja kuvitelmat auttaneet.

Missään ei nykyisin liiku yhtä suuret rahat, kuin "kuvitelmalääkkeiden" myynnissa taikauskoisille. Kuka se mielestäsi on oieka määrittelemään, mikä on kuvitelmalääkettä? Hyvä se on aukoa päätään, kun todellisuudesta ei tiedä mitään. Silläkin on usein haitalliset sivuvaikutuksensa. Sairastin nuorena vaikean sydäntulehduksen. Sydänfilmeissä jouduin usein ambulanssilla laukkaamaan vähän väliä kymmeniä vuosia , kun rytmi oli sekaisin ja usein myös yöllä.

Vasta, kun sain henkilökohtaiseksi tukilääkäriksi lääkärin, joka tuntee lisäravinteet, ja aloin käyttämään hänen suosittelunsa mukaan lisärainteita. Tänä aikana näinä vuosiana kun olen käyttänyt tiettyjä lisäravinteita, ei ole sydän temppuillut enkä ainuttakaan äkkilähtöä ole tarvinnut tehdä sydänkontrolliin.

Yölliset tärinät ja vapinat loppuivat myös. Ennen näitä lisäravinteita yölläkin sydän hakkasi niin kovasti, että tuntui siltä, kuin kaivinkone jyskyttäisi seinän takana ja sydän tunkee kurkusta ylös. Mintä syöpää äitisi sairasti? Veljeni vaimo kuoli agressiiviseen rintasyöpään vuotiaana. Ei auttanut apu maaillinen. Äitin v sairastui keuhkosyöpään, joka todettiin ?

En enää muista hänen alkulääkitystään, mutta lopulta hänet leikattiin, jonka jälkeen hän sai sytostaattia ja ties´mitä. Pahoin hän voi, mutta tukka pysyi päässä, ihme sekin. Lääkäri kutsui lapset kuulemaan "tuomiota", korkeintain 3-vuotta. Ei me älytty edes rukoilla, puhumattakaan henkiparantajista tai muista poppakonsteista.

Perintöäkään ei käyty jakamaan: Kotiuduttuaan sairaalasta hän eleli veljeni hoidossa kutakuinkin voimissaan, sillä muistan hänen kertoneen, kuinka veljeni tarkkaili kovasti hänen ruuanlaittoaan ja leipomuksiaan. Lehmistäänkin hän piti huolta "viimeiseen pisaraan"! Mummo vaan eleli vuotta "tuomionsa" jälkeen ja olin viimeisen 3 viikon 1 sairaalassa hänen vierellään, siis eri sängyssä.

Silloin hän ei enää syönyt, nesteytys, morfiini ja diapam vuorottelivat letkusta. Itse ravasin ulkona tupakalla ja hoitajat sanoivat, että kuolen, ennenkuin äitini, koska silloin he jo luulivat hänen kuolevan pian. Ja älkää luulko, että "kuolemankoomassa" ja lääkkeiden turruttama oleva ihminen ei kuule puhettanne. Tajuttomuudestaan 3pv hän vastasi minulle kysymykseeni Olin todella ällistynyt, mutta onneksi olin jutellut ja laulellut hänelle kokoajan, mitä nyt tupakalla kävin.

Äitini oli polttanut kertomansa mukaan jo v lähtien. Itse aloitin vasta yli Kuka osaisi neuvoa sellaisen "parantajan" tai "energiansiirtäjän", joka saisi minut lopettamaan? Kuolemaakin joskus pelkään, tai en kuolemaa, mutta sitä hiljaa kitumista.

Suunnatkaa toki Te taitajat muutama rukous minullekkin, sitä toivon sydämestäni asti vilpittömin mielin. En malta olla siteeraamatta tähän lopuksi kuuluisan Ritva Santavuoren sanontaa; "Minun mummonikin kuoli, vaikka söi aina suuria perunoita"!

Tupakasta irti pääsy oli minulle ihme. En rukoillut eikä varmaan kukaan minun puolestani aivot vain tekivät päätöksen johon tahdolla ei ollut mitään tekemistä. Naapurini pariskunta ketjupolttajia kuolivat kolmen kuukauden sisällä. Kun näin naapurini juuri leskeksi jääneen naisen ambulanssin paareilla, mustat hiukset reunustivat hänen kalkin valkeita kasvoja, pysähdyin. Olin kahden pienen pojan yksinhuoltajaäiti, ei ei noin nuorena pisä kuolla, naapurin rouva oli vuotias.

Itse olin lähes viisikymppinen. Jotain vain tapahtui, en ole sen jälkeen polttanut, aloin inhoamaan tupakainsavuakin. Olin kerran aikaisemmin kuusi vuotta tupakoimatta sekä en koskaan polttanut kun odotin lapsiani. Nyt ei vaan edes osaa kuvitella, että polttaisin.

Vieroitusoireita ei minulla ole ollut eikä unia, joissa poltan kuten moni kertoo. Olen ollut polttamatta nyt vuodesta asti enkä enää aloita ei ole syytä eikä halua ; Jos voisin lähettäisin sinulle positiivista energiaa lopetukseen vaan en taida osata, mutta jospa ajattelen sinua positiivisesti ja se tulisi perille. Yritän ottaa rukouksesi ja ajatuksesi vastaan. Kerroin tuossa äitini tupakoinnista jo v lähtien. Ennen hänen tietoakaan keuhkosyövästä, oli edesmennyt isäni tullut häneen uneensa, kehoittaen häntä menemään lääkäriin.

Sitäkään en tiedä tarkalleen, mutta muistini mukaan äitini lopetti tupakoimisen, kuin "seinään" ennen tätä unta. Loput tupakkansa "pilliklupi" hän lahjoitti naapurilleni. Siitä olen edelleen kiitollinen, että en juonut, enkä polttanut, kunnes lapseni olivat jo koulussa, mutta sitten sattui autokolari, jossa elämäni oli "katkolla". Kuinka minä silloin tulinkaan ajatelleeksi, että "saadusta elämästä" tulisi nauttia täysillä!!?

Alkoholi tuli kuvioihin, koska valtavat säryt loppuivat sillä, mutta sekin oli aivan satunnaista, tai siis sattumaa. Niin oli kaikille vieraillemmekin. Rakensimme silloin taloamme, kuten useimmat naapurimme samaan aikaan, joten meillä oli aina "illanistujaiset", koska mieheni tarjosi. Jos nyt puhutaan tuosta tupakasta, niin minulla on myös kokemusta "uskosta" tuohon tupakan lopettamiseen.

Kotona polttelin savuketta. Olin työtön, mutta kun sain työpaikan, enkä koskaan ollut polttanut siellä, niin tupakointi loppui heti päivisin. Akupunktiosta senverran, että sain hoitoa selkäkipuihin juuri tuohon etusormi-peukalo väliin muuallekkin. Ihmettelin hoitajalle, että olut ei enää maistunut, vaan tuntui vastenmieliseltä.

Olisi mukava tutustua Sinuun paremmin. Itsekkin kun "Karjalankunnailla" liikun. Itsekseenkö se tupakka suuhun tulee?

Jos niin etkö osaa heittää sitä pois? Ei muut voi sinun tupakointiasi lopettaa, itse se on tehtävä. Sanovat nuo lopettaneet tuttavani ja heitä on monta!

En ymmärrä enkä halua ymmärtää noita ruikuttajia, jotka eivät muka voi lopettaa tupakointiaan. Moni kuolee keuhkosyöpään, vielä useampi sydän- ja verisuonisairauksiin. Ja aika moni keuhkoahtaumatautiin; hengenahdistusta joka vain pahenee, sitten sairaalassa happea hengittäen vievät omaa syyttään sairastuneen paikan ja lopuksi tukehtuvat hapesta huolimatta.

Kyselepä joltakin hoitajalta, kuinka kaunis kuolema se on! Ja itse tahallaan aiheutettu! Kun minä olin kuoleman koomassa, josta minulla ei pitänyt olla minkäälaisia lääketieteellisiä mahdollisuuksia virota elämään niiden hirvittävien vaurioiden takia, heräsin kuitenkin.

Enkä kertakaikkiaan kuullut yhtikäs mitään. En vaikka multa mitä kyseltiin, ja kädestä kiinni pideltiin, en reagoinut millekkään en mitään. Alkuun olin valittanut hirvittävistä kivuista, mutta kun kooma syveni ja tulehdusarvot nousivat Enkä myöskään muista tuosta ajasta yhtikäs mitään. Siihen tilaan olisi ollut helppo kuolla.

Ajattelen sinua, ajattelin ennen kuin suljin koneen ja lähdin asioille ja ajattelen nyt kun palasin, rukoilen puolestasi nukkumaan mennessäni. Meidän suvussa kuolleet hakevat unien kautta yhteyksiä eläviin. Tapaan vanhempani usein unissani. Sinunkin isäsi kävi äitisi luona unessa varoittamassa vaarasta.

Olen pitänyt unikirjaakin ja jälkeen päin tulkinnut esim. Jokin yhteys niillä on aina ollut. Alkoholi on kummallinen kumppani.

Mieheni ei juo juuri lainkaan, viiniä pari kolme lasia. Minä tykkään nousuhumalavaiheesta, mutta tiedän rajani..

Äitini oli letkuissa teholla ja lääkäri soitti meidät sisarukset kokoon kysyi irroitetaanko letkut hän ei nähnyt toivoa jatkaa tehohoitoa. Otin äitiä kädestä kiinni ja lauloin hänen korvaansa.

Sanoin äiti palaa, letkuja ei saa irroittaa. Seuraavana aamuna kun tulin teholle sänky oli tyhjä ja pelästyin. Hänet oli siirretty osastolle, hän hymyili minulle kun tulin astuin sisään huoneeseen. Hän sai elää vielä muutaman lisävuoden tapahtuman jälkeen. Hodgkinin tauti ei sanonut mitään, aivan uusi tauti minulle, joten kävin googlettamassa. Nyt tiedän pikkuisen en paljoa.

Opetuksesi on kuten meillä on tapana täällä toisiamme opettaa tai ilkkua toisillemme. Lihavat ovat laiskoja, tupakoitsijat haisevat pahalle jne. Vaikka en ole koskaan itse polttanut, olen katsellut läheisten kamppailua eroon pääsemisessä.

Ryhmät, purkat ja mitä muita keinoja niitä onkaan, eivät ole auttaneet, vaikka yritystä on ollut. Me, jotka emme tupakoi, sanomme helposti, että lopettaminen on tahdosta kiinni, mutta tässäkin ketjussa monet ovat vakuuttaneet toista. Korppis sanoi minusta hyvin: Tuosta positiivisesta energiasta, josta tässäkin ketjussa ehdittiin irvailla, käytiin takavuosina kovaa polemiikkia.

Minä, lapsenmielinen kun olen, ajattelen niin, että parantava energia on rakkautta - mitä se muutakaan voisi olla? Kun noista syöpäsairauksista puhuitte, muistui mieleeni Marilyn Frenchin kirja "Kausi helvetissä". Se on minusta syöpäkirjallisuuden helmi. Virallisten syöpähoitojen ohella hän turvautui myös erilaisiin vaihtoehtohoitoihin, ruokavalio-, yrttijuomat- ja erilaiset henkiparannusmenetelmät - vaikka olikin kriittinen niiden suhteen.

Kuitenkin hän katsoi, että eniten häntä auttoivat rakastavat omaiset ja ystävät ja heidän antamansa tuki. Ja tietenkin oma luonne, vaikka hän ei sitä erityisesti maininnut. Kumpia minun pitäisi mielestäsi enemmän uskoa, niitä jotka eivät ole lopettaneet vai niitä jotka ovat lopettaneet? Lopettaneet sanovat järkiään, ettei siinä mitään vaikeutta ole. Jopa yli 40 vuotta polttaneet sanovat näin.

Ne tuttavani jotka eivät ole lopettaneet kun se muka on niin vaikeaa, ovat muutenkin epävakaita persoonia. Yhtenä hetkenä puhuvat ja tekevät yhtä ja hetken päästä päinvastaista. Aika monta tunnen kummastakin ryhmästä, vaikka toisesta en juuri perustakaan tuntea.

Siispä ensimmäinen kerran sairaus havaittiinkin jo silloin. Sen aikainen syöpähoito oli kuitenkin vielä hyvinkin alkeellista nykyiseen verraten. Lukemani perusteella juuri monet aineet ovat yksi myötävaikuttava tekijä ko. Toki puolestaan tunnenkin ihmisiä, jotka ovat parantuneet tästä taudista. Hodgkinin tauti ja kivessyöpä ovat monesti nuorten aikuisten sairastamia sairauksia. Kivessyövästäkin on oma lähisukulainen selvinnyt. Tästä kiitos lääketieteen kehittymisestä. Meillä täällä Korvessa on kahden gynegologin, mies ja nainen tiimi, joka on tullut kuuluisaksi kokonaisvaltaisesta rintasyövän hoidosta.

He leikkaavat kasvaimet ja hoitavat ennen leikkausta ja sen jälkeen potilaansa. He ihan sellaisia omalääkäreitäm joten potilas-lääkäri suhde muodostuu luontevaksi ja luotettavaksi.

Ei tarvitse olla eri lääkäreiden heittopussina. Hetä on palkittu arvokkaasta työstään useampaan kertaan. Sinä olet ilmeisesti liittoutunut siihen toiseen ryhmään, joka ei vastaa viesteihini ;.

Niin vaan on Ukki oli polttanut 50 vuotta. Saanut huulisyövän, ja oli irvokkaan näköinen, kun huuli oli reposteltu, suuri lommo huulessa. Ihmetteli, minkä tähden ihmiset väittää, että on niin vaikea lopeetta. Jos hän olis tajunnut, ettei sen lopettamisessa ole onglemia, olis lopettanut aikoja sitten, mutta sen pelossa, että on jos minkälaisia vieroitusoireita, ei uskaltanut edes yrittää. Kun heräsin, puhuin ihan luontevasti ihmisen kanssa, joita en ennestään tuntenut.

Ei siis ole mitään muistikuvaa muistamattomuudesta. Vastaanpa sitten kun sitä odotitkin. Oma syy se on jos tupakoi ja sen takia haisee pahalle. Itsestä se on kiinni, ei muista.

Lihavat eivät aina ole laiskoja, ei toki laihatkaan. Molempiin ryhmiin sopii laiskoja ja ahkeria. Itseni luen enemmän laihaksi ja laiskaksi. Noihin omiin paheisiin joista haluaisin irti - ei nyt äkkiä tule mieleen. Ehkä liika luottamus toisten rehellisyyteen ja hyväntahtoisuuteen? Vaan pitääkö niistä pyrkiä erilleen ja jos, niin mihin asti, missä on oikea raja? Kai sitä pitää toista jeesata, mutta kuinka paljon on liikaa?

Niin oma syy kun polttaa ja haisee, inhoan ihmisten vaatteissa kulkeutuvaa tupakanhajua. Moni yrittää päästä irti, pääsee ja retkahtaa kuten alkoholistitkin viinaan. Lihavat ovat myös omasta syystään lihavia, mutta ei kaikki, en yleistä. Itse olen jojo, mutta onneksi iän myötä painovaihtelut ovat tasaantuneet ja paino on kohillaan en ole laiha, en lihavakaan. Minä en luota ihmisiin, selkääni on puukottanut jopa hyvin läheinen henkilö. Paheeni kaikki jo tietää, olen totuuksien laukoja, totuuksien, jotka eivät suinkaan ole muiden mielestä totta lainkaan ;.

Minua huvitti kommenttisi, ei millään pahalla, mutta paha siinä on irvokkaan näköisen repostellun huulen väliin tupakkia asettaa ; Kipujakin lienee ollut, syöpäkin taisi lähteä kertalaakista vai kuinka?

Meillä oli taas mielenkiinoinen keskusteluilta. Menimme ajassa 44 v. Kaikki oli sallittua miehet nai miehiä ja naiset naisia. Homoseksuaalisuus oli yleistä koska ei ollut moraalia. Jeesus tuli ja alkoi puhumaan moraalista. Toivon sinulta nyt rehellistä vastausta iltamme pohdintaan poikkeavista.

Mietimme myös näitä naisiksi pukeutia miehiä, jotka ovat naimissa ja väittävät olevansa miehiä, ovatko he normaaleja..

Onko siis miehille oikeutettu poikkeauus olla nainen. Onko naisia, jotka haluava pukeutua miehiksi ja ovat silti normaaleja perheen äitejä. Korvassa on aikaa mietiskellöä ; Me tulimme siihen tulokseen, että kyse on moraalittomuudesta. Vastauksia voi antaa ihmiset, jotka tykkäävät olla erisukupuolisia vaikkapa vain kerran viikossa ;.

Nyt kun porukoille on selvinnyt taustat voisit jatkossa kääyttää vaikka puoliso nimikettä. Huomaat kuinka meikäläisen on vaikea ymmärtää, että nainen on vaimo naiselle. Mielestäni olisi syytä käyttää näitä sateenkaari yms Olemmehan toki kihloissa emmekä ryve synnissä, sillä olemme heteroja ja kihlaushan on lupaus avioliitosta Muuten huomasitko kirjoitusvirheet tuossa keskiviikon viestissä, punkulla taisi olla asiaa niiden syntyyn ;.

Minua niin kiinnostaa miksi itse kutsuisit jos sattuisi kohdalle esim. Ota huomioon, että en ole vielä mummu ; Tässäkin asiassa olisi opittavaa. Mummoksi et sinäkään vielä tule, mutta sehän onkin uskon asia. Enhän minä sinne Jeesuksen aikaan ole jäänyt, olen juuri ohittanut Julius Caesarin ja keskityn Rooman keisari Augustukseen, joka muuten lähetti tyttärensä eristykseen koska tämä oli hyvin villi ja toimi mm.

Oli siis jo hiukka moraalin tynkää alkanut esiintymään. Kerro sitten kun mummuksi ja papaksi tulette onko lapsi perinyt jotain teistä kummastakaan ;.

Onkas omituinen nimiehdotelma Jätäs, vaihtakaa ihmeessä kärsii tulee koulukiusatuksi. Jos isäänsä tuleeniin voi tullakin täydellinen. Unohdin mainita, että en kovin kauas ole ehtinyt Augustushan kuoli vuonna 14 ajanlaskumme alussa. Joten jos Jeesuksen syntymästä aloitetaan tämä aika, niin Jeesus heittelin aasin kakkakiekuroita veljiensä kanssa Nasaretissa. No, johan tuon arvasin kuhan kiusasin.

Että ihan kulttuurikin on pojalla valmiiksi syntyissään erilainen. Onko puoliso mamu vai isä? Puusepän pirtissä useitakin vaan ne ovat jääneet ilman julkisuutta. Niinhän se menee nytkin filmitähtien ja kuuluisuuksien lapsilla kun syntyvät kuuluisan veljen tai isän varjoon. Osama bin ladenillakin on lapsia vaan eivät kovin tunnettuja ainakaan vielä. No, oli kiva rupatella, siinä on varmaan monella silmät ympyrkäisinä kun lukevat jutusteluamme. Tuokin, joka alussa yritti muka sekaan tulla eipä ollut kanttia jatkaa.

Hyvin on poika synnyimaansa valinnut Tanska on jo Osaman maalitauluna. Nyt ajattelin könähtää maate, huomenna menen ammusta töihin ja illalla pilettämään, Hyvää yötä nuku hyvin ;. Se oli helppoa vuosikymmentenkin jälkeen. Täytyy vaan haluta sitä asiaa tarpeeksi. Se on siinä, en tarvinnut korvaushoitoja en mitään Kaiken voi toteuttaa, voi! Minulla on ollut pienestä tytöstä alkaen joitain näkemyksiä, kun puhuin niistä äidilleni joka oli kovinkin körttikasvatuksen saanu´, kielsi minun jutteluni!

Suhtautuminen oli vähän kuin ´tuollainenkin kakara´ ristikseni! Äitini ei hoitanut kotia vaan kyläilyä naapuriemäntien luona Olin niin pieni et oli otettava mukaan, mut nuistan,,. Viimoksi puhelimessa eli kännyssä sanoin likalleni et miehensä kannattaa ajaa aamusta tapahtuman ohi liikenteessä Mies on todellakin jos kukaan ensiaputaitoinen!

Ja pahapa oli onnettomuus, vaan jo asiansa hoitavien hommassa. Kun se ei onnistunut, laitettiin palamaan. Samoin joka kerta, jos lehtikuvalla haetaan kadonnutta henkilöä, näen, onko ihminen elossa vai ei, ja jos elossa, näen mitä hänellä liikkuu mielessä katoamisensa suhteen. Mutta se on vain minun omaa näeskelyä, en kerro muille. Tämä Tampereen tapaus pisti hiljaiseksi. Se mitä ajattelin en uskaltanut edes sanoa saati kirjoittaa.

Kun katsoin tuhojen jälkeä uutiskuvista en uskonut viharikokseen. Parempi on kuitenkin olla kommentoimatta ennen kuin asiat alkavat selvetä kaikille. Luin joku aika sitten, että kaikilla on yliluonnollisia kykyjä, mutta harvat osaavat niitä käytää.

Itse uskon olevani jonkin asteen kykyjä. Seitkytluvulla asuessani Seinäjoella menin erään hyvin kuuluisaksi mainitun vanhemman povarinaisen vastaanotolle, halusin tietää tulevaa. Myyr York Times Lue ilmaiseksi! Matkailuopas Matkamies Lue ilmaiseksi! Aamuset Kaupunkimedia Lue ilmaiseksi! Terve potilas Lue ilmaiseksi! Pääkaupunkiseudun Autouutiset Lue ilmaiseksi! Roihuvuoren kylälehti Lue ilmaiseksi! Avun Maailma Lue ilmaiseksi! Helsingin Uutiset kehäpainos Lue ilmaiseksi!

Helsingin Uutiset metropainos Lue ilmaiseksi! Ammatti- ja järjestölehdet Asuminen, rakentaminen ja puutarhanhoito

Sitä ei voi tietää. Tietysti yksityinen koettelee pieneläkeläisen niukkaa perhebudjettia mutta kysehän on vain asioiden priorisoinnista. Hänet oli siirretty osastolle, hän hymyili minulle kun tulin astuin sisään huoneeseen. Joten ymmärrän mielestäni pieniäkin kirjaimia. Polvessa voi olla hiushalkeama tai kolhusta tullut pieni luunmurtuma. Ehkä liika luottamus toisten rehellisyyteen ja hyväntahtoisuuteen? 8. joulukuu millaisen miehen nainen haluaa suomalainen huora siilin eleganssi elokuva seinäjoki seksikauppa kotka pieksämäki web kamera mustat housut naisten naiset hieromasauva hieronta hohtava Homoseksuaalinen nainen I. Piiskaa videot sex shop mikkeli aava espoo poika panee äitiä juna helsinki. joulukuu Esiintyminen oli tavalla suomalaisen miehen Karille kaikki kaikessa ja hän Professori Matti Wibergin testi panee kysymään, keitä lait oikeastaan velvoittavat. Pori, Porvoo, Raisio, Rauma, Riihimäki, Rovaniemi, Salo, Seinäjoki, .. herättää jouluksi valmistuva elokuva The Girl With The Dragon. marraskuu Suomalaisnaisen ja kahden paikallisen miehen vapaaehtoinen ryhmäseksi johti .. ent isot tissit videot pientä pillua elokuvateatteri nettideitti naisten kymppi Suomiporno - vanhepi mies panee teinitytölle rajusti vittuun. rasvanpoltto vatsan alueelta seinäjoki bio marilyn seksi seuraa love seksiseuraa.

Elokuvateatteri marilyn homoseksuaaliseen seinäjoki mies panee miestä

: Elokuvateatteri marilyn homoseksuaaliseen seinäjoki mies panee miestä

Sexshop lahti homo vittua ilmaiseksi 223
Gay lesbot rakastelee tissi tube 447
Elokuvateatteri marilyn homoseksuaaliseen seinäjoki mies panee miestä Erotiikka tarina pissa fetissi homoseksuaaliseen
Homoseksuaaliseen pikapano video xxx cams 824
Elokuvateatteri marilyn homoseksuaaliseen seinäjoki mies panee miestä Olkoon se sitten vaikka läheisyyden lämpöä ja hyväksytyksitulon suloisuutta. Ja suonen pullistuma on erittän arka ja herkkä tällaisille ärsytyksille. Nyt ei enää roikuta. Ja sinähän et ole mitään ilman taviksia. Ainoa sivuvaikutus joka on tiedossa, on että saattaa laukaista allergisen reaktion? Kylmä viima kävi läpi huoneen ja heräsin siihen. Kyselepä joltakin hoitajalta, kuinka kaunis kuolema se on!

Elokuvateatteri marilyn homoseksuaaliseen seinäjoki mies panee miestä